Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως ρε παιδιά έβαζε μουσική ο G-΄΄πρώην κος Χαραλαμπίδου-POLY΄΄;;;; :idiot:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
re μουτσε απο τον μονιμο εχεις κανενα νεο..?
Αγνοειται η τυχη του!!!!

2)Εχει ακουστεί οτ τρώγονται και μπροστάρηδες μεταξυ τους , ασφαλιστικά μετρα και αλλα ρεζιλίκια.
Οι εκπροσωποι του εννιαιου φορεα δεν τρωγονται μεταξυ τους για τα εισητηρια. Προσπαθουν να εχουν μια κοινη πολιτικη σ αυτο το θεμα. Απ τη στιγμη που ο σοφερ δεν τους δινει εισητηρια, δεν παει κανεις τους γηπεδο.
Οσο για τα ασφαλιστικα μετρα, απ οσα εχω ακουσει..  ειναι απ τη μερια των cockneys οι οποιοι φοβουνται για τυχον αντιποινα.  

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δυστυχώς απ' ότι βλέπω τον Παναθηναϊκό τον κάνουν μικρό οι ίδιοι οι οπαδοί του

Φταίνε οι οπαδοί που δεν τρώνε κουτόχορτο, που αρνούνται να δεχτούν ότι ο Βύντρα είναι καλλίτερος από οποιοδήποτε παιδάκι που κλωτσάει κουτιά κόκα κόλα?
Έτσι είμαστε. Φταίμε εμείς που σε 11 χρόνια έχουμε έναν τίτλο παραπάνω από Λάρισα, Πανιώνιο και τους ίδιους με ΠΑΟΚ? Δεν νομίζω.
Ντε και καλά τυφλός οπαδός δεν γίνομαι, γι'αυτό άλλωστε υποστηρίζω τον ΠΑΟ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
την τσεπούλα του κοιτάει ο καβούριας...αλλά θα έρθει η ώρα των κοντών...πλησιάζει...και αν πει τότε ότι δεν πουλάει θα ...τα πούμε αλλιώς....

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
παντως πιστευω οτι αν σεδυο τρεις αγωνες δεν πατησει κανεις και οταν λεω κανεις το εννοω γιατι υπαρχουν και οι κολλημενοι θα την δουν διαφορτικα και θα αρχισουν να τρεχουν.ολοι στο μπασκετ ετσι για να καταλαβουν τι σημαινει γιαννακοπουλος.ακομα και να νικανε στην μπαλα να ειναι μονοι τους να φτιαξουν χαρακτηρα

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παυλο-θαναση παρτε θεση φτανει πια.Δεν γινεται να υπαρχει τετοια καταντια στο ποδοσφαιρο και τετοια καυλα στο μπασκετ.
Σωστε τον Παναθηναικο μας την ομαδα που αγαπαμε και ποναμε για αυτην.
Μην αφηνετε τον σοφερ να κανει την αγαπημενη σας ομδα τοσο μικρη και ομαδα που κανεις δεν την σεβεται.
Καντε κατι και θα ειμαστε παντα κοντα σας καθε στιγμη και σε καθε σφαλιαρα 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μάγκες....ότι και να λέτε και να περιμένετε....δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Γιαννάκης......δεν το κουνάει απο εκεί.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
:cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: για να μην σου πώ κι άλλα γαύρε...τρέμετε μήπως και έρθουν οι κοντοί γιατί τότε...... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:επ άπειρω.... :dancing:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
:cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: για να μην σου πώ κι άλλα γαύρε...τρέμετε μήπως και έρθουν οι κοντοί γιατί τότε...... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:επ άπειρω.... :dancing:
Ρε...άλλη δουλειά να κάνεις δεν έχεις???Μέχρι και για...χωρισμούς έχεις άποψη.....χεχεχεχεχε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωπ..από αυτούς έχω πείρα πικρή...από μπάλλα γαμω το κέρατο μου δεν βλέπω φως με τον πούστηηηηη.......

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ έχω άλλη ιδέα: Αφού ο πρέζος δεν δίνει την ΠΑΕ, ο Παυλάρας να φτιάξει άλλη ΠΑΕ!!!
ΠΑΟ Π.Θ. ΠΑΕ(Παύλου-Θανάση).
Και ας κάτσει ο άλλος με το πιατάκί του στα επίσημα να σπάει και να πίνει και να βλέπει τον Τζιώλη Μασεράνο, τον Βύντρα Ντάνιελ Άλβες και τον Πεσέιρο Μουρίνιο...

Επισκέπτης
Εγώ έχω άλλη ιδέα: Αφού ο πρέζος δεν δίνει την ΠΑΕ, ο Παυλάρας να φτιάξει άλλη ΠΑΕ!!!
ΠΑΟ Π.Θ. ΠΑΕ(Παύλου-Θανάση).
Και ας κάτσει ο άλλος με το πιατάκί του στα επίσημα να σπάει και να πίνει και να βλέπει τον Τζιώλη Μασεράνο, τον Βύντρα Ντάνιελ Άλβες και τον Πεσέιρο Μουρίνιο...
ετσι-ετσι..στα χναρια του πασοκ..ε ρε γλεντια.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
(από )

Η κρατική τηλεόραση θα μεταδώσει, τελικά, τα φιλικά του Παναθηναϊκού στις ΗΠΑ. Έτσι, η NET, θα δείξει live τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30), την αναμέτρηση Ρόκετς-Παναθηναϊκός και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΤ1 στις 21:00. Επίσης, τα ξημερώματα της Κυριακής (03:30), θα καλυφθεί live από τη ΝΕΤ και η αναμέτρηση Σπερς-Παναθηναϊκός, και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΤ1, στις 15:00.

(για ξενύχτηδες και μη)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζεται την κυκλοφορία του συγκεκριμένου φυλλαδίου αλλά έπεσαν στα χέρια μου μερικά τεύχη από Μάρτιο 2006 ως και Οκτώβρη 2007. Enjoy!!!

, ας ρίξουν μία ματιά εδώ καθώς είναι δική τους δουλειά το εφημεριδάκι

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζεται την κυκλοφορία του συγκεκριμένου φυλλαδίου αλλά έπεσαν στα χέρια μου μερικά τεύχη από Μάρτιο 2006 ως και Οκτώβρη 2007. Enjoy!!!

πολυ καλο ποστ σονυ...πισω απο αυτα τα φυλλαδια κρυβεται ο ενιαιος φορεας ο οποιος με τις τακτικτες του ραλιστα ειναι εκτος του γηπεδου...οσοι θα βλεπετε αγωνες στη μπαλα θα παρατηρησατε οτι λειπει ο παλμος στην κερκιδα και δυστυχως τα παιδια του φορεα την εδιναν στο παρελθον..τωρα πως ειναι δυνατον να ειναι αποδεκτοι στα αλλα αθληματα ας μας απαντησουν τα τζινια της Παε τζιγγεριακος...ντροπη κ αισχος...πουληστε ρε λαμογια

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι να πουλήσει βρε ματσιούρ...αφού καμαρώνει ότι έχει ομάδα δική του, και φαντάζεται ότι είναι θεός ο άχρηστος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom