DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όντως ρε παιδιά έβαζε μουσική ο G-΄΄πρώην κος Χαραλαμπίδου-POLY΄΄;;;;
Αγνοειται η τυχη του!!!!re μουτσε απο τον μονιμο εχεις κανενα νεο..?
Οι εκπροσωποι του εννιαιου φορεα δεν τρωγονται μεταξυ τους για τα εισητηρια. Προσπαθουν να εχουν μια κοινη πολιτικη σ αυτο το θεμα. Απ τη στιγμη που ο σοφερ δεν τους δινει εισητηρια, δεν παει κανεις τους γηπεδο.2)Εχει ακουστεί οτ τρώγονται και μπροστάρηδες μεταξυ τους , ασφαλιστικά μετρα και αλλα ρεζιλίκια.
Αν κανει αλλη μια γκελα...να'σαι σιγουρος!!!!Προβλέπω στο μεταξύ μας ματς στην λεωφόρο να έχει ως θεατές 3.000 χανούμια,τον τζίγγερ,τους συγγενείς των παιχτών & τον Γκόντζο.
Δυστυχώς απ' ότι βλέπω τον Παναθηναϊκό τον κάνουν μικρό οι ίδιοι οι οπαδοί του
Ρε...άλλη δουλειά να κάνεις δεν έχεις???Μέχρι και για...χωρισμούς έχεις άποψη.....χεχεχεχεχεγια να μην σου πώ κι άλλα γαύρε...τρέμετε μήπως και έρθουν οι κοντοί γιατί τότε...... επ άπειρω....
ωπ..από αυτούς έχω πείρα πικρή...από μπάλλα γαμω το κέρατο μου δεν βλέπω φως με τον πούστηηηηη.......
ετσι-ετσι..στα χναρια του πασοκ..ε ρε γλεντια..Εγώ έχω άλλη ιδέα: Αφού ο πρέζος δεν δίνει την ΠΑΕ, ο Παυλάρας να φτιάξει άλλη ΠΑΕ!!!
ΠΑΟ Π.Θ. ΠΑΕ(Παύλου-Θανάση).
Και ας κάτσει ο άλλος με το πιατάκί του στα επίσημα να σπάει και να πίνει και να βλέπει τον Τζιώλη Μασεράνο, τον Βύντρα Ντάνιελ Άλβες και τον Πεσέιρο Μουρίνιο...
ετσι-ετσι..στα χναρια του πασοκ..ε ρε γλεντια..
Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζεται την κυκλοφορία του συγκεκριμένου φυλλαδίου αλλά έπεσαν στα χέρια μου μερικά τεύχη από Μάρτιο 2006 ως και Οκτώβρη 2007. Enjoy!!!
Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζεται την κυκλοφορία του συγκεκριμένου φυλλαδίου αλλά έπεσαν στα χέρια μου μερικά τεύχη από Μάρτιο 2006 ως και Οκτώβρη 2007. Enjoy!!!