Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,2%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 135 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,0%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.600
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συγνωμη αλλα θα ειναι η τελευταια απαντηση που θα δωσω γιατι με στενεχωρει πραγματικα το θεμα!
οι οργανωμενοι εννοειται πως δε παιρνουν εισητηρια απο ticket club!για τον απλουστατο λογο πως τα εισηρια στη 13 τα εχουν δωσει παλεφιπ κτλ και δε θα πανε να κατσουν τον αγωνα απο τη θυρα 10-11 κτλ!πιστευω να ειναι σεβαστο αυτο!ουτε εχουν τα περισσοτερα παιδια απο τους οργανομενους 30 και 40 ευρω καθε εβδομαδα ξεχωρα και τα αλλα στα αλλα αγωνισματα!
ο αντιλογος αμα αγαπας το παναθηναικο τον βλεπεις απο παντου δε παιζει!20 χρονια εχω μαθει να πηγαινω οργανομενος με τα club Μου να κανουμε τις χορογραφιες κτλ κτλ!οσο αναφορα αυτους του φορεα και των μη οργανομενων για τη ticket club που λενε μας φακελωνουν κτλ ειναι μαλακιες!γιατι οταν πηγαινουμε στην ευρωπη δινουμε ολα τα στοιχεια μας και μαλιστα αυτα πανε κατευθειαν στην ασφαλεια!αρα αυτο δε παιει για φακελωμα κτλ!
βαθυτερα το προβλημα δεν ειναι στη ticket club αλλα και σε πολλα αλλα και εγωισμους καποιοων κτλ!
η κατασταση σε πσοστα εχει ακριβως ως εξης
ποιος εχει δικιο?φορεας 70% τζιγκερ 30%
γιατι και καποιοι οχι πολλοι 3-4 απο το φορεα αποσκοπουν αλλου!
αυτα
 

triopo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Μηνύματα
22
Like
0
Πόντοι
0
Το πρόβλημα δεν είναι αυτή καθ'αυτή η ticket.Η ΠΑΕ δημιούργησε μέσα σε ένα καλοκαίρι έναν νέο σύνδεσμο της Θύρα 13-1966  και αναγνωρίζει μόνο αυτήν και την ΠΑΛΕΦΙΠ.Τα εισητήρια τα συνδεσμιακά τα δίνει μόνο σε αυτούς.Το πρόβλημα του Ενιαίου Φορέα δεν είναι το φακέλωμα.Είναι το ότι αν για παράδειγμα πάω εγώ και γραφτώ στην ticket club μπορεί και να μη μου δώσουν εισητήριο αν δεν γουστάρουν τα μούτρα μου ή αν ξέρουν ποιός είμαι και δεν με θέλουν μέσα.Ο Τζίγγερ δεν θέλει τους οργανωμένους στο γήπεδο!!Όχι γιατί φοβάται επεισόδια και τέτοιες παπαριές που λένε οι Αθανασόπουλοι αλλά γιατί δεν θέλει αντιρρήσεις σε αυτά που κάνει, δεν θέλει να ακούγεται η αντίθετη άποψη.
Όσοι διαβάσατε την Πράσινη τις τελευταίες μέρες θα είδατε πως η ΠΑΕ πουλάει τα εισητήρια στην Ticket προς 3-5 ευρώ το κομμάτι και αυτή τα πουλάει στον κόσμο 25-40-80-100 ευρώ.Με αυτήτη δικαιολογία δίνει στον Ερασιτέχνη ένα ποσό για κάθε μας που μόνο αστείο μπορεί να χαρακτηριστεί.Αν καλέσετε στο τηλ την ticket θα απαντήσει:καλέσατε τον Παναθηναικό... :think:...Από κει και πέρα ας βγάλει ο κάθένας τα συμπεράσματά του για το σε ποιά τσέπη πάνε τα λεφτά...και όποιος το καταλάβει και εξακολουθεί να πατάει το πόδι του στο γήπεδο... :idiot: :uglystupid:
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
^Ιδιοκτησία της οικογενείας είναι η ticket club... Και καπέλο στο εισητήριο και ρωτάει ο φίλος ποιο πρόβλημα υπάρχει με την κωλοεταιρία???
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Την περασμένη βδομάδα άκουγα τον φίλο σας τον Γκοτζο στον sport fm κ του την έλεγαν πολλά βαζέλια για την ticket-club.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ μαλάκας.Μέχρι εμένα που δεν με ένοιαζε ,με εξόργισε το πείσμα του κ η φειδώ του για να υπερασπιστει τον Τζίγγερ.
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Εδώ άλλοι υπερασπίζονται σωματέμπορους, έμπορους ναρκωτικών & όπλων, ναζί κ.ο.κ., στον υπάλληλο θα κολλήσουμε?
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Δυστυχώς απ' ότι βλέπω τον Παναθηναϊκό τον κάνουν μικρό οι ίδιοι οι οπαδοί του
Ο Ολυμπιακός έχει χρόνια τώρα προβλήματα στην άμυνα
Ακούσατε ποτέ το γήπεδο να βρίζει εν χορώ τους παίκτες όπως κάνετε εσεις με τον Βύντρα ?
Ούτε στα πέτρινα χρόνια δεν συνέβη κάτι τέτοιο
Εμεις είχαμε κάποτε τον Αλεξίου που ρώταγε στα αποδυτήρια πόσο είναι ο ΠΑΟΚ .... και ποτέ δεν άκουσε ουτε τα μισά από τον Λουκά.... και μιλάω βέβαια για το γήπεδο.
Γιατι στα σάιτ και στις εφημερίδες διαβάζεις πολλά.... αλλά η ψυχολογία του παίκτη φτιάχνει ή χαλάει με αυτά που ακούει στο γήπεδο.
Αν ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν απομονώσει τους οπαδούς που πάνε στο γήπεδο μονο για να βρίζουν και να χλευάζουν τους παίκτες ... μάλλον η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Επίσης η κριτική που κάνετε στις φυλλάδες σας ειναι απαράδεκτη.
Εμεις οι γαβροι εδώ και δυο βδομάδες οργανωμένα την "πέφτουμε" και στον Πρωταθλητή και στο Φως για τις μαλακίες που γράφουν.... εσεις ακούτε και διαβάζετε τον Γκότζο και δεν του πετάτε καμιά πατσαβούρα γι' αυτά που λέει (Τζίγκερ και ξερό ψωμί είναι ο άνθρωπος).
Εγώ δεν έχω καιά δουλειά να σας τα γράφω αυτά είναι αδικία όμως για αυτούς που ιδρώνουν και πονάνε την φανελίτσα σας να την ακούνε κι απο πάνω και εκτός από τον Βύντρα υπάρχει και ο Μόρις, ο Γκούμας (αφήνω τι έχει ακούσει παλιότερα ο Μπασινάς ο Φύσσας και ο Καραγκούνης)
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
μούτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............καλώς ήλθες............. :rockon:
 

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
257
Like
2
Πόντοι
1
Είναι το ότι αν για παράδειγμα πάω εγώ και γραφτώ στην ticket club μπορεί και να μη μου δώσουν εισητήριο αν δεν γουστάρουν τα μούτρα μου ή αν ξέρουν ποιός είμαι και δεν με θέλουν μέσα.
συγγνωμη υπαρχει δλδ περιπτωση να σου πουν εσυ εισαι απο τον ενιαια φορεα κ γιαυτο δεν θα σου δωσουμε εισιτηρια? γιατι εγω ηξερα οτι απλα θα υπαρχει συστημα επιβραβευσης με ποντους για οσους πανε γηπεδο συχνα! (ασχετα που τωρα δεν παει κανενας) κ αποτι εχω καταλαβει το θεμα ειναι να μην παιρνουν εισιτηρια οσοι κανουν επεισοδια... ισχυει οτι μπορουν να σου πουν για παραδειγμα εσυ εβριζες τον τζιγγερ στο προηγουμενο ματς κ δεν παιρνεις εισιτηριο τωρα? αυτο εννοειτε οταν λετε πως ο τζιγγερ θελει μονο αυτους που τον υποστηριζουν στο γηπεδο?
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
γιατί..αμφιβάλεις γι αυτό?....αφού ο λακαμάς ψωφάει να τον γλύφουν...κλασική περίπτωση άχρηστου που για να καλύψει την μηδενικότητα του θέλει το ξεσκόνισμα για να νομίζει ότι κάποιος είναι....δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι παντού...
 

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Μηνύματα
280
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ ξέρω ότι αν δεν μετακομίζαμε φέτος στη Λεωφόρο,αλλά παράμεναμε στο ΟΑΚΑ, τα παιχνίδια που θα παίζαμε με 5.000 θεατές σε ένα γήπεδο των 65.000 θα μας έκαναν περίγελο όλης της Ευρώπης...
Ετσι όπως πάμε βλέπω να μετακομίζει την ομάδα στο γήπεδο του Ακράτητου να φαίνεται ότι το γεμίζουμε κιόλας...Η ακόμα καλύτερα του χρόνου μπορεί να δηλώσει ως έδρα ο Τζίγγερ το προπονητικό κέντρο στη Παιανία...Να παρακολουθεί τα ματς μόνος του μαζί με την οικογενεια του και τους φίλους του...Εξάλλου το έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι δεν το νοιάζει να έρχεται πολύς κόσμος αρκεί να επικρατεί ησυχία,τάξη και ασφάλεια...Λες και είναι το μέγαρο μουσικής που πάει η Μάνα του και η Θεία του...
Έτσι μας κατάντησε η οικογένεια Βαρδινογιάννη,συρικνωσε τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας...Πάλι καλά που υπάρχει το μπάσκετ και τα άλλα τμήματα και θυμόμαστε για ποιο λόγο είμαστε Παναθηναικοί...
Και το άσχημο στην όλη ιστορία είναι ότι δεν πουλάει με τίποτα και ούτε πρόκειται να πουλήσει ποτέ την ΠΑΕ ... Δεν υπάρχει φως στο τούνελ... :headbang:
 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.131
Like
196
Πόντοι
16
αυτο που ξερω ειναι για τον ενιαιο φορεα πως δεν του δινουν εισιτηρια!γιατι? επειδη εβριζαν τον τζιγγερ η λογω περυσινων επεισοδιων?

Καποιοι εκπροσωποι του ενιαιου φορεα Θ.13 γνωριζαν οτι θα υπηρχε προβλημα με τα εισητηρια και αυτο χρονικα ηταν πριν γινουν τα επεισοδια στη Παιανια. Αρα ο λογος που δεν δινει ο Τζιγγερ εισητηρια σχεδον σε ολους τους συνδεσμους (εκτος απ τους cockneys και την παλεφιπ) ειναι επειδη αυτους δεν τους ειχε του χεριου του (αντιδρουσαν σε πολλα θεματα και τον αποδοκιμαζαν σε λαθος κινησεις του) και οχι τοσο λογω των επεισοδιων στη παιανια.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα παιδια.Σκοτωμός με τις 2 οικογένειες ε;;;; :ak: :uzi: :hammer:
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.073
Like
1
Πόντοι
16
re μουτσε απο τον μονιμο εχεις κανενα νεο..?
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Καλημέρα παιδια.Σκοτωμός με τις 2 οικογένειες ε;;;; :ak: :uzi: :hammer:
Μα τι λες τώρα????

Καυστικός ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος στην αναφορά του για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο περιθώριο του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που συγκλήθηκε για το φλέγον ζήτημα των εισιτηρίων από τους εντός έδρας αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας.

«Δεν είναι δυνατόν η εκκαθάριση από τέσσερα ματς να είναι 1.783 ευρώ. Δεν είμαστε μ..., ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται» τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος, ενώ σε παρότρυνση κάποιων φίλων του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στον χώρο, να αγοράσει την ΠΑΕ, πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι, που ο ιδιοκτήτης του δεν το πουλάει».


«Κάναμε αυτή τη διαδικασία, ώστε να βγει όλη η αλήθεια στην επιφάνεια μέσω των ΜΜΕ» τόνισε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

«Το θέμα έχει δύο σκέλη και το πρώτο αφορά τα εισιτήρια από τους αγώνες της Σούπερ Λίγκα. Ήμουν πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της ΕΠΟ για πολλά χρόνια και ξέρω τι συμβαίνει. Οι τελευταίες εκκαθαρίσεις των εισιτηρίων στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Αρτμέντια και στο φιλικό με την Κατάνια ήταν μηδενικές, ενώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν 1.783 ευρώ.

» Δεν είμαστε μ..., ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Πήγαμε να βρούμε την ΠΑΕ για αυτό το απαράδεκτο θέμα και μας είπαν: 'Αυτά είναι και αν δεν σας αρέσουν, να πάτε στα δικαστήρια'. Εγώ ως Θανάσης Γιαννακόπουλος, δεν θέλω ποτέ να πάω άλλο κομμάτι του Παναθηναϊκού στα δικαστήρια.

» Μας αντιμετώπισαν με ειρωνεία, τη στιγμή που δεν ζητάμε δωρεά, αλλά αυτά που δικαιούμαστε. Δεν λέω ότι κλέβουν, αλλά 1.783 ευρώ σε 4 ματς δεν γίνεται. Δεν είναι δυνατό με τον Ολυμπιακό να κόβονται 13.000 εισιτήρια και στις εκκαθαρίσεις να φαίνεται ότι όλα τιμώνται προς 10 ευρώ το ένα, ενώ στο επίσημο site της ομάδας να υπάρχουν εισιτήρια με τιμές 30, 50, 80 και 100 ευρώ».

Στη συνέχεια, ο κ. Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι ο Ερασιτέχνης θα ψάξει να βρει το δίκιο του με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτει.

«Θα κάνουμε μηνυτήρια αναφορά στην Οικονομική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορεί ο υπεύθυνός της να υπογράφει και να νομιμοποιεί αυτά τα πράγματα. Αν δεν κάνει κάτι για το θέμα η Σούπερ Λίγκα, τότε θα πάμε στα δικαστήρια και στον εισαγγελέα. Να έρθει και η άλλη πλευρά να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι».

Έξω από το κτίριο που έλαβε χώρα το ΔΣ του Ερασιτέχνη, ήταν συγκεντρωμένοι περίπου 100 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, μερικοί από τους οποίους παρότρυναν τον κ. Γιαννακόπουλο να αγοράσει την ΠΑΕ, για να λάβουν την εξής απάντηση:

«Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να αγοράσει μια ανώνυμη, κερδοσκοπική εταιρία, αν δεν θέλει να την πουλήσει ο ιδιοκτήτης της».

in.gr Newsroom ΔΟΛ 
 

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Μηνύματα
272
Like
0
Πόντοι
1
1)Γιαυτό δεν πατάει κανείς , και να μην ξαναπατίσει εως να φυγουν οι μαλάκες.
2)Εχει ακουστεί οτ τρώγονται και μπροστάρηδες μεταξυ τους , ασφαλιστικά μετρα και αλλα ρεζιλίκια.
3)Ολοι θέλουν να φάνε αθτό ειναι το προβλημα.
Καποιοι εκπροσωποι του ενιαιου φορεα Θ.13 γνωριζαν οτι θα υπηρχε προβλημα με τα εισητηρια και αυτο χρονικα ηταν πριν γινουν τα επεισοδια στη Παιανια. Αρα ο λογος που δεν δινει ο Τζιγγερ εισητηρια σχεδον σε ολους τους συνδεσμους (εκτος απ τους cockneys και την παλεφιπ) ειναι επειδη αυτους δεν τους ειχε του χεριου του (αντιδρουσαν σε πολλα θεματα και τον αποδοκιμαζαν σε λαθος κινησεις του) και οχι τοσο λογω των επεισοδιων στη παιανια.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Προβλέπω στο μεταξύ μας ματς στην λεωφόρο να έχει ως θεατές 3.000 χανούμια,τον τζίγγερ,τους συγγενείς των παιχτών & τον Γκόντζο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom