Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις, εγώ προσωπικά (και μου αρέσει να μιλάω μόνο για εμένα και να πρεσβεύω μόνο εμένα) αν και ψιλοπαρακολουθώ το γαυρο-thread δεν έχω γράψει ούτε ένα post, αν και μια-δυο φορές μπήκα στον πειρασμό να επιχειρηματολογήσω, επειδή όμως πολλές φορές γίνομαι και λίγο είρωνας και για να μην παρεξηγηθώ με κανέναν δεν έγραψα τίποτα μια και δε γνωρίζομαι προσωπικά με κανέναν από το forum.
Επίσης δε συνηθίζω να πηγαίνω σε thread να κουράζω ανθρώπους με τους οποίους έχω διαφορετικά γούστα (γιατί οι ομάδες τελικά πιστεύω ότι είναι κάτι που "γουστάρουμε" ο καθένας για το δικό του λόγο - αν ο άλλος μου πει ότι ο ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ είναι η θρησκεία του και είναι η ζωή του εντάξει δε θα του πω και τίποτα, αλλά θα θεωρήσω ότι είναι λίγο ξεκούρδιστος ο εγκέφαλός του). Μπορεί να πω με τους άλλους 15 επιχειρήματα να ανταλλάξω και 105 πειράγματα αλλά μέχρι εκεί.
Αν έρθω στο γαυρο-thread και γράφω για την 7άρα που εισπράξατε από τη Γιούβε, για κάτι πίτσες κερασμένες από τη Ρόμα, για το ότι κάποιος Ρεδόντο σας απέκλεισε παίζοντας μόνος εναντίον 11 και πάει λέγοντας, θα ήμουν το λιγότερο εριστικός πιστεύω, γι αυτό είπα να πας στο δικό σας thread να κοκορευτείς.
Για να το αναλύσω και αλλοιώς μια και είμαι σε φάση "παπαρολογίας"  :uglystupid: : πάω στο thread των ποδολάγνων και γράφω "ψιτ! είστε μπάζα και εμείς που γουστάρουμε τις βυζαρούδες είμαστε γαμάω" ε πιστεύω ότι κάνω μαλακία.
(εδώ για να μην ανοίξουμε και άλλη "διαμάχη" να αναφέρω ότι και εγώ είμαι λάτρης των ωραίων γυναικείων ποδιών)  :cheesy:
Αν πάλι το χεις τόσο καημό γράφε να μη λες ότι σε καταπιέζουμε ή σε λογοκρίνουμε, αλλά πιστεύω ότι θα κουράζεις... και όχι μόνο εμένα.
Όσο περί ίντερνετ τι είναι, τι πρεσβεύει, τι δικαιώματα σου δίνει (αλλά και υποχρεώσεις) τις γνωρίζω πιστεύω πολύ καλά μια και είμαι σε αυτό από τα γενοφάσκια του στην Ελλάδα.
Εν κατακλείδι δεν πάω με σπρέυ να γράψω ότι βλακεία μου κατέβει στον τοίχο του γείτονα, αν θέλω να εκφραστώ το κάνω στο δικό μου τοίχο... με εννοάς?  :think:
Φίλε μου μαλλον ξεχνάς πως εδώ μέσα όλοι μας είμαστε ένα nick...και δεν σου απαγόρευσε κανείς να γράφεις όπου θές...και ούτε να λές για 7άρες και Ρεντόντο...αυτά έχουν γραφτεί και δεν τα αμφισβητεί κανείς....είσαι free  να το κάνεις....όλοι όμως εδώ σχολιάζουν...και είσαι ο τελευταίος που θα λογοκρίνεις κάποιον....αντιλαβού???
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Και δεν σχολιάζεις καθόλου τον Θρύλο...

Παίκτης πολύ τεχνίτης, με καλή τρίπλα, αρκετά γρήγορος και με ευχαίρια στο γκολ.
Από το ποδοσφαιρικό του λεξιλόγιο απουσιάζει η λέξη πάσα, το fair-play προς συμπαίκτες και αντιπάλους και εξαιρετικά κακός χαρακτήρας. Εάν πήγαινε Αγγλία θα άκουγε πολύ κράξιμο από την κερκίδα αν δεν έστρωνε χαρακτήρα.
Μετά τις τρομερές συνεντεύξεις του πατήρ-μάνατζερ του τύπου "πληρώστε μας γιατί αλλοιώς την κάνουμε, καθότι είμαστε τεράστια βεντέτα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα" και "free-Neri" (προστατέψτε το εξαφανιζόμενο είδος Νέρι-Νέρι κλπ.) ησυχάσανε από το παραχαϊδεμένο μαλακιστηράκι που κλαψούριζε βγαίνοντας από τα γραφεία της ομάδας του ότι δεν του δίναν τα λευτά που ήθελε (αλήθεια πως δεν κοπάνησε κανέναν επιτόπου), που να του φτάσουν του 23χρονου τα 1εκ. €, μιλάμε για πολύ κλάψα. Αφού το είχε κακομάθει η κερκίδα καλά έκανε κι αυτός και κλαψούριζε και ζητούσε ότι νούμερο του κατέβαινε στο κεφάλι του.
Ο ολυμπιακός βγήκε εξαιρετικά κερδισμένος από διάφορες απόψεις, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει τόσα λευτά ο Καστίγιο αυτή τη στιγμή.
Τώρα το τι θα κάνει τα λευτά που θα πάρει ο Σόκρατες-Κρόκους-Ιντραλότους... κοντός ψαλμός αληλούια.

Ο Καστίγιο τα @@ του τα έχει δείξει και σε κανέναν άλλο εκτός από το Σούρερ?  :rolleyes:
Μια βασική απορία που έχω είναι η εξής: οι ομάδες της Ισπανίας οι οποίες έχουν ίσως τα καλύτερα scouting-teams παγκοσμίως, στις οποίες ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού του Καστίγιο, οι οποίες έχουν και τα γκαφρά για να χωθούν σε μια μεταγραφή, γιατί δεν κινήθηκαν να τον αγοράσουν? Ή δεν τους κάνει λόγω "καλής διαγωγής" ή τον κοστολογούν πολύ χαμηλότερα από το ποσό που έδωσε ο Αχμέτοφ ή δεν είναι για το επίπεδό τους κλπ. κλπ. (η απορία ισχύει και για τις ομάδες άλλων πιο προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών από το δικό μας υπέρλαμπρο πρωτάθλημα)
Όσο για το ποιός σφάζεται... εμένα δε θα μου λείψει καθόλου το goblin.
Εγώ προσωπικά τον βρίζω για τον χαρακτήρα του.
Εδώ ποδοσφαιριστές πολλές κλάσεις παραπάνω από τον Καστίγιο είναι κύριοι (εντός και εκτός χλοοτάπητα) και δε φέρονται όπως τα χαζομαγκάκια στη γειτονιά τους... δε μπορώ να μπω στη λογική να θαυμάσω έναν τσόγλανο επειδή ξέρει καλή μπάλα.
Όσο για το πως θα είναι οι ομάδες με τις μεταγραφές τους θα το δούμε σε λίγο καιρό στις εσωτερικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βιαζόσαστε να απαξιώσετε τους άλλους και να υπερεκτιμήσετε τους δικούς σας πιστεύω. Να δούμε τι θα κάνετε φέτος με την αναβάθμιση προπονητή από τον έχω-πάντα-δικαιολογία-Σόλιντ στον Sir-Takis (sorry παίδες αλλά αυτά που γράφανε ότι "συζητάει ο Λεμονής με Μακελελέ"  προσφέρανε πολύ γέλοιο).

Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου (ας με συγχωρήσουν οι ευσεβείς του site), η αναφορά μου στα κουρκουμπίνια του Καστίγιο ήταν και συνεχίζει να είναι για τον προβληματικό χαρακτήρα του, μετά το επεισόδιο με το Σούρερ να θυμίσω και το επεισόδιο με τον Τουρέ? κλπ. κλπ. κλπ.
Για την ποδοσφαιρική αξία του έγραψα και παραπάνω, αναμένω να την επιβεβαιώσει και σε άλλους ευρωπαϊκούς αγώνες, όπου υπάρχουν πιο σκληρές και σφιχτές άμυνες από ομάδες ακόμα και του Copa America, να υπενθυμίσω ότι απέναντι στην Αργεντινή που έχει γερή άμυνα οι εφημερίδες γράφανε "μέτριος ο Καστίγιο", "δε φάνηκε ο Καστίγιο" κλπ. (ξαναλέω για να μην σκαλώσει κανένας, ότι τον θεωρώ καλό παίκτη με αρκετά ποδοσφαιρικά πλεονεκτήματα και μερικά ποδοσφαιρικά μειονεκτήματα).
Αν κάνω λάθος για τα ευρωπαϊκά κατορθώματα του Καστίγιο ας με διορθώσει κάποιος, αλλά θα προτιμούσα επιχείρημα του τύπου "έπαιξε στους τάδε δύσκολους αγώνες και έβαλε και τόσα γκολ, έδωσε και τόσες ασίστ" από το "έπαιξε 3 αγώνες και έβαλε 1 γκολ κάνοντας ρόμπα τον Αγνωστόπουλο της Τσερνομόρετς" (πχ. λέμε)
Το τι πλήρωσε ο Αχμέτοφ και γιατί το πλήρωσε είναι άλλο ζήτημα (και εκεί έχω κάποιες ενστάσεις αλλά μην κουράζω και εσάς και εμέ με κατεβατά), απλά θα επαναλάβω το ερώτημά μου "οι άλλες καλές-μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που ήταν όταν ο Σόκρατες-Κρόκους-Ιντραλότους άπλωσε το πανέρι-με-το-Νέρι?" (ίσως για αυτές να μην έφτανε ένα σλάλομ στο Ντόνεσκ και μια πολύ καλή παρουσία στο Copa America για να επενδύσουν χρήματα πάνω του - για την απόδοση απέναντι σε ομάδες όπως Αιγάλεω και Ιωνικός ούτε λόγο δεν κάνω, γιατί αν το αναφέρεις ως κριτήριο σε ξένους σκάουτερ θα γελάνε μέχρι λιποθυμίας)
Θα ξαναπώ λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός βγήκε υπέρκερδισμένος βάζοντας πολλά ευρουδάκια στο ταμείο του, πουλώντας κάποιον που δεν αξίζει τόσα χρήματα (κατά τη δική μου κρίση) και ξεφορτώθηκε έναν πολύ κακό χαρακτήρα από την ομάδα, που πιθανότατα θα συνέχιζε να δημιουργεί προβλήματα (πάλι κατά τη δική μου κρίση).
 

piko

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.010
Like
1.452
Πόντοι
96
Και δεν σχολιάζεις καθόλου τον Θρύλο...

Λοιπόν τελευταίο reply προς εσένα για το συγκεκριμμένο θέμα (αν προκύψει κάτι άλλο το συζητάμε πάλι), γιατί αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω νομίζω ότι δεν έχει σχέση με το συγκεκριμμένο thread και ξεφεύγουμε.
Δεν είπα πουθενά ότι "δεν σχολιάζω το γαύρο", σχολιάζω το γαύρο, το χανούμι, το βάζελο (όπως όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα αθλητικά), αλλά προσπάθησα με προηγούμενο αναλυτικό post μου να σου εξηγήσω ότι δεν μπαίνω στο γαυρο-thread (υπάρχει ένα συγκεκριμμένο που έχεις αφήσει και δικά σου post και λέγεται "το Μάη θα 'ναι ωραία κλπ.") να ζαλίσω τα μπαλάκια των γαύρων, ούτε να τους κοκορευτώ για τη δικιά μου ομάδα. Γι αυτό και θεώρησα άτοπο, κουραστικό και άχρηστο αυτό που κάνεις στο εδώ thread.
Το θέμα είναι ότι δε σου είπα "μη γράφεις εδώ", αλλά "μην μου κοκορεύεσαι εδώ please".
Δεν θα πάω στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού να αρχίσω να τους λέω "είστε τα ρεζίλια της Ευρώπης". Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Κάποια πειράγματα φίλων άλλων ομάδων που έχουν γραφτεί εδώ ουδέποτε γύρισα να τα κατακρίνω ή να τα παρεξηγήσω ή πχ. αν κάποιος μου γράψει ότι "το Βύντρα είναι άμπαλο γι αυτό το λόγο" θα του απαντήσω "συμφωνώ αλλά προσθέτω κι άλλους τέσσερις λόγους", αν γράψει "ο Παπ είναι άμπαλος γι αυτό το λόγο" θα του απαντήσω "είσαι λάθος για οκτώ λόγους" αν συνεχίσει να το γράφει, ε τότε θα είναι λίγο κουραστικός και θα του το πω (πιστεύω ότι είναι δικαίωμά μου να πω σε κάποιον ότι μου τα ζαλίζει).
Αν θεωρείς ότι προσπάθησα να λογοκρίνω τη φιλελεύθερη φωνή σου σε βρίσκω λάθος.
Δε μπορώ να το κάνω πιο λιανά αυτό που θέλω να πω...  :think:
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Η τακτική του δανεισμού συνηθίζεται και σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, εκτός από τις πολύ μεγάλες (πχ. η Ρεάλ όποιον θέλει τον αγοράζει, η Ατλέτικο κ' η Βιγιαρεάλ θα πάρει και δανεικούς) και να σου πω τρία ονόματα που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου για να καταλάβεις τι εννοώ: Ρικέλμε, Μοριέντες, Σαβιόλα. Μεγάλα ονόματα που έχουν παίξει δανεικοί και σε μεγάλες ομάδες μάλιστα.
Ο Μπόρχα δε βγήκε, ο Ντομί δε βγήκε, ο Μπουλούτ δε βγήκε, ο Ζεβλάκοφ βγήκε και δε βγήκε και πάει λέγοντας.
(μη μου αρχίσεις και επιχειρηματολογήματα για τον καθένα να μην κουράζουμε το πράσινο thread)
Τώρα το πως χτίζονται ομάδες καλό είναι να το πάρουμε παράδειγμα περισσότερο από το εξωτερικό παρά από τη δική σας ομάδα, γιατί όπως λες χτίζετε και βγαίνοντας έξω από την Παραγκούπολη και κάνετε τρελές εισπράξεις από γκολάκια στας Ευρώπας με τρομερή συνέπεια κάθε χρόνο.
Μπορείς να κοκορευτείς για τα πρωταθλήματα που έχετε πάρει στο γαυρο-thread, μερικά από αυτά δε σας αξίζανε πιστεύω εγώ. Μη μας (τα) ζαλίζεις άλλο please...
Το κακό είναι πώς εσύ επιχειρηματολογείς αλλά για να μην'' ζαλίζουμε το πράσινο thread'' λές να μην πώ εγώ τα επιχειρήματά μου....δεκτό...αν και όχι σωστό....

Κοίτα να δεις, εγώ προσωπικά (και μου αρέσει να μιλάω μόνο για εμένα και να πρεσβεύω μόνο εμένα) αν και ψιλοπαρακολουθώ το γαυρο-thread δεν έχω γράψει ούτε ένα post, αν και μια-δυο φορές μπήκα στον πειρασμό να επιχειρηματολογήσω...

...Δεν είπα πουθενά ότι "δεν σχολιάζω το γαύρο", σχολιάζω το γαύρο, το χανούμι, το βάζελο (όπως όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα αθλητικά

Εδώ κάτι δεν κολλάει....
Αλλά έχεις 1 δίκιο...τέλος εδώ...από εμένα....
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Λοιπόν τελευταίο reply προς εσένα για το συγκεκριμμένο θέμα (αν προκύψει κάτι άλλο το συζητάμε πάλι), γιατί αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω νομίζω ότι δεν έχει σχέση με το συγκεκριμμένο thread και ξεφεύγουμε.
Δεν είπα πουθενά ότι "δεν σχολιάζω το γαύρο", σχολιάζω το γαύρο, το χανούμι, το βάζελο (όπως όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα αθλητικά), αλλά προσπάθησα με προηγούμενο αναλυτικό post μου να σου εξηγήσω ότι δεν μπαίνω στο γαυρο-thread (υπάρχει ένα συγκεκριμμένο που έχεις αφήσει και δικά σου post και λέγεται "το Μάη θα 'ναι ωραία κλπ.") να ζαλίσω τα μπαλάκια των γαύρων, ούτε να τους κοκορευτώ για τη δικιά μου ομάδα. Γι αυτό και θεώρησα άτοπο, κουραστικό και άχρηστο αυτό που κάνεις στο εδώ thread.
Το θέμα είναι ότι δε σου είπα "μη γράφεις εδώ", αλλά "μην μου κοκορεύεσαι εδώ please".
Δεν θα πάω στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού να αρχίσω να τους λέω "είστε τα ρεζίλια της Ευρώπης". Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Κάποια πειράγματα φίλων άλλων ομάδων που έχουν γραφτεί εδώ ουδέποτε γύρισα να τα κατακρίνω ή να τα παρεξηγήσω ή πχ. αν κάποιος μου γράψει ότι "το Βύντρα είναι άμπαλο γι αυτό το λόγο" θα του απαντήσω "συμφωνώ αλλά προσθέτω κι άλλους τέσσερις λόγους", αν γράψει "ο Παπ είναι άμπαλος γι αυτό το λόγο" θα του απαντήσω "είσαι λάθος για οκτώ λόγους" αν συνεχίσει να το γράφει, ε τότε θα είναι λίγο κουραστικός και θα του το πω (πιστεύω ότι είναι δικαίωμά μου να πω σε κάποιον ότι μου τα ζαλίζει).
Αν θεωρείς ότι προσπάθησα να λογοκρίνω τη φιλελεύθερη φωνή σου σε βρίσκω λάθος.
Δε μπορώ να το κάνω πιο λιανά αυτό που θέλω να πω...  :think:
Φίλε συγνώμη αλλά το κάθε thread δεν είναι ούτε τοίχος ούτε σύνδεσμος κανενός , με κάτι τέτοιες απόψεις ο κόσμος πηγαίνει σήμερα στο γήπεδο και κάθεται μαντρωμένος από τους μπάτσους σε ξεχωριστές κερκίδες ...επειδή κάποιοι σαν και σένα δεν αντέχουν την γνώμη και την άποψη των άλλων...
Κάποτε Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί κάθονταν δίπλα δίπλα και όχι με 1 κάρο μπάτσους ανάμεσα ... κάποτε οι Ολυμπιακοί σήκωσαν πανώ συμπαράστασης για τον Παναθηναϊκό του '71 ...και κάποτε η Αθλητική Ηχώ έγραφε ότι το Πρωτάθλημα το πήρε ο Ολυμπιακός... δεν το ξέχναγε....
Αλλά από το 80' όταν ο Βαρδινογιαννισμός ξεκίνησε να ξεσκίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο ...και από το 94' & 95' στους δύο τελικούς του μπάσκετ όταν ανεγκέφαλοι σαν τον Αλβέρτη και τον Οικονόμου έδειξαν το απίστευτο κόμπλεξ τους ...από τότε επικράτησαν ο χουλιγκανισμός και οι φίλαθλοι οι πραγματικοί έμειναν στα σπίτια τους .
Η ελευθερία του λόγου είναι μεγάλο αγαθό και εσύ είσαι πολύ μικρός για να την στερήσεις από τον οποιονδήποτε...
πιστεύεις ότι σου τα ζαλίζει ... αν πάλι έχεις το ίδιο πρόβλημα με αυτά που σου γράφω ....Δραμαμίνες !!!!
 

piko

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.010
Like
1.452
Πόντοι
96
Φίλε συγνώμη αλλά το κάθε thread δεν είναι ούτε τοίχος ούτε σύνδεσμος κανενός , με κάτι τέτοιες απόψεις ο κόσμος πηγαίνει σήμερα στο γήπεδο και κάθεται μαντρωμένος από τους μπάτσους σε ξεχωριστές κερκίδες ...επειδή κάποιοι σαν και σένα δεν αντέχουν την γνώμη και την άποψη των άλλων...
Κάποτε Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί κάθονταν δίπλα δίπλα και όχι με 1 κάρο μπάτσους ανάμεσα ... κάποτε οι Ολυμπιακοί σήκωσαν πανώ συμπαράστασης για τον Παναθηναϊκό του '71 ...και κάποτε η Αθλητική Ηχώ έγραφε ότι το Πρωτάθλημα το πήρε ο Ολυμπιακός... δεν το ξέχναγε....
Αλλά από το 80' όταν ο Βαρδινογιαννισμός ξεκίνησε να ξεσκίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο ...και από το 94' & 95' στους δύο τελικούς του μπάσκετ όταν ανεγκέφαλοι σαν τον Αλβέρτη και τον Οικονόμου έδειξαν το απίστευτο κόμπλεξ τους ...από τότε επικράτησαν ο χουλιγκανισμός και οι φίλαθλοι οι πραγματικοί έμειναν στα σπίτια τους .
Η ελευθερία του λόγου είναι μεγάλο αγαθό και εσύ είσαι πολύ μικρός για να την στερήσεις από τον οποιονδήποτε...
πιστεύεις ότι σου τα ζαλίζει ... αν πάλι έχεις το ίδιο πρόβλημα με αυτά που σου γράφω ....Δραμαμίνες !!!!

Άντε πάλι...
Λοιπόν μάλλον επειδή δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα από αυτά που προσπάθησα να εξηγήσω με κάποια posts μου, τα υπογλώσσια είναι στο τρίτο συρτάρι.
Αυτά και sorry...(μεγάλε εσύ!)  :idiot:

ps. : Προς οποιονδήποτε αγανακτισμένο δημοκράτη-επαναστάτη-πολίτη που θεωρεί ότι προσπάθησα ή προσπαθώ
να του φιμώσω τις φιλελεύθερες ιδέες-απόψεις-Λόγο του και θέλει να μου κάνει διαδικτυακά σεμινάρια-μαθήματα
συμπεριφοράς και διαλεκτικής, μπορεί να ξεκινήσει ένα thread με θεματάκι του τύπου "Διδαχές προς τον piko" για να έχουμε να ασχολούμαστε...  :helpplea:
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Διδαχές προς τον piko :
Μην βάζεις τα υπογλώσσια στο τρίτο συρτάρι έχε τα πάντα μαζί σου και κυρίως τον ...... Μάη
 

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Μηνύματα
402
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Ανεξάρτητα από τα εγκλήματα που κάνει γενικά ο σωφέρ, η Πανάθα έδειξε  χαρακτήρα απόψε και τσαμπουκα στο ροντέο του Φλαμίνιο. Ν'Ντιογέ και Δημούτσος μου άρεσαν, όσο για το Σέριτς, θείο δώρο ο τραυματισμός του μήπως και καταλάβουν στην Παιανία ότι η ομάδα χρειάζεται επειγόντως αριστερό μπακ. Ελεος πια...
Τέλος,για το Βύντρα, θα τον πουλήσουν τώρα που αρχίζει και στέκεται αξιοπρεπώς στο γήπεδο και είναι πολύ πιο χρήσιμος στο κέντρο της άμυνας;
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Δε νομίζω ο Βύντρα να άλλαξε ξαφνικά επειδή έπαιξε αξιοπρεπώς σε κάνα δυο φιλικά.Ό Βύντρα έπρεπε να φύγει εδώ και καιρό.. είτε με μεταγραφή είτε ελεύθερος.Τον συμπαθούμε αλλά.. δεν είναι για Παναθηναικό.

Μακάρι να μας κάνει την ευχάριστη έκπληξη φέτος και να παίξει σαν.. Σειταρίδης!..αλλά πολύ χλωμό το βλέπω...
 

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.626
Like
5
Πόντοι
16
πολυ καλλη αποδοση η ομαδα αλλα ειναι νωρις πολυ νωρις για να πουμε κατι...αν παμε λιγο ατομικα σε παιχτες θα ελεγα οτι εχτες με αφησε λιγο με ανοιχτο το στομα ο ΝΤΑΜΕ ΝΤΙΟΓΙΕ αλλα δεν θα πω περισοτερα ας εχουν "τσαμπουκα και παθος"το μονο προβλημα που ειδα ειναι ρε παιδια αυτη η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ αριστερη πλευρα εκει εχω δει πολλα κενα...α' ρε παιδια ελεος με αυτον τον ΒΥΝΤΡΑ τι αλλο να κανει ο ανθρωπος για να τον χειροκροτησουμε εστο μια φορα??δεξια αριστερα κεντρο ελεος αν μηνει ας τον ανεβασουμε λιγο ψυχολογικα..διλαδη τι καλητερο εχει ο ΝΙΛΣΟΝ????????????μου αρεσε λιγο και ο ΕΝΑΚΑΙΡΕ αλλα θελει δουλεια οπως ολοι τους ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
 

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.626
Like
5
Πόντοι
16
EΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ!


Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που επιστρέφει φέτος στον Παναθηναϊκό. Όπως μετέδωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου ραδιοφωνικός σταθμός, στο "τριφύλλι" θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την "πράσινη" ΠΑΕ και πήρε και αυτός το δρόμο της επιστροφής!

Ο 34χρονος αριστερός μπακ μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό από τον Πανιώνιο το 1998 και αγωνίστηκε με την "πράσινη" φανέλα για 5,5 χρόνια. Δέθηκε πάρα πολύ με την ομάδα, όμως η φιλοδοξία για καριέρα στο εξωτερικό, τον ανάγκασαν να αφήσει το "τριφύλλι".

Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός για τον Φύσσα, ήταν η Μπενφίκα στην οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν, πριν μετακομίσει στην Πρέμιερ Σκωτίας και τη Χαρτς, όπου έπαιξε για δύο επίσης χρόνια.

Πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο έμπειρος αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος να δώσει πολύτιμες λύσεις στην αριστερή πλευρά της ομάδας, που μετά από τους συνεχείς τραυματισμούς (Σέριτς, Δάρλας, Ιβανσιτς), έδειχνε να είναι "γυμνή".           Ανα δουμε.....τι θα δουμε!!!
 

Συνημμένα

  • article_image1_41069.jpg
    article_image1_41069.jpg
    14,1 KB · Εμφανίσεις: 16

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.626
Like
5
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ... ΓΙΟΣΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ!


Εναν "Κiller" από την Πριμέρα Ντιβιζιόν απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Το όνομα αυτού, Γιόσου Σαριέγκι. Ο 27χρονος Βάσκος αμυντικός αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μπιλμπάο και το "τριφύλλι" ήρθε σε συμφωνία με την πρώην πλέον ομάδα του και τον "έντυσε" στα "πράσινα" με συνοπτικές διαδικασίες...

Τη μεταγραφή ανακοίνωσε και επίσημα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Ατλέτικο Μπιλμπάο. "Η Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο Παναθηναϊκός ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία για τη μετακίνηση του Σαριέγκι στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης εκατέλειψε την προετοιμασία της ομάδας και επιστρέφει στο Μπιλμπάο".

Ισως και σήμερα στην Αθήνα ο παίκτης!

Το who is who

OΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Χοσού Σαριέγκι Ζουμαράγκα
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 19 Ιανουαρίου 1979
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Ισπανός
ΎΨΟΣ: 1.85
ΒΑΡΟΣ: 76 κιλά
ΘΕΣΗ: Κεντρικός αμυντικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ατλέτικο Μπιλμπάο, Αλαβές

Ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Λαζκάο (1994-98), στη συνέχεια πήγε στη Μπασάιν (1998-99) πριν κάνει το άλμα για τη δεύτερη ομάδα της Αλαβές, όπου έμεινε μια σεζόν πριν πάρει προαγωγή για την πρώτη ομάδα, στην οποία πραγματικά στέριωσε. Εμεινε εκεί για πέντε χρόνια, με μια ενδιάμεση στάση στην Ειμπάρ.

Στα χρόνια που έμεινε στην Αλαβές είχε 35 συμμετοχές σημειώνοντας και δύο γκολ, ενώ το 2006 πήρε μεταγραφή για τη μεγαλύτερη βάσκικη ομάδα, την Ατλέτικο Μπιλμπάο. Εκεί σε μια πολύ άσχημη χρονιά για την ομάδα, ο Σαριέγκι είχε γεμάτη σεζόν με 35 συμμετοχές!

ΣΕΖΟΝ - ΟΜΑΔΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΓΚΟΛ
1998-99 Μπεασάιν 28 0
1999-00 Αλαβές Β 28 0
2000-01 Αλαβές 5 0
2001-02 Αλαβές Β 35 1
2002-03 Εϊμπάρ 28 1
2003-04 Αλαβές 22 1
2004-05 Αλαβές 28 1
2005-06 Αλαβές 30 2
2006-07 Αθλέτικ Μπ. 36 0                                                                                                                                                                          αυτον τον εχει δει καποιος??τι λεει ειναι καλος???
 

Συνημμένα

  • article_image1_41046.jpg
    article_image1_41046.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 16
  • article_image1_41076.jpg
    article_image1_41076.jpg
    193,3 KB · Εμφανίσεις: 16

PASTELI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Μηνύματα
191
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
11
μονο με επαναστατες θα ξυπνησουν οι υπολοιποι.....να γραφτουν ολοι στην ΕΤΑ και να ζωθουν εκρηκτικα πριν μπουν στο γηπεδο!!!!!!!!
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ε...ρε..γλέντια...μετά τους ουγκαγκαμπούμπου τους δικούς μας ήρθε και ο βασιληάς της ζούγκλας ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ....αφού γλίτωσε από τα τελευταία σαφάρι των λευκών κυνηγών...το λιοντάρι της ζούγκλας έπιασε λιμάνι και ποιός τον πιάνει....ουγκ..ουγκ..αουα..ουαχαντούμπα....'αντε.... :headbang:
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
ε...ρε..γλέντια...μετά τους ουγκαγκαμπούμπου τους δικούς μας ήρθε και ο βασιληάς της ζούγκλας ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ....αφού γλίτωσε από τα τελευταία σαφάρι των λευκών κυνηγών...το λιοντάρι της ζούγκλας έπιασε λιμάνι και ποιός τον πιάνει....ουγκ..ουγκ..αουα..ουαχαντούμπα....'αντε.... :headbang:
Μην αγχώνεσε...θα τον μαρκάρει ο...ενακαρίκε!!!!Το πούμα της Αφρικής....τουλάχιστον έπαιζε Αγγλία ο δικός μας....ο δικός σας μου διαφεύγει.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom