Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλοι ολυμπιακοι δε πατε στο δικο sas thread να πειτε τα δικα σας!
ετσι γουσταρουμε και εχουμε και το τυπαρα και το γιαννακη και ολους αυτους!
με αυτους καβλωνουμε εμεις!και γουσταρουμε!
και με αυτους θα βγουμε παλι τριτη και θα γουσταρουμε!
και με αυτους θα ξανουμε πορεια στην ευρωπη και θα γουσταρουμε!
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
γιατι κια 200 γκολ να φαω απο τον οσφπ στα αρχιδια μου τα δυο!ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΑ!
και στο ερασιτεχινκο να πεσουμε στα αρχιδια μασ παλι!
γιατι?
γιατι ειμαστε ΠΑΝΑΘΕΣ!
και γιατι δε θα δω ποτε τσουκαλα :headbang: :headbang: :jerking: (ο ηγετης σας) εσεις εδω μπορει να μην εισαστε αλλα καλα τα εχει μαζεψει ολα τα προβατα αυτος!για αντε ρωτα τον ηγετη σας που δουλευει?ποσα παιρνει το μηνα?τι αμαξι εχει?ποσα πληρωνει για τις εκδρομες στο εξωτερικο που εσυ μπορει να στερηθεις το μηνιατικο για να πας να δεις την ομαδα σου?και ξερετε καλα ποσα πληρωνει :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
και γιατι δε θα μπω ποτε στο thread σασ να ασχοληθω μαζι σας!
και δε θα ασχοληθω ουτε με τις μεταγραφε σας ουτε με τα δικας χαλια!
και γιατι γουσταρω που ο αγνωστος ενκαριρε θα φορασει τη πρασινη φανελα!
και δε θα μιλησω ποτε στο thread sas για τις μπασκετ!(που το ξεχασετε μωρε τωρα τελευταια)θα απολαυσω τις 4 ευρωπαικες κουπες με τους ομοειδεατες μου και θα γουσταρω!
γιατι ποτε δε θα σε πικαρω για τις 4 κουπες ενω εσυ θα το κανεις με τα δυο Final four!
αυτοι ειναι οι ORIGINAL ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!δυστυχως δε θα το καταλαβετε ποτε για αυτο αλλωστε θα συνεχισετε να απαντατε εδω στο πρασινο φορουμ!
και τελος γιατι θα περναω απο τι λεωφορο θα βλεπω το τεραστιο graffiti-φωτογραφια του μιχαλακη φιλοπουλου και δε θα ξεχνω και θα ανατριχιαζω!
ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
πεσ τα ρε φιλε γιατι εχουμε γεμιζει κομπλεξικα εδω περα,αλλα αστουσ καταντανε γραφικοι,να φανταστεις μερικα κομπλεξικα τολμησανε και γραψανε στο θρεντ του μιχαλη και το βρωμισανε με τις αηδιες τους,ναι φυσικα ΑΥΤΟΙ ειμαστε και ΔΕΝ ειμαστε δολοφονοι.

melenios7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλοι ολυμπιακοι δε πατε στο δικο sas thread να πειτε τα δικα σας!
ετσι γουσταρουμε και εχουμε και το τυπαρα και το γιαννακη και ολους αυτους!
με αυτους καβλωνουμε εμεις!και γουσταρουμε!
και με αυτους θα βγουμε παλι τριτη και θα γουσταρουμε!
και με αυτους θα ξανουμε πορεια στην ευρωπη και θα γουσταρουμε!
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
γιατι κια 200 γκολ να φαω απο τον οσφπ στα αρχιδια μου τα δυο!ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΑ!
και στο ερασιτεχινκο να πεσουμε στα αρχιδια μασ παλι!
γιατι?
γιατι ειμαστε ΠΑΝΑΘΕΣ!
και γιατι δε θα δω ποτε τσουκαλα :headbang: :headbang: :jerking: (ο ηγετης σας) εσεις εδω μπορει να μην εισαστε αλλα καλα τα εχει μαζεψει ολα τα προβατα αυτος!για αντε ρωτα τον ηγετη σας που δουλευει?ποσα παιρνει το μηνα?τι αμαξι εχει?ποσα πληρωνει για τις εκδρομες στο εξωτερικο που εσυ μπορει να στερηθεις το μηνιατικο για να πας να δεις την ομαδα σου?και ξερετε καλα ποσα πληρωνει :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
και γιατι δε θα μπω ποτε στο thread σασ να ασχοληθω μαζι σας!
και δε θα ασχοληθω ουτε με τις μεταγραφε σας ουτε με τα δικας χαλια!
και γιατι γουσταρω που ο αγνωστος ενκαριρε θα φορασει τη πρασινη φανελα!
και δε θα μιλησω ποτε στο thread sas για τις μπασκετ!(που το ξεχασετε μωρε τωρα τελευταια)θα απολαυσω τις 4 ευρωπαικες κουπες με τους ομοειδεατες μου και θα γουσταρω!
γιατι ποτε δε θα σε πικαρω για τις 4 κουπες ενω εσυ θα το κανεις με τα δυο Final four!
αυτοι ειναι οι ORIGINAL ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!δυστυχως δε θα το καταλαβετε ποτε για αυτο αλλωστε θα συνεχισετε να απαντατε εδω στο πρασινο φορουμ!
και τελος γιατι θα περναω απο τι λεωφορο θα βλεπω το τεραστιο graffiti-φωτογραφια του μιχαλακη φιλοπουλου και δε θα ξεχνω και θα ανατριχιαζω!
ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πες τα ρε συναγωνιστη..!
Έλεος πια..
Μας έχουν ζαλίσει..
Ε, δεν είναι κατάσταση..
Πες τα και επείδη τα λες και ωραία "καθαρόγραψέ" τα και στείλ'τα ψηλά..! (ξέρεις τι εννοώ)
Να μάθουν όλοι πια..
ΠΟΙΟΙ ειναι οι Πραγματικοι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ και ΠΟΙΟΣ είναι ο Πραγματικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Λεβέντες...τα thread εδώ δεν είναι ούτε δικά μου...ούτε δικά σου...ούτε δικά μας...ούτε δικά σας....γράφει ο καθένας μας όπου γουστάρει....το ότι γουστάρετε που θα βγείτε 3οι είναι δικαίωμά σας...φυσικά δεν θα σας το πούμε εμείς αυτό...αν και νομίζω πως μόνο εσείς (οι τρείς)είσαστε τελικά...ORIGINAL ΠΑΝΑΘΕΣ,άντε και άλλοι 1000 που πήραν φέτος διαρκείας....για τους δολοφόνους που λές...έχεις δίκιο....αλλά ελπίζω να αναφέρεσε σε αυτούς που ήταν στα γνωστά γεγονότα....γιατί,αν συνδέεις 5-10-15 άτομα,με ένα ολόκληρο λαό τότε μάλλον έχεις πρόβλημα....για να μην επανέρχομαι,αυτά είναι καταδικαστέα από το σύνολο των οπαδών....και φυσικά έχουν γίνει απο όλους τους οπαδούς των μεγάλων και όχι ομάδων και δεν στιγματίζουν όλους τους οπαδούς...τον Τσουκαλά δεν σε καταλαβαίνω γιατί τον μπλέκεις....σου είπε κανείς πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ακολουθούν τον...Τσουκαλά???Το ότι το κάνουν κάποιοι λίγοι δεν σημαίνει πως το κάνουν όλοι...εγώ ούτε Θύρα 7 είμαι και όταν πάω σε αγώνες εκτός έδρας δεν πάω ποτέ οργανωμένος....πάω με την παρέα μου....
ΥΓ---->Καλημέρα σας ΠΑΝΑΘΕΣ και χρόνια πολλά για σήμερα......

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
για τους δολοφόνους που λές...έχεις δίκιο....αλλά ελπίζω να αναφέρεσε σε αυτούς που ήταν στα γνωστά γεγονότα....γιατί,αν συνδέεις 5-10-15 άτομα,με ένα ολόκληρο λαό τότε μάλλον έχεις πρόβλημα....
Λιπων ειναι "μερικοι"Γαυροι που εχουν πολυ μα πολυ γελιο ρε αδελφακι μου ρε ποδολαχνε αυτα που γραφεις τα σκεφτεσε πριν τα γραψεις????φιλε μου θα σου πω δυο πραγματα οι (ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ)και τον 2 ομαδων ειναι για κλαματα...και εξηγουμε λιπων θηματε καποιος να μας πει στην εκπομπη μια φορα του τσουκαλα που ειχε μπει μεσα στο στουντιο και ελεγε για εναν ψηλο με την φαλτσετα!!!που ειχε παει ο τσουκαλας στο νοσοκομιο σε εναν (Φιλο) και του την ειχαν πεσει 4 ατομα..μεσα σε αυτους τους 4 ηταν και ο Μηχαλης Φιλοπουλος.Λιπων ξερω απο τωρα οτι οι δυο οργανομενοι στης 26/08/07 κοντα στο γυπεδο της λεωφορου εχουν το 2 επεισοδιο...τον πρωτο οι Δολοφονοι και τον ""ΔΥΟ"" τον εφαγαν τωρα εχει σειρα ο δευτερος.[ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ]                                                                              NiLe 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Λιπων ειναι "μερικοι"Γαυροι που εχουν πολυ μα πολυ γελιο ρε αδελφακι μου ρε ποδολαχνε αυτα που γραφεις τα σκεφτεσε πριν τα γραψεις????φιλε μου θα σου πω δυο πραγματα οι (ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ)και τον 2 ομαδων ειναι για κλαματα...και εξηγουμε λιπων θηματε καποιος να μας πει στην εκπομπη μια φορα του τσουκαλα που ειχε μπει μεσα στο στουντιο και ελεγε για εναν ψηλο με την φαλτσετα!!!που ειχε παει ο τσουκαλας στο νοσοκομιο σε εναν (Φιλο) και του την ειχαν πεσει 4 ατομα..μεσα σε αυτους τους 4 ηταν και ο Μηχαλης Φιλοπουλος.Λιπων ξερω απο τωρα οτι οι δυο οργανομενοι στης 26/08/07 κοντα στο γυπεδο της λεωφορου εχουν το 2 επεισοδιο...τον πρωτο οι Δολοφονοι και τον ""ΔΥΟ"" τον εφαγαν τωρα εχει σειρα ο δευτερος.[ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ]                                                                              NiLe 
1ον...Για γέλια είσαι εσύ.....και με αυτά που γράφεις δείχνεις άνθρωπος ψαχμένος με τα επεισόδια και τις οργανωμένες συμμορίες των γηπέδων...ελπίζω,για σένα το λέω,να κάνω λάθος....
2ον...Τσουκαλά και εκπομπή της Θύρας 7 εγώ δεν βλέπω...δεν με καλύπτει ώς άνθρωπο και προπάντων ώς φίλαθλο...έχω δικιά μου κρίση και αντίληψη...αλλά απ'ότι βλέπω η εκπομπή αυτή δεν έχει πρόβλημα θεαματικότητας...την βλέπουν μεγάλη γκάμα φιλάθλων...γαύροι...βάζελοι...ΑΕΚτζήδες...
3ον...Για τα γεγονότα που λές με τις φαλτσέτες δεν τα γνωρίζω....αλλά δεν καταλαβαίνω το τόσο μεγάλο μίσος που υπάρχει μεταξύ των οργανωμένων και των ΔΥΟ ομάδων...εγώ,πέρα από καμιά πλάκα με κανένα φίλο,δεν φτάνω ποτέ σε ακρότητες....σιγά μην πλακωθώ στο ξύλο για τις ομάδες...μην τρελλαθούμε κιόλας....
4ον...δλδ δεν συμφωνείς πως μερικά κωλόπαιδα δεν πρέπει να στιγματίζουν ολόκληρους λαούς???Αυτό μου λές???Γιατί και οι δικοί σας κάποτε σκότωσαν έναν άμοιρο νιγηριανό που πούλαγε τα cd του...αυτό δείχνει πως όλοι οι φίλαθλοι-οπαδοί σας είναι δολοφόνοι???
5ον...Δεν καταλαβαίνω τί δουλειά έχουν οι φαλτσέτες και οι ενέδρες στο ποδόσφαιρο...μήπως τελικά η αίτια είναι ποιό βαθιά???
6ον...αν παρακολουθούσες τα post που έχω αναφερθεί κατά καιρούς στο συγκεκριμένο θέμα,θα έβλεπες πως πρώτος φώναζα να πάνε φυλακή...δεν με ξέρεις...αν με ήξερες θα καταλάβαινες πόσο τα εννοώ αυτά που σου λέω.....
7ον...στα φετινά φιλικά που πήγα στο Καραισκάκη,δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο χάρηκα που μπήκαν συρματοπλέγματα και χωρίστηκε το πέταλο...οι οργανωμένοι πλέον είναι στις θύρες 4-5-6 και δεν έρχονται σε επαφή με τις άλλες θύρες....
8ον...αφού γνωρίζεις πως θα ''φάνε'' και τον δεύτερον όπως λές...τί περιμένεις?Γιατί δεν πάς στην αστυνομία να το αναφέρεις αυτό?Τί περιμένεις?Να τον φάνε πρώτα???
9ον...κατάλαβε κάτι φίλε Nile...μιλάς με έναν υγιή φίλαθλο που ποτέ δεν έχει μπλέξει σε καυγάδες και δεν έχει πετάξει τίποτε εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου ή εναντίον άλλων οπαδών....
10ον...φιλικά και ωραία......

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Σαν της 10 εντολες ειναι ολο το γραφτω σου αλλα οκ παμε να σου απαντησω.... :)  1ον...Για γέλια είσαι εσύ.....και με αυτά που γράφεις δείχνεις άνθρωπος ψαχμένος με τα επεισόδια και τις οργανωμένες συμμορίες των γηπέδων...ελπίζω,για σένα το λέω,να κάνω λάθος....(δεν ειμαι ψαγμενος φιλε μου απλα ξερω προσωπα και πραγματα)8ον...αφού γνωρίζεις πως θα ''φάνε'' και τον δεύτερον όπως λές...τί περιμένεις?Γιατί δεν πάς στην αστυνομία να το αναφέρεις αυτό?Τί περιμένεις?Να τον φάνε πρώτα???(εχω ειδη πει σε καποιους αυτα που ξερω αλλα δεν ειναι ολα ευκολα αν μαθευτει αυτο μαλων οι 2 στρατοι θα αλαξουν σχεδια) 9ον...κατάλαβε κάτι φίλε Nile...μιλάς με έναν υγιή φίλαθλο που ποτέ δεν έχει μπλέξει σε καυγάδες και δεν έχει πετάξει τίποτε εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου ή εναντίον άλλων οπαδών....(και εγω ρε φιλε υγιης ειμαι αλλα δεν σας καταλαβενω ωρες ωρες...)    NiLe​

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αυτή είναι η διαφορά....εγώ δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα και φυσικά δεν θέλω και να μάθω....αυτά που λές πως έχεις πεί σε κάποιους ελπίζω να είναι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν...τί δεν έχεις καταλάβει από αυτά που έχω γράψει???
ΥΓ1---->Στα άλλα 7 βλέπω πως συμφωνείς....
ΥΓ2---->Το 10ο το έβαλα για να φαίνεται σαν...10 εντολές!!!!!

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
τί δεν έχεις καταλάβει από αυτά που έχω γράψει???
Γιατι τοσο μουρμουρα ρε φιλε γιατι!!!
ΥΓ1---->Στα άλλα 7 βλέπω πως συμφωνείς....
και ναι και οχι..
ΥΓ2---->Το 10ο το έβαλα για να φαίνεται σαν...10 εντολές!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες,εγώ λέω καλύτερα να μην ξαναρχίσουμε κουβέντα περί αυτών.
για τα παιδιά που έγραψαν "να μην μπαίνουν γαύροι εδώ,κτλ":δεν "γίνεται" ρε μάγκες γιατί και εγώ-και αρκετοί άλλοι βάζελοι-έχω γράψει στο δικό τους και έχω "απαντήσει" σε ανάλογες απαιτήσεις γαύρων να μην γράφω στο θρεντ τους,κτλ.
οκ,αν αρχίσει κανένας και γράφει μαλακίες η μας βρίζει,κτλ πάει αλλού.αλλά ας προσπαθήσουμε να κάνουμε καμιά κουβέντα σωστή,επιτέλους και ας διαφωνούμε!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μάγκες,εγώ λέω καλύτερα να μην ξαναρχίσουμε κουβέντα περί αυτών.
για τα παιδιά που έγραψαν "να μην μπαίνουν γαύροι εδώ,κτλ":δεν "γίνεται" ρε μάγκες γιατί και εγώ-και αρκετοί άλλοι βάζελοι-έχω γράψει στο δικό τους και έχω "απαντήσει" σε ανάλογες απαιτήσεις γαύρων να μην γράφω στο θρεντ τους,κτλ.
οκ,αν αρχίσει κανένας και γράφει μαλακίες η μας βρίζει,κτλ πάει αλλού.αλλά ας προσπαθήσουμε να κάνουμε καμιά κουβέντα σωστή,επιτέλους και ας διαφωνούμε!!
+10000000

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το γράφω για να τσιγκλίσω τον podo...γαύροι θα σας πιούμε το αίμα την 1η αγωνιστική.... :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
το γράφω για να τσιγκλίσω τον podo...γαύροι θα σας πιούμε το αίμα την 1η αγωνιστική.... :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny:με καλαμάκι ή χωρίς???:2funny::2funny::2funny:
ΥΓ---->Μακάρι φίλε talos να ήταν όλοι οι φίλαθλοι έτσι και να έφταναν οι αντεγκλίσεις όπως οι δικές μας.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μωρέ υπάρχουν κάποιοι που είναι ικανοί σήμερα της παναγίας [μεγάλη η χάρη της ]να κλείσουν ραντεβού για να σκοτωθούνε...τι να πεις...μυαλό μπιφτέκι....και επι τη ευκαιρία....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πρώτο μισάωρο του αγώνα....πολλές ελλείψεις ειδικά στο κέντρο...φανερή έλλειψη επιτελικού χάφ....και στην επίθεση...χμμμ.....για να δούμε την συνέχεια...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και μεταδίδει αυτό το μαλακομπούκομα ο γαύρος....η παλιοκαριόλα.....που το παίζει και σπήκερ...αι σιχτίρ...

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Mόλις έφυγε η κορδωμένη κουράδα από το κέντρο ο τζιόλης, μαζί με τον κολλητό του,τον ''φοράω χρωματιστά παπούτσια και κορδέλες'', Λεοντίου η ομάδα μεταμορφώθηκε.Αυτοί οι 2 μαζί με τον άμπαλο  φίλο των  μοιραίων λαθών  βύντρα, και ''τον κρατάω μια ώρα τη μπάλα με τη πλάτη'' Μάντζιο δεν έχουν καμία θέση στον παναθηναικό και καταστρέφουν όλο το παιχνίδι του.Πέρισυ ήταν από τους κύριους συντελεστές της τραγικής πορεία ςτης ομάδας.Επίσης προτιμώ τον καραγκούνη ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Μάτος και ως επιθετικό χαφ τον Νίνη από τη στιγμή που λείπουν οι 'Ιβανσιτς ,Γκονζάλες... .Ο Εν Ντογιέ είναι μεγάλη δύναμη και μαζί με τον Σαλπιγγίδη θα αποτελέσουν σπουδαίο δίδυμο στην επίθεση...Τα άκρα μας είναι της πλάκας,ενώ το κέντρο της άμυνας με τον Σαριέγκι και έναν εκ των Εναγκαχίρε,Γκούμα ή Μόρις (μόλις επιστρέψει)δείχνει πολύ δυνατό μετά από χρόνια...Τέλος, μου άρεσε αρκετά  ο Δημούτσος γιατι συνδυάζει τεχνική με ταχύτητα  και δείχνει παίκτης συνόλου.Αυτά,ως συνολικές μου εντυπώσεις από τα 3-4 φιλικά που παρακολούθησα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
συμφωνώ με τους δύο που λέει ο φίλος συν τον μάντζιο...αμάν ρε παιδιά τι πράγματα είναι αυτοί?...και ο παπαδόπουλος χάλια είναι....πάντως βρήκαμε το βαρύ σέντερ φόρ...νντογιέ..αν συνεχίσει έτσι και δεν ξεφουσκώσει ή τον κάψουνε δείχνει σαν τον νέο βαζέχα...το ξ΄έρει το τόπι ο αραπάκος....

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βρηκαμε  εναν παιχτη επιτελους που να ξυπναει την εξεδρα Ν'ΝΤΙΟΓΙΕ αλλη κλαση..παιδια ειχα παει εχτες γυπεδο..πολυ χαλια το πρωτο ημηχρονο στο δευτερο ηταν πιο μαζεμενος καθομουνα στα επισημα και μου αρεσε πολυ ο ΠΕΣΕΙΡΟ σε μια στηγμη ειχε τρελαθη στο πρωτο πεταγετε σε μια φαση και εδηνε οδιγιες ε εκεινη την ωρα λεω εχουμε προπονητη οχι μονο εγω αλλα ολοι το ειπαμε αυτο εξου και τα χειροκροτηματα...παιδια θελει υπομονη το θεμα ολο μπορει να χασουμε τον πρωτο αγωνα αλλα υπομονη απο ολους!!!τουλαχηστων θα δουμε καλη μπαλιτσα φετος αυτο βλεπω!!α ξεχωρισα και τον Δημουτσο ειναι φοβερος...ειδα οτι ο φετινος Παο εχει και παγκο αυτο λεει πολλα...

Συνημμένα

• newspapers_big2966.jpg
    newspapers_big2966.jpg
    409 KB · Εμφανίσεις: 38

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
εμένα ρε παιδιά με "χαλάει" το ότι δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να δουλέψουμε σε συνδυασμένες επιθέσεις με συμμετοχή 3 και άνω παιχτών!ευτυχώς δείχνει η ομάδα να προσπαθεί να φύγει από το στυλ "Γκούμας βαθιά μπαλιά,διεκδίκηση στον αέρα Σάλπι ή Παπ και..."ότι κάτσει",αλλά ακόμα δεν βγαίνουν καλά οργανομένες επιθέσεις.όταν γυρίσουν και οι τραυματίες θα είναι αλλιώς τα πράγματα,αλλά πάντως ο Τζιόλης ως δεξιότερο χαφ,προς τα πλάγια,εμένα με χαλάει.έτσι αφαιρείται ένα βασικότατο απαραίτητο στοιχείο για τα πλάγια.η ταχύτητα!σχετικά με τους συνδυασμούς,μία συγκεκριμένη φάση είναι τρανταχτό παράδειγμα αυτού που εννοώ!σε μία προώθηση του Λεοντίου που βγήκαν δεξιά του Παπαδόπουλος και πιο πλάγια ο Τζιόλης,την άνοιξε-σωστά-στον δεύτερο που έκανε το σουτ πολύ άουτ!ε,σ'αυτή τη φάση θα έπρεπε να έχει δουλευτεί στην προπόνηση η προσποίηση του Παπ προς τα μέσα και η κίνηση προς τα έξω,πάσα από τον τζιόλη και σουτ-ελεύθερος,αφού η άμυνα θα έχει "κλείσει" προς τα μέσα-του Παπ.κάτι τέτοιο έκαναν αυτοί σε μία φάση που τελικά αστόχησαν,αλλά σαν κίνηση ήταν σωστή.
Ένα παράδειγμα λέω μόνο,με βάση και αυτά που βλέπουμε  από πιο δουλεμένες-φυσικά-ομάδες του εξωτερικού!γιατί γενικά στηριχτήκαμε-πάλι-σε ατομικές ενέργειες.
Πάντως ο Ν'ντιογέ δείχνει να είναι πολύ καλός παίχτης και μπράβο στον Βέλιτς(αν ήταν δική του επιλογή,όπως γράφτηκε)γιατί μάλλον βρέθηκε "λαβράκι"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom