Κοίτα να δεις, εγώ προσωπικά (και μου αρέσει να μιλάω μόνο για εμένα και να πρεσβεύω μόνο εμένα) αν και ψιλοπαρακολουθώ το γαυρο-thread δεν έχω γράψει ούτε ένα post, αν και μια-δυο φορές μπήκα στον πειρασμό να επιχειρηματολογήσω, επειδή όμως πολλές φορές γίνομαι και λίγο είρωνας και για να μην παρεξηγηθώ με κανέναν δεν έγραψα τίποτα μια και δε γνωρίζομαι προσωπικά με κανέναν από το forum.
Επίσης δε συνηθίζω να πηγαίνω σε thread να κουράζω ανθρώπους με τους οποίους έχω διαφορετικά γούστα (γιατί οι ομάδες τελικά πιστεύω ότι είναι κάτι που "γουστάρουμε" ο καθένας για το δικό του λόγο - αν ο άλλος μου πει ότι ο ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ είναι η θρησκεία του και είναι η ζωή του εντάξει δε θα του πω και τίποτα, αλλά θα θεωρήσω ότι είναι λίγο ξεκούρδιστος ο εγκέφαλός του). Μπορεί να πω με τους άλλους 15 επιχειρήματα να ανταλλάξω και 105 πειράγματα αλλά μέχρι εκεί.
Αν έρθω στο γαυρο-thread και γράφω για την 7άρα που εισπράξατε από τη Γιούβε, για κάτι πίτσες κερασμένες από τη Ρόμα, για το ότι κάποιος Ρεδόντο σας απέκλεισε παίζοντας μόνος εναντίον 11 και πάει λέγοντας, θα ήμουν το λιγότερο εριστικός πιστεύω, γι αυτό είπα να πας στο δικό σας thread να κοκορευτείς.
Για να το αναλύσω και αλλοιώς μια και είμαι σε φάση "παπαρολογίας"
: πάω στο thread των ποδολάγνων και γράφω "ψιτ! είστε μπάζα και εμείς που γουστάρουμε τις βυζαρούδες είμαστε γαμάω" ε πιστεύω ότι κάνω μαλακία.
(εδώ για να μην ανοίξουμε και άλλη "διαμάχη" να αναφέρω ότι και εγώ είμαι λάτρης των
ωραίων γυναικείων ποδιών)
Αν πάλι το χεις τόσο καημό γράφε να μη λες ότι σε καταπιέζουμε ή σε λογοκρίνουμε, αλλά πιστεύω ότι θα κουράζεις... και όχι μόνο εμένα.
Όσο περί ίντερνετ τι είναι, τι πρεσβεύει, τι δικαιώματα σου δίνει (αλλά και υποχρεώσεις) τις γνωρίζω πιστεύω πολύ καλά μια και είμαι σε αυτό από τα γενοφάσκια του στην Ελλάδα.
Εν κατακλείδι δεν πάω με σπρέυ να γράψω ότι βλακεία μου κατέβει στον τοίχο του γείτονα, αν θέλω να εκφραστώ το κάνω στο δικό μου τοίχο... με εννοάς?