You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πωπω τι μου θύμισες φίλε!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!
Ακούω και τα αδέρφια να τραγουδάνε και μου σηκώνεται ακόμα πιο πολύ!!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
.....και μιλαμε για τον Αγιαξ του Βαν Γκαλ που μετα πηρε το Πρωταθλητριων...τι παικταραδες ειχε εκεινη η ομαδα.....ολοι μετα εφυγαν απο τον Αγιαξ και επανδρωσαν τις κορυφαιες ομαδες του πλανητη.....θυμαμαι οτι ο Βαζεχα ελεγε μετα οτι δεν ειχε δυναμεις να πανηγυρισει το γκολ....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
.....και μιλαμε για τον Αγιαξ του Βαν Γκαλ που μετα πηρε το Πρωταθλητριων...τι παικταραδες ειχε εκεινη η ομαδα.....ολοι μετα εφυγαν απο τον Αγιαξ και επανδρωσαν τις κορυφαιες ομαδες του πλανητη.....θυμαμαι οτι ο Βαζεχα ελεγε μετα οτι δεν ειχε δυναμεις να πανηγυρισει το γκολ....
Παιδια τι πιτσες να παρω για τον αγωνα ??????
Καμια μπυρα να παρω ?????
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!
και μένα τότε μου είχε σηκωθεί αλλά μετά στο ΟΑΚΑ μάτωσαν οι αιμορροίδες μου.....
Και με 2 σεντερ μπακ γινεται η δουλεια,αρκει να μην χαρισουν ευκολα γκολ στους Γερμανους.πάντως σήμερα για να έχουμε ...κάποιες ελπίδες μόνο με 3 σέντερ μπακ,2 αμυντικά χαφ και....να βγούν κάποιες κάθετες μπαλλιές στον σάλπι.....αλλιώς κλάφτα χαράλαμπε....
Η απουσια του Φρινγκς θα στοιχησει στην Βερντερ.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Παιδια τι πιτσες να παρω για τον αγωνα ??????
Καμια μπυρα να παρω ?????
Μονο πρασινες...............
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπα........για 2 θ μας χορέψουν..αφου εκεί είναι το πρόβλημα.....και ελπίζω να δω τον μουν μπάκ αντί του νίλσονΚαι με 2 σεντερ μπακ γινεται η δουλεια,αρκει να μην χαρισουν ευκολα γκολ στους Γερμανους.
Η απουσια του Φρινγκς θα στοιχισει στην Βερντερ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ωραια ολα αυτα που λετε,οι αναμνησεις οι καλες,αλλα πειτε μου ενα πραγμα:
ΜΠΑΝΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?
εγώ όχι. περιμένω να πλυθώ μια και καλή.
Λεει θα βαλει Βυντρα δεξια και Γκουμα-Σαριεγκι στα στοπερ...μπα........για 2 θ μας χορέψουν..αφου εκεί είναι το πρόβλημα.....και ελπίζω να δω τον μουν μπάκ αντί του νίλσον
Και να σου πω την αληθεια συμφωνω σαυτο.Ο Βυντρα αμυντικα ειναι συνεπης και θα χρειαστει να επιτηρει και τον Οζιλ που βγαινει και απο τον αξονα αλλα και απ'τα αριστερα..Το ζητημα ειναι να περιορισει ο Ζιλμπερτο και ο Σιμαο τον Ντιεγκο..Οι 2 επιθετικοι τους ειναι καλοι αλλα θελουν ''μασημενη τροφη''.Δεν δημιουργουν ευκολα μονοι τους.Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στο ψηλο παιχνιδι μεσα στην περιοχη μας.Ελπιζω ο Γκουμας με την εμπειρια του να καθαρισει φασεις...
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
.....τσεκαρε και αυτο το βιντεο.....γενικα ο Σωτηρακοπουλος μου την σπαει αλλα σε αυτην την μεταδοση δινει τα ρεστα του.....
"....και ο Βαζεχα παγωνει το Αμστερνταμ" η ατακα που εγραψε ιστορια....
.....εν τω μεταξυ δεν θυμομουν οτι ο Αγιαξ ηταν εν ενεργεια Πρωταθλητης Ευρωπης....
...καλα ρε , δεν ηταν κανενα μελος του bourdela.com εκει μεσα να μας διηγηθει καμια ιστορια απο κεινο το βραδυ ???
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τον καναπέ τον ξεσκόνισες?.........ωραια ολα αυτα που λετε,οι αναμνησεις οι καλες,αλλα πειτε μου ενα πραγμα:
ΜΠΑΝΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?
ωραια ολα αυτα που λετε,οι αναμνησεις οι καλες,αλλα πειτε μου ενα πραγμα:
ΜΠΑΝΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?
...ρε κακομοιρογλου , κοιταξε για λιγο τον καθρεφτη και αναρωτησου " θα τα ζησω ποτε εγω αυτα ?? "
Την απαντηση την ξερεις.....
"βουντού βουντού- βουντού βουντου και πράσινη μαγεία, τον Άγιαξ το γαμήσαμε μέσα στην Ολλανδία"Πωπω τι μου θύμισες φίλε!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!
Σαν τώρα το θυμάμαι να το ουρλίαζω εκεί στην κερκίδα
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ποσες φορές είπες πέρασες τους ομίλους?......Ποια να ζησω βρε φουκαρα λαγε,που αν ενωσεις τις τσεσπου που εχεις φαει τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη,θα βρεθεις στην Αυστραλια
για κανε μια βολτα να δεις στα θρεντ τι εγραφαν τα βαζελακια περυσι τετοιες μερες πριν εμεις ριξουμε 3αρες στην βερντερ και που κρυβοντουσαν μετα οταν ετριβαν τα ματακια τους φιλε μου...Έτσι έτσι καναπεδάκι και να φωνάζετε υπερ των Γερμανών.
Όλοι ΒΕΡΝΤΕΡ.
[size=18pt]KATANTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
μονο τον talos "λυπαμαι" που ειναι καλο παιδι αλλα ειναι και λογικος και δεν τρελενεται ο ανθρωπος!!
Ρε βλακα ρεπατζη ασχολησου με την ομαδα σου και ασε τον Παναθηναικο.Ποια να ζησω βρε φουκαρα λαγε,που αν ενωσεις τις τσεσπου που εχεις φαει τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη,θα βρεθεις στην Αυστραλια
ενα ξερω:οταν θα συνεχιζω,εστω και στο ταπεινο ΟΥΕΦΑ,εσυ τον καναπε θα τον εχεις και για κρεβατιτον καναπέ τον ξεσκόνισες?.........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K