Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Φορτσα Βαζελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Πωπω τι μου θύμισες φίλε!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!
Ακούω και τα αδέρφια να τραγουδάνε και μου σηκώνεται ακόμα πιο πολύ!!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

.....και μιλαμε για τον Αγιαξ του Βαν Γκαλ που μετα πηρε το Πρωταθλητριων...τι παικταραδες ειχε εκεινη η ομαδα.....ολοι μετα εφυγαν απο τον Αγιαξ και επανδρωσαν  τις   κορυφαιες ομαδες του πλανητη.....θυμαμαι οτι ο Βαζεχα ελεγε μετα οτι δεν ειχε δυναμεις να πανηγυρισει το γκολ....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
.....και μιλαμε για τον Αγιαξ του Βαν Γκαλ που μετα πηρε το Πρωταθλητριων...τι παικταραδες ειχε εκεινη η ομαδα.....ολοι μετα εφυγαν απο τον Αγιαξ και επανδρωσαν  τις  κορυφαιες ομαδες του πλανητη.....θυμαμαι οτι ο Βαζεχα ελεγε μετα οτι δεν ειχε δυναμεις να πανηγυρισει το γκολ....

Παιδια τι πιτσες να παρω για τον αγωνα ??????

Καμια μπυρα να παρω ?????

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πάντως σήμερα για να έχουμε ...κάποιες ελπίδες μόνο με 3 σέντερ μπακ,2 αμυντικά χαφ και....να βγούν κάποιες κάθετες μπαλλιές στον σάλπι.....αλλιώς κλάφτα χαράλαμπε....
Και με 2 σεντερ μπακ γινεται η δουλεια,αρκει να μην χαρισουν ευκολα γκολ στους Γερμανους.
Η απουσια του Φρινγκς θα στοιχησει στην Βερντερ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Και με 2 σεντερ μπακ γινεται η δουλεια,αρκει να μην χαρισουν ευκολα γκολ στους Γερμανους.
Η απουσια του Φρινγκς θα στοιχισει στην Βερντερ.
μπα........για 2 θ μας χορέψουν..αφου εκεί είναι το πρόβλημα.....και ελπίζω να δω τον μουν μπάκ αντί του νίλσον

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ωραια ολα αυτα που λετε,οι αναμνησεις οι καλες,αλλα πειτε μου ενα πραγμα:
ΜΠΑΝΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ? :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μπα........για 2 θ μας χορέψουν..αφου εκεί είναι το πρόβλημα.....και ελπίζω να δω τον μουν μπάκ αντί του νίλσον
Λεει θα βαλει Βυντρα δεξια και Γκουμα-Σαριεγκι στα στοπερ...
Και να σου πω την αληθεια συμφωνω σαυτο.Ο Βυντρα αμυντικα ειναι συνεπης και θα χρειαστει να επιτηρει και τον Οζιλ που βγαινει και απο τον αξονα αλλα και απ'τα αριστερα..Το ζητημα ειναι να περιορισει ο Ζιλμπερτο και ο Σιμαο τον Ντιεγκο..Οι 2 επιθετικοι τους ειναι καλοι αλλα θελουν ''μασημενη τροφη''.Δεν δημιουργουν ευκολα μονοι τους.Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στο ψηλο παιχνιδι μεσα στην περιοχη μας.Ελπιζω ο Γκουμας με την εμπειρια του να καθαρισει φασεις...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

.....τσεκαρε   και   αυτο  το βιντεο.....γενικα ο Σωτηρακοπουλος μου την σπαει αλλα σε αυτην την μεταδοση  δινει τα ρεστα του.....

"....και   ο  Βαζεχα παγωνει το Αμστερνταμ"  η  ατακα που εγραψε ιστορια....

.....εν τω μεταξυ δεν θυμομουν οτι ο Αγιαξ ηταν εν ενεργεια Πρωταθλητης Ευρωπης....

...καλα ρε ,  δεν ηταν κανενα μελος του bourdela.com  εκει μεσα να μας διηγηθει καμια ιστορια απο κεινο το βραδυ ???

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ωραια ολα αυτα που λετε,οι αναμνησεις οι καλες,αλλα πειτε μου ενα πραγμα:
ΜΠΑΝΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ? :2funny: :2funny: :2funny:

...ρε κακομοιρογλου , κοιταξε για λιγο τον καθρεφτη και αναρωτησου " θα τα ζησω  ποτε εγω αυτα ?? "

Την απαντηση την ξερεις.....

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!
"βουντού βουντού- βουντού βουντου και πράσινη μαγεία, τον Άγιαξ το γαμήσαμε μέσα στην Ολλανδία"

Σαν τώρα το θυμάμαι να το ουρλίαζω εκεί στην κερκίδα

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ποια να ζησω βρε φουκαρα λαγε,που αν ενωσεις τις τσεσπου που εχεις φαει τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη,θα βρεθεις στην Αυστραλια  :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
η Βαζελα θα κερδισι πεκτε διπλο και με τον Πανιονιο σασ το πα αλα εσις με κοροδεβατε...
απο αβριο ξεκιναμε....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ποια να ζησω βρε φουκαρα λαγε,που αν ενωσεις τις τσεσπου που εχεις φαει τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη,θα βρεθεις στην Αυστραλια  :2funny: :2funny: :2funny:
ποσες φορές είπες πέρασες τους ομίλους?......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Έτσι έτσι καναπεδάκι και να φωνάζετε υπερ των Γερμανών.
Όλοι ΒΕΡΝΤΕΡ.  :idiot:

[size=18pt]KATANTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
για κανε μια βολτα να δεις στα θρεντ τι εγραφαν τα βαζελακια περυσι τετοιες μερες πριν εμεις ριξουμε 3αρες στην βερντερ και που κρυβοντουσαν μετα οταν ετριβαν τα ματακια τους φιλε μου...
μονο τον talos "λυπαμαι" που ειναι καλο παιδι αλλα ειναι και λογικος και δεν τρελενεται ο ανθρωπος!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε βλακα ρεπατζη ασχολησου με την ομαδα σου και ασε τον Παναθηναικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom