Χαχα μανία να αλλάζουμε νικ! Είμαστε ρουφιάνοι ( χθες μάλιστα ήμουν Καραισκάκη!)
Κοίτα εγώ θέλω να είμαι αισοόδοξος. Πάντα υπάρχει και η περίπτωση τα πράγματα να πάνε σκατά!
Εγώ προσωπικά από την αρχή δε παρασύρθηκα από τις φανφάρες του καλοκαιριού και κράταγα μικρό καλάθι. Όπως και κάνω για δύο χρόνια. Και εσάς ο Σωκράτης όταν σας ανέλαβε το 93 τρώγατε φάπες ως το 96. Μετά έμαθε και πήρε μπρος.
Τώρα για το αν θα προχωρήσει η πολυμετοχικότητα. Συμφέροντα είναι. Και σε αυτά υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή να τα βρουν και να προχωρήσουν, ή να μη τα βρουν και τζίφος. Αλλά για να πήραν την πρωτοβουλία να προχωρήσουν, προφανώς κάτι θα έχει γίνει. Σε κάποια βάση θα το έκαναν. Με τα λίγα που ξέρω βέβαια ο βγενό πιο πολύ αντίπαλος του Βαρδινογιάννη είναι ( βλ. ΟΤΕ, βλ. Attica και Superfast και ΑΝΕΚ στη ναυτιλία και βλ. επίσης MARFIN και Πειραιώς)Σε κάθε τομέα ανταγωνιστές είναι.
Απλά είναι και η περίοδος τώρα τέτοια , γενικά δηλαδή το οικονομικό κλίμα- που τα μεγάλα κεφάλια δε θα ασχοληθούν με τις ομάδες αλλά με τις μπίζνες τους...
ρε τιμημενε πορνορεπορτερ μαθε να διαχωριζεις τα πραγματα..
αλλο τα συμφεροντα & αλλο οι προσωπικες φιλοδοξιες-εμμονες-αρρωστιες..
αυτοι που αναφερεις ειναι ανταγωνιστες σε οικονομικο επιπεδο με οτι αυτο συνεπαγεται,αλλα πανω απ' ολα ειναι ανθρωποι & δη αγορακια..
αρα δεν διαφερουν σε τιποτε απο ολους εμας..
οπως καθημερινα εμεις διαφωνουμε για το ποιος εχει καλυτερη ομαδα-μεγαλυτερο τσουτσουνι-εχει γαμησει τις καλυτερες γκομενες,ετσι & αυτοι εχουν εμπλακει με την παναθα λογω της αγοριστικης μαλακιας που τους διακατεχει..
το ζητουμενο για τον καθενα ξεχωριστα ειναι να αποδειξει στους υπολοιπους(ειτε αυτοι ανηκουν στο ιδιο στρατοπεδο(παναθα),ειτε στα αντιπαλα) ποσο ποιο μεγαλο τσουτσουνι εχει..
στην παρουσα φαση το μεγαλυτερο τσουτσουνι το εχει ο θειος κροκους & οπως φαινεται θα συνεχισει να το εχει για πολυ ακομη..
γιατι???
γιατι πολυ απλα οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι,αργει να ξημερωσει..