Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
για τιποτε δεν ειμαι σιγουρος..εξαλλου απειρες φορες μας εχετε αποδειξει ποσο κωλοφαρδοι εισαστε..με τα δεδομενα μιλαω..ενα μπουρδελο εισαστε που σωθηκατε κατα λαθος απο μια κεφαλια του τεραστιου αμυντικου σας..αν εσυ πιστευεις οτι θα κερδισετε δεν θα σου χαλασω εγω την παραισθηση..κοντος ψαλμος αλληλουια..

Nτάξει πίσως είμαστε μπουρδέλο αλλά μη μας αχρηστεύεις και τελείως! Μπροστά κάτι κάνουμε φέτος!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
για τιποτε δεν ειμαι σιγουρος..εξαλλου απειρες φορες μας εχετε αποδειξει ποσο κωλοφαρδοι εισαστε..με τα δεδομενα μιλαω..ενα μπουρδελο εισαστε που σωθηκατε κατα λαθος απο μια κεφαλια του τεραστιου αμυντικου σας..αν εσυ πιστευεις οτι θα κερδισετε δεν θα σου χαλασω εγω την παραισθηση..κοντος ψαλμος αλληλουια..
Δεν εχω την παραισθηση οτι θα νικησω.Αλλα αυτη η Βερντερ δεν με τρομαζει.
Ελπιζω να εχω λιγη απο την κωλοφαρδια που ειχατε εσεις στο ιδιο γηπεδο,με τον ιδιο αντιπαλο,13 μηνες πριν...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Έτσι έτσι πέρσι στο Καραισκάκι φάνηκε η κωλοφαρδία του Ολυμπιακού δοκάρια, τετ α τετ,χαμένα πάναλντι.Μετά από αυτό πήγανε στην Τήνο για προσκύνημα.

Επισκέπτης
Nτάξει πίσως είμαστε μπουρδέλο αλλά μη μας αχρηστεύεις και τελείως! Μπροστά κάτι κάνουμε φέτος!
εχετε δικαιωμα να ζειτε σε οποιο τρυπακι θελετε..μονο αποφασιστε καποια στιγμη γιατι μας εχετε πρηξει τα παπαρια..μια εισαστε για τα μπαζα & πρεπει να παει ο αντωνιου,ο βυντρα,ο σαριεγκι & καμια 10αρια ακομη σπιτι τους & μια εισαστε ομαδαρα που την σφαζει η παραγκα του κροκους..πολυ γελιο λεμε..εχετε καταντησει ισαξιοι των χανουμων στην κλαψομουνιαση & οχι μονο..

Επισκέπτης
Έτσι έτσι πέρσι στο Καραισκάκι φάνηκε η κωλοφαρδία του Ολυμπιακού δοκάρια, τετ α τετ,χαμένα πάναλντι.Μετά από αυτό πήγανε στην Τήνο για προσκύνημα.
και επειδη ο θεος ειναι γαυρος ηρθε μετα απο 3 ημερες η ομαδαρα σου & της εσκισα την σουφρα για αλλη μια φορα..4 παστελια που ειναι ακομη μεσα στην κωλαρα σου..μεχρι την κυριακη λοιπον,τουμπεκιασου & κλαψε για την παραγκα του κροκους γραφικε λαγε..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εχετε δικαιωμα να ζειτε σε οποιο τρυπακι θελετε..μονο αποφασιστε καποια στιγμη γιατι μας εχετε πρηξει τα παπαρια..μια εισαστε για τα μπαζα & πρεπει να παει ο αντωνιου,ο βυντρα,ο σαριεγκι & καμια 10αρια ακομη σπιτι τους & μια εισαστε ομαδαρα που την σφαζει η παραγκα του κροκους..πολυ γελιο λεμε..εχετε καταντησει ισαξιοι των χανουμων στην κλαψομουνιαση & οχι μονο..

Eίμαστε ομάδα υπό διαμόρφωση! Σε μια πορεία! Ακόμη δεν έχουν φανεί τα αποτελέσματα και λογικό είναι να τρώμε μερικές "σφαλιάρες"! Τις άλλες χρονιές δε βλέπαμε φως στο τούνελ.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
και επειδη ο θεος ειναι γαυρος ηρθε μετα απο 3 ημερες η ομαδαρα σου & της εσκισα την σουφρα για αλλη μια φορα..4 παστελια που ειναι ακομη μεσα στην κωλαρα σου..μεχρι την κυριακη λοιπον,τουμπεκιασου & κλαψε για την παραγκα του κροκους γραφικε λαγε..

Το παστέλι του Γαύρου Παπαδόπουλου  που πήγατε για ράμματα στην κωλάθρα σας το θυμάστε καλά.Πάρτε τον και στο κοτέτσι να σας το θυμίζει κοτοπουλάκια.

Επισκέπτης
Το παστέλι του Γαύρου Παπαδόπουλου  που πήγατε για ράμματα στην κωλάθρα σας το θυμάστε καλά.Πάρτε τον και στο κοτέτσι να σας το θυμίζει κοτοπουλάκια.
ξερω οτι καυλωνεις να σου ριχνω μπινελικια αλλα σε εχω σιχαθει ρε μαλακακο..
μιλα με το καυλι μου..

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ξερω οτι καυλωνεις να σου ριχνω μπινελικια αλλα σε εχω σιχαθει ρε μαλακακο..
μιλα με το καυλι μου..

Βγάλε  την πούτσα από το στοματάκι σου να ξεμπουκωθείς πουτανιάρα μου.

Επισκέπτης
τι μανια να αλλαζετε νικ..ολοι εχουν ομαδες υπο διαμορφωση..αν πιστευεις οτι βλεπετε φως στο τουνελ σε λυπαμαι..δεν φτιαχνεται ομαδα με την κατασταση που επικρατει..ο αρχηγος των κοντορεβυθουληδων περιμενει την καθε στραβη για να σας κουρδισει & να καταφερθει εναντια στους υπολοιπους πολυμετοχικους..ο γιαννακης εχει αφησει τον μαλακα πατερα να τρωει την λεζα..ο βγενο που ειναι γατα & πηρε χαμπαρι την δουλεια το παιζει αφ' υψηλου εποπτεια..
πουτσες μπλε..
χειροτερα εισαστε..
θα το δειτε στην συνεχεια..
παλι πορειες στο πεδιο του αρεως θα εχετε..
το θεμα ειναι το ποτε..
πηρατε παραταση με την κεφαλια του γκουμα..
αντε να δουμε αυριο & την κυριακη..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τι μανια να αλλαζετε νικ..ολοι εχουν ομαδες υπο διαμορφωση..αν πιστευεις οτι βλεπετε φως στο τουνελ σε λυπαμαι..δεν φτιαχνεται ομαδα με την κατασταση που επικρατει..ο αρχηγος των κοντορεβυθουληδων περιμενει την καθε στραβη για να σας κουρδισει & να καταφερθει εναντια στους υπολοιπους πολυμετοχικους..ο γιαννακης εχει αφησει τον μαλακα πατερα να τρωει την λεζα..ο βγενο που ειναι γατα & πηρε χαμπαρι την δουλεια το παιζει αφ' υψηλου εποπτεια..
πουτσες μπλε..
χειροτερα εισαστε..
θα το δειτε στην συνεχεια..
παλι πορειες στο πεδιο του αρεως θα εχετε..
το θεμα ειναι το ποτε..
πηρατε παραταση με την κεφαλια του γκουμα..
αντε να δουμε αυριο & την κυριακη..
Χαχα μανία να αλλάζουμε νικ! Είμαστε ρουφιάνοι ( χθες μάλιστα ήμουν Καραισκάκη!)

Κοίτα εγώ θέλω να είμαι αισοόδοξος. Πάντα υπάρχει και η περίπτωση τα πράγματα να πάνε σκατά!
Εγώ προσωπικά από την αρχή δε παρασύρθηκα από τις φανφάρες του καλοκαιριού και κράταγα μικρό καλάθι. Όπως και κάνω για δύο χρόνια. Και εσάς ο Σωκράτης όταν σας ανέλαβε το 93 τρώγατε φάπες ως το 96. Μετά έμαθε και πήρε μπρος.
Τώρα για το αν θα προχωρήσει η πολυμετοχικότητα.  Συμφέροντα είναι. Και σε αυτά υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή να τα βρουν και να προχωρήσουν, ή να μη τα βρουν και τζίφος. Αλλά για να πήραν την πρωτοβουλία να προχωρήσουν, προφανώς κάτι θα έχει γίνει. Σε κάποια βάση θα το έκαναν. Με τα λίγα που ξέρω βέβαια ο βγενό πιο πολύ αντίπαλος του Βαρδινογιάννη είναι ( βλ. ΟΤΕ, βλ. Attica και Superfast και ΑΝΕΚ στη ναυτιλία και βλ. επίσης MARFIN και Πειραιώς)Σε κάθε τομέα ανταγωνιστές είναι.
Απλά είναι και η περίοδος τώρα τέτοια , γενικά δηλαδή το οικονομικό κλίμα- που τα μεγάλα κεφάλια δε θα ασχοληθούν με τις ομάδες αλλά με τις μπίζνες τους...

Επισκέπτης
Χαχα μανία να αλλάζουμε νικ! Είμαστε ρουφιάνοι ( χθες μάλιστα ήμουν Καραισκάκη!)

Κοίτα εγώ θέλω να είμαι αισοόδοξος. Πάντα υπάρχει και η περίπτωση τα πράγματα να πάνε σκατά!
Εγώ προσωπικά από την αρχή δε παρασύρθηκα από τις φανφάρες του καλοκαιριού και κράταγα μικρό καλάθι. Όπως και κάνω για δύο χρόνια. Και εσάς ο Σωκράτης όταν σας ανέλαβε το 93 τρώγατε φάπες ως το 96. Μετά έμαθε και πήρε μπρος.
Τώρα για το αν θα προχωρήσει η πολυμετοχικότητα.  Συμφέροντα είναι. Και σε αυτά υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή να τα βρουν και να προχωρήσουν, ή να μη τα βρουν και τζίφος. Αλλά για να πήραν την πρωτοβουλία να προχωρήσουν, προφανώς κάτι θα έχει γίνει. Σε κάποια βάση θα το έκαναν. Με τα λίγα που ξέρω βέβαια ο βγενό πιο πολύ αντίπαλος του Βαρδινογιάννη είναι ( βλ. ΟΤΕ, βλ. Attica και Superfast και ΑΝΕΚ στη ναυτιλία και βλ. επίσης MARFIN και Πειραιώς)Σε κάθε τομέα ανταγωνιστές είναι.
Απλά είναι και η περίοδος τώρα τέτοια , γενικά δηλαδή το οικονομικό κλίμα- που τα μεγάλα κεφάλια δε θα ασχοληθούν με τις ομάδες αλλά με τις μπίζνες τους...
ρε τιμημενε πορνορεπορτερ μαθε να διαχωριζεις τα πραγματα..
αλλο τα συμφεροντα & αλλο οι προσωπικες φιλοδοξιες-εμμονες-αρρωστιες..
αυτοι που αναφερεις ειναι ανταγωνιστες σε οικονομικο επιπεδο με οτι αυτο συνεπαγεται,αλλα πανω απ' ολα ειναι ανθρωποι & δη αγορακια..
αρα δεν διαφερουν σε τιποτε απο ολους εμας..
οπως καθημερινα εμεις διαφωνουμε για το ποιος εχει καλυτερη ομαδα-μεγαλυτερο τσουτσουνι-εχει γαμησει τις καλυτερες γκομενες,ετσι & αυτοι εχουν εμπλακει με την παναθα λογω της αγοριστικης μαλακιας που τους διακατεχει..
το ζητουμενο για τον καθενα ξεχωριστα ειναι να αποδειξει στους υπολοιπους(ειτε αυτοι ανηκουν στο ιδιο στρατοπεδο(παναθα),ειτε στα αντιπαλα) ποσο ποιο μεγαλο τσουτσουνι εχει..
στην παρουσα φαση το μεγαλυτερο τσουτσουνι το εχει ο θειος κροκους & οπως φαινεται θα συνεχισει να το εχει για πολυ ακομη..
γιατι???
γιατι πολυ απλα οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι,αργει να ξημερωσει..

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
καλησπερα μσγκες
αφηστε τους αρουριαους σημερα νε λενε οτι θελουν μην ασχολιστε μαζι τους παντα καθε φορα που παιζουμε τσου λου τις ιδιες πιπες λενε.
Δυσκολο το ματσακι σημερα αν θελουμε τουλαχιστον την τριτη θεση πρεπει να παρουμε χ με νικη παμε για προκριση ενω με ηττα καληνυχτα ζωη του χρονου παλι κλπ κλπ.
Κατι ακουσα πως ο τεν-τεν θα βαλει μεσα τζιωλη βασικο ο Βυντρα ξερουμε γαμαει την κορη του Μητσου ο τζιωλης ποια νου αραγε??

YΓ.ο γνωστος κοραξ γαβρολουκας διατητης στον αγωνα με τον gay την κυριακη

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ ΠΑΟ ΟΛΕ,ΟΛΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Παιξτε με παθος και τσαμπουκα και ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...
Ολλανδε ξανασκεψου το για τον Τζιολη :headbang:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αααααααααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα...τετοια λετε και μας πεθαίνετε...με πάθος και ψυχή παίξανε με τον Πανιώνιο;;;;χαχααχαχαχαχαχαχαχα
γιατίς επειδή έβαλε μια κεφαλιά στο τέλος ο Γκούμας;;;
αζαααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαα
ρε μη λέτε τέτοια και δεν μου έχει μείνει άντερο...ρε σεις...κόφτε το χόρτο, σας χαλάει...

....ρε Μoican προσεχε τι λεμε , συγκεντρωσου επιτελους....σου ειπε κανεις οτι παιζει τρομερη μπαλα ο ΠΑΟ ?  Η αληθεια ειναι οτι επιθετικα κανει πολυ περισσοτερες ευκαιριες απο οτι τα προηγουμενα χρονια.....καλα για αμυνα , δεν το συζητω , κωμικοτραγικη κατασταση.....Σαριεγκι , Βυντρα , Νιλσον ειναι για ξηλωμα.....βεβαια εγω διαφωνω με την γιουχα προς το προσωπο τους , τα παιδια δεν  φταινε , αυτα ξερουν , αυτα κανουν.....κι εσυ ξερεις πολυ καλα ομως οτι αυτα τα ματς τα παιρνει αυτος που τα θελει περισσοτερο , ειναι θεμα ψυχολογιας και υπομονης μεχρι το τελος.....
Εδω θα φανει ποιος εχει τα "αυγα".....εαν το παρετε το παιχνιδακι , αποψη μου ειναι οτι τελειωσε προωρα το πρωταθλημα.....αυτο δεν ειναι απαραιτητως καλο για εσας....τοτε ειναι που θα βγει ο  φρυδιας και θα πει "τι μεταγραφες θελετε ρε , παλι μονος μου  στο ρελαντι το πηρα".....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom