Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
[move][size=40pt]ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ[/size][/move]

95621188am5.jpg

[size=30pt]Λοιπον Βαζελακια ελπιζω να ξερετε απο αριθμητικη / λοιπον ποσο κανουν 4+4 ????[/size]

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ο Βγενο επικοινωνιακα ειναι απαλευτος.Το θεμα ειναι να ασχοληθει περισσοτερο με τα κοινα της ΠΑΕ.Να ενεργοποιηθει σε μεγαλυτερο βαθμο...

....αποκλειεται να το κανει αυτο....ο τυπος  ειναι προεδρος σε 100 ΔΣ , δεν εχει χρονο να πηδηξει....βεβαια η ευεργεσια που εκανε στον ΠΑΟ να ξεφυγουμε απο το προηγουμενο καθεστως ειναι μεγαλη.....δεν πηγαινε αλλο η κατασταση με την οικογενεια Βαρδηνογιαννη....συμπεριφερονταν εντελως δικτατορικα , αδιαφορωντας για εκατομμυρια οπαδους και για το ιστορικο παρελθον της ομαδας.....βεβαια η μεγαλυτερη αποτυχια τους ηταν οτι εχασαν τον κοσμο....και να το προσπαθησεις αυτο δυσκολα το πετυχαινεις.....καλα λογια λενε για αυτους  μονο κατι πουτανιτσες ρεπορτερ του ΣΤΑΡ που κανουν κουτσομπολιστικο ρεπορταζ και το MEGA που μας εχει πρηξει τον πουτσο με την πρεσβειρα καλης θελησης της ΟΥΝΕΣΚΟ.....χιλιαδες φιλαθλοι τα ελεγαν , αλλα χρειαζοταν ενας με την οικονομικη δυναμη του Βγενο για να τον αναγκασει να αλλαξει καποια θεσμικα πραγματα στην ΠΑΕ προς μια πιο δημοκρστικη κατευθυνση.....διοικητικο συμβουλιο , καλεσμα μεγαλων παικτων οπως ο Σαραβακος να αναλαβουν ποστο , εξωστρεφης πολιτικη , ακριβοτερες μεταγραφες κλπ...  

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
[size=30pt]Λοιπον Βαζελακια ελπιζω να ξερετε απο αριθμητικη / λοιπον ποσο κανουν 4+4 ????[/size]

Λοιπον επειδη αργειτε να μου απαντησετε και εκνευριζομαι : 4 + 4 = 8 γκολακια απο Βερντερ και Νταρκο την Κυριακη / τα λεμε ξανα στις 11:30 το βραδυ οταν θα ειστε με τα βρακια κατεβασμενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τραγουδάτε τώρα αρούρια....έρχεται η κυριακή....εκεί θα δω την ομαδαρα σας να μας ρίχνει 5....τέτοια διαφορά δεν λέτε πως έχουμε?........προσέξτε μόνο μην τρέχετε να κρυφτείτε στο τέλοσ......γιατί τα ..γραφόμενα μένουν........

για σήμερα πάντως δεν ελπίζω....με τέτοια άμυνα....απο 2 εως 4 προβλέπω....αν και θα κάνω τα βουντού μου..αγκαμπουγκα λέμε..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον επειδη αργειτε να μου απαντησετε και εκνευριζομαι : 4 + 4 = 8 γκολακια απο Βερντερ και Νταρκο την Κυριακη / τα λεμε ξανα στις 11:30 το βραδυ οταν θα ειστε με τα βρακια κατεβασμενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμα το σημερινο ρε.Εσυ εξαλλου εισαι ρεπατζης.
Ελα πες τα μας την Κυριακη το βραδυ.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....αστο το σημερινο , εσενα να γαμω θελω μονο....

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
τραγουδάτε τώρα αρούρια....έρχεται η κυριακή....εκεί θα δω την ομαδαρα σας να μας ρίχνει 5....τέτοια διαφορά δεν λέτε πως έχουμε?........προσέξτε μόνο μην τρέχετε να κρυθτείτε στο τέλοσ......γιατί τα ..γραφόμενα μένουν........

για σήμερα πάντως δεν ελπίζω....με τέτοια άμυνα....απο 2 εως 4 προβλέπω....αν και θα κάνω τα βουντού μου..αγκαμπουγκα λέμε..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Δεν πας να παίξεις τέρμα καλύτερα? Κι άσε τα βουντού

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλη επιτυχια κι απο μενα στην ομαδα με τα πρασινα...........

Τη Βερντερ φυσικα ετσι...επειδη δεν μ αρεσει να το παιζω υπερανω θελω παρα πολυ να φαει καμια 5αρα σημερα ο βαζελος...αν γινεται και περισσοτερα ακομα καλυτερα...μην κρυβομαστε θα χαρω πολυ να σας ξεσκισουν παιδια!!!
κατα τα αλλα θελω να δω ενα καλο παιχνιδι με πολλα γκολ!!! :cheesy:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω θα ευχηθω στον αγαπητο παναθηναικο καλη επιτυχια και να μπορεσει να καταριψει (ειμαι σιγουρος οτι θα καταβαλλει φιλοτιμες προσπαθειες ) το ρεκορ που κατεχει ο θρυλος απο το ματς με την βεκια σινιορα...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
εγω θα ευχηθω στον αγαπητο παναθηναικο καλη επιτυχια και να μπορεσει να καταριψει (ειμαι σιγουρος οτι θα καταβαλλει φιλοτιμες προσπαθειες ) το ρεκορ που κατεχει ο θρυλος απο το ματς με την βεκια σινιορα...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

...ασε ρε.... σε τετοια καραγκιοζιλικια εχετε την πρωτοκαθεδρια.....εγω θελω να γινει κανενα τρελο διπλο τυπου  Αμστερνταμ και να μην ξερετε που να κρυφτειτε....

"....και ο Βαζεχα παγωνει το Αμστερνταμ !!!"  :rockon: :rockon:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Εμένα ρε παιδιά-πέστε με ανώμαλο,πέστε με ονειροπόλο-μου'χει κολλήσει για απόψε διπλό!
1-2 και μάλιστα με γκολ SS(Σάλπι και Σιμάο)
Είδωμεν...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
...ασε ρε.... σε τετοια καραγκιοζιλικια εχετε την πρωτοκαθεδρια.....εγω θελω να γινει κανενα τρελο διπλο τυπου  Αμστερνταμ και να μην ξερετε που να κρυφτειτε....

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο.....
οτι δηλαδη μονο η βαζελα μπορει να ξαναεπιτυχει τετοια ''μαγικη εικονα''
τυχαιο ειναι το προσωνυμιο;;(βαζελα)....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
...ασε ρε.... σε τετοια καραγκιοζιλικια εχετε την πρωτοκαθεδρια.....εγω θελω να γινει κανενα [size=16pt]τρελο διπλο [/size]τυπου  Αμστερνταμ και να μην ξερετε που να κρυφτειτε....

Εμένα ρε παιδιά-πέστε με ανώμαλο,πέστε με ονειροπόλο-μου'χει κολλήσει για [size=16pt]απόψε διπλό[/size]!
1-2 και μάλιστα με γκολ SS(Σάλπι και Σιμάο)
Είδωμεν...

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,37056.msg824418#new]Παραμύθια από στρίπερς![/url]  :2funny: :2funny: :2funny:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997

Πωπω τι μου θύμισες φίλε!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!
Ακούω και τα αδέρφια να τραγουδάνε και μου σηκώνεται ακόμα πιο πολύ!!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ετσι,ετσι πειτε ολοι τις μαλακιες σας για ξεβρακωμα και τεσαροπενταρες.Αν κατσει Χ2 μην ξεχασετε να γραψετε το βραδυ οτι η Βερντερ ειναι ενα μπουρδελο και οτι δεν εχει ομαδα.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Έτσι έτσι καναπεδάκι και να φωνάζετε υπερ των Γερμανών.
Όλοι ΒΕΡΝΤΕΡ.  :idiot:

[size=18pt]KATANTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Συνημμένα

• k-GAVROSKanapes.jpg
    k-GAVROSKanapes.jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 21

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36

Το διπλο του Αμστερνταμ δεν συγκρινεται με ΤΙΠΟΤΑ και δεν πιστευω να ξαναυπαρξει!!!!!! (ημουν και μεσα κιολας   :rockon: )
Βεβαια και σημερα ενα διπλακι θα ταν μεγαλη καυλα  :bigdick:
Για να δουμε, μπας και ξυπνησουνε και παιξουνε σοβαρα, γιατι μεχρι σημερα δεν εχουν πεισει καθολου...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως σήμερα για να έχουμε ...κάποιες ελπίδες μόνο με 3 σέντερ μπακ,2 αμυντικά χαφ και....να βγούν κάποιες κάθετες μπαλλιές στον σάλπι.....αλλιώς κλάφτα χαράλαμπε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom