Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
[move][size=40pt]ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ[/size][/move]
[size=30pt]Λοιπον Βαζελακια ελπιζω να ξερετε απο αριθμητικη / λοιπον ποσο κανουν 4+4 ????[/size]
[move][size=40pt]ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ[/size][/move]
Ο Βγενο επικοινωνιακα ειναι απαλευτος.Το θεμα ειναι να ασχοληθει περισσοτερο με τα κοινα της ΠΑΕ.Να ενεργοποιηθει σε μεγαλυτερο βαθμο...
[size=30pt]Λοιπον Βαζελακια ελπιζω να ξερετε απο αριθμητικη / λοιπον ποσο κανουν 4+4 ????[/size]
Γαμα το σημερινο ρε.Εσυ εξαλλου εισαι ρεπατζης.Λοιπον επειδη αργειτε να μου απαντησετε και εκνευριζομαι : 4 + 4 = 8 γκολακια απο Βερντερ και Νταρκο την Κυριακη / τα λεμε ξανα στις 11:30 το βραδυ οταν θα ειστε με τα βρακια κατεβασμενα
Λοιπον επειδη αργειτε να μου απαντησετε και εκνευριζομαι : 4 + 4 = 8 γκολακια απο Βερντερ και Νταρκο την Κυριακη / τα λεμε ξανα στις 11:30 το βραδυ οταν θα ειστε με τα βρακια κατεβασμενα
Δεν πας να παίξεις τέρμα καλύτερα? Κι άσε τα βουντούτραγουδάτε τώρα αρούρια....έρχεται η κυριακή....εκεί θα δω την ομαδαρα σας να μας ρίχνει 5....τέτοια διαφορά δεν λέτε πως έχουμε?........προσέξτε μόνο μην τρέχετε να κρυθτείτε στο τέλοσ......γιατί τα ..γραφόμενα μένουν........
για σήμερα πάντως δεν ελπίζω....με τέτοια άμυνα....απο 2 εως 4 προβλέπω....αν και θα κάνω τα βουντού μου..αγκαμπουγκα λέμε.....
εγω θα ευχηθω στον αγαπητο παναθηναικο καλη επιτυχια και να μπορεσει να καταριψει (ειμαι σιγουρος οτι θα καταβαλλει φιλοτιμες προσπαθειες ) το ρεκορ που κατεχει ο θρυλος απο το ματς με την βεκια σινιορα......
καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο........ασε ρε.... σε τετοια καραγκιοζιλικια εχετε την πρωτοκαθεδρια.....εγω θελω να γινει κανενα τρελο διπλο τυπου Αμστερνταμ και να μην ξερετε που να κρυφτειτε....
"....και ο Βαζεχα παγωνει το Αμστερνταμ !!!"
...ασε ρε.... σε τετοια καραγκιοζιλικια εχετε την πρωτοκαθεδρια.....εγω θελω να γινει κανενα [size=16pt]τρελο διπλο [/size]τυπου Αμστερνταμ και να μην ξερετε που να κρυφτειτε....
Εμένα ρε παιδιά-πέστε με ανώμαλο,πέστε με ονειροπόλο-μου'χει κολλήσει για [size=16pt]απόψε διπλό[/size]!
1-2 και μάλιστα με γκολ SS(Σάλπι και Σιμάο)
Είδωμεν...
...ασε ρε.... σε τετοια καραγκιοζιλικια εχετε την πρωτοκαθεδρια.....εγω θελω να γινει κανενα τρελο διπλο τυπου Αμστερνταμ και να μην ξερετε που να κρυφτειτε....
Πανιωνιος ειναι αυτος φιλε.Μιλάς εσύ για διπλό στην Ευρώπη;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!
...ασε ρε.... σε τετοια καραγκιοζιλικια εχετε την πρωτοκαθεδρια.....εγω θελω να γινει κανενα τρελο διπλο τυπου Αμστερνταμ και να μην ξερετε που να κρυφτειτε....