Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ενα ξερω:οταν θα συνεχιζω,εστω και στο ταπεινο ΟΥΕΦΑ,εσυ τον καναπε θα τον εχεις και για κρεβατι :grin:
καλά ότι πεις...ξεκινήσατε να πάρετε το τσουλου...μετά να πάρετε το ΟΥΕΦΑ και στο τέλος να δω τι θα πάρετε......όσο για εμάς....αν βγούμε τρίτοι θα είναι κατόρθωμα με τα χάλια μας....

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
καλά ότι πεις...ξεκινήσατε να πάρετε το τσουλου...μετά να πάρετε το ΟΥΕΦΑ και στο τέλος να δω τι θα πάρετε......όσο για εμάς....αν βγούμε τρίτοι θα είναι κατόρθωμα με τα χάλια μας....
Ρε ρομπότ, θα πάς να παίξεις τέρμα?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ποια να ζησω βρε φουκαρα λαγε,που αν ενωσεις τις τσεσπου που εχεις φαει τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη,θα βρεθεις στην Αυστραλια  :2funny: :2funny: :2funny:

...μπες μεσα στο καβουκι σου ρε αποτυχημενε που βγηκες να μιλησεις για Ευρωπη :uglystupid: :uglystupid:....η μηπως  θες να σου θυμισω τα κατορθωματα σας.....παρε κι ενα ΟΣΦΠ - JUVENTUS σε περιγραφη Γεωργιου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ρε ρομπότ, θα πάς να παίξεις τέρμα?
τέρμα έχουμε βρε......σεντερ μπάκ δεν έχουμε..και δεν την ξέρω καλά την θέση...στα νιάτα μου..[δηλαδη την εποχη του μπιγκ μπάνγκ] .....έπαιζα 10άρι.....

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
η ιστορία αγαπητέ είναι για να μαθαίνουν και να παραδειγματίζονται οι νεώτεροι και να ενθυμούνται οι παλαιότεροι......
μου θυμιζετε κατι γερους,με λιγη μαλακυνση ή αλτσχαϊμερ,που θυμουντε μονο τι εκαναν οταν ηταν νεοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
μου θυμιζετε κατι γερους,με λιγη μαλακυνση ή αλτσχαϊμερ,που θυμουντε μονο τι εκαναν οταν ηταν νεοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αστείο, εμένα μου θυμίζεις κάτι πιτσιρίκους που ακόμα μαλακίζονται

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε ξανθο λαγουδακι,καθοτι σουηδος,αν δεν ασχοληθω με το καρναβαλι με ποιον θα ασχοληθω? :2funny: :2funny: :2funny:
Βλακακο επεσες και στα 2 εξω.Ουτε ξανθος ειμαι ουτε λαγος.Αν γουσταρεις να βρεθουμε να με κυνηγησεις.Αλλα δεν το κοβω να μπορεις.Προκαλεσε πισω απο το πληκτρολογιο γιατι εξω πρεπει να εισαι στην φαπα.
Σου ξαναλεω αυτη την βδομαδα εισαι ρεπατζης.Οποτε μην ασχολεισαι με ευρωπη.Την επομενη αγωνιστικη που παιζεις και εσυ ελα να τα ξαναπουμε.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
για κανε μια βολτα να δεις στα θρεντ τι εγραφαν τα βαζελακια περυσι τετοιες μερες πριν εμεις ριξουμε 3αρες στην βερντερ και που κρυβοντουσαν μετα οταν ετριβαν τα ματακια τους φιλε μου...
μονο τον talos "λυπαμαι" που ειναι καλο παιδι αλλα ειναι και λογικος και δεν τρελενεται ο ανθρωπος!!
καλα ρε μιλας με τους λαγους λογικα;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τι πινεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........
μοιραζεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Βλακακο επεσες και στα 2 εξω.Ουτε ξανθος ειμαι ουτε λαγος.Αν γουσταρεις να βρεθουμε να με κυνηγησεις.Αλλα δεν το κοβω να μπορεις.Προκαλεσε πισω απο το πληκτρολογιο γιατι εξω πρεπει να εισαι στην φαπα.
Σου ξαναλεω αυτη την βδομαδα εισαι ρεπατζης.Οποτε μην ασχολεισαι με ευρωπη.Την επομενη αγωνιστικη που παιζεις και εσυ ελα να τα ξαναπουμε.
εισαι και λαγος εισαι και μαγκας,μπραβο ρε μορτη  :jerking: :jerking: :jerking:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μην τρελλαινεσαι ρε και μηντα παιρνεις προσωπικα......
μπορει να ειναι στη φαπα αλλα μπορει και να μην ειναι.....
εσυ (και ολοι μας )_ σιγουρα δεν το ξερεις ,οποτε και αυτο που λες εσυ παπαρια ειναι....
αντε και δωσατε ραντεβου και σου ερθει κανενας ''φονιας'' μετα τι του λες;;;;;
συγνωμη λαθος;;;;;;
κανε πλακιτσα και μην αρρωσταινεις....

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
εσυ (και ολοι μας )_ σιγουρα δεν το ξερεις ,οποτε και αυτο που λες εσυ παπαρια ειναι....
συγνωμη λαθος;;;;;;
Όπως πάντα, αν και καθήμενος ορθά ομίλησες...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
συγνωμη λαθος;;;;;;
Ενταξει ρε φιλε ''μας πειραζουν'' διαφορετικα πραγματα.Επειδη αναφερθηκε προσωπικα σε εμενα του απαντησα σε τετοιο υφος.Αλλο η πλακιτσα και αλλο το προσωπικο.
Σιγουρα δεν μπορω να ξερω ποιος κρυβεται πισω απο εναν υπολογιστη.Ομως εχω την αποψη οτι,τις περισσοτερες φορες,οποιος μετραει πραγματικα δεν καθεται να προκαλει πισω απο μια γαμωοθονη.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
...μπες μεσα στο καβουκι σου ρε αποτυχημενε που βγηκες να μιλησεις για Ευρωπη :uglystupid: :uglystupid:....η μηπως  θες να σου θυμισω τα κατορθωματα σας.....παρε κι ενα ΟΣΦΠ - JUVENTUS σε περιγραφη Γεωργιου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:
εσυ ρε πονηριδη να μας φερεις το πρωτο γκολ της ΜΠΑΡΤΣΑ,στο ΚΑΜΠ ΝΟΥ,που το επνιξες στο 40 δευτερολεπτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom