Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (1 μέλη και 237 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εσυ ρε πονηριδη να μας φερεις το πρωτο γκολ της ΜΠΑΡΤΣΑ,στο ΚΑΜΠ ΝΟΥ,που το επνιξες στο 40 δευτερολεπτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο το γαμημενο το παιχνιδι με την καριολα την κυρια  τους εχει μεινει για να εχουν για σημαια.....
ειχαν τις εκτος εδρας νικες και καναμε 2 κολλητες και λουφαξανε.....
και επειδη η ζωη ειναι δικαιη θα δεις οτι και τις μαγκιες που κανουν με την 7αρα θα τις πληρωσουν με τον χειρωτερο τροπο.....
στο μεταξυ προσπαθουν με φιλοτιμο και προσπαθεια να διατηρησουν την παραδοση που εχουν ξεκινησει να χτιζουν με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ εκτος εδρας νικες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ενταξει ρε φιλε ''μας πειραζουν'' διαφορετικα πραγματα.Επειδη αναφερθηκε προσωπικα σε εμενα του απαντησα σε τετοιο υφος.Αλλο η πλακιτσα και αλλο το προσωπικο.
Σιγουρα δεν μπορω να ξερω ποιος κρυβεται πισω απο εναν υπολογιστη.Ομως εχω την αποψη οτι,τις περισσοτερες φορες,οποιος μετραει πραγματικα δεν καθεται να προκαλει πισω απο μια γαμωοθονη.
Ρε εισαι ανισορροπος?Μιλησα εγω σε σενα?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ενταξει ρε φιλε ''μας πειραζουν'' διαφορετικα πραγματα.Επειδη αναφερθηκε προσωπικα σε εμενα του απαντησα σε τετοιο υφος.Αλλο η πλακιτσα και αλλο το προσωπικο.
Σιγουρα δεν μπορω να ξερω ποιος κρυβεται πισω απο εναν υπολογιστη.Ομως εχω την αποψη οτι,τις περισσοτερες φορες,οποιος μετραει πραγματικα δεν καθεται να προκαλει πισω απο μια γαμωοθονη.
εχεις σκεφτει οτι μπορει να προκειται για ''παιχνιδι'' που να απευθυνεται σε οσους ''αντεχουν'' ;;;;;; :think: :think: :think:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε εισαι ανισορροπος?Μιλησα εγω σε σενα?
Ρε μαγκα το ''ξανθο λαγουδακι'' σε μενα δεν πηγαινε?Οταν εσενα σε προσδιορισει καποιος με επιθετα που δεν ισχυουν καθεσαι και ακους τις μαλακιες του?Εγω παντως δεν καθομαι.
Ειδες πουθενα να αναφερεσαι γενικα για λαγους και να σου απαντησα με τετοιο στυλ?
Ολοι καθονται και προκαλουνε στο γενικο σε τετοιο στυλακι.Ποτε δεν απαντησα.Μονο οταν καποιος απευθυνεται σε μενα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οποιος μετραει πραγματικα δεν καθεται να προκαλει πισω απο μια γαμωοθονη.
μην εισαι τοσο σιγουρος...εγω που μετραω πραγματικα σας γαμαω και σας δερνω ολους ρε μουνοπανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
αυτο το γαμημενο το παιχνιδι με την καριολα την κυρια  τους εχει μεινει για να εχουν για σημαια.....
ειχαν τις εκτος εδρας νικες και καναμε 2 κολλητες και λουφαξανε.....
και επειδη η ζωη ειναι δικαιη θα δεις οτι και τις μαγκιες που κανουν με την 7αρα θα τις πληρωσουν με τον χειρωτερο τροπο.....
στο μεταξυ προσπαθουν με φιλοτιμο και προσπαθεια να διατηρησουν την παραδοση που εχουν ξεκινησει να χτιζουν με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ εκτος εδρας νικες   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εσύ το μηδένισες το κοντέρ,δεν χωρούσε άλλες εκτός έδρας ήττες.
Τώρα άρχισε άλλη μέτρηση,καινούρια!!!0-0-2 αν δεν κάνω λάθος!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παίδες ηρεμήστε....αφήτε τους γαύροι στην νιρβάνα τους.....την κυριακή θα τους φερθούμε......τρυφερά...... [δηλαδή θα βάλουμε λιπαντικό] :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
αν είσαι άντρας ρε.....ραντεβού την δευτέρα στην στυλίδα για....τσιπούρες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κορόιδο ρομπότ....είναι η εποχή της κουτσομουρίτσας τώρα, συγκόκαλλη την τρώμε με ουζάκια. Επίσης, συναγρίδια σφυρίδια 2-3κιλα. Και βέβαια,  all time classic ...γαυρος :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Κορόιδο ρομπότ....είναι η εποχή της κουτσομουρίτσας τώρα, συγκόκαλλη την τρώμε με ουζάκια. Επίσης, συναγρίδια σφυρίδια 2-3κιλα. Και βέβαια,  all time classic ...γαυρος :2funny: :2funny: :2funny:
αυτά τα ξέρεις εσυ που είσαι νησιώτης......εγω που είμαι ορεισίβιος..[ψηλά τα βουνα στο πιτσούνι] που να τα ξέρω?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια μπορούμε να δουμε πουθενα στο νετ το σημερινό μάτς? :helpplea:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
μεσα ρε....φυλαξου,θα φερω κι αυγολεμονο μαζι μου!!!!
Ένα κλαράκι δενδρολίβανο να πάρεις για να ρίξετε στο ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ, δίνει άλλη ποιότητα σε γεύση και άρωμα.
Αυγολέμονο πάει στα γιουβαρλάκια, όχι στα ψάρια. Στα πιάτα σου πάλι, γρήγορα :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ένα κλαράκι δενδρολίβανο να πάρεις για να ρίξετε στο ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ, δίνει άλλη ποιότητα σε γεύση και άρωμα.
Αυγολέμονο πάει στα γιουβαρλάκια, όχι στα ψάρια. Στα πιάτα σου πάλι, γρήγορα :2funny: :2funny:
έλα ρε...απο το πολύ ξύλο το παιδί μπέρδεψε το λαδολέμονο.....ας του αναγνωρίσουμε το ακαταλόγιστο.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom