Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αν εσυ δεν εισαι σε θεση να κρινεις τι βαρος εχει η κατηγορια δεν μπορω να σε βοηθησω εγω.
Αυτην την στιγμη ρε μαγκα παντως εγω γελαω μαζι σου(το τι κανουν οι ''αλλοι που διαβαζουν αυτην την στιγμη'' δεν μ'απασχολει καθολου).Απο το ρουφιανιλικι και την φιλια με τους μπατσους το πας στο αν εγινε η δικη του φιλιππιδη.Λες και με ενδιαφερει εμενα τι εγινε με τον φιλιππιδη και τον ευθυμιαδη.Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις εσυ που κολλαει αυτο με την προηγουμενη κουβεντα?
ε τωρα τι να σου πω;;;;;αν δεν καταλαβαινεις που κολλαει... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ε τωρα τι να σου πω;;;;;αν δεν καταλαβαινεις που κολλαει... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Ναι ρε μορτη δεν καταλαβαινω που κολλαει.Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο.Δηλαδη τι αποδεικνυει οτι δεν εγινε η δικη με τον Φιλιππιδη?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε μορτη δεν καταλαβαινω που κολλαει.Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο.Δηλαδη τι αποδεικνυει οτι δεν εγινε η δικη με τον Φιλιππιδη?
αααααα...................κανεις πλακα....
τωρα το καταλαβα... ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Δεν εχω ιδεα αν εχει συμβει κατι τετοιο.Εγω ρε μαγκα θα εδινα παντως.Ειλικρινα.Οταν μιλαμε για θανατο παιζουν και αλλα πραγματα ρολο.Αν ο πεθαμενος ηταν φιλος μου στα αρχιδια μου,θα ελεγα οτι ηξερα.Και μην ξεχνας το πως εγινε το εγκλημα.Μονο και μονο για τα μουνοπανα που ενω ο αλλος ηταν νεκρος βγαζανε βιντεακια θα το εκανα.Μονο και μονο για τις 20 μαχαιριες θα το εκανα.Μαθε να ζυγιζεις τα πραγματα.Μαλλον εχουμε διαφορετικη αντιληψη για το τι ειναι ρουφιανια.
θα μου πεις ποσοι βαζελοι ειναι φυλακη για αναλογα παραπτωματα???
μηπως εβγαλαν φυλακη οι τουρκοβουλγαροι που σας εσφαζαν σε live μεταδοση στον τελικο της σαλ/νικης???
λιποθυμα..μπορεις..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρεεεεεεεεεεεεε.μακακες ολοι..... λοιπον φιλε ολυμπιλαγε....δεν με ενδιαφερει γιατι αλλο ειναι τα αδερφια σου στο δικαστηριο...διεπραξαν φονο ολα τα αλλα ειναι πτεσματα....αν και εγω δεν ειμαι θυμα ουτε βλακας...ολοι αυτοι θα βγουν εξω καθαροι.... απλα ειναι ενα θεατρο για τα παναθηναικα ματια...για να μας κλεισουν το στομα....ακου να δεισ και κατι αλλο....τοσουσ πιασαμε στο παγκρατι...δεν σκοτωσαμε κανεναν...γιατι δεν ημαστε ζωα σαν εσας......και μην ξεχνασ και εκει πουστια πηγατε να κανετε με τα ρωσιδακια....αρα μην μιλασ για παντελονια και τετοια...μην μιλασ για αστυνομια...αφου εσει ανεβηκεσ με ζ-αδες συνοδεια...γενικα μην μιλας για κατι που σε κραζει ολος ο κοσμος....ελεος..ακομα και τωρα μιλατε.να πειτε τι???οτι ειναι αθωος ο κουντουρης και ο ηλιθιοσ απο τουσ αγιουσ???αν μιλαγαν ολοι και δεν φοβοταν κανεισ θα ετρεχαν πολλοι....αλλα και δικοι μας φοβηθηκαν στο δικαστηριο.....μακακες....
Ρε μαγκα εγω δεν μιλησα για κατι που δεν ειναι γνωστο.Δεν μιλησα ουτε για λεπτομερειες ουτε για τιποτα.. ;)

prohja

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε χριστιδη να σου πω εγω για τον φιλιπιδη....δεν εγινε δικη γιατι ειναι αγαπητικος τησ κυβερνησης....αλλα εισαι τοσο κουτοπονηρος και ασχολεισαι με αυτον????δηλαδη για πεσ για τον θειο....γιατι δεν ειναι ακομα μεσα?????ρε παψε να ασχολεισαι με χαζο θεματα...πες για τισ δικεσ μασ κοντρες μςσα και εξω απο το γηπεδο και οχι για τα δικα μασ λαμογια και τα δικα σας...

prohja

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πολλοι φιλε pleasuregiver. απλα δεν τουσ ξερεις εσυ.... οσο για τα παοκια επανω μπραβο μαγκια τουσ που δειρανε 10 αθηναιους... ειναι σαν να ερθουν αιτοι ζωγραφου και να τουσ κυνηγαμε...μαγκια 10 χρονου,,,,και κατι αλλο...για πες μασ ποσοι ειναι απο εσασ φυλακη...προσεξε φυλακη....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα μου πεις ποσοι βαζελοι ειναι φυλακη για αναλογα παραπτωματα???
μηπως εβγαλαν φυλακη οι τουρκοβουλγαροι που σας εσφαζαν σε live μεταδοση στον τελικο της σαλ/νικης???
λιποθυμα..μπορεις..
Τα αναλογα ποια ειναι ρε πλεζουρα?
Για τους βολιωτες?Δεν εχει γινει κατι αναλογο.
Για τα πιτσιρικια στο παγκρητιο?Δεν ξερω αν εχει γινει.
Για δολοφονια?Ουτε.
Εγω αυτο που σου λεω ειναι οτι για αυτα που λες δεν φταιει ο Παναθηναικος.Αν εννοεις κατι αλλο εξηγησε γιατι ειχες καιρο να ποσταρεις και εχασα την συνεχεια.

Επισκέπτης
reeeeeeeeeee...makakes ti milate gia kati poy den hsastan ekei????aderfia panathinaikoi sebasmos ston mixalh....filoi?olympilagoi osi den hsastan ekei mhn milate.please...posoi panathinaikoi einai fylakh??asto file asto...kati allo....alhtheia re paidia....kala oi z-ades ti ithelan otan anebenate??? parea sas ekanan???kati allo re mages ths troympas....apo toys 20tosoys posoi tha mpoun mesa???mhpws ola ayta einai gia ta matia tou panathinaikoy kosmoy??????gia mas xara einai na mhn mpoyn filakh...opws oi boliotes tote me hlio....akoma klaine kapoies....gia ola ayta kai gia alla milate mono gia mpala kai oxi gia kati poy deb asxolhste apla akoysate
ρεεεεεεεεεεεεε.μακακες ολοι..... λοιπον φιλε ολυμπιλαγε....δεν με ενδιαφερει γιατι αλλο ειναι τα αδερφια σου στο δικαστηριο...διεπραξαν φονο ολα τα αλλα ειναι πτεσματα....αν και εγω δεν ειμαι θυμα ουτε βλακας...ολοι αυτοι θα βγουν εξω καθαροι.... απλα ειναι ενα θεατρο για τα παναθηναικα ματια...για να μας κλεισουν το στομα....ακου να δεισ και κατι αλλο....τοσουσ πιασαμε στο παγκρατι...δεν σκοτωσαμε κανεναν...γιατι δεν ημαστε ζωα σαν εσας......και μην ξεχνασ και εκει πουστια πηγατε να κανετε με τα ρωσιδακια....αρα μην μιλασ για παντελονια και τετοια...μην μιλασ για αστυνομια...αφου εσει ανεβηκεσ με ζ-αδες συνοδεια...γενικα μην μιλας για κατι που σε κραζει ολος ο κοσμος....ελεος..ακομα και τωρα μιλατε.να πειτε τι???οτι ειναι αθωος ο κουντουρης και ο ηλιθιοσ απο τουσ αγιουσ???αν μιλαγαν ολοι και δεν φοβοταν κανεισ θα ετρεχαν πολλοι....αλλα και δικοι μας φοβηθηκαν στο δικαστηριο.....μακακες....
μολογα που σε εχουμε πηδηξει & μετα θα ανοιξουμε κουβεντα μαζι σου κλωνε..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε φιλε χριστιδη να σου πω εγω για τον φιλιπιδη....δεν εγινε δικη γιατι ειναι αγαπητικος τησ κυβερνησης....αλλα εισαι τοσο κουτοπονηρος και ασχολεισαι με αυτον????δηλαδη για πεσ για τον θειο....γιατι δεν ειναι ακομα μεσα?????ρε παψε να ασχολεισαι με χαζο θεματα...πες για τισ δικεσ μασ κοντρες μςσα και εξω απο το γηπεδο και οχι για τα δικα μασ λαμογια και τα δικα σας...
ο θειος δεν ειναι μεσα γιατι καλως η κακως (κακως) δεν ''μπορουν'' να αποδειχτουν οι κατηγοριες που εχει φορεσει....
αν αποδεικνυοντουσαν θα ηταν μεσα.....με λιγα λογια εχει αθωωθει.....
ο αλλος τωρα πως μπορει να μην ειναι μεσα οταν οι τηλεοπτικες εικονες ειναι ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ;;;;;;;μπορει κανεις να πει οτι δεν υπαρχουν ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ στοιχεια;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Την άποψη ότι το Κύπελλο UEFA δεν έχει την ίδια αίγλη με το Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Αντρέα Πίρλο, τονίζοντας ότι ο πρώτος φετινός στόχος της Μίλαν είναι το πρωτάθλημα Ιταλίας. Ο άσος των «ροσονέρι» σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Sky Sport Italia», υποστήριξε ότι η ομάδα έχει χάσει τη συγκέντρωση και τη συνέπειά της με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει μια απογοητευτική σεζόν πέρυσι ενώ και οι φετινές της υποχρεώσεις δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Τα δύο τελευταία χρόνια χάσαμε τη συνέπεια μας στο πρωτάθλημα, όμως ο πρώτος μας στόχος για φέτος είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Γνωρίζουμε ότι για να τα καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε σε δύσκολες έδρες απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες», επισήμανε ο 29χρονος μέσος και πρόσθεσε:

«Αν και σε πολλά παιχνίδια έχουμε μεγάλη κατοχή μπάλας, ο κόσμος μας κατηγορεί ότι δεν σουτάρουμε αρκετά. Ωστόσο αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε και τα προηγούμενα χρόνια έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτή τη χρονιά όμως πρέπει να πετύχουμε γιατί μας έχει λείψει πολύ το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το UEFA δεν είναι το ίδιο. Πάντως αξίζουμε το UEFA μετά την περασμένη σεζόν και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στη διοργάνωση» Ναι αλλά στο Γιουνανιστάν άλλα πράγματα ισχυρίζονται κάποιες φυλλάδες.........

Επισκέπτης
Τα αναλογα ποια ειναι ρε πλεζουρα?
Για τους βολιωτες?Δεν εχει γινει κατι αναλογο.
Για τα πιτσιρικια στο παγκρητιο?Δεν ξερω αν εχει γινει.
Για δολοφονια?Ουτε.
Εγω αυτο που σου λεω ειναι οτι για αυτα που λες δεν φταιει ο Παναθηναικος.Αν εννοεις κατι αλλο εξηγησε γιατι ειχες καιρο να ποσταρεις και εχασα την συνεχεια.
κανεις πως δεν καταλαβαινεις..γιατι χαζος σιγουρα δεν εισαι..οκ..
λιποθυμα..
δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σας..
γνωστο τοις πασι οτι εισαστε αιωνια λαγοι & ρουφιανοι..
Υ.Γ εξαλλου το παραδεχτηκες οτι θα εδινες κοσμο αν ησουν μπροστα σε καποια φαση..

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δεν μπορούν...300 μαλακισμένα και απο τις 2 ομάδες να χαρακτηρίζουν 2 ποδοσφαιρικούς λαούς...έλεος δηλαδη...θα μπορούσα να μιλήσω για 50 μαλακισμένα της ΑΕΚ,του ΠΑΟΚ,του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού....δεν μπορούν όμως ΑΥΤΟΙ οι λίγοι ηλίθιοι να χαρακτηρίσουν τις ομάδες...ας έρθει όποιος θέλει στην 7...υπάρχουν βλάκες (ευτυχώς λίγοι) και υπάρχουν και πολύ σωστοί....
ΥΓ--->Το συμβάν στην Παιανία απλά ήταν 1 ξεκαθάρισμα λογαριασμών απο ηλίθιους....που πήγαν απλά να...σκοτωθούν...ο Θεός να το συγχωρέσει το παιδί αλλά θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε....εγώ που δεν χάνω αγώνα εντός έδρας και παλιά πήγαινα και στα ντέρμπι εκτός έδρας...γιατί δεν έχω πάθει απολύτως τίποτα????

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Και φυσικά να πάνε μέσα...ισόβια...αυτοί που το έκαναν όμως...όχι όποιος κάτσει....

prohja

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
pleasuregiver μην εισαι χαζος...δεν μιλας ομορφα....καν δεν απαντησες σε αυτα που εγραψα...ασε τωρα την μαγκια μεσς pc και μιλα αν εχεις να πεις κατι...φιλε χριστιδη οπως δεν μπηκαν οι επιστοιμονες τησ 7 τοτε στην ριζουπολη που επιτεθηκαν στα επισιμα σε καποιον της αεκ...αποδειξεις υπαρχουν πολεεσ φιλε και νγια τον θειο...απλα αυτουσ δεν τουσ αγγιζουν μονο εμας

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κανεις πως δεν καταλαβαινεις..γιατι χαζος σιγουρα δεν εισαι..οκ..
λιποθυμα..
δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σας..
γνωστο τοις πασι οτι εισαστε αιωνια λαγοι & ρουφιανοι..
ηρεμα ρε....βαλε επιχειρηματα στο τραπεζι και συζητα πολιτισμενα ρε βησιγοτθε.....
μην τους μπρογκας τους ανθρωπους ...δειξε επιπεδο.... :P :P :P :P

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
pleasuregiver μην εισαι χαζος...δεν μιλας ομορφα....καν δεν απαντησες σε αυτα που εγραψα...ασε τωρα την μαγκια μεσς pc και μιλα αν εχεις να πεις κατι...φιλε χριστιδη οπως δεν μπηκαν οι επιστοιμονες τησ 7 τοτε στην ριζουπολη που επιτεθηκαν στα επισιμα σε καποιον της αεκ...αποδειξεις υπαρχουν πολεεσ φιλε και νγια τον θειο...απλα αυτουσ δεν τουσ αγγιζουν μονο εμας

Φίλε...μην το ψάχνεις...παντού υπάρχουν μαλάκες....μην έχεις όμως επιλεκτική μνήμη...μην αρχίσουμε να λέμε για περιστατικά....όλοι αυτοί βρωμίζουν το ποδόσφαιρο...ευτυχώς είναι λίγοι...οι πολλοί δεν τους γουστάρουν....

Επισκέπτης
ηρεμα ρε....βαλε επιχειρηματα στο τραπεζι και συζητα πολιτισμενα ρε βησιγοτθε.....
μην τους μπρογκας τους ανθρωπους ...δειξε επιπεδο.... :P :P :P :P
δεν χρειαζεται..μολογησαν..ρουφιανοι με βουλα λεμε..στους παραδιδω..δεν μιλαω με ρουφιανους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom