Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δεν μπορούν...300 μαλακισμένα και απο τις 2 ομάδες να χαρακτηρίζουν 2 ποδοσφαιρικούς λαούς...έλεος δηλαδη...θα μπορούσα να μιλήσω για 50 μαλακισμένα της ΑΕΚ,του ΠΑΟΚ,του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού....δεν μπορούν όμως ΑΥΤΟΙ οι λίγοι ηλίθιοι να χαρακτηρίσουν τις ομάδες...ας έρθει όποιος θέλει στην 7...υπάρχουν βλάκες (ευτυχώς λίγοι) και υπάρχουν και πολύ σωστοί....
ΥΓ--->Το συμβάν στην Παιανία απλά ήταν 1 ξεκαθάρισμα λογαριασμών απο ηλίθιους....που πήγαν απλά να...σκοτωθούν...ο Θεός να το συγχωρέσει το παιδί αλλά θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε....εγώ που δεν χάνω αγώνα εντός έδρας και παλιά πήγαινα και στα ντέρμπι εκτός έδρας...γιατί δεν έχω πάθει απολύτως τίποτα????
+1000.000.0000...........μαγκιά δεν είναι να πάς με 500 εναντίον 500....μαγκιά είναι μόνος σου αν ποτέ χρειαστεί.......και όλοι εσείς που το κάνετε σας ευχομαι να μην τύχει τίποτα σε εσάς ή τον φίλο σας....γιατί τότε θα καταλάβετε τι εστί βερύκοκο......άντε με τις μαγκιές και τις παπαριές......ανεξαρτήτου χρώματος.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
pleasuregiver μην εισαι χαζος...δεν μιλας ομορφα....καν δεν απαντησες σε αυτα που εγραψα...ασε τωρα την μαγκια μεσς pc και μιλα αν εχεις να πεις κατι...φιλε χριστιδη οπως δεν μπηκαν οι επιστοιμονες τησ 7 τοτε στην ριζουπολη που επιτεθηκαν στα επισιμα σε κα[ποιον της αεκ...αποδειξεις υπαρχουν πολεεσ φιλε και νγια τον θειο...απλα αυτουσ δεν τουσ αγγιζουν μονο εμας
φιλε επειδη εγω εχω ματι (οχι σαν τον πλε) εσυ μου μυριζεις για παντελονι....
ακου λοιπον....μεγαλυτερη απατη απο την ριζουπολη δεν υπαρχει....
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.!!!!!!!!
Δεν ανοιξε μυτη ,δεν πειραξανε τριχα απο βαζελο.....
καπνογονα χιλιαδες πεσανε,δυναμιτακια και μπινελικια.....
σκισανε την φυσουνα και δεν ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝΕ κανεναν.....
στα φιλαδελφεια και στην λεωφορο εχουν γινει τρισχειρωτερα και δεν υτα μνημονευει κανενας....
ξεχνας την ομπρελια που ειχε φαει ο νερι απο την ΣΚΙΣΜΕΝΗ φισουνα;;;;;
την μαχαιρια στο μαγουλο του γεωργιου που επινε νερο και ετρεχε απο την τρυπα;;;;;
και τα λεγανε οι συμπαιχτες του για χαβαλε και γελαγαν.....ουτε κλαμματα ουτε τιποτα....
αυτη ειναι φιλε η διαφορα μας....
και επειδη εγω εκτος απο μπανταλονια κουβαλαω ΠΑΝΤΑ για ευνοητους λογους και ενα καροτσακι μαζι μου θα σου πω το εξης:
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ....
και καθολου δεν μου αρεσε που εκλαιγε ο σαββας για το ματς στο ηρακλειο  ;) ;) ;) ;) ;)
υ.γ.pls μη με διαψευσεις  ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κανεις πως δεν καταλαβαινεις..γιατι χαζος σιγουρα δεν εισαι..οκ..
λιποθυμα..
δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σας..
γνωστο τοις πασι οτι εισαστε αιωνια λαγοι & ρουφιανοι..
Υ.Γ εξαλλου το παραδεχτηκες οτι θα εδινες κοσμο αν ησουν μπροστα σε καποια φαση..
Παλι λες ο,τι γουσταρεις.Ξεκαθαρισα σε ποια κατασταση θα εδινα.Αν ξαναδεις το εγραψα θα καταλαβεις την διαφορα.Η κουβεντα αρχισε περι ρουφιανιας και φιλιας με τους μπατσους.Την αποψη μου για το τι ειναι ρουφιανια και τι οχι την κατεθεσα.Και για τα περι φιλιας με τους μπατσους..Εσεις λετε αυτες τις παπαριες.Εσεις συνεχιζετε να προκαλειτε ρε μαγκες σε καθε ποστ.Εσεις δεν μπορειτε να ξεχωρισετε ποτε πρεπει οντως να προκαλεσεις πισω απο ενα υπολογιστη.Οποιος εχει αντιθετη αποψη απο εσας δεν φοραει παντελονια.Οσο για το αν θα ασχοληθεις ειναι δικαιωμα σου.Σε περιπτωση που σου ξεφυγε ειμαστε στο θρεντ του παναθηναικου.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
+1000.000.0000...........μαγκιά δεν είναι να πάς με 500 εναντίον 500....μαγκιά είναι μόνος σου αν ποτέ χρειαστεί.......και όλοι εσείς που το κάνετε σας ευχομαι να μην τύχει τίποτα σε εσάς ή τον φίλο σας....γιατί τότε θα καταλάβετε τι εστί βερύκοκο......άντε με τις μαγκιές και τις παπαριές......ανεξαρτήτου χρώματος.....
αυτο εννοειται ρε....

Επισκέπτης
το θεμα μας δεν ειναι αν ηταν μαγκια..τα εχουμε ξαναπει..καταδικαστεο απ' ολους..το θεμα μας ειναι οτι εισαστε ρουφιανοι με βουλα..τεκμηριωμενα απο προηγουμενα ποστ μου..& ομολογημενο απο τον σουηδο..

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Δεν θυμάσαι ρε συ,τότε με το συμβάν στην Παιανία,που κάποιος μπήκε και το είχε καμάρι που ήταν εκεί??? :jerking: :jerking: :jerking:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
pleasuregiver μην εισαι χαζος...δεν μιλας ομορφα....καν δεν απαντησες σε αυτα που εγραψα...ασε τωρα την μαγκια μεσς pc και μιλα αν εχεις να πεις κατι...φιλε χριστιδη οπως δεν μπηκαν οι επιστοιμονες τησ 7 τοτε στην ριζουπολη που επιτεθηκαν στα επισιμα σε καποιον της αεκ...αποδειξεις υπαρχουν πολεεσ φιλε και νγια τον θειο...απλα αυτουσ δεν τουσ αγγιζουν μονο εμας
α τωρα το ειδα σορρυ για την αεκ ελεγες....
ναι σωστα....αν και ο συγκεκριμενος που μαλλον εννοεις δεν τον ακουμπησε ,ισα ισα εβαζε χερι στους αλλους....

prohja

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν τα λες ομως ολα....στα αποδυτηρια που μπηκαν οι μπραβοι.....που κυνηγαγαν τουσ παιχτες..που  το γνωστο μελος ξερνουσε απο τον φοβο του.....και γω γουσταρω τα παιχνιδια να ναι πολεμος....γιατι ειμαι against modern football.......αλλα να τα λεμε ολα.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το θεμα μας δεν ειναι αν ηταν μαγκια..τα εχουμε ξαναπει..καταδικαστεο απ' ολους..το θεμα μας ειναι οτι εισαστε ρουφιανοι με βουλα..τεκμηριωμενα απο προηγουμενα ποστ μου..& ομολογημενο απο τον σουηδο..
Ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα ρε μαγκα και σταματα να παιζεις με τις λεξεις.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Παλι λες ο,τι γουσταρεις.Ξεκαθαρισα σε ποια κατασταση θα εδινα.Αν ξαναδεις το εγραψα θα καταλαβεις την διαφορα.Η κουβεντα αρχισε περι ρουφιανιας και φιλιας με τους μπατσους.Την αποψη μου για το τι ειναι ρουφιανια και τι οχι την κατεθεσα.Και για τα περι φιλιας με τους μπατσους..Εσεις λετε αυτες τις παπαριες.Εσεις συνεχιζετε να προκαλειτε ρε μαγκες σε καθε ποστ.Εσεις δεν μπορειτε να ξεχωρισετε ποτε πρεπει οντως να προκαλεσεις πισω απο ενα υπολογιστη.Οποιος εχει αντιθετη αποψη απο εσας δεν φοραει παντελονια.Οσο για το αν θα ασχοληθεις ειναι δικαιωμα σου.Σε περιπτωση που σου ξεφυγε ειμαστε στο θρεντ του παναθηναικου.
ακου τι θα σου πω και δες οτι συμφωνει και ο ομοιδεατης σου ο....(δεν θυμαμαι :think: :think: :think: :think:)
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ......

Ν Ο Μ Ο Σ    !!!!!!!!!!!
αν μπουμε σε διαδικασια  τι δινουμε και τι δεν δινουμε γαμα τα.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δεν θυμάσαι ρε συ,τότε με το συμβάν στην Παιανία,που κάποιος μπήκε και το είχε καμάρι που ήταν εκεί??? :jerking: :jerking: :jerking:
τα ξέρω ρε φίλε.....τέτοιος μαλάκας ήμουν στα νιάτα μου....εδω στο πιτσούνι παρέα με τα μεγαλύτερα ζάκια και μαχαίρια της εποχής ...[ονόματα δεν γράφω βέβαια] .....τρεχαμε να γαμηθούμε για τον ατρόμητο μέσα έξω.......1 πούλμαν απο την λέσχη του λιάκουρη..για τους παλιούς αυτό......τόση μαλακία με έδερνε τότε.....αλλά που να βέλεις μυαλόστους σημερινούς....λες και άμα κερδίσω θα πάρω το χρυσό παπάρι σπίτι μου.....χέστε με απογευματιάτικα......και είμαι και με ίωση.....

prohja

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν δινουμε ποτε κανεναν...... μονο αυτους που δεν παιζουν με τπους κανονες μας.....και παλι δεν σας εδωσε κανεις
για την παιανια....ενας δικοσ σασ τα ΞΕΡΑΣΕ....μηπως αλλαξες γνωμη ??????????

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα ρε μαγκα και σταματα να παιζεις με τις λεξεις.
πολυ σωστα τα λεει....
αυτο ακριβως ειπες ....
οτι για το συγκεκριμενο θα ''ξημερωβραδιαζοσουνα'' ΓΑΔΑ....

Επισκέπτης
δεν με πειθεις..
επαναλαμβανω..
οσοι συμμετειχαν ηξεραν τι θα συμβει..
αρα το να δινουν μετα κοσμο ειναι ρουφιανια..
επισης..
εσεις μπαινετε στις κλουβες για να πατε-φυγετε σε-απο γηπεδο(γραμμενο στις τηλεορασεις πλειστες φορες),εμεις οταν μας συλλαμβανουν..
η συνοδεια των ζηταδων ειναι αναλογη της αδιαφοριας των μπατσων στα απειρα τηλ των κατοικων της παιανιας που εδιναν εσας μια ωρα πριν αρχισει το σκηνικο..μην το μεταχειριζεσαι σαν επιχειρημα γιατι πολυ απλα καταρριπτεται απο αυτο που σου γραφω..
οι μπατσοι απλα αδιαφορησαν γιατι δεν περιμεναν οτι η κατασταση θα φτασει μεχρι φονο..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ακου τι θα σου πω και δες οτι συμφωνει και ο ομοιδεατης σου ο....(δεν θυμαμαι :think: :think: :think: :think:)
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ......

Ν Ο Μ Ο Σ    !!!!!!!!!!!
αν μπουμε σε διαδικασια  τι δινουμε και τι δεν δινουμε γαμα τα.....
Αν ξαναδιαβασεις τι εγραψα θα καταλαβεις την διαφορα.Αλλα προφανως δεν θες να την καταλαβεις.Οσο για το ρουφιανιλικι,δεν το εχω κανει ποτε.Και δεν προκειται να το κανω ποτε επειδη πολυ απλα αποφευγω καταστασεις παιανιας και ραντεβου.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τα ξέρω ρε φίλε.....τέτοιος μαλάκας ήμουν στα νιάτα μου....εδω στο πιτσούνι παρέα με τα μεγαλύτερα ζάκια και μαχαίρια της εποχής ...[ονόματα δεν γράφω βέβαια] .....τρεχαμε να γαμηθούμε για τον ατρόμητο μέσα έξω.......1 πούλμαν απο την λέσχη του λιάκουρη..για τους παλιούς αυτό......τόση μαλακία με έδερνε τότε.....αλλά που να βέλεις μυαλόστους σημερινούς....λες και άμα κερδίσω θα πάρω το χρυσό παπάρι σπίτι μου.....χέστε με απογευματιάτικα......και είμαι και με ίωση.....
ολοι τα ιδια καναμε ρε..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
και μακαρι τα παλληκαρια που ''μπερδευονται'' τωρα με αυτα να την βγαλουν ''αναιμακτα''.... ;)

Επισκέπτης
κλαψε & φωναξε την μαρινα να σε τριψει κωλογερε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom