κανατε..
να μιλας για τον εαυτο σου & οσους ομολογουν..
εγω ειμαι φλωροχουλιγκαν του pc..
ο παπαγιωργης εχει & φωτο μου με τον δωρητη που πηγαινουμε γηπεδο με κουστουμι..
κανατε..
να μιλας για τον εαυτο σου & οσους ομολογουν..
εγω ειμαι φλωροχουλιγκαν του pc..
ο παπαγιωργης εχει & φωτο μου με τον δωρητη που πηγαινουμε γηπεδο με κουστουμι..
Στεκεσαι στις λεξεις και χανεις το νοημα.Εγραψα και κατι για φιλιες κτλπ αν θυμασαι.Και οτι το συγκεκριμενο δεν μπορει να χαρακτηρισει εναν λαο ως ρουφιανο.Τελος θα χρησιμοποιησω δικια σου εκφραση.''Δεν προκειται να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας'' οποτε το σταματαω.
δεν τα λες ομως ολα....στα αποδυτηρια που μπηκαν οι μπραβοι.....που κυνηγαγαν τουσ παιχτες..που το γνωστο μελος ξερνουσε απο τον φοβο του.....και γω γουσταρω τα παιχνιδια να ναι πολεμος....γιατι ειμαι against modern football.......αλλα να τα λεμε ολα.....
ναι τρομοκρατια εγινε αλλα δεν ακουμπησαν κανεναν....
κανονικα επρεπε να ''φτιαχτουν'' οι δικοι σας και να μπουν μεσα να τρωνε σιδερα....
και αντιθετως αυτοι κλασανε ...
τι να λεμε τωρα;;;;;
οτι παθαιναμε εμεις στα φιλαδελφεια αλλα εμεις τα βαζαμε με τους μαλακες τους δικους μας και δεν μας εφταιγε η τρομοκρατια.... ;) ;) ;)
ξεχνας τα ντου στου ρεντη;;;;
το αμαξι της ''πορσε'';;;;
ολοι ηξεραν τι θα γινει????διαφωνω φιλε.... δεν ειπαμε οτι θα σκοτωθουμε.....οχι ετσι ρε... ξυλο ναι...οχι μεχρι θανατου.....και για ρουφιανια θα πω ενα πραγμα....καλα τα λετε για κλουβεσ και τετοια.... τα ιδια εχεουν καταγραψει και για σας... κατι τζιπ στα πλοια στην κρητη και τετοια.... η μονη ρουφιανια για μενα ξερεισ ποια ηταν????που εδωσαν το βιντεο του παγκρατιου στην τηλεοραση........δεν θα ειχε γινει η παιανια αν δεν ειχε παρει εκταση το παγκρατι.....
παρακαλουνται οι κλωνοι να μην γραφουν μαλακιες γιατι οι γνωριζοντες δεν εχουν αλλες πανες ευκαιρες & τα τσισα απο το γελιο κοντευουν να πλυμμηρισουν το σπιτι..
δεν διαφωνω για τους παιχτες..αλλωστε ο ενας κατεληξε σε εσας...... ξερεις τωρα τι εννοω....αλλα οτι παιζουν ρολο ολα παιζουν.....εμεις κρινουμε απ εξω....ολοι οι οπαδοι...
παρακαλουνται επισης οσες απο τις δεσποινιδες εκαψαν το σουτιεν τους στην ριζουπολη,να το ξεπερασουν επιτελους μιας & εχουν περασει ΠΟΛΛΑ χρονια απο τοτε..
παρακαλουνται οι κλωνοι να μην γραφουν μαλακιες γιατι οι γνωριζοντες δεν εχουν αλλες πανες ευκαιρες & τα τσισα απο το γελιο κοντευουν να πλυμμηρισουν το σπιτι..
ας ειναι καλα τα ραδιοφωνα και οι εφημεριδες....δεν μου λεει κατι η ριζουπολη φιλε..... απλα το αναφερω σαν γεγονος....αλλωστε εγω την καβλα μου την εκανα τοτε...εσυ ζεις με αυτο...και το εχεις σαν παρασημο...σαν αυτο που πηρε ο τσιρωνης.........
Ξεκολα απο τον φονο λεει ο αλλος λες και δεν εγινε τιποτα μωρε ποιος φονος αλλα τι να πεις Η ντροπη των οπαδων προσπαθουν να δικαιολογισουν τα αδικαιολογιτα δεν νομιζω να εχει δολοφονισει ετσι στην ψυχρα κανενας αλλος οπαδος ομαδας οι Γαβροι τα εχουν κανει 2 φορες
αλλα δεν πειραζει τα αντιποινα εχουν Ξεκινηση
Θυμηθητε τον Τρομπετιστα και το καμενο "γκετο σας" ερχεται και συνεχεια
Τώρα μάλλον περιμένεις 1 μεγάλο...ΜΠΡΑΒΟ????
Σύνελθε φίλε...και εσύ και όλοι οι ανώμαλοι που δηλητηριάζουν τον αθλητιμό...ανεξαρτήτου χρώματος...Σ-Υ-Ν-Ε-Λ-Θ-Ε-Τ-Ε-.....η ζωή έχει και άλλα....
Τώρα μάλλον περιμένεις 1 μεγάλο...ΜΠΡΑΒΟ????
Σύνελθε φίλε...και εσύ και όλοι οι ανώμαλοι που δηλητηριάζουν τον αθλητιμό...ανεξαρτήτου χρώματος...Σ-Υ-Ν-Ε-Λ-Θ-Ε-Τ-Ε-.....η ζωή έχει και άλλα....