Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Επισκέπτης
για πες μας λοιπον ρε ''παντελονατε'' (κατα τον πλε) βαζελε,γιατι στην λαυριου που περιμενανε 300 βαζελοι 300 γαυρους συνελληφθησαν για λοιπες πλην φονου κατηγοριες(συσταση συμμοριας,οπλοκατοχη κλπ)29 γαυροι και 1  :new_shocked: βαζελος;;;;;;
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ωραιο ματι εχεις πλε με τα παντελονατα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
γραψε λαθος ρε..
ελεγα μηπως υπαρχει καμμια εξαιρεση..αλλα που..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μιλάμε για ρουφιάνους και σκάει μύτη και ο ρουφιάνος του σάιτ που τους βρίζει όλους πίσω από το πληκτρολόγιο.

Και κατά καιρούς ίσως έχει απειλήσει (εκ του ασφαλούς φυσικά).

Ανάξιος λόγου. Όπως κάθε ΔΕΙΛΟΣ.

Χρηστίδη, μου αρέσει που αποκαλύπτεις την πλήρη απουσία αρχών σου. Τέλος κάθε κουβέντα μαζί σου.  :sunglasses:
ακου αν δεν μπορεις να ''αντιμετωπισεις '' αυτα που λεω δεν φταιω εγω ουτε μπορω να κανω κατι για αυτο.....
παντως σιγουρα αποκλειεται να τα πω ετσι ωστε να σου χαιδεψω τα αυτια.....
εγω λεω αυτα που πιστευω χωρις να βριζω (ποροσωπικα)καποιον και....
σε οποιον αρεσω.....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Ο κάθε ρουφιάνος βρίζει, γνωρίζοντας εκ του ασφαλούς πως αν τον βρίσει κάποιος μπανάρεται αυτόματα. Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση. Ουδείς λόγος να σχολείται κανείς με τέτοιους δειλούς αλήτες.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οχι ρε..δεν θα εδινα κανεναν..γιατι πολυ απλα οσοι ηταν εκει,ηξεραν γιατι ειχαν παει..
οχι για τα πιτσιρικια δεν φταιτε εσεις..
ομως θα μου πεις εστω & ενα βαζελο που εχει βγαλει φυλακη για αναλογα παραπτωματα???
Δεν εχω ιδεα αν εχει συμβει κατι τετοιο.Εγω ρε μαγκα θα εδινα παντως.Ειλικρινα.Οταν μιλαμε για θανατο παιζουν και αλλα πραγματα ρολο.Αν ο πεθαμενος ηταν φιλος μου στα αρχιδια μου,θα ελεγα οτι ηξερα.Και μην ξεχνας το πως εγινε το εγκλημα.Μονο και μονο για τα μουνοπανα που ενω ο αλλος ηταν νεκρος βγαζανε βιντεακια θα το εκανα.Μονο και μονο για τις 20 μαχαιριες θα το εκανα.Μαθε να ζυγιζεις τα πραγματα.Μαλλον εχουμε διαφορετικη αντιληψη για το τι ειναι ρουφιανια.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Οτι υπαρχει δολοφονια δεν σου λεει τιποτα?
Και μην βιαζεσαι να βγαλεις πορισμα πριν δεις το αποτελεσμα της δικης μαγκα.
να σου πω κατι ....
μαλλον εχεις προβλημα  η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.....
θα το ξαναπω για να ΞΑΝΑΕΚΤΕΘΕΙΣ!!!!!!!!!
Ειπα   Π Λ Η Ν      Φ Ο Ν Ο Υ !!!!!!!!!!!  για τις υπολοιπες κατηγοριες
συσταση συμμοριας,οπλοχρησια,οπλοκατοχη,χουλιγκανισμος κλπ,πως εξηγειται να ''διαλεγουν'' απο την μια μερια 29 και απο την αλλη 1 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δηλαδη τι δεν καταλαβαινεις;;;;;;
ΛΕΜΕ 29 ΜΕ 1 και προφανως ο ενας ειναι για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα οτι και καλα να πιασαμε και απο αυτους.....
ΕΛΕΟΣ  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:Σταματα να εκτιθεσαι!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ο κάθε ρουφιάνος βρίζει, γνωρίζοντας εκ του ασφαλούς πως αν τον βρίσει κάποιος μπανάρεται αυτόματα. Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση. Ουδείς λόγος να σχολείται κανείς με τέτοιους δειλούς αλήτες.
τωρα δεν εχω προθεση να σε προσβαλλω αλλα μην γινεσαι..... ΦΕΘΡΥ....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Αν είχατε ίδια αντίληψη για τη ρουφιανιά σουηδέ, θάχες πραγματικά πρόβλημα  ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
να σου πω κατι ....
μαλλον εχεις προβλημα  η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.....
θα το ξαναπω για να ΞΑΝΑΕΚΤΕΘΕΙΣ!!!!!!!!!
Ειπα   Π Λ Η Ν      Φ Ο Ν Ο Υ !!!!!!!!!!!  για τις υπολοιπες κατηγοριες
συσταση συμμοριας,οπλοχρησια,οπλοκατοχη,χουλιγκανισμος κλπ,πως εξηγειται να ''διαλεγουν'' απο την μια μερια 29 και απο την αλλη 1 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δηλαδη τι δεν καταλαβαινεις;;;;;;
ΛΕΜΕ 29 ΜΕ 1 και προφανως ο ενας ειναι για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα οτι και καλα να πιασαμε και απο αυτους.....
ΕΛΕΟΣ  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:Σταματα να εκτιθεσαι!!!!!!
Τι να εκτειθομαι ρε πας καλα?Εγω σου μιλαω ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΕΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.Οσο για τις παπαριες που λετε για παντελονια και τα λοιπα δεν περιμενω απο εσας να μου πειτε αν φοραω η οχι. ;)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
τωρα δεν εχω προθεση να σε προσβαλλω αλλα μην γινεσαι..... ΦΕΘΡΥ....

Νομίζω πως είναι ολοφάνερο πως δεν αναφέρθηκα (#16746) σε σένα, γιατί ΕΣΥ δεν έβρισες. Αν δεν είναι, το ξεκαθαρίζω τώρα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τι να εκτειθομαι ρε πας καλα?Εγω σου μιλαω ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΕΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.Οσο για τις παπαριες που λετε για παντελονια και τα λοιπα δεν περιμενω απο εσας να μου πειτε αν φοραω η οχι. ;)
ρε μαγκα οτι δεν φορας ειναι το μονο σιγουρο και το απδεικνυεις κανοντας το κοροιδο.....
γελαει ο κοσμος μαζι σου αυτη τη στιγμη....
δεν βλεπεις οτι εισαι ο ο μονος που μιλαει αυτη την στιγμη ;;;;και λες τι;;;;;
συνεχεια για  τον φονο.....
εγω σου λεω ξεκολλα απο αυτο....
ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ θα μας πεις ;;;;;;
αν δεν το εχεις υποψι σου δεν ειναι ολες οι κατηγοριες στους γαυρους για φονο ....ειναι και αλλες κατηγοριες ...για αυτες σου μιλαω ....μπορεις να το καταλαβεις ναι η οχι;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Νομίζω πως είναι ολοφάνερο πως δεν αναφέρθηκα (#16746) σε σένα, γιατί ΕΣΥ δεν έβρισες. Αν δεν είναι, το ξεκαθαρίζω τώρα.
το καταλαβα για τον πλε το ειπες αλλα χωρις να θελω να πω οτι εισαι ''φεθρυ''
με αυτο που ειπες λιγο τον θυμισες....
δεν σε λεω βεβαια ''φεθρυ'' εξηγουμαι ετσι;;;; :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαγκα οτι δεν φορας ειναι το μονο σιγουρο και το απδεικνυεις κανοντας το κοροιδο.....
Σας αφήνουμε να εκτίθεστε!!! Ο souhdos έχει υπομονή. Εγώ δυστυχώς δεν έχω!!!! Όπως και πολλοί άλλοι!! ;)
Ή κάνουν τους αδιάφορους!!! ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω σου λεω ξεκολλα απο αυτο....
ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ θα μας πεις ;;;;;;
αν δεν το εχεις υποψι σου δεν ειναι ολες οι κατηγοριες στους γαυρους για φονο ....ειναι και αλλες κατηγοριες ...για αυτες σου μιλαω ....μπορεις να το καταλαβεις ναι η οχι;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ημουν αρκετα σαφης.ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.Πιο απλα δεν γινεται να γραψω.Ολοι αυτοι που εχουν καταθεσει απο την δικια μας πλευρα θα ειναι υπολογοι για αλλες κατηγοριες.Καθε πραγμα στον καιρο του.Και για να στο ξεκαθαρισω και αυτο,αυτοι δεν ειναι 1 αλλα περισσοτεροι.Απλα πραγματα.Μαλλον δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις τι γραφει ο αλλος.Και σταματα επιτελους ρε μαγκα να γραφεις σαν να εισαι σε καμια εκπομπη.Λες και με νοιαζει εμενα ποιος διαβαζει αυτα που γραφονται.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και μαγκα μην συνεχιζεις να με προκαλεις για το αν φοραω παντελονια.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ημουν αρκετα σαφης.ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.Πιο απλα δεν γινεται να γραψω.Ολοι αυτοι που εχουν καταθεσει απο την δικια μας πλευρα θα ειναι υπολογοι για αλλες κατηγοριες.Καθε πραγμα στον καιρο του.
αααααα μαλιστα ...ετεροχρονισμενα δηλαδη.....
και οι γαυροι γιατι τις αντιμετωπιζουν ΤΩΡΑ αυτες τις κατηγοριες(οχι για φονο ΞΑΝΑΛΕΩ)
και οχι ......αργοτερα;;;;;;
αληθεια με την ΦΙΛΛΙΠΙΔΟΥ τι εγινε;;;;;με τον ευθιμιαδη λεω.....εγινε το δικαστηριο;;;;
και το αποτελεσμα;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

prohja

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρεεεεεεεεεεεεε.μακακες ολοι..... λοιπον φιλε ολυμπιλαγε....δεν με ενδιαφερει γιατι αλλο ειναι τα αδερφια σου στο δικαστηριο...διεπραξαν φονο ολα τα αλλα ειναι πτεσματα....αν και εγω δεν ειμαι θυμα ουτε βλακας...ολοι αυτοι θα βγουν εξω καθαροι.... απλα ειναι ενα θεατρο για τα παναθηναικα ματια...για να μας κλεισουν το στομα....ακου να δεισ και κατι αλλο....τοσουσ πιασαμε στο παγκρατι...δεν σκοτωσαμε κανεναν...γιατι δεν ημαστε ζωα σαν εσας......και μην ξεχνασ και εκει πουστια πηγατε να κανετε με τα ρωσιδακια....αρα μην μιλασ για παντελονια και τετοια...μην μιλασ για αστυνομια...αφου εσει ανεβηκεσ με ζ-αδες συνοδεια...γενικα μην μιλας για κατι που σε κραζει ολος ο κοσμος....ελεος..ακομα και τωρα μιλατε.να πειτε τι???οτι ειναι αθωος ο κουντουρης και ο ηλιθιοσ απο τουσ αγιουσ???αν μιλαγαν ολοι και δεν φοβοταν κανεισ θα ετρεχαν πολλοι....αλλα και δικοι μας φοβηθηκαν στο δικαστηριο.....μακακες....

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum.

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

:tooth: :tooth:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αααααα μαλιστα ...ετεροχρονισμενα δηλαδη.....
και οι γαυροι γιατι τις αντιμετωπιζουν ΤΩΡΑ αυτες τις κατηγοριες(οχι για φονο ΞΑΝΑΛΕΩ)
και οχι ......αργοτερα;;;;;;
αληθεια με την ΦΙΛΛΙΠΙΔΟΥ τι εγινε;;;;;με τον ευθιμιαδη λεω.....εγινε το δικαστηριο;;;;
και το αποτελεσμα;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν εσυ δεν εισαι σε θεση να κρινεις τι βαρος εχει η κατηγορια δεν μπορω να σε βοηθησω εγω.
Αυτην την στιγμη ρε μαγκα παντως εγω γελαω μαζι σου(το τι κανουν οι ''αλλοι που διαβαζουν αυτην την στιγμη'' δεν μ'απασχολει καθολου).Απο το ρουφιανιλικι και την φιλια με τους μπατσους το πας στο αν εγινε η δικη του φιλιππιδη.Λες και με ενδιαφερει εμενα τι εγινε με τον φιλιππιδη και τον ευθυμιαδη.Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις εσυ που κολλαει αυτο με την προηγουμενη κουβεντα?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
reeeeeeeeeee...makakes ti milate gia kati poy den hsastan ekei????aderfia panathinaikoi sebasmos ston mixalh....filoi?olympilagoi osi den hsastan ekei mhn milate.please...posoi panathinaikoi einai fylakh??asto file asto...kati allo....alhtheia re paidia....kala oi z-ades ti ithelan otan anebenate??? parea sas ekanan???kati allo re mages ths troympas....apo toys 20tosoys posoi tha mpoun mesa???mhpws ola ayta einai gia ta matia tou panathinaikoy kosmoy??????gia mas xara einai na mhn mpoyn filakh...opws oi boliotes tote me hlio....akoma klaine kapoies....gia ola ayta kai gia alla milate mono gia mpala kai oxi gia kati poy deb asxolhste apla akoysate
σωστα μιλας....εγω δεν ειπα να μην μπουν οσοι φταινε και ειδικα οσοι εκαναν τον φονο....
ειμαι σαφης.....
μακαρι να τους βρουν και να την πληρωσουν....
εμενα η απορια μου ειναι για τις αλλες κατηγοριες ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom