Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
οχι ρε προφορα αφτι που πουλανε η φουρνι ,κατι στρογιλα ξομακια που κουβαλανε οι καντιλαναφτισες

Ε καλά σου λέει ο Χρηστίδης , πρόσφορα τα λένε ρε καπετάνιε  :2funny: :cheesy:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ακου τι θα σου πω...
σε παω αλλα με αυτα που γραφεις γελαω....
θα εχω προβλημα ετσι;;;;;
ε αν ειναι να εχω το προβλημα που εχω εδω και....  80 χρονια ,ε.....ας ειναι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απ'οτι βλπεπω εισαι ''αποσυνδεδεμενος''...Οποτε ''ξανασυνδεθεις'' εξηγησε μου τι ειναι αυτο που γραφω και σε κανει να γελας... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Να σου πω την αληθεια στα παπαρια μου πως με βλεπεις εσυ.
Αν εσυ με υποτιμας εσυ θα εχεις το προβλημα και οχι εγω..

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω το νόημα του να ανοίγεις διάλογο μαζί τους χάνεις τον καιρό σου με τους ανεγκέφαλους

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Απ'οτι βλπεπω εισαι ''αποσυνδεδεμενος''...Οποτε ''ξανασυνδεθεις'' εξηγησε μου τι ειναι αυτο που γραφω και σε κανει να γελας... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
μα φυσικα αυτα που λες οτι και καλα επειδη δεν σας υπολογιζουμε θα εχουμε προβλημα.....
γιατι προφανως εννοεις οτι εχουμε επαρση και ετσι θα το εκμεταλλευτειτε εσεις και θα μας ''τιμωρησετε''
ακου ρε φιλε και καταλαβε....
οσα πρωταθληματα εχουν ΟΛΟΙ οι αλλοι μαζι εχουμε εμεις μονοι μας....
και να αλλαξει καποτε αυτο μην περιμενεις να το δεις γιατι αποκλειεται ολοι εμεις να ζουμε....
εγω τις ομαδες που μοιραζονται τα μισα πρωταθληματα τις βλεπω ΟΛΕΣ ιδιες.....
λεω αυτο που αισθανομαι....
δεν με ενδιαφερει ποσα εχει ο βαζελος,ποσα η χανουμα,ο παοκ ,η λαρισα,ο αρης.....
για μενα σημασια εχει οτι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εχουν λιγοτερα απο οσα εχω ΕΓΩ μονος μου....
ξερω οτι τρελλαινεσαι τωρα που διαβαζεις αυτα που γραφω αλλα δεν μπορω να κανω κατι.....
γραφω καποια πραγματα που ισχυουν....
τωρα αν πιστευεις οτι θα πει καποιος για ενα απο αυτους που σου ανεφερα πριν οτι ειναι ''γιγαντας'' και δεν θα με πιασουν τα γελια,τι να σου πω.....
για να καταλαβεις τι λεω απλα ρωτα ΟΛΟΥΣ τους γαυρους που γραφουν εδω και ρωτα τους πως τους φαινεται να πεις ''γιγαντα'' τον βαζελο.....
γιατι αν θυμασαι απο αυτο ξεκινησαμε .... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Είτε παίζεις με τη Ρεάλ είτε με τον Ολυμπιακό πρέπει να αντιμετωπίζεις το ματς με την ίδια σοβαρότητα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
ρε χρηστιδη..
γιγαντες στην ρουφιανια εννοουσε ο σουηδος..
αααααα..
& στις λιποθυμιες(ξερεις εσυ)..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Έίτε παίζεις με τη Ρεάλ είτε με τον Ολυμπιακό πρέπει να αντιμετωπίζεις το ματς με την ίδια σοβαρότητα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
σε βλεπω οπως βλεπει εμενα η ρεαλ η η μαντσεστερ....
παντως να ξερετε οτι μπορω απολυτα να σας καταλαβω....
φυσικα και δεν γινεται (αν και θα επρεπε) να παραδεχτειτε οτι ειστε κατωτεροι του θρυλου....
αλλα να ξερετε οτι γινεστε τοσο γραφικοι οσο θα γινομασταν εμεις αμα θεωρουσαμε οτι ειμαστε ισαξιοι της ρεαλ η της μαντσεστερ.... ;) ;) ;) ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μα φυσικα αυτα που λες οτι και καλα επειδη δεν σας υπολογιζουμε θα εχουμε προβλημα.....
γιατι προφανως εννοεις οτι εχουμε επαρση και ετσι θα το εκμεταλλευτειτε εσεις και θα μας ''τιμωρησετε''
ακου ρε φιλε και καταλαβε....
οσα πρωταθληματα εχουν ΟΛΟΙ οι αλλοι μαζι εχουμε εμεις μονοι μας....
και να αλλαξει καποτε αυτο μην περιμενεις να το δεις γιατι αποκλειεται ολοι εμεις να ζουμε....
λεω αυτο που αισθανομαι....
δεν με ενδιαφερει ποσα εχει ο βαζελος,ποσα η χανουμα,ο παοκ ,η λαρισα,ο αρης.....
για μενα σημασια εχει οτι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εχουν λιγοτερα απο οσα εχω ΕΓΩ μονος μου....
ξερω οτι τρελλαινεσαι τωρα που διαβαζεις αυτα που γραφω αλλα δεν μπορω να κανω κατι.....
γραφω καποια πραγματα που ισχυουν....
τωρα αν πιστευεις οτι θα πει καποιος για ενα απο αυτους που σου ανεφερα πριν οτι ειναι ''γιγαντας'' και δεν θα με πιασουν τα γελια,τι να σου πω.....
για να καταλαβεις τι λεω απλα ρωτα ΟΛΟΥΣ τους γαυρους που γραφουν εδω και ρωτα τους πως τους φαινεται να πεις ''γιγαντα'' τον βαζελο.....
γιατι αν θυμασαι απο αυτο ξεκινησαμε .... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Ξερεις τι δεν καταλαβαινεις?Οτι εγω δεν ζητησα απο κανεναν να με πει γιγαντα ουτε να παραδεχτει το μεγεθος της ομαδας μου..Το πως νιωθεις εσυ η ο καθε γαυρος απεναντι στην δικια μου ομαδα με αφηνει τελειως αδιαφορο...
Εγω απλα ποσταρα για να ''τιμησω'' με εναν πολυ απλο τροπο εναν ανθρωπο που εκανε τα παντα για να μεγαλωσει το ονομα της ομαδας που γουσταρω..Η λεξη γιγαντας αναφερθηκε απο μενα για την ομαδα μου..Εσυ σκαλωσες και μπηκες για να γραψεις την παπαρια σου και να ανοιξεις μια κουβεντα που ειναι καταδικασμενη να οδηγησει σε αδιεξοδο..
Εσυ αντεδρασες λες και ειδες καποιον οπαδο της Ανω Ραχουλας να αναφερεται με τετοιον τροπο στην ομαδα του..
Ολα αυτα που γραφεις για τους τιτλους που εχεις κατακτησει ειναι περα για περα αληθινα..Αναφερθηκες ομως μονο στο ποδοσφαιρο..Παναθηναικος δεν ειναι μονο το ποδοσφαιρο..Ουτε μονο το μπασκετ,ουτε μονο το βολει..Οπου υπαρχει τριφυλλι ειναι Παναθηναικος...
YΓ:Μην αρχιζεις να μου λες για τους τιτλους που εχεις και σε αλλα αθληματα.Ασχολουμαι αρκετα με το ολο αντικειμενο και τους γνωριζω πολυ καλα.
ΥΓ2:Αν θες την γνωμη μου πρεπει να εχεις την ικανοτητα να καταλαβαινεις ποτε ειναι ''σωστο'' και ουσιωδες να απαντησεις σε καποιον και ποτε οχι..
ΥΓ3:Πλεζουρα αυτο για την ρουφιανια που εγραψες καλο,αλλα τετοια θεματα πειτε τα μεταξυ σας για να αλληλοπαραμυθιαζοσαστε καλυτερα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ξερεις τι δεν καταλαβαινεις?Οτι εγω δεν ζητησα απο κανεναν να με πει γιγαντα ουτε να παραδεχτει το μεγεθος της ομαδας μου..Το πως νιωθεις εσυ η ο καθε γαυρος απεναντι στην δικια μου ομαδα με αφηνει τελειως αδιαφορο...
Εγω απλα ποσταρα για να ''τιμησω'' με εναν πολυ απλο τροπο εναν ανθρωπο που εκανε τα παντα για να μεγαλωσει το ονομα της ομαδας που γουσταρω..Η λεξη γιγαντας αναφερθηκε απο μενα για την ομαδα μου..Εσυ σκαλωσες και μπηκες για να γραψεις την παπαρια σου και να ανοιξεις μια κουβεντα που ειναι καταδικασμενη να οδηγησει σε αδιεξοδο..
Εσυ αντεδρασες λες και ειδες καποιον οπαδο της Ανω Ραχουλας να αναφερεται με τετοιον τροπο στην ομαδα του..
Ολα αυτα που γραφεις για τους τιτλους που εχεις κατακτησει ειναι περα για περα αληθινα..Αναφερθηκες ομως μονο στο ποδοσφαιρο..Παναθηναικος δεν ειναι μονο το ποδοσφαιρο..Ουτε μονο το μπασκετ,ουτε μονο το βολει..Οπου υπαρχει τριφυλλι ειναι Παναθηναικος...
YΓ:Μην αρχιζεις να μου λες για τους τιτλους που εχεις και σε αλλα αθληματα.Ασχολουμαι αρκετα με το ολο αντικειμενο και τους γνωριζω πολυ καλα.
ΥΓ2:Αν θες την γνωμη μου πρεπει να εχεις την ικανοτητα να καταλαβαινεις ποτε ειναι ''σωστο'' και ουσιωδες να απαντησεις σε καποιον και ποτε οχι..
ΥΓ3:Πλεζουρα αυτο για την ρουφιανια που εγραψες καλο,αλλα τετοια θεματα πειτε τα μεταξυ σας για να αλληλοπαραμυθιαζοσαστε καλυτερα.
η γνωμη μου ειναι οτι επειδη δεν μπορει ο καθενας να λεει για την ομαδα του ''γιγαντας'',τιτανας και τετοια, ολυμπιακου παροντος,πρεπει να βγει νομος που να το απαγορευει....
ειπες δημοσια τον παναθηναικο γιγαντα;;;;;10.000 ευρα προστιμο....
να δω το ξανακανεις;;;;;
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κατι σαν το ''εξυβριση των θειων'' ενα πραμα.... :- :- :- :- :-

Επισκέπτης
ετσι-ετσι..
λιποθυμα τωρα..
ολοι ομως ξερουν ποιοι ειναι οι ρουφιανοι-ντροπη των οπαδων..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom