Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Τι να σου πω ρε φιλε   :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
άσε ρε φίλε σουηδε΄...με τον χρηστίδη δεν βγάζεις άκρη.......εδώ μετά την επίσκεψη του στον ψυχολόγο , ο ψυχολόγος πήγε σε.....ψυχολόγο....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .......άλλη περίπτωση σου λέω.... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :grin: :grin: :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τι να σου πω ρε φιλε   :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
ε αν μιλας σοβαρα πραγματικα τι να μου πεις.....
περα απο οπαδικα και αρρωστειες δεν γινεται οπαδος του ολυμπιακου στα σοβαρα να ακουει οτι ο παο ειναι γιγαντας......
για τον οπαδο του παοκ και της αεκ μπορει να ειναι ετσι αλλα εγω οταν το ακουω γελαω.....
δεν μπορεις να το καταλαβεις;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
οταν λες γιγαντα τον πελατη μου εμενα πως θα με πεις;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ο Γκόντζος αναφέρεται και στο Ping-Pong στο εξώφυλο - αν μας νικήσουν σίγουρα θα το έχει φουλ τίτλο ο άθλιος  :cheesy:
Μετά τι έχει σειρά , το τάβλι ?  :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ε αν μιλας σοβαρα πραγματικα τι να μου πεις.....
περα απο οπαδικα και αρρωστειες δεν γινεται οπαδος του ολυμπιακου στα σοβαρα να ακουει οτι ο παο ειναι γιγαντας......
για τον οπαδο του παοκ και της αεκ μπορει να ειναι ετσι αλλα εγω οταν το ακουω γελαω.....
δεν μπορεις να το καταλαβεις;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
οταν λες γιγαντα τον πελατη μου εμενα πως θα με πεις;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think:
Δηλαδη το μυαλο σου χωραει μονο εναν γιγαντα?
Πελατης που ρε αρχοντα?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ο Γκόντζος αναφέρεται και στο Ping-Pong στο εξώφυλο - αν μας νικήσουν σίγουρα θα το έχει φουλ τίτλο ο άθλιος  :cheesy:
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/images/Newspapers/newspapers_big8242.jpg[/img[/URL]]
[/quote]οι....αμάδες , οι βόλοι, καΙ ΟΙ ΣΒΟΎΡΕς...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/images/Newspapers/newspapers_big8242.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καλα δεν παιζει τετοια πικρα σαν και αυτη των βαζελων
δεν εχουν ελπιδα την κυριακη γιατι εχουμε καλη ομαδα εκτος και αν γεμισουν τον ταφο του ινδου και φυσανε ολοι μαζι το μπαλακι :jerking:
στο τελος θα βγαλουν και εφημεριδα αποκλειστικα για ξιφασκια τραμπολινο τσιμπουκοδρομιες κτλ που πρωταγωνιστουν αδιαμφισβητητα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδη το μυαλο σου χωραει μονο εναν γιγαντα?
Σου ξαναλεω ο Τζαννετακος μου δεν γινεται να φανταζει σε μενα γιγαντας δεν το καταλαβαινεις;;;;;;
για αλλους μπορει,για μενα ΟΧΙ!!!!!!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σου ξαναλεω ο Τζαννετακος μου δεν γινεται να φανταζει σε μενα γιγαντας δεν το καταλαβαινεις;;;;;;
για αλλους μπορει,για μενα ΟΧΙ!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σορι για τα γελια αλλα μονο στ'αστεια μπορω να παρω τις μαλακιες που γραφεις.. :jerking: :jerking: :jerking:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΔΙ
ΜΕ ΦΙΔΕ ΟΜΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟ ΤΟ ΠΕ Ο ΚΙΡΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΑΚΛΕΙΝ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΔΙ
γεια σου ρε γιγαντα
μου ελειψες και δεν προλαβαινω να γραφω στο χανουμοθρεντ,βοηθα λιγο

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΔΙ
ελα ρε αρχοντα βοθρε.....
ανβασε μας.....αδερφε μου εισαι καλα;;;;;; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΔΙ

Ρε πούστη μου , ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα γράφεις , ακόμα και εγκεφαλικό να είχες πάθει και να είχε καεί κάποιο τεταρτημόριο του εγκεφάλου σου , περισσότερο νόημα θα έβγαζες  :cheesy: :2funny:
Σε πηγαίνω όμως (κ' ουχί "πάω" )  :rockon:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Να σου πω την αληθεια στα παπαρια μου πως με βλεπεις εσυ.
Αν εσυ με υποτιμας εσυ θα εχεις το προβλημα και οχι εγω..
ακου τι θα σου πω...
σε παω αλλα με αυτα που γραφεις γελαω....
θα εχω προβλημα ετσι;;;;;
ε αν ειναι να εχω το προβλημα που εχω εδω και....  80 χρονια ,ε.....ας ειναι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε πούστη μου , ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα γράφεις , ακόμα και εγκεφαλικό να είχες πάθει και να είχε καεί κάποιο τεταρτημόριο του εγκεφάλου σου , περισσότερο νόημα θα έβγαζες  :cheesy: :2funny:
Σε πηγαίνω όμως (κ' ουχί "πάω" )  :rockon:
και γο δε καταλαβενο τι σκεφτομε οταν γραφο και μαλον θα φτει η προφορα μου ,ο μακλειν μου ιπε να κανο προφορα στι λιτουργια τιν κιριακι,πουλανε στο φουρνο

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και γο δε καταλαβενο τι σκεφτομε οταν γραφο και μαλον θα φτει η προφορα μου ,ο μακλειν μου ιπε να κανο προφορα στι λιτουργια τιν κιριακι,πουλανε στο φουρνο
πρόσφορα εννοεις ρε κολλητε;;;;; ; :think: :think: :think: :think:D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom