talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
άσε ρε φίλε σουηδε΄...με τον χρηστίδη δεν βγάζεις άκρη.......εδώ μετά την επίσκεψη του στον ψυχολόγο , ο ψυχολόγος πήγε σε.....ψυχολόγο.......Τι να σου πω ρε φιλε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Crazy :crazy: :crazy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/crazy2.gif)
![Crazy :crazy: :crazy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/crazy2.gif)
άσε ρε φίλε σουηδε΄...με τον χρηστίδη δεν βγάζεις άκρη.......εδώ μετά την επίσκεψη του στον ψυχολόγο , ο ψυχολόγος πήγε σε.....ψυχολόγο.......Τι να σου πω ρε φιλε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε αν μιλας σοβαρα πραγματικα τι να μου πεις.....Τι να σου πω ρε φιλε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδη το μυαλο σου χωραει μονο εναν γιγαντα?ε αν μιλας σοβαρα πραγματικα τι να μου πεις.....
περα απο οπαδικα και αρρωστειες δεν γινεται οπαδος του ολυμπιακου στα σοβαρα να ακουει οτι ο παο ειναι γιγαντας......
για τον οπαδο του παοκ και της αεκ μπορει να ειναι ετσι αλλα εγω οταν το ακουω γελαω.....
δεν μπορεις να το καταλαβεις;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οταν λες γιγαντα τον πελατη μου εμενα πως θα με πεις;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγα ρε,τα ψωλοχυματα...παΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Γκόντζος αναφέρεται και στο Ping-Pong στο εξώφυλο - αν μας νικήσουν σίγουρα θα το έχει φουλ τίτλο ο άθλιος
Μετά τι έχει σειρά , το τάβλι ?![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/images/Newspapers/newspapers_big8242.jpg[/img[/URL]]
[/quote]οι....αμάδες , οι βόλοι, καΙ ΟΙ ΣΒΟΎΡΕς...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Γκόντζος αναφέρεται και στο Ping-Pong στο εξώφυλο - αν μας νικήσουν σίγουρα θα το έχει φουλ τίτλο ο άθλιος
Μετά τι έχει σειρά , το τάβλι ?![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/images/Newspapers/newspapers_big8242.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καλα δεν παιζει τετοια πικρα σαν και αυτη των βαζελων
δεν εχουν ελπιδα την κυριακη γιατι εχουμε καλη ομαδα εκτος και αν γεμισουν τον ταφο του ινδου και φυσανε ολοι μαζι το μπαλακι :jerking:
στο τελος θα βγαλουν και εφημεριδα αποκλειστικα για ξιφασκια τραμπολινο τσιμπουκοδρομιες κτλ που πρωταγωνιστουν αδιαμφισβητητα
Σου ξαναλεω ο Τζαννετακος μου δεν γινεται να φανταζει σε μενα γιγαντας δεν το καταλαβαινεις;;;;;;Δηλαδη το μυαλο σου χωραει μονο εναν γιγαντα?
τωρα γιατι χαλας το στομα σου;;;;Σιγα ρε,τα ψωλοχυματα...
Σου ξαναλεω ο Τζαννετακος μου δεν γινεται να φανταζει σε μενα γιγαντας δεν το καταλαβαινεις;;;;;;
για αλλους μπορει,για μενα ΟΧΙ!!!!!!!!
αμφισβητεις οτι σε βλεπω ετσι;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σορι για τα γελια αλλα μονο στ'αστεια μπορω να παρω τις μαλακιες που γραφεις..![]()
![]()
![]()
Να σου πω την αληθεια στα παπαρια μου πως με βλεπεις εσυ.αμφισβητεις οτι σε βλεπω ετσι;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου ρε γιγανταΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΔΙ
ΜΕ ΦΙΔΕ ΟΜΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟ ΤΟ ΠΕ Ο ΚΙΡΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΑΚΛΕΙΝ
ελα ρε αρχοντα βοθρε.....ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΔΙ
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΔΙ
ακου τι θα σου πω...Να σου πω την αληθεια στα παπαρια μου πως με βλεπεις εσυ.
Αν εσυ με υποτιμας εσυ θα εχεις το προβλημα και οχι εγω..
και γο δε καταλαβενο τι σκεφτομε οταν γραφο και μαλον θα φτει η προφορα μου ,ο μακλειν μου ιπε να κανο προφορα στι λιτουργια τιν κιριακι,πουλανε στο φουρνοΡε πούστη μου , ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα γράφεις , ακόμα και εγκεφαλικό να είχες πάθει και να είχε καεί κάποιο τεταρτημόριο του εγκεφάλου σου , περισσότερο νόημα θα έβγαζες![]()
Σε πηγαίνω όμως (κ' ουχί "πάω" )![]()
πρόσφορα εννοεις ρε κολλητε;;;;; ;και γο δε καταλαβενο τι σκεφτομε οταν γραφο και μαλον θα φτει η προφορα μου ,ο μακλειν μου ιπε να κανο προφορα στι λιτουργια τιν κιριακι,πουλανε στο φουρνο