Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ετσι-ετσι..
λιποθυμα τωρα..
ολοι ομως ξερουν ποιοι ειναι οι ρουφιανοι-ντροπη των οπαδων..
ελα ρε τωρα που το κανεις θεμα.....κακιες.....
δεν ειχε φαει πρωινο το παιδι και ψιλοζαλιστηκε....
ακου λιποθυμησε!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αυτό είναι δωρεάν ρε συ, όλη μέρια καντηλέρια κι άγιες τράπεζες κατεβάζω... :2funny:
ναι αλλα αμα σε ακουσω εχω δικαιωμα να σου κανω μηνυση....
ενω του σουηδου του νωκλα τα διαρχι..... ;) ;) ;) ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ετσι-ετσι..
λιποθυμα τωρα..
ολοι ομως ξερουν ποιοι ειναι οι ρουφιανοι-ντροπη των οπαδων..
Ολοι...Η τρουμπα,ο πειραιας,η νικαια,ο κορυδαλλος,ολοι ανεξαιρετως...
Οπως ολοι ξερουν και ποιοι ειναι φιλοι με τους αστυνομικους σωστα??
Εσυ με βλεπεις ως ρουφιανο-ντροπη των οπαδων εγω απλα σας βλεπω ως ντροπη της ντροπης των οπαδων.Ο καθενας εχει τις αποψεις του.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Σουηδέ, όπως ακριβώς τάπανε ο καπετάνιος και ο ξένος μέσα στη νύχτα, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.  ;)

Υπεύθυνος ασφαλείας της ρουφιανοομάδας είναι σήμερα ο επί βραδύγλωσσου σπυριάρη αττικάρχης (άρα και υπεύθυνος ρουφιανιάς λεκανοπεδίου Αττικής) που εκτός των άλλων μεγαλούργησε στη Ριζούπολη το 2003.

Τι να λέμε τώρα ρε φίλε...  :sunglasses:

Επισκέπτης
Ολοι...Η τρουμπα,ο πειραιας,η νικαια,ο κορυδαλλος,ολοι ανεξαιρετως...
Οπως ολοι ξερουν και ποιοι ειναι φιλοι με τους αστυνομικους σωστα??
Εσυ με βλεπεις ως ρουφιανο-ντροπη των οπαδων εγω απλα σας βλεπω ως ντροπη της ντροπης των οπαδων.Ο καθενας εχει τις αποψεις του.
μαγκακο εμεις μπαινουμε στις κλουβες οταν μας σηκωνουν οι μπατσοι & οχι για να παμε-ερθουμε σε-απο καποιο γηπεδο..
ξερεις-ξερουμε ποσοι ειναι μεσα απο γαυρους & ποσοι απο τους υπολοιπους..
να σου θυμισω τους βολιωτες που βγαζουν 60 χρονια για το μουνοπανο τον γιαννακη που τον τραγουδαει ολη η ελλαδα???
μηπως τα πιτσιρικια που βγαζουν φυλακη γιατι πεταξαν 2 καρεκλακια στο παγκρητιο???
μηπως αυτους της παιανιας???
δεν μπαινω στην λογικη να κρινω αν σωστα ειναι μεσα..
αυτο που ρωταω ειναι το εξης..
ποιος δινει κοσμο,ποιος βγαζει φυλακη ενω ολοι ειναι τα ιδια σκατα???

Επισκέπτης
εσυ αμοιβαδοπιθηκε ρουφα τις κρεατινες σου & ρουφα το τρομπονι..
το συνδρομο της ριζουπολης θα σε κυνηγαει για πολλες ακομη δεκαετιες..
εκαψες & εσυ το μπλουζακι σου χρυση μου???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σουηδέ, όπως ακριβώς τάπανε ο καπετάνιος και ο ξένος μέσα στη νύχτα, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.  ;)

Υπεύθυνος ασφαλείας της ρουφιανοομάδας είναι σήμερα ο επί βραδύγλωσσου σπυριάρη αττικάρχης (άρα και υπεύθυνος ρουφιανιάς λεκανοπεδίου Αττικής) που εκτός των άλλων μεγαλούργησε στη Ριζούπολη το 2003.
πω πω ρε μαγκα τι μου θυμισες τωρα!!!!!!!!
ριζουπολη,ωραιες εποχες!!!!!!!!
αξεπεραστες μνημες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Εγω τα ξερω φιλε...
Αλλοι αρνουνται να δουν την πραγματικοτητα και διαδιδουν παραμυθια για να γαλουχηθει η καινουρια γενια γαυρων μιλωντας για φιλιες με αστυνομιες και για ρουφιανιες...

Επισκέπτης
Εγω τα ξερω φιλε...
Αλλοι αρνουνται να δουν την πραγματικοτητα και διαδιδουν παραμυθια για να γαλουχηθει η καινουρια γενια γαυρων μιλωντας για φιλιες με αστυνομιες και για ρουφιανιες...
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ετσι-ετσι..
σιγα μην διεφερες..
για την ταμπακιερα ομως κοκοκο..
αιωνια λαγος,δεν γινεται αλλιως..

Επισκέπτης
χρηστιδη εχω μια δουλεια ρε..
κρατα συντροφια στους πελατες μου μεχρι να επιστρεψω..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16

Κάτσε ρε αφού εμάς λένε φίλους των αστυνομικών; Άλλαξε κάτι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μαγκακο εμεις μπαινουμε στις κλουβες οταν μας σηκωνουν οι μπατσοι & οχι για να παμε-ερθουμε σε-απο καποιο γηπεδο..
ξερεις-ξερουμε ποσοι ειναι μεσα απο γαυρους & ποσοι απο τους υπολοιπους..
να σου θυμισω τους βολιωτες που βγαζουν 60 χρονια για το μουνοπανο τον γιαννακη που τον τραγουδαει ολη η ελλαδα???
μηπως τα πιτσιρικια που βγαζουν φυλακη γιατι πεταξαν 2 καρεκλακια στο παγκρητιο???
μηπως αυτους της παιανιας???
δεν μπαινω στην λογικη να κρινω αν σωστα ειναι μεσα..
αυτο που ρωταω ειναι το εξης..
ποιος δινει κοσμο,ποιος βγαζει φυλακη ενω ολοι ειναι τα ιδια σκατα???
Να σε ρωτησω κατι ρε πλεζουρα?Και απαντησε μου στα ισα.Αν στην παιανια ειχε σκοτωθει δικος σας και εσυ τυχαινε να εισαι μπροστα στο σκηνικο θα μπαινοβγαινες να δινεις καταθεσεις στην ΓΑΔΑ ναι η οχι?Εγω παντως απο το πρωι μεχρι το βραδυ εκει θα ημουν σε περιπτωση που ημουν μπροστα.Και δενντρεπομαι να το πω.Αυτο δεν ειναι ρουφιανιλικι ρε μαγκα.
Απο κατι τετοια σκηνικα της πουτσας στεκεστε ολοι και βγαζετε τα παραμυθια σας.
Δηλαδη για τα πιτσιρικια στο παγκρητιο φταινε Παναθηναικοι?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Μιλάμε για ρουφιάνους και σκάει μύτη και ο ρουφιάνος του σάιτ που τους βρίζει όλους πίσω από το πληκτρολόγιο.

Και κατά καιρούς ίσως έχει απειλήσει (εκ του ασφαλούς φυσικά).

Ανάξιος λόγου. Όπως κάθε ΔΕΙΛΟΣ.

Χρηστίδη, μου αρέσει που αποκαλύπτεις την πλήρη απουσία αρχών σου. Τέλος κάθε κουβέντα μαζί σου.  :sunglasses:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Στην περιπτωση του ''γιαννακη'' τι να σου πω ρε μαγκα.
Μαλλον εχουμε αλλη αποψη για το τι σημαινει ρουφιανιλικι.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εγω τα ξερω φιλε...
για πες μας λοιπον ρε ''παντελονατε'' (κατα τον πλε) βαζελε,γιατι στην λαυριου που περιμενανε 300 βαζελοι 300 γαυρους συνελληφθησαν για λοιπες πλην φονου κατηγοριες(συσταση συμμοριας,οπλοκατοχη κλπ)29 γαυροι και 1  :new_shocked: βαζελος;;;;;;
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ωραιο ματι εχεις πλε με τα παντελονατα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
κωλοτριπιδουλη οτι ωρα σου καυλωνει τα λεμε & απο κοντα να δεις που θα σου βαλω τις κρεατινες..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
για πες μας λοιπον ρε ''παντελονατε'' (κατα τον πλε) βαζελε,γιατι στην λαυριου που περιμενανε 300 βαζελοι 300 γαυρους συνελληφθησαν για λοιπες πλην φονου κατηγοριες(συσταση συμμοριας,οπλοκατοχη κλπ)29 γαυροι και 1  :new_shocked: βαζελος;;;;;;
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ωραιο ματι εχεις πλε με τα παντελονατα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Οτι υπαρχει δολοφονια δεν σου λεει τιποτα?
Και μην βιαζεσαι να βγαλεις πορισμα πριν δεις το αποτελεσμα της δικης μαγκα.

Επισκέπτης
Να σε ρωτησω κατι ρε πλεζουρα?Και απαντησε μου στα ισα.Αν στην παιανια ειχε σκοτωθει δικος σας και εσυ τυχαινε να εισαι μπροστα στο σκηνικο θα μπαινοβγαινες να δινεις καταθεσεις στην ΓΑΔΑ ναι η οχι?Εγω παντως απο το πρωι μεχρι το βραδυ εκει θα ημουν σε περιπτωση που ημουν μπροστα.Και δενντρεπομαι να το πω.Αυτο δεν ειναι ρουφιανιλικι ρε μαγκα.
Απο κατι τετοια σκηνικα της πουτσας στεκεστε ολοι και βγαζετε τα παραμυθια σας.
Δηλαδη για τα πιτσιρικια στο παγκρητιο φταινε Παναθηναικοι?
οχι ρε..δεν θα εδινα κανεναν..γιατι πολυ απλα οσοι ηταν εκει,ηξεραν γιατι ειχαν παει..
οχι για τα πιτσιρικια δεν φταιτε εσεις..
ομως θα μου πεις εστω & ενα βαζελο που εχει βγαλει φυλακη για αναλογα παραπτωματα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom