Βόθρε - μες τη γαβρίλα είσαι ρε καριόλη αλλά σε πάω.το πε ο Μουρινιο,ο Θρυλοσ εινε πολι καλιτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να σου πω - τει θα κάναιται μαι τειν ΑΕΚ τιν Κοιριακύ? :S
Στάνταρ 1?
Μώνω η Αιφτά (7)
Βόθρε - μες τη γαβρίλα είσαι ρε καριόλη αλλά σε πάω.το πε ο Μουρινιο,ο Θρυλοσ εινε πολι καλιτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ηΝοτιχαμ φορεστ εχη 2 τσουλου που ντινα,για το πουτσο εισαστε ,διστιχοςσυμφωνώ μαζί σου αλλά είμαστε πάντα η ελληνική ομάδα της ευρώπης.......
δεν είπα να τους πάρουμε το κεφάλι αλλά να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε......πρέπει να γίνουμε πολλοί καλύτεροι από πρίν....σύντομα...είναι επαγγελματίες....κι εσύ άμα πάς σε μια άλλη δουλεια έχουν απαιτείσεις από την πρώτη μέρα...για αυτό πληρώνονται....ο Νίνης τι κάνει γιατί δεν παίζει...είναι ταλέντο...και δίνει άλλη πνοή στην ομάδα....
η καλή μέρα πό το πρωί φαίνεται.....
και ηΝοτιχαμ φορεστ εχη 2 τσουλου που ντινα,για το πουτσο εισαστε ,διστιχος
και ηΝοτιχαμ φορεστ εχη 2 τσουλου που ντινα,για το πουτσο εισαστε ,διστιχος
Αδερφε με συχωρεις αλλα πιστευω οτι το ποδοσφαιρο δεν μπορει να συγκριθει με τις αλλες δουλειες.Οι ομαδες χρειαζονται καιρο για να χτιστουν.Ολοι πρεπει να κανουμε κριτικη και να πουμε τι βλεπουμε λαθος και τι οχι.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Αλλα απο εκει και περα πρεπει να κοιταξουμε μπροστα.Τωρα για τον Νινη..Και εγω πιστευω οτι πρεπει να παιζει..Αλλα δεν γινεται να παιζουν ολοι.Αν δεν παιζει ο Νινης θα λεμε που ειναι ο Κλειτον.Αν παιζει ο Ρουκαβινα θα λεμε που ειναι ο Ιβανσιτς..Καλως η κακως εχουν αποκτηθει πολλοι μεσοεπιθετικοι.Παντα καποιος θα ειναι στον παγκο και ακομα χειροτερα εκτος αποστολης.Ειναι πολυ νωρις ακομα για να κριθουν ολοι.συμφωνώ μαζί σου αλλά είμαστε πάντα η ελληνική ομάδα της ευρώπης.......
δεν είπα να τους πάρουμε το κεφάλι αλλά να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε......πρέπει να γίνουμε πολλοί καλύτεροι από πρίν....σύντομα...είναι επαγγελματίες....κι εσύ άμα πάς σε μια άλλη δουλεια έχουν απαιτείσεις από την πρώτη μέρα...για αυτό πληρώνονται....ο Νίνης τι κάνει γιατί δεν παίζει...είναι ταλέντο...και δίνει άλλη πνοή στην ομάδα....
η καλή μέρα πό το πρωί φαίνεται.....
περιμενε να μπει ο φεθρυ και θα δεις για ποτε θα σε μπαναρουνε!!!!!Μπραβω μαλακιστηρι αντε τωρα σπιτι στην μανουλα σου για φαγητο που εφυγα.....
Αδερφε με συχωρεις αλλα πιστευω οτι το ποδοσφαιρο δεν μπορει να συγκριθει με τις αλλες δουλειες.Οι ομαδες χρειαζονται καιρο για να χτιστουν.Ολοι πρεπει να κανουμε κριτικη και να πουμε τι βλεπουμε λαθος και τι οχι.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Αλλα απο εκει και περα πρεπει να κοιταξουμε μπροστα.Τωρα για τον Νινη..Και εγω πιστευω οτι πρεπει να παιζει..Αλλα δεν γινεται να παιζουν ολοι.Αν δεν παιζει ο Νινης θα λεμε που ειναι ο Κλειτον.Αν παιζει ο Ρουκαβινα θα λεμε που ειναι ο Ιβανσιτς..Καλως η κακως εχουν αποκτηθει πολλοι μεσοεπιθετικοι.Παντα καποιος θα ειναι στον παγκο και ακομα χειροτερα εκτος αποστολης.Ειναι πολυ νωρις ακομα για να κριθουν ολοι.
το καλοκαίρι μερικοί άκουσαν ότι ο Τεν Κάτε γουστάρει το επιθετικό ποδόσφαιρο και τον θεοποίησαν. μάλλον είχε ξεχάσει ο Χενκ να μας πει ότι γράφει την άμυνα στ' αρχίδια του.
και γιατι τοτε κυριε πρεσβευτα ειπε ο μουρινιο οτι ο θρυλος ειναι καλυτερος απο την βαζελινη;;;;;;;συμφωνώ μαζί σου αλλά είμαστε πάντα η ελληνική ομάδα της ευρώπης.......
συμφωνώ εν μέρη γιατί και το ποδόσφαιρο δουλεία είναι - έτσι όπως το έχουν κάνει-.....γι αυτό κάνουμε κριτική......εγώ είπα μια άποψη που φαίνεται όταν παίζει ο Νίνης μαζί με κάποια ονόματα...τέλος πάντων....σήμερα είναι μια άλλη μέρα....και έχεις δίκαιο...να κοιτάμε μπροστά....να είαμστε καλά και την επόμενη φορά να μιλάμε για την νίκη και όχι για τα αίσχη...
γιατι ρε σι ,μια χαρα βρομη το στομα μου,Όταν λες Νότιγχαμ Φόρεστ να πλένεις το στόμα σου, το βυτίο κι ότι άλλο
και γιατι τοτε κυριε πρεσβευτα ειπε ο μουρινιο οτι ο θρυλος ειναι καλυτερος απο την βαζελινη;;;;;;;
θα μου πεις σιγα να μην ξερει αυτος ο ασχετος.....
η αμυνα εφταιγε....
μπροστα η ομαδα φυσαγε. ενα τσουβαλι γκολ τους βαλαμε τους κυπριους
και γιατι τοτε κυριε πρεσβευτα ειπε ο μουρινιο οτι ο θρυλος ειναι καλυτερος απο την βαζελινη;;;;;;;
Αιντε να δουμε μαγκα μου..Ελπιζω και εγω σε κατι καλυτερο στην συνεχεια.Εδω θα ειμαστε παλι για να κριτικαρουμε ο,τι παει στραβα η για να πανηγυρισουμε.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ.συμφωνώ εν μέρη γιατί και το ποδόσφαιρο δουλεία είναι - έτσι όπως το έχουν κάνει-.....γι αυτό κάνουμε κριτική......εγώ είπα μια άποψη που φαίνεται όταν παίζει ο Νίνης μαζί με κάποια ονόματα...τέλος πάντων....σήμερα είναι μια άλλη μέρα....και έχεις δίκαιο...να κοιτάμε μπροστά....να είαμστε καλά και την επόμενη φορά να μιλάμε για την νίκη και όχι για τα αίσχη...
Δηλαδη ρε φιλε πιστευεις οτι εχει δει τον γαυρο να παιζει?Απο τα πρωταθληματα κρινει.και γιατι τοτε κυριε πρεσβευτα ειπε ο μουρινιο οτι ο θρυλος ειναι καλυτερος απο την βαζελινη;;;;;;;
ενω με εσας εχει αγχωθει!!!!!γιατί είχε σίγουρες τις νίκες με τον γαύρο....
ενω με εσας εχει αγχωθει!!!!!
Έτσι πρέπει να το βλέπουνε όλοι. Παρατηρώ ότι είσαι από τους (πολύ) λίγους που αν και προφανώς φανατικός οπαδός διατηρείς την ψυχραιμία σου και δεν αντιδράς με υστερίες. Μπάλλα είναι, πόρνη. Στο κάτω κάτω με ποιό τουπέ κάθονται (όλες) οι Ελληνικές ομάδες και μιλάνε για εύκολες κληρώσεις κλπ σαχλαμάρες. Η φανέλλα μόνη της δεν κερδίζει αν τα πόδια δε μελανιάσουν από τα κλωτσίδια κι αν στο τέλος δεν έχει μείνει ανάσα ούτε για να φτύσεις. Και μερικοί από τους "ποδοσφαιριστές" που βλέπουμε τα τελευταία 2-3 χρόνια στην Ελλάδα (όχι μόνο στον ΠΑΟ, παντού) παίζουνε 90 λεπτά και βγαίνουνε από το γήπεδο φρέσκιοι αφράτοι και ροζέ.Αιντε να δουμε μαγκα μου..Ελπιζω και εγω σε κατι καλυτερο στην συνεχεια.Εδω θα ειμαστε παλι για να κριτικαρουμε ο,τι παει στραβα η για να πανηγυρισουμε.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ.