Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
το πε ο Μουρινιο,ο Θρυλοσ εινε πολι καλιτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βόθρε - μες τη γαβρίλα είσαι ρε καριόλη αλλά σε πάω.

Να σου πω - τει θα κάναιται μαι τειν ΑΕΚ τιν Κοιριακύ?  :S

Στάνταρ 1?

Μώνω η Αιφτά (7)  :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
συμφωνώ μαζί σου αλλά είμαστε πάντα η ελληνική ομάδα της ευρώπης.......

δεν είπα να τους πάρουμε το κεφάλι αλλά να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε......πρέπει να γίνουμε πολλοί καλύτεροι από πρίν....σύντομα...είναι επαγγελματίες....κι εσύ άμα πάς σε μια άλλη δουλεια έχουν απαιτείσεις από την πρώτη μέρα...για αυτό πληρώνονται....ο Νίνης τι κάνει γιατί δεν παίζει...είναι ταλέντο...και δίνει άλλη πνοή στην ομάδα....

η καλή μέρα πό το πρωί φαίνεται.....
και ηΝοτιχαμ φορεστ εχη 2 τσουλου που ντινα,για το πουτσο εισαστε ,διστιχος

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

δεν είπα να τους πάρουμε το κεφάλι αλλά να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε......πρέπει να γίνουμε πολλοί καλύτεροι από πρίν....σύντομα...είναι επαγγελματίες....κι εσύ άμα πάς σε μια άλλη δουλεια έχουν απαιτείσεις από την πρώτη μέρα...για αυτό πληρώνονται....ο Νίνης τι κάνει γιατί δεν παίζει...είναι ταλέντο...και δίνει άλλη πνοή στην ομάδα....

η καλή μέρα πό το πρωί φαίνεται.....
Αδερφε με συχωρεις αλλα πιστευω οτι το ποδοσφαιρο δεν μπορει να συγκριθει με τις αλλες δουλειες.Οι ομαδες χρειαζονται καιρο για να χτιστουν.Ολοι πρεπει να κανουμε κριτικη και να πουμε τι βλεπουμε λαθος και τι οχι.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Αλλα απο εκει και περα πρεπει να κοιταξουμε μπροστα.Τωρα για τον Νινη..Και εγω πιστευω οτι πρεπει να παιζει..Αλλα δεν γινεται να παιζουν ολοι.Αν δεν παιζει ο Νινης θα λεμε που ειναι ο Κλειτον.Αν παιζει ο Ρουκαβινα θα λεμε που ειναι ο Ιβανσιτς..Καλως η κακως εχουν αποκτηθει πολλοι μεσοεπιθετικοι.Παντα καποιος θα ειναι στον παγκο και ακομα χειροτερα εκτος αποστολης.Ειναι πολυ νωρις ακομα για να κριθουν ολοι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το καλοκαίρι μερικοί άκουσαν ότι ο Τεν Κάτε γουστάρει το επιθετικό ποδόσφαιρο και τον θεοποίησαν. μάλλον είχε ξεχάσει ο Χενκ να μας πει ότι γράφει την άμυνα στ' αρχίδια του.

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφε με συχωρεις αλλα πιστευω οτι το ποδοσφαιρο δεν μπορει να συγκριθει με τις αλλες δουλειες.Οι ομαδες χρειαζονται καιρο για να χτιστουν.Ολοι πρεπει να κανουμε κριτικη και να πουμε τι βλεπουμε λαθος και τι οχι.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Αλλα απο εκει και περα πρεπει να κοιταξουμε μπροστα.Τωρα για τον Νινη..Και εγω πιστευω οτι πρεπει να παιζει..Αλλα δεν γινεται να παιζουν ολοι.Αν δεν παιζει ο Νινης θα λεμε που ειναι ο Κλειτον.Αν παιζει ο Ρουκαβινα θα λεμε που ειναι ο Ιβανσιτς..Καλως η κακως εχουν αποκτηθει πολλοι μεσοεπιθετικοι.Παντα καποιος θα ειναι στον παγκο και ακομα χειροτερα εκτος αποστολης.Ειναι πολυ νωρις ακομα για να κριθουν ολοι.

συμφωνώ εν μέρη γιατί και το ποδόσφαιρο δουλεία είναι - έτσι όπως το έχουν κάνει-.....γι αυτό κάνουμε κριτική......εγώ είπα μια άποψη που φαίνεται όταν παίζει ο Νίνης μαζί με κάποια ονόματα...τέλος πάντων....σήμερα είναι μια άλλη μέρα....και έχεις δίκαιο...να κοιτάμε μπροστά....να είαμστε καλά και την επόμενη φορά να μιλάμε για την νίκη και όχι για τα αίσχη...

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
το καλοκαίρι μερικοί άκουσαν ότι ο Τεν Κάτε γουστάρει το επιθετικό ποδόσφαιρο και τον θεοποίησαν. μάλλον είχε ξεχάσει ο Χενκ να μας πει ότι γράφει την άμυνα στ' αρχίδια του.

η αμυνα εφταιγε....
μπροστα η ομαδα φυσαγε. ενα τσουβαλι γκολ τους βαλαμε τους κυπριους

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και γιατι τοτε κυριε πρεσβευτα ειπε ο μουρινιο οτι ο θρυλος ειναι καλυτερος απο την βαζελινη;;;;;;;
θα μου πεις σιγα να μην ξερει αυτος ο ασχετος..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
συμφωνώ εν μέρη γιατί και το ποδόσφαιρο δουλεία είναι - έτσι όπως το έχουν κάνει-.....γι αυτό κάνουμε κριτική......εγώ είπα μια άποψη που φαίνεται όταν παίζει ο Νίνης μαζί με κάποια ονόματα...τέλος πάντων....σήμερα είναι μια άλλη μέρα....και έχεις δίκαιο...να κοιτάμε μπροστά....να είαμστε καλά και την επόμενη φορά να μιλάμε για την νίκη και όχι για τα αίσχη...

για τον Νίνη συμφωνώ μαζί σου φίλε. είναι ο μόνος μέσος που έχουμε αυτήν τη στιγμή με πόδι ''διαβήτη''. πρέπει να ξαναπαίξει και σύντομα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
και γιατι τοτε κυριε πρεσβευτα ειπε ο μουρινιο οτι ο θρυλος ειναι καλυτερος απο την βαζελινη;;;;;;;
θα μου πεις σιγα να μην ξερει αυτος ο ασχετος..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ποιος τον γαμαει φιλε τον μουρινιο τωρα
εδω μας εκαναν πουτανα, μας εβγαλαν στο κλαρι οι κυπριοι ρε και εσυ μου λες για τον μουρινιο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
η αμυνα εφταιγε....
μπροστα η ομαδα φυσαγε. ενα τσουβαλι γκολ τους βαλαμε τους κυπριους

δεν είπα ότι έφταιγε μόνο η άμυνα. και η επίθεση για τον πούτσο ήταν. αλλά ειδικά η άμυνα ήταν για γέλια. 3 γκολ από ''καμινάδες'' στο ίδιο παιχνίδι δεν έχει φάει ούτε η ομάδα του χωριού μου

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

γιατί είχε σίγουρες τις νίκες με τον γαύρο....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αιντε να δουμε μαγκα μου..Ελπιζω και εγω σε κατι καλυτερο στην συνεχεια.Εδω θα ειμαστε παλι για να κριτικαρουμε ο,τι παει στραβα η για να πανηγυρισουμε.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη ρε φιλε πιστευεις οτι εχει δει τον γαυρο να παιζει?Απο τα πρωταθληματα κρινει.

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενω με εσας εχει αγχωθει!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ούτε και με μας......αυτός χαλαρός είναι έμείς σφυγγόμαστε....μεταξύ μας.....

αυτός λέει ότι βλέπει από τις βαθμολογίες του ελληνικού πρωταθλήματος....

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Αιντε να δουμε μαγκα μου..Ελπιζω και εγω σε κατι καλυτερο στην συνεχεια.Εδω θα ειμαστε παλι για να κριτικαρουμε ο,τι παει στραβα η για να πανηγυρισουμε.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ.
Έτσι πρέπει να το βλέπουνε όλοι. Παρατηρώ ότι είσαι από τους (πολύ) λίγους που αν και προφανώς φανατικός οπαδός διατηρείς την ψυχραιμία σου και δεν αντιδράς με υστερίες. Μπάλλα είναι, πόρνη. Στο κάτω κάτω με ποιό τουπέ κάθονται (όλες) οι Ελληνικές ομάδες και μιλάνε για εύκολες κληρώσεις κλπ σαχλαμάρες. Η φανέλλα μόνη της δεν κερδίζει αν τα πόδια δε μελανιάσουν από τα κλωτσίδια κι αν στο τέλος δεν έχει μείνει ανάσα ούτε για να φτύσεις. Και μερικοί από τους "ποδοσφαιριστές" που βλέπουμε τα τελευταία 2-3 χρόνια στην Ελλάδα (όχι μόνο στον ΠΑΟ, παντού) παίζουνε 90 λεπτά και βγαίνουνε από το γήπεδο φρέσκιοι αφράτοι και ροζέ.
Όσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα, είναι τελείως ΓΤΠ και δεν αξίζει να σκοτίζεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom