Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
παντως περα απο την πλακα που γινεται στο βαζελο διαπιστωσα και τον κομπλεξισμο των ολυμπιακων που υποστηριζαν και υποστηριζουν οτι δεν ασχολουνται με αλλες ομαδες αλλα περιμενουν τυη στιγμη που θα γκελαρει η ο βαζελος και η αεκ για να βγαλουν τον ανυπερβλητο κομλεξισμο που τους διακατεχει. βεβαια ξεχναν να μας πουν πως η ομαδα των μετεγραφων και των επενδυσεων που κανει καθε χρονο και μας τονιζουν οτι ειναι η μοναδικη ομαδα που ξοδευει εμεινε εκτος διοργανωσης; διαβαζοντας αυτα που γραφουν νομιζεις οτι παιζουν τσαμπιον λιγκ!!!! ειναι αυτο που λενε και κερατας και δαρμενος!!!! :2funny: :2funny:
σε αγαπο πολι μπομπο!!!!!!!!!!!!!!
εισε τρελα με καρδια μεσ στα μπορντελα

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!

chocolateadsgallery03gtsw5.jpg

Ψηλά το κεφάλι ρε! Από τον 1ο του ομίλου χάσαμε κι εκτός έδρας κιόλας!

apogoiteysi200810212373iw2.jpg

Τουλάχιστον βάλαμε κι ένα πεναλντάκι σε αυτήν την κολασμένη έδρα!

pano2008102124253bnw0.jpg

Επισκέπτης
Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!

chocolateadsgallery03gtsw5.jpg

Ψηλά το κεφάλι ρε! Από τον 1ο του ομίλου χάσαμε κι εκτός έδρας κιόλας!

apogoiteysi200810212373iw2.jpg

Τουλάχιστον βάλαμε κι ένα πεναλντάκι σε αυτήν την κολασμένη έδρα!

pano2008102124253bnw0.jpg

Μπραβω μαλακιστηρι αντε τωρα σπιτι στην μανουλα σου για φαγητο που εφυγα.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξερω σε ποιον απευθηνεται ο συναγωνιστης Βρασιδας αλλα ενα εχω να πω.
Δεν μπορει να ημαστε βαμενοι βαζελοι να ακολουθουμε την ομαδα
να αγοραζουμε διαρκειας καθε χρονο και να μας κοροιδεουνε .........
γιατι;;;;;; γιατι η διοικηση ΓΑΜΙΕΤΑΙ.
Φιλε amjik διαβασα ολα τα ποστ που εκανες σημερα.Καταλαβαινω την πικρα και τον θυμο αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις για να κρινουμε τους παντες και τα παντα.Δεν ειναι λυση το να μην παταμε στο γηπεδο και να σκισουμε τα διαρκειας μας.Ολοι πρεπει να κοιταξουμε μπροστα και να δουμε πως θα εξελιχθει το πραγμα.Ειμαστε ακομα αρχες Οκτωβρη.Μην ξεχναμε ολοι πως στοχος ειναι το πρωταθλημα και ας βοηθησουμε ολοι για να τα καταφερουμε.Αν τα πραγματα δεν εξελιχθουν καλα και σαυτην την διοργανωση εννοειται οτι ολοι θα ειμαστε παλι εδω για να κανουμε την κριτικη μας.Μην χασουμε αλλη μια χρονια απο τον Σεπτεμβρη.Ολοι θελαμε και κατι καλο και στην ευρωπη αλλα απο την στιγμη που δεν εχουμε εναν αμυντικο της προκοπης ολο αυτο ειναι φυσικο επακολουθο.Η ιντερ με 3 φασεις μας εβαλε 2 γκολ και η ανορθωση με 2 φασεις μας εβαλε 3.Πληρωσαμε την εμμονη του Αντωνιου να μην παρει στοπερ μεγαλης κλασης.Στοπερ που χρειαζομαστε εδω και 3 χρονια.Συνεχιζουμε και κοιταμε τον επομενο αγωνα.Το ξερω οτι ακουγεται καπως αλλα ετσι ειναι.Φαγαμε την τσαπου και περαστικα μας αλλα αν σταθουμε σαυτον τον αγωνα το μονο που θα καταφερουμε θα ειναι να μεινουμε και εκτος απο τηνμαχη του πρωταθληματος.Γιαυτο ολοι στο γηπεδο με τον Λεβαδειακο.
ΥΓ1:Ειναι απο τις λιγες φορες που η καζουρα των γαυρων ειναι περα για περα δικαιολογημενη.Οποτε την δεχομαστε και κοιταμε μπροστα.Ειναι ενα καλο μαθημα για μας.Να μαθουμε επιτελους οτι ολα ειναι ενας κυκλος.''Εκει που εισαι ημουν και εκει που εισαι θα'μαι''.Μην πανηγυριζουμε με ξενα κολυβα.Οποτε τους γραφουμε στα παπαρια μας και τελειωνει.
ΥΓ2:ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13-ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
με καθε σεβασμο στην κυπριακη ομαδα....
δεν ανεχομαι να χανω απο την ανορθωση. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
εχω μαθει να νικαω κατι juventus, κατι barcelona, κατι ajax....
αυτο που ειδα χθες ομως δεν ηταν παναθηναικος...ηταν κατι αλλο....

απο την ανορθωση ρε?
απο τον κετσπαγια ρε?
χου ρε μαλακες

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤ´ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΣΑΙΖΟΝ

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
δεν ανεχομαι να χανω απο την ανορθωση. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

απο την ανορθωση ρε?
απο τον κετσπαγια ρε?
χου ρε μαλακες

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΣΑΙΖΟΝ

Κανε load το τελευταιο save και παιξτο ξανα.   :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

απο την ανορθωση ρε?
απο τον κετσπαγια ρε?
χου ρε μαλακες

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΣΑΙΖΟΝ
σοστο το πρασινοψαρο,ελα με το διαρκιας στο ρεντ καφε

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

απο την ανορθωση ρε?
απο τον κετσπαγια ρε?
χου ρε μαλακες

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΣΑΙΖΟΝ
Εχεις ολα τα δικια του κοσμου ρε μαγκα.Η χθεσινη ηττα ειναι ντροπιαστικη.ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ.Ειδικα με τετοια εμφανιση.Αλλα αποψη μου ειναι πως νουμερο 1 στοχος ειναι το πρωταθλημα.Με την αμυνα που εχουμε ειμαστε καταδικασμενοι να αποτυχουμε στην ευρωπη.Και να περναγαμε στους 16 παλι δεν θα γινοταν τιποτα.Δεν ειναι η ομαδα ετοιμη για να πρωταγωνιστησει στην ευρωπη.Καταλαβαινω οτι εσυ γουσταρεις πιο πολυ ευρωπη αλλα ειναι ουτοπικο να πας μακρια με τετοια αμυνα.Γιαυτο υπομονη για να σηκωσουμε την κουπα στο πρωταθλημα.Το τι αποθεματα υπομονης εχουν μεινει στον καθενα ειναι δικο του θεμα αλλα αυτο ειναι το σωστο την δεδομενη στιγμη.

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σηκώσαμε τα τεντόπανα......και πέρασαν τα πάντα.....

ντροπή σαν τους γαύρους καταντήσαμε........

αίσχος τα λεφτά που δώσαν για να πούν ότι έφτιαξαν ομάδα......

για τα τσικά της γειτωνίας είμαστε....

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις ολα τα δικια του κοσμου ρε μαγκα.Η χθεσινη ηττα ειναι ντροπιαστικη.ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ.Ειδικα με τετοια εμφανιση.Αλλα αποψη μου ειναι πως νουμερο 1 στοχος ειναι το πρωταθλημα.Με την αμυνα που εχουμε ειμαστε καταδικασμενοι να αποτυχουμε στην ευρωπη.Και να περναγαμε στους 16 παλι δεν θα γινοταν τιποτα.Δεν ειναι η ομαδα ετοιμη για να πρωταγωνιστησει στην ευρωπη.Καταλαβαινω οτι εσυ γουσταρεις πιο πολυ ευρωπη αλλα ειναι ουτοπικο να πας μακρια με τετοια αμυνα.Γιαυτο υπομονη για να σηκωσουμε την κουπα στο πρωταθλημα.Το τι αποθεματα υπομονης εχουν μεινει στον καθενα ειναι δικο του θεμα αλλα αυτο ειναι το σωστο την δεδομενη στιγμη.

φίλε μου η ομάδα πρέπει να πάει παντού καλά ...όπως στο Bakset....γιατί αυτά τα παιδιά μαλάκες είναι που τρέχουν για να μας χαροποιείσουν......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σηκώσαμε τα τεντόπανα......και πέρασαν τα πάντα.....

ντροπή σαν τους γαύρους καταντήσαμε........

αίσχος τα λεφτά που δώσαν για να πούν ότι έφτιαξαν ομάδα......

για τα τσικά της γειτωνίας είμαστε....
το πε ο Μουρινιο,ο Θρυλοσ εινε πολι καλιτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
φίλε μου η ομάδα πρέπει να πάει παντού καλά ...όπως στο Bakset....γιατί αυτά τα παιδιά μαλάκες είναι που τρέχουν για να μας χαροποιείσουν......
Ρε αδερφε δικιο εχεις.Ο,τι και να πεις εχεις δικιο.Αλλα την δεδομενη στιγμη πρεπει να κανουμε υπομονη και να στηριξουμε.Τωρα μας χρειαζονται πιο πολυ απο ποτε.Εχουμε περασει τοσα την τελευταια 12ετια και ομως ειμαστε ακομα εδω μαγκα μου και ασχολουμαστε με την ομαδα.Τωρα θα κολλησουμε που πολλα πραγματα αλλαξανε στην παε?Δεν φτιαχνονται απο την μια στιγμη στην αλλη οι ομαδες.Ειναι ανεφικτο απο εκει που περσι παιζαμε μπαλα επιπεδου Ξανθης,φετος να τα γαμησουμε ολα.Το πρωταθλημα ειναι περα για περα εφικτος στοχος και πρεπει να βοηθησουμε ολοι για να το πετυχουμε.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16

τι να το κανω ρε φιλε το ελληνικο πρωταθλημα. δεν το θελω εγω. στον πουτσο μου το εχω γραμμενο. ποιο ελληνικο πρωταθλημα τωρα.

με προσβαλε φιλε μου και ο παναθηναικος, και ο ολυμπιακος και η αεκ.
μας ξεφτιλησαν ρε οι κυπριοι. ποιοι; οι κυπριοι

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αδερφε δικιο εχεις.Ο,τι και να πεις εχεις δικιο.Αλλα την δεδομενη στιγμη πρεπει να κανουμε υπομονη και να στηριξουμε.Τωρα μας χρειαζονται πιο πολυ απο ποτε.Εχουμε περασει τοσα την τελευταια 12ετια και ομως ειμαστε ακομα εδω μαγκα μου και ασχολουμαστε με την ομαδα.Τωρα θα κολλησουμε που πολλα πραγματα αλλαξανε στην παε?Δεν φτιαχνονται απο την μια στιγμη στην αλλη οι ομαδες.Ειναι ανεφικτο απο εκει που περσι παιζαμε μπαλα επιπεδου Ξανθης,φετος να τα γαμησουμε ολα.Το πρωταθλημα ειναι περα για περα εφικτος στοχος και πρεπει να βοηθησουμε ολοι για να το πετυχουμε.

συμφωνώ μαζί σου αλλά είμαστε πάντα η ελληνική ομάδα της ευρώπης.......

δεν είπα να τους πάρουμε το κεφάλι αλλά να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε......πρέπει να γίνουμε πολλοί καλύτεροι από πρίν....σύντομα...είναι επαγγελματίες....κι εσύ άμα πάς σε μια άλλη δουλεια έχουν απαιτείσεις από την πρώτη μέρα...για αυτό πληρώνονται....ο Νίνης τι κάνει γιατί δεν παίζει...είναι ταλέντο...και δίνει άλλη πνοή στην ομάδα....

η καλή μέρα πό το πρωί φαίνεται.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τι να το κανω ρε φιλε το ελληνικο πρωταθλημα. δεν το θελω εγω. στον πουτσο μου το εχω γραμμενο. ποιο ελληνικο πρωταθλημα τωρα.

με προσβαλε φιλε μου και ο παναθηναικος, και ο ολυμπιακος και η αεκ.
μας ξεφτιλησαν ρε οι κυπριοι. ποιοι; οι κυπριοι
Καταλαβαινω την αποψη σου ρε φιλε.Οντως μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ευρωπαικη πορεια ''μετραει'' παρα πολυ.Αλλα πρεπει να κοιταμε τα πραγματα ρεαλιστικα.Την δεδομενη χρονικη στιγμη δεν ειμαστε ετοιμοι για μεγαλα πραγματα στην ευρωπη.Με τετοια αμυνα δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις.Η ομαδα χρειαζεται πανω απολα το γαμημενο το ελληνικο πρωταθλημα.Χρειαζεται επειγοντως κουπες.Μετα θα ερθουν και οι καλες πορειες στην ευρωπη και η καλη μπαλα.Αυτη ειναι η αποψη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom