Επισκέπτης
17 και σήμερα λέμε! ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
17 και σήμερα λέμε!![]()
σκοτοστε το Μουρινιο,τιπε τιπε ο ασχετος....Δεν το πιστεύω ότι είναι τόσες σελίδες χωρίς βόθρο μέσα...
Βώθραι πούσε ρε σι - πώσσα τσείπρα ύπιες στα γκωλ τοις Αννώρθοσυς ρε σει? :S
και εγω το ιδιο και δεν ξαναπαταωΜονο χαζο ;;;;;;;;;; μαλακας να λες που ασχολουμαι με την ομαδα (Παο)
αν δεν παη καλα σκιζω και το διαρκειας με τους μαλακες αρκετη πικρα
εχουμε φαη τοσα χρονια.
ελατε στο καραισκακι στο ρεντ καφε να βαλετε το διαρκιαςκαι εγω το ιδιο και δεν ξαναπαταω
μι λετε παπαριλικια,η ανιξοκολιαση σινεχιζετε αλα καπου σταματαθα κουφαθει ολος ο κοσμος οταν κανει το 2πλο ο ΤΙΜΟΥΡ στην ιταλια...
να το θυμαστε αυτο!
αυτο ειπα και εγω για τον Μπαγεβιτς και ας μην ΤΟΝ ΠΑΩκαλησπερα παιδια...παναθηναικος ειμαι καταρχην ενα μεγαλο μπραβο στην ανορθωση χωρις πολλα πολλα παιζει το σωστο ποδοσφαιρο αυτα που μπορει και με το υλικο που εχει και ετσι περνει και πολυ καλα κανει τα αποτελεσματα.το τσουκου τσουκου αν θυμοσαστε του ροτσα που επερνε τα αποτελεσματα του κυραστα του μακαριαν...και αυτη ειναι η αληθεια.δειτε στην ευρωπη τι γινεται πως ειναι στημενες οι ομαδεσ τι υλικο εχουν και πως δουλευουν...απλα δεν εχουμε καμια τυχη και ολοι το γνωριζουν και για να φτιαξουν τα πραγματα στην ελλαδα θα περασουν πολλα χρονια...
δεν εχουμε καταλαβει κατι πως ενα χελιδονι δεν φερνει την ανοιξη..οποτε αν δεν αναβαθμιστουν ολες οι ομαδες στο ελληνικο πρωταθλημα προκοπη δεν θα δουμε ποτε οσους silva kai diogo να φερουμε.
τωρα για χθες....
ενας παναθηναικος α στο πουθενα ...αμυνα ποια αμυνα υπηρχε και δεν το ειδα...ενα κακομοιρη σαλπιγγιδη να παλευει μονος μπροστα...ρε ποτε θα καταλαβουν οτι με το υλικο που εχουμε στην ελλαδα ενα συστημα ισως παει..4-4-2
και τελος το αλλα τα δοκιμασαμε ολοι και φαγαμε τα μουτρα μας
ολοι λιγο η πολυ ειδατε εχθεσ το παιχνιδι οποτε δεν θα κουρασο με παπαροφιλοσοφιες
αυτο που βλεπω εγω τελικα ως λυση και δεν τον παω και καθολου ειναι μια...
πριγκιπας πανο στο ασπρο αλογο βλεπω να ερχετε...και ξερετε κατι
ειναι ο μονος που ξερει αν στηνει να φτιαχνει ομαδες
και το συμαντικοτερο...γνωριζει την ελληνικη πραγματικοτητα
παρτε το ασπρο αλογο και η διαλισι εινε κοντααυτο ειπα και εγω για τον Μπαγεβιτς και ας μην ΤΟΝ ΠΑΩ
ητανε στο κοτερο....,στις νικεσ εινε ολι προτη τελικα μονο ο παυλαρας αγαπα τη βαζελαΠρογραμμάτισμένη για σήμερα Γ.Σ. της Π.Α.Ε. μόνο ο Παυλάρας είχε τα @@ να πάει τα άλλα τα μουνιά στείλαν αντιπρόσωπους. Η Συνεύλεση κράτησε 4' στην πολυκατοικία μου η τελευταία είχε κρατήσει 16'. Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ
λοιπόν μια και ξύπνησα και είδα τα γλέντια σας το βράδυ διαπίστωσα ότι ο πλέ έγινε πράσινος.....
Για να τελειώνει λοιπόν η μαλακία να πούμε πέντε πράματα.....
το σάιτ αποτελείται από μέλη...........όπως και μια ποδοσφαιρική ομάδα.......
εάν στην ομάδα σου έχεις το Μήτρογλου και τον Τζιοβάννι, όταν ο Μήτρογλου πει στον Τζιό είσαι μεγάλος μαλάκας και ο Τζιό τον στολίσει με όλο το βραζιλιάνικο καρναβάλι τι θα γίνει από τη διοίκηση;
θα κάνει διακοπή συμβολαίου στον Μήτρογλου και τον Τζιο;
Φέθρυ είσαι εκτός πραγματικότητας.
Και η ζωή στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα και όχι στις 10 Εντολές του Μωυσέως.
Εάν τώρα αυτό δε μας αρέσει, υπάρχει και ο Πανθρακικός και ο Ατρόμητος Περιστερίου να το παίξουμε Τζιοβάνηδες.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα πληγωμένοι βάζελοι και περαστικά μας....
Να ενημερώσω επίσης τις δεκαοχτούρες του σάιτ ότι όσο και να με κουτσουλάνε έχω πάρει ομπρέλα.
Ταμπουρώσου και μην ξεχάσεις τα ποπ κορνβλεπω ιντερνετναυμαχια να ξεσπα!!!!!![]()
![]()
Τζιοβανι Τζιοβανι τρελενης το λιμανι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε μπαγλαμα!!!!
τι συγκρινεις ομαδες ποδοσφαιρου με ενα σαιτ σα και αυτο που μαζευονται παρασιτα και αποτυχημενα ανθρωπακια καθε λογης??
μας λες ενα σωρο παπαριες περι κοινωνικης παιδειας του αλλου του κομπλεξικου του τρομπα και μετα καθεσαι και τιν συγκρινεις με το τζιοβανι!!!!!!!!!!!!!!!!λεγοντας πως εχει την ιδια δυναμκη![]()
ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ? ? ? ? που ζεις τελος παντων ρε αποχαυνωμενο απολιθωμα που το μονο που ξερεις να κανεις ειναι
να πουλας ιντερνετικη μαγκια? Ε?
αντε παρε την κοινωνικη παιδεια σου,τους δωρητες μαλακιας σου και τις παπιες σου και τραβατε ολοι σας σε ενα καλο ψυχολογο..... ανασφαλοι ανθρωπακια....του ιντερνετ...![]()