Το θέμα είναι πλέον αρμοδιότητα των Admin ν' αποφασίσουν... αν κ προσωπικά ελπίζω να βάλετε ΟΛΟΙ (γενικά εννοώ) μυαλό κ να σταματήσετε τα βρησίδια δημοσίως (με pm ας λέτε ότι θέλετε)... κ φυσικά τα off-topics, που όταν σας αφήνουμε un-Moderated... μετά από λίγο γίνεται χαμός σε όλα τα thread!
Φίλε Ντούρασελ, τώρα που ηρεμήσαμε όλοι, θα σου πω ευθέως την άποψή μου:
Φυσικά και δεν είναι παρθεναγωγείο το σάιτ, ούτε σοκάρεται κανείς απο κάποια γαλλικά που κατά καιρούς ακούγονται.
Η κατάσταση αυτορυθμίζεται κατά κάποιο τρόπο και στο τέλος βρίσκεται η χρυσή τομή.
Όμως, σε κάποια θρεντ που έχουν περισσότερη επικινδυνότητα (και αναφέρομαι στα οπαδικά κυρίως, αλλά και στα πολιτικά, ιδίως όμως στα πρώτα, και το λέω εγώ που δεν είμαι αναμάρτητος σε καμμιά απο τις δύο κατηγορίες), υπάρχουν κάποιοι -που τους ξέρουμε όλοι και που πολλούς έχουν ενοχλήσει, ενδεχομένως και απομακρύνει απο το σάιτ- που συστηματικά φορτίζουν το κλίμα, με βρισιές, ειρωνείες και με το στυλάκι του "γαμάω".
Προφανώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν αυτή είναι η παιδεία τους, θυμώνω όμως όταν δεν υπάρχει καμμία προσπάθεια απο το επίσημο σάιτ να τους περιορίσει σε κάπως κόσμια επίπεδα.
Θα ξέρεις π.χ. οτι υπάρχουν καναδυό μπουμπούκια που μπαίνουν οπουδήποτε κι αν ποστάρω και με βρίζουν συστηματικά, όντας πάντοτε off topic.
Δεν είδα όμως παρά ελάχιστους να διαμαρτύρονται γι' αυτό.
Και κυρίως δεν είδα κάποια νύξη έστω απο τους υπεύθυνους ώστε να περιοριστεί το κακό.
Ας πάμε στα φρέσκα τώρα:
Ο ******* ήτανε προκλητικός απο νωρίς.
Με το γνωστό του στυλ, σας έχυσα, σας έκανα, σας έρανα κλπ.
Και το κακό παράγινε όταν ο άλλος τον έβρισε.
Οπότε, ο ***** αφηνίασε και έγινε ότι έγινε.
Αν είχε αφηνιάσει ο οποιοσδήποτε άλλος, τώρα θα είχε μιουταριστεί, θα έπαιρνε για λίγες μέρες αέρα το κεφάλι του και οπωσδήποτε θα έπαιρνε άλλη τροπή η όλη κατάσταση.
Έχω την εντύπωση οτι αφήσατε την κατάσταση να σας ξεφύγει.
Χτες, όταν εμφανίστηκε ο κλώνος του Αρίωνα (που χαρακτήριζε τον ***** φυλακόβιο και τον ****** πρεζόνι), μπήκαμε όλοι στη μέση και ζητήσαμε -δικαίως- το μπανάρισμά του.
Όπερ και εγένετο, με αποτέλεσμα η φάση να εκτονωθεί σε dt.
Σήμερα ακολουθήσατε άλλη τακτική, με αποτέλεσμα να δώσετε την εντύπωση πως ο υβριστής απολαμβάνει της απόλυτης ασυλίας.
Ερωτώ λοιπόν:
Είστε περήφανοι για όσα έγιναν σήμερα;
Και αν όχι (που θα ήταν και το λογικότερο) τι σκοπεύετε να κάνετε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον.
Γιατί με τι μούτρα θα μπανάρετε στο εξής κάποιον με πολύ μικρότερο παράπτωμα απο το σημερινό των δύο υβριστών;
Εκτός αν δεν πρόκειται να ξαναμπαναριστεί κανένας πια, ότι κι αν κάνει.
Σ' αυτή την περίπτωση όμως, αλλάξτε τον περίφημο κανονισμό του σάιτ, είναι διακοσμητικός και μόνον.
Και πείτε μας ευθέως οτι είμαστε έρμαιο του κάθε μαλάκα που βρίζει την οικογένειά μας όποτε του γουστάρει.