Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφε πιστευω οτι πρωτου κανεις αυτο πρεπει να δωσεις την ευκαιρια-αν οχι τις ευκαιριες- στον Τζορβα..Εχει ταλεντο,εχει δουλεψει με καλους προπονητες τερματοφυλακων και πανω απολα ξερει που βρισκεται..Ξερει τι σημαινει Παναθηναικος...

άμα υπάρχει να παίξει....κάνε τις αλλαγές που χρειάζονται και άσε και τα ονόματα εκτός....τελικά τα παικτάκια είναι που κάνουν την διαφορά.....τα ονόματα είναι μόνο για να κράχτες και φιγούρα.....

γαιτί στην τελική δεν δέχομαι η ομάδα μου.....να είναι σε αυτή την κατάσταση......

όπως και όλοι μας.....

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Οι μεταγραφές έγιναν για να κερδίσουν ΚΑΠΟΙΟΙ τις εντυπώσεις. Χωρίς σχέδιο και χωρίς ουσία. Μόνο κατά σύμπτωση θα βγουν.
Φίλε,αν θυμάσαι κάποιος από την ΠΑΕ είχε βγει πριν κάνα μήνα και είπε για τον Τεν Κάτε ότι:"ο προπονητής θα κριθεί από τη διοίκηση,του χρόνου που θα κάνει ο ίδιος τις μεταγραφές!!!!!!!!"

Δηλαδή,τον γράψανε κανονικότατα φέτος,έκαναν ότι στον πούτσο τους ήρθε.
Γι'αυτό δεν έχει αλλάξει νοοτροπία η ομάδα ακόμα,υπάρχουν κατάλοιπα του παρελθόντος

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Φιλε σορι που απαντω εγω αλλα ο Γκαλινοβιτς εχει αποδειξει τα 4 χρονια που βρισκεται στην ομαδα οτι ειναι πολυ λιγος.Αν κατσεις να σκεφτεις τις γκαφες του ειναι αμετρητες.Γεμιζεις τετραδιο ολοκληρο.Με αυτον στο τερμα η αμυνα σου μοιαζει 10 φορες χειροτερη..Και μιλαμε για 4 χρονια...Χθες συμφωνω οτι δεν ειναι δικο του φταιξιμο..Αν και για το αυτογκολ εχω καποιες ενστασεις..

φίλε, καταρχήν καλά κάνεις και απαντάς. τέτοια ποστ είναι ανοιχτά κι όχι προσωπικά.
δεύτερον, όντως έχει κάνει πολλές γκάφες ο Γκαλίνοβιτς. είναι κλασσική περίπτωση ''ή του ύψους ή του βάθους''
τρίτον, ούτε στο αυτογκόλ έφταιγε. ήταν ο απόλυτος αιφνιδιασμός. δεν περιμένεις ποτέ ότι ο μαλάκας θα στο ρίξει στο τέρμα εκεί

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ακριβώς. Και είναι πασίγνωστο ότι ο Οικονομόπουλος από τότε που ο Τζόρβας ήταν 15 χρονών τον θεωρούσε σαν τον καλυτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα. Τότε μάλιστα είχε μιλήσει και το "μέλος" με τα καλύτερα λόγια θεωρώντας ότι θάπρεπε να του δωθούν από τότε ευκαιρίες.
Ετσι ακριβως φιλε.Αναμφισβητητα κατι παραπανω θα ξερει ο Τακαρος..

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
κάνε τις αλλαγές που χρειάζονται και άσε και τα ονόματα εκτός....τελικά τα παικτάκια είναι που κάνουν την διαφορά.....τα ονόματα είναι μόνο για να κράχτες και φιγούρα.....
Το είπα παραπάνω. Αν δε βγαίνει πτώμα ο παικτης απ το γήπεδο σημαινει ότι δεν τα χει δώσει όλα. Από εκεί πρέπει να αρχίζουμε την κριτική.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Αδερφε πιστευω οτι πρωτου κανεις αυτο πρεπει να δωσεις την ευκαιρια-αν οχι τις ευκαιριες- στον Τζορβα..Εχει ταλεντο,εχει δουλεψει με καλους προπονητες τερματοφυλακων και πανω απολα ξερει που βρισκεται..Ξερει τι σημαινει Παναθηναικος...
Και είναι και Παναθηναϊκός,έχει tattoo στο πόδι του ένα τριφύλλι

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΝΑΘΕΣ και αλλόθρησκοι καλησπέρα....έχω την τιμή να πληροφορήσω τους γαύρους....ειδικά καποιους νέους.. [οι παλιοί το ξέρουν πιστεύω] ....ότι τουλάχιστον εμέις έχουμε τα παπάρια να παρδεχόμαστε και να λέμε ότι είμαστε σκατά,χάλια,μπουρδέλο,πτώματα κ.λ.π....και να κάνουμε την αυτοκριτική μας.......μακάρι να μπορούσατε και εσείς να κάνετε το ίδιο....όπως επανηλημένα έχω τονίσει ....[μπρρρρ μητσοτάκης]....η μαρμελάδα είναι για φάγωμα και όχι για τα μ'ατια και τ αυτιά.....σκουπίστε την και τ ξαναματαλέμε....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

επίσης θα παρακαλέσω πολύ σοβαρά να μην ξανασυμβούν τα χθεσινα μπινελίκια.....ρε παιδιά είναι άγριο πράγμα να βρίζονται οικογένειες ασχέτως ποιός το ξεκινάει και ποιός το συνεχίζει......

και εγώ θέλω να σκυλογαμήσω τον περσόνα αλλά δεν το λέω φάτσα φόρα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
ρε φίλε, στα συγκεκριμένα γκολ ποια ήταν η ευθύνη του τερματοφύλακα; για δες πάλι τις φάσεις και πες μου. όταν γίνεται κόρνερ και ένας αντίπαλος ύψους 1.40 παίρνει κεφαλιά, δεν φταίει ο τέρμας, αλλά το ότι στην προπόνηση δεν δουλεύονται καλά αυτές οι φάσεις από τους αμυντικούς

Σου απάντησε ο souhdos13. Eπιπλέον:

1. Στο αυτογκόλ αιφνιδιάζεται. Δεν είναι ο χοντρός της παρέας που αναγκαστικά παίζει τέρμα επειδή είναι άχρηστος μέσα. Έπρεπε να είναι σε ετοιμότητα. Η αβεβαιότητά του φαίνεται από τα ασταθή πατήματά του και την αδυναμία αντίδρασης.

2. Στο 2ο γκολ πρέπει να φωνάξει στο στόπερ να βγει. Επειδή δεν έχει σιγουριά στην έξοδο ο στόπερ κάθεται πίσω και δε βγαίνει (ΟΠΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ) έγκαιρα να καθαρίσει την περιοχή, αφήνοντας τη μικρή περιοχή στον Γκάλι.

3. Στο 3ο γκολ η άμυνα είναι στημένη λάθος. Αδικαιολόγητα λαθος. Ο τέρμας στήνει την άμυνα. ΠΑΝΤΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.

4. Δε θα βελτιωθεί στα 30 του. No fucking way. Ας ανοίξει ο δρόμος για τον Αλέξη, που έχει περιθώρια βελτίωσης.

Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε. Απλά μια γνώμη είναι φυσικά. :)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
φίλε, καταρχήν καλά κάνεις και απαντάς. τέτοια ποστ είναι ανοιχτά κι όχι προσωπικά.
δεύτερον, όντως έχει κάνει πολλές γκάφες ο Γκαλίνοβιτς. είναι κλασσική περίπτωση ''ή του ύψους ή του βάθους''
τρίτον, ούτε στο αυτογκόλ έφταιγε. ήταν ο απόλυτος αιφνιδιασμός. δεν περιμένεις ποτέ ότι ο μαλάκας θα στο ρίξει στο τέρμα εκεί
Φιλε ειλικρινα ο τυπος ειναι απαλευτος..Καθομαι και σκεφτομαι τι μαλακιες εχει κανει(ανεξαρτητα απο το αν δεχτηκαμε γκολ η οχι) και ανατριχιαζω..Πλεον τον βαζω στην κατηγορια των κακων τερματοφυλακων και οχι απλα στην κατηγορια ''η του υψους η του βαθους''..Οσο για το αυτογκολ σιγουρα την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο Σαριεγκι.Αυτο ειναι δεδομενο..Αλλα ρε πουστη μου ειναι απο πλαγιο επομενως ο τερμας πρεπει να βρισκεται πολυ κοντα στο δοκαρι..Πιασε ενα!Ισως να ειμαι υπερβολικος επειδη ειμαι ''κολλημενος'' με τον συγκεκριμενο οποτε δεχομαι την αποψη σου..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δυστυχως η ομαδα πληρωνει τα λαθη του καλοκαιριου.Εδω και 3 χρονια θελουμε στοπερ.Καθε καλοκαιρι τα ιδια και τα ιδια.Η διοικηση δεν νιωθει με τιποτα.Φετςο δαπανηθηκαν μεγαλα ποσα αλλα παλι δεν πηγε τιποτα για κεντρικο αμυντικο.Ο Αντωνιου πηρε τον Μελιση ετσιθελικα επειδη τον κωλοπιστευει.Κανενας δεν τον εχει δει ακομα αλλα δυσκολα θα ειναι αυτο που χρειαζομαστε στο κεντρο τηα αμυνας.Σημερα ολη η ομαδα χαμενη.Και ο προπονητης ακομα χειροτερος.Περασε μισο δευτερο ημιχρονο για να κανει μια αλλαγη.Το παιχνιδι τελειωσε για μας μολις κουραστηκε ο Κλειτον.Απο εκει και περα κανενας δεν μπορουσε να δημιουργησει τιποτα με αποτελεσμα να μην κανουμε ουτε φαση στο δευτερο ημιχρονο,πραγμα ανεπιτρεπτο.
Οι πλαγιοι ποτε δεν ''πηγαν'' στο ενας εναντιον ενος.Αρκεστηκαν στο να βγαζουν σεντρες στο πουθενα.Και τα 3 γκολ που τρωμε ειναι τραγικα.Παιδικη χαρα η αμυνα τελειως.Ανεπιτρεπτα λαθη στο κεντρο της αμυνας.2 κεφαλιες ''ανενοχλητες'' στο κεντρο της αμυνας μας.ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.Για να μην αναφερθω στο αυτογκολ που πηγε να ξεπερασει σε γραφικοτητα το αυτογκολ του γαυρου με την ροζενμποργκ.Δυστυχως η αμυνα μας προδωσε και στους 2 αγωνες στο τσουλου και επεταο συνεχεια μαγκες.
Τωρα με το να τα ''γειωσουμε'' ολα δεν θα καταφερουμε τιποτα.Να συνεχισουμε την στηριξη στην ομαδα και θα δουμε τι θα γινει.Ειναι βεβαιο οτι με αυτα τα στοπερ που εχεις δεν πας πουθενα αλλα ας ελπισουμε να αντεξουμε μεχρι τον Γεναρη.Εγω προσωπικα δεν ξενερωσα τοσο πολυ που δεν θα περασουμε στην επομενη φαση.Ξενερωσα επειδη και το ουεφα ειναι πολυ δυσκολος στοχος μετα τα σημερινα.Οπως και να εχει προσωπικα για μενα,πρωτος και απολυτος στοχος ειναι το πρωταθλημα και ας βοηθησουμε ολοι για να τα καταφερουμε.Με το να τα μηδενιζουμε ολα  δεν θα καταφερουμε τιποτα...
ΥΓ1:Σαλπι χιλια μπραβο ρε παληκαρε για σημερα.Τιμας με το παραπανω αυτην την φανελα σε ολους τους αγωνες και γιαυτο ενα μεγαλο μπραβο.Ησουν ο μοναδικος που προσπαθησες σημερα...
ΥΓ2:Οι γαυροι μπορουν να μιλανε οσο θελουν για το σημερινο.Απο την στιγμη που ολοι τους κραζαμε για το ''στραπατσο'',ας τα λουστουμε.Αλλωστε ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.Τωρα οι οπαδοι αλλων ομαδων απορω με τι μουτρα ερχονται και κραζουν στο thread.Κατι πικραμενοι χανουμοι,αποκλεισμενοι απο τον Αυγουστο και κατι αλλοι που ξαφνικα γινανε ομαδαρες..Ημαρτον ρε αμπαλοι.Περαστικα σας.
ΥΓ3:Αν νομιζετε ρε μαγκες οτι με το να βριζετε μανουλες και οικογενειες πισω απο εναν γαμημενο υπολογιστη κερδιζετε κατι η επιβεβαιωνεστε σε κατι,περαστικα σας.
χιλια μπραβο για ολο το ποστ και ειδικα το εντονο κομματι

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και είναι και Παναθηναϊκός,έχει tattoo στο πόδι του ένα τριφύλλι
Ετσι ακριβως..Το ειχε δειξει και στην 7 μεσα στο τηγανι,στην προθερμανση,οταν ειχαμε χασει 3-2..Ετσι ρε καυλιαρη Αλεξ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε Ντούρασελ, τώρα που ηρεμήσαμε όλοι, θα σου πω ευθέως την άποψή μου:

Φυσικά και δεν είναι παρθεναγωγείο το σάιτ, ούτε σοκάρεται κανείς απο κάποια γαλλικά που κατά καιρούς ακούγονται.
Η κατάσταση αυτορυθμίζεται κατά κάποιο τρόπο και στο τέλος βρίσκεται η χρυσή τομή.
Όμως, σε κάποια θρεντ που έχουν περισσότερη επικινδυνότητα (και αναφέρομαι στα οπαδικά κυρίως, αλλά και στα πολιτικά, ιδίως όμως στα πρώτα, και το λέω εγώ που δεν είμαι αναμάρτητος σε καμμιά απο τις δύο κατηγορίες), υπάρχουν κάποιοι -που τους ξέρουμε όλοι και που πολλούς έχουν ενοχλήσει, ενδεχομένως και απομακρύνει απο το σάιτ- που συστηματικά φορτίζουν το κλίμα, με βρισιές, ειρωνείες και με το στυλάκι του "γαμάω".
Προφανώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν αυτή είναι η παιδεία τους, θυμώνω όμως όταν δεν υπάρχει καμμία προσπάθεια απο το επίσημο σάιτ να τους περιορίσει σε κάπως κόσμια επίπεδα.
Θα ξέρεις π.χ. οτι υπάρχουν καναδυό μπουμπούκια που μπαίνουν οπουδήποτε κι αν ποστάρω και με βρίζουν συστηματικά, όντας πάντοτε off topic.
Δεν είδα όμως παρά ελάχιστους να διαμαρτύρονται γι' αυτό.
Και κυρίως δεν είδα κάποια νύξη έστω απο τους υπεύθυνους ώστε να περιοριστεί το κακό.

Ας πάμε στα φρέσκα τώρα:
Ο ******* ήτανε προκλητικός απο νωρίς.
Με το γνωστό του στυλ, σας έχυσα, σας έκανα, σας έρανα κλπ.
Και το κακό παράγινε όταν ο άλλος τον έβρισε.
Οπότε, ο ***** αφηνίασε και έγινε ότι έγινε.
Αν είχε αφηνιάσει ο οποιοσδήποτε άλλος, τώρα θα είχε μιουταριστεί, θα έπαιρνε για λίγες μέρες αέρα το κεφάλι του και οπωσδήποτε θα έπαιρνε άλλη τροπή η όλη κατάσταση.
Έχω την εντύπωση οτι αφήσατε την κατάσταση να σας ξεφύγει.
Χτες, όταν εμφανίστηκε ο κλώνος του Αρίωνα (που χαρακτήριζε τον ***** φυλακόβιο και τον ****** πρεζόνι), μπήκαμε όλοι στη μέση και ζητήσαμε -δικαίως- το μπανάρισμά του.
Όπερ και εγένετο, με αποτέλεσμα η φάση να εκτονωθεί σε dt.
Σήμερα ακολουθήσατε άλλη τακτική, με αποτέλεσμα να δώσετε την εντύπωση πως ο υβριστής απολαμβάνει της απόλυτης ασυλίας.

Ερωτώ λοιπόν:
Είστε περήφανοι για όσα έγιναν σήμερα;
Και αν όχι (που θα ήταν και το λογικότερο) τι σκοπεύετε να κάνετε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον.
Γιατί με τι μούτρα θα μπανάρετε στο εξής κάποιον με πολύ μικρότερο παράπτωμα απο το σημερινό των δύο υβριστών;
Εκτός αν δεν πρόκειται να ξαναμπαναριστεί κανένας πια, ότι κι αν κάνει.
Σ' αυτή την περίπτωση όμως, αλλάξτε τον περίφημο κανονισμό του σάιτ, είναι διακοσμητικός και μόνον.
Και πείτε μας ευθέως οτι είμαστε έρμαιο του κάθε μαλάκα που βρίζει την οικογένειά μας όποτε του γουστάρει.
καποιος να τον μπαναρει
ημαρτον μας πρηζει τον πουτσο ο κλαψομουνης

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σου απάντησε ο souhdos13. Eπιπλέον:

1. Στο αυτογκόλ αιφνιδιάζεται. Δεν είναι ο χοντρός της παρέας που αναγκαστικά παίζει τέρμα επειδή είναι άχρηστος μέσα. Έπρεπε να είναι σε ετοιμότητα. Η αβεβαιότητά του φαίνεται από τα ασταθή πατήματά του και την αδυναμία αντίδρασης.

2. Στο 2ο γκολ πρέπει να φωνάξει στο στόπερ να βγει. Επειδή δεν έχει σιγουριά στην έξοδο ο στόπερ κάθεται πίσω και δε βγαίνει (ΟΠΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ) έγκαιρα να καθαρίσει την περιοχή, αφήνοντας τη μικρή περιοχή στον Γκάλι.

3. Στο 3ο γκολ η άμυνα είναι στημένη λάθος. Αδικαιολόγητα λαθος. Ο τέρμας στήνει την άμυνα. ΠΑΝΤΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.

4. Δε θα βελτιωθεί στα 30 του. No fucking way. Ας ανοίξει ο δρόμος για τον Αλέξη, που έχει περιθώρια βελτίωσης.

Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε. Απλά μια γνώμη είναι φυσικά. :)

με κάλυψες μεν, διαφωνώ δε στα 3 πρώτα. ειδικά στα στημένα, οι αμυντικοί πρέπει να ξέρουν από το ξενοδοχείο ποιος θα μαρκάρει ποιον και ποιος θα σταθεί πού

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
Ξέρουν, αλλά σε κάθε φάση ο τέρμας έχει τον τελευταίο λόγο, γιατί βλέπει ΟΛΟ το γήπεδο. Υπάρχει έτοιμο το εναλλακτικό σενάριο (Audible στο αμερικάνικο football) ή η προσαρμογή.

Βέβαια, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ είμαι "άσφαλτος"  ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ετσι ακριβως..Το ειχε δειξει και στην 7 μεσα στο τηγανι,στην προθερμανση,οταν ειχαμε χασει 3-2..Ετσι ρε καυλιαρη Αλεξ...
ελα ρε σουηδε μην λες ανακριβειες και αυτα που λετε μεταξυ σας :headbang:
μεσα ημουν και ουτε που τον προσεξε κανεις τον τζορβα
σαν αορατος ηταν
λες και αν το εδειχνε θα φαινοταν

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ΠΑΝΑΘΕΣ και αλλόθρησκοι καλησπέρα....έχω την τιμή να πληροφορήσω τους γαύρους....ειδικά καποιους νέους.. [οι παλιοί το ξέρουν πιστεύω] ....ότι τουλάχιστον εμέις έχουμε τα παπάρια να παρδεχόμαστε και να λέμε ότι είμαστε σκατά,χάλια,μπουρδέλο,πτώματα κ.λ.π....και να κάνουμε την αυτοκριτική μας.......μακάρι να μπορούσατε και εσείς να κάνετε το ίδιο....όπως επανηλημένα έχω τονίσει ....[μπρρρρ μητσοτάκης]....η μαρμελάδα είναι για φάγωμα και όχι για τα μ'ατια και τ αυτιά.....σκουπίστε την και τ ξαναματαλέμε....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

επίσης θα παρακαλέσω πολύ σοβαρά να μην ξανασυμβούν τα χθεσινα μπινελίκια.....ρε παιδιά είναι άγριο πράγμα να βρίζονται οικογένειες ασχέτως ποιός το ξεκινάει και ποιός το συνεχίζει......

και εγώ θέλω να σκυλογαμήσω τον περσόνα αλλά δεν το λέω φάτσα φόρα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αδερφέ Τάλε,
καλά μπρε τα γράφεις και ναι, συμφωνώ μαζί σου.
Την αυτοκριτική σας την κάνετε. Κανείς δεν μπορεί να σας κοροϊδεψει για αυτό.

Ε οχι και το πρωτάθλημα ρε παιδί μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πορεία στην Ευρώπη ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στην επόμενη Χούντα  ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom