Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
επισης χτες και μπαλιτσα κατω βαλατε που εγω τον παναθηναικο
μεχρι περυσι δεν μπορουσα να τον δω
οσον αφορα τους δημοσιογραφους,αν και φαν του γεωργιου ,τον εχω και τους εχω σιχαθει,αν περιμενετε και περιμενουμε απο αυτους να φτιαξουμε τις ομαδες μας σωθηκαμε
πως να τα κονομησουν κοιτανε και να τα παρουν παιζοντας με τον πονο μας

Stiff

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για μενα και αμυντικα χαφ ειχατε,σιμαο,ματος και μετα το κλειτον και δεκαρακια,καραγκουνης,νινης
σεντρε φορ θελατε και φυσικα 2 σεντρε μπακ

Ίσως ένα σέντερ φορ τύπου Κοβάσεβιτς σε νεώτερη ηλικία φυσικά με αίσθηση του γκολ και εκτελεστική δεινότητα.
Ο Σόουζα αποδείχθηκε πολύ λίγος μέχρι στιγμής.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
μου αρεσει που ο αντωνιου ηξερε και απο μπαλα,οργανωση μεταγραφων με 3 αμυντικα και 3 επιθετικα χαφ ,6 πρωτοκλασατοι παικτες δηλ για να παιξουν οι δυο

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Στο πρωτο φιλικο επι ελληνικου εδαφους η αρμαδα του μπασκετ νικησε την εφες με 99-87.Ο Πεκοβιτς ηταν πρωτος σκορερ με 29(!) ποντους.Με αυτον τον γιγαντα μαγκες δυναμωσαμε και στην φροντ λαιν απιστευτα οποτε παμε καλα.Δεν τους φοβαμαι καθολου.
ΥΓ:Ο προπονηταρας :jerking: :jerking: :jerking: πεσειρο απολυθηκε απο την ραπιντ..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ίσως ένα σέντερ φορ τύπου Κοβάσεβιτς σε νεώτερη ηλικία φυσικά με αίσθηση του γκολ και εκτελεστική δεινότητα.
Ρε μαγκα κουλαρε με τον Σοουζα.Ειναι νωρις ακομα για αν κριθει.Εγω προσωπικα τον πιστευω.Οσο επαιξε βοηθησε,εβαλε και 2 παστελια μεχρι τωρα.Μονο με την αεκ τον καταπιαν.Πραγμα λογικο αφου ηταν χωρις βοηθειες αναμεσα σε Μαιστοροβιτς και αλανι.Ο επιθετικος πρεπει να τροφοδοτειται σωστα μαγκες.Απο την στιγμη που αυτο δεν εχει γινει μεχρι τωρα ειναι λαθος να κραζουμε.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
και αυτο που λενε δεν διαβασε την ανορθωση ο τεν κατε δηλ τι εκανε η ανορθωση,ενα αυτογκολ και δυο φασεις σεντρες η μια απο κορνερ
ποιες ευκαιριες και εννοω τετ α τετ εκανε η ανορθωση και με σας και με τον ολυμπιακο?
αφου ενας φιλος μου μου ελεγε οτι η γυναικα του κετσπαγια κανει βουντου μεταξυ σοβαρου και αστειου ,ο πατερας μου δε που ειναι επισης ολυμπιακος αντι να χαρει που αποκλειστηκατε το πρωτο πραγμα που μου ειπε ειναι πολυ κολοφαρδη ομαδα αυτη η ανορθωση

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
για να παρεις Κοβασεβιτς σε νεωτερη ηλικια δηλαδη κατι κοντα σε Ντιογκο πρεπει να τα σκασεις κιολας απο 8 ως 12 τουλαχιστον μυρια αλλιως δεν κανεις δουλεια,   ο Σωκρατες τα εσκασε και εφερε παιχτουρα εσυ που πας με το Σοουζα ακομα και ο Κωσταντινου πολυ ανωτερος....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
Στο πρωτο φιλικο επι ελληνικου εδαφους η αρμαδα του μπασκετ νικησε την εφες με 99-87.Ο Πεκοβιτς ηταν πρωτος σκορερ με 29(!) ποντους.Με αυτον τον γιγαντα μαγκες δυναμωσαμε και στην φροντ λαιν απιστευτα οποτε παμε καλα.Δεν τους φοβαμαι καθολου.
ΥΓ:Ο προπονηταρας :jerking: :jerking: :jerking: πεσειρο απολυθηκε απο την ραπιντ..

Οντως στο μπασκετ η μεταγραφη του πεκοβιτς ισως αποδειχτει η καλυτερη των τελευταιων χρονων!!!!

κατσε μην ακολουθησει και ο τεντας τα χναρια του...αν συνεχισει ετσι!!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
λεγοντας αλανι εννοεις την κοπελλα του βουλη;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ασε τις πιπες ρε hristidi.Ναι την κοπελα αυτης της αδερφης εννοω που περσι στην λεωφορο εκανε το πιο πουστικο κωλοδαχτυλο που εχει δειξει ποτε καμερα.

Stiff

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για να παρεις Κοβασεβιτς σε νεωτερη ηλικια δηλαδη κατι κοντα σε Ντιογκο πρπει να τα σκασεις κιολας απο 8 ως 12 τουλαχιστον μυρια αλλιως δεν κανεις δουλεια,   ο Σωκρατες τα εσκασε και εφερε παιχτουρα εσυ που πας με το Σοουζα ακομα και ο Κωσταντινου πολυ ανωτερος....

Δεν αντιλέγω και επίσης είναι αρκετά δύσκολο να έρθουν τέτοιοι παίκτες στο Ελληνικό πρωτάθλημα,ως προς το στυλ αναφέρομαι
αλλά πιστεύω πως πρέπει κάποια στιγμή να γίνει οικονομική υπέρβαση.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
για να παρεις Κοβασεβιτς σε νεωτερη ηλικια δηλαδη κατι κοντα σε Ντιογκο πρεπει να τα σκασεις κιολας απο 8 ως 12 τουλαχιστον μυρια αλλιως δεν κανεις δουλεια,   ο Σωκρατες τα εσκασε και εφερε παιχτουρα εσυ που πας με το Σοουζα ακομα και ο Κωσταντινου πολυ ανωτερος....
Τον εχεις δει τον Σοουζα και το εβγαλες το συμπερασμα σου ρε γατε ε?Κρινετε εναν παιχτη απο 2μιση αγωνες που εχει παιξει.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οντως στο μπασκετ η μεταγραφη του πεκοβιτς ισως αποδειχτει η καλυτερη των τελευταιων χρονων!!!!

κατσε μην ακολουθησε και τεντας τα χναρια του...αν συνεχισει ετσι!!!!
Φιλε ο Πεκοβιτς ειναι αλλο πραγμα λεμε..Οσο τον ειδα περσι ευρωλιγκα μου πεταξε τα ματια εξω.Τοσα χρονια παιζαμε χωρις τετοιο παιχταρα στο 5 και τα σηκωναμε ολα.Φαντασου τωρα. :rockon: :rockon:

Stiff

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τον εχεις δει τον Σοουζα και το εβγαλες το συμπερασμα σου ρε γατε ε?Κρινετε εναν παιχτη απο 2μιση αγωνες που εχει παιξει.
Μέχρι στιγμής αναφέρομαι,αργότερα ίσως φανεί περισσότερο σε περίπτωση που χρειάζεται τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
γιατι ο παιχτουρας φαινεται σενα 45 λεπτο ο Ντιογκο εχει ερθει απο την ιδια χωρα και λες και ειναι στο θρυλο 3 χρονια  , κοβασεβιτσ τα ιδια ..... ο Σοουζα στην καλυτερη θα βγει ενας καλος παιχτης για τον παγκο του ΠΑΟ , το βλεπεις ομως δεν θα σου κανει διαφορα

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μέχρι στιγμής αναφέρομαι,αργότερα ίσως φανεί περισσότερο σε περίπτωση που χρειάζεται τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής.
Σιγουρα ο χρονος θα τον κρινει.Απλα εγω θελω να σου πω οτι επιθετικοι τυπου Σοουζα θελουν την καταλληλη τροφοδοτηση.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
γιατι ο παιχτουρας φαινεται σενα 45 λεπτο ο Ντιογκο εχει ερθει απο την ιδια χωρα και λες και ειναι στο θρυλο 3 χρονια  , κοβασεβιτσ τα ιδια ..... ο Σοουζα στην καλυτερη θα βγει ενας καλος παιχτης για τον παγκο του ΠΑΟ , το βλεπεις ομως δεν θα σου κανει τη διαφορα ... εγω δεν εχω προβλημα αμα εσενα σου κανει

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
γιατι ο παιχτουρας φαινεται σενα 45 λεπτο ο Ντιογκο εχει ερθει απο την ιδια χωρα και λες και ειναι στο θρυλο 3 χρονια  , κοβασεβιτσ τα ιδια ..... ο Σοουζα στην καλυτερη θα βγει ενας καλος παιχτης για τον παγκο του ΠΑΟ , το βλεπεις ομως δεν θα σου κανει διαφορα
Για τον Ντιογκο συμφωνω και επαυξανω.Ο τυπος φαινεται οτι ξερει μπαλα.Αλλα ξερεις τι λαθος κανεις?Ο Ντιογκο ειναι επιθετικος που μπορει να δημιουργησει και μονος του οποτε φαινεται απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι παιχταρας.Ο Σοουζα ειναι αλλο σκαρι.Το αν θα ''πιασει'' ο Σοουζα ειναι στο χερι των παιχτων που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τον τροφοδοτησουν καταλληλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom