Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ποιος καθοριζει το επισημα ρε χρηστιδη?Τι μου λες τωρα?Δηλαδη επειδη ειπαν οτι αν δεν νικησουμε και το χ ειναι καλο σημαινει οτι παμε με στοχο το χ?Ημαρτον ρε..
δηλωση τεν κατε ηταν...
το ειπε καθαρα....
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ και απο εκει και περα οτι καταφερουμε....
και τα μμε τουμπεκα.....
φανταζεσαι να επαιζε ο θρυλος με ανορθωση σε ομιλο(εχει διαφορα...)και να τολμουσε να πει αυτο ο προπονητης;;;;;;
με την πλατη στον τοιχο για διπλο παιζουμε....
τωρα αμφισβητεις και αυτο;;;;;

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δηλωση τεν κατε ηταν...
το ειπε καθαρα....
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ και απο εκει και περα οτι καταφερουμε....
και τα μμε τουμπεκα.....
φανταζεσαι να επαιζε ο θρυλος με ανορθωση σε ομιλο(εχει διαφορα...)και να τολμουσε να πει αυτο ο προπονητης;;;;;;
με την πλατη στον τοιχο για διπλο παιζουμε....
τωρα αμφισβητεις και αυτο;;;;;
Ρε φιλε πηγα και διαβασα την συνεντευξη τυπου του τεν κατε,την δηλωση του Σαλπιγγιδη στην ιδια συνεντευξη τυπου,τις δηλωσεις των παικτων κατα την αναχωρηση τους για την Λευκωσια.Μουν,Ματος,Ζιλμπερτο λενε παμε για την νικη,ο Σαλπι λεει παμε για την νικη αλλα και η ισοπαλια δεν ειναι αρνητικο αποτελεσμα.Του τεν κατε μπορεις να μου την βρεις?Επειδη εγω δεν την βρηκα πουθενα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δεν σας βλεπω πολυ καλα βαζελια σημερα.....ολα ομως στη ζωη ειναι πιθανα,οπως πιθανο είναι ο πλεζουρας να γινει καποια στιγμη πανσερραικος! :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γκαλινοβιτς,Μουν,Σαριεγκι,Ματος,Γκουμας,Κλειτον,Σαλπιγγιδης,Ζιλμπερτο,Χριστοδουλοπουλος,Βυντρα,Σπυροπουλος η ενδεκαδα.Παλι την εκανε την εκπληξη ο ολλανδος με Χριστοδουλοπουλο αντι Ιβανσιτς.Για να δουμε.

Επισκέπτης
Γκαλινοβιτς,Μουν,Σαριεγκι,Ματος,Γκουμας,Κλειτον,Σαλπιγγιδης,Ζιλμπερτο,Χριστοδουλοπουλος,Βυντρα,Σπυροπουλος η ενδεκαδα.Παλι την εκανε την εκπληξη ο ολλανδος με Χριστοδουλοπουλο αντι Ιβανσιτς.Για να δουμε.
σουηδε ποσοι απο οσους γραφεις ξερουν μπαλλα-εισαι περηφανος που φορανε την φανελλα της ομαδας σου???

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
παρε ενα βιντεακι να χωνεψεις τη χαλουμπουτσα!!!! καναπε ομαδα των μυριων ργιολιτσα καναπε!!!! :rockon: :rockon:
Ρε bodo ποσο χρονων εισαι? κατι πιο εξυπνο δεν εχεις να πεις? κανε χαβαλε πες την μας αλλα μην επαναλαμβανεσαι εκτος και αν εισαι κανα 12χρονο οποτε παω πασο.

ΥΓ.Απαγορευεται η εισοδος σε ανηλικους στο σαιτ.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Όπως έχυσες και την Ίντερ πριν δυο βδομαδούλες;
Ακόμα περιμένω να βάλεις εκείνο το στοιχηματάκι αγαπητέ συν-βάζελε.
Και δεν είδα κανένα σχολιό σου μετά τον αγώνα.

οριστε κυριε φεθρυ....σχολιο αγωνα panathinaikos vs inter εξτρα για παρτυ σου
για να δουμε λοιπον....

Φασεις αγωνα:

Παναθηναικος:
1. εκτελεση φαουλ με απευθειας σουτ απο τον ματος (καλη προσπαθεια)
2. πολυ καλο σουτ απο τον μουν, αποκρουση σεζαρ
3. καλος συνδιασμος καρα/μουν, μουν μπαινει επικινδυνα στη περιοχη
4. μουν εξοχη ενεργεια, ωραια ντριπλα, σουτ στο οριζοντιο δοκαρι (τo cabron o materazzi βαζει το ποδι), σφιγγει ο κωλος του μουρινιο
5. κλειτον μεγαλη ευκαιρια για γκολ (πολυ καλος συνδιασμος ΜΕΣΑ στην περιοχη της ιντερ, ο ζιλμπερτο κανει το uno-due με τον κλειτον, καταστασεις σαμπα μεσα στην περιοχη της ιντερ, σφιγγει ο κωλος του μουρινιο)
6. εκτελεση φαουλ απο iva, η μπαλα μπαινει επικινδυνα στην περιοχη της ιντερ, διωχνουν στο τσακ οι ιταλοι
7. πιεση παναθηναικου που οδηγει σε λαθος της ιντερ / πολυ καλο σουτ απο τον χριστοδουλοπουλο

Ιντερ:
1. εξαιρετικη προωθημενη απο τον μαικον, ο ibra δεν αξιοποιει την φαση
2. κουαρεσμα πολυ καλο σουτ, αποκρουση γκαλινοβιτς
3. ibra πολυ καλη ενεργεια, φοβερο σουτ, αποκρουση γκαλινοβιτς
4. απιστευτη ενεργεια απο τον iBRa "the cOBRa" (παιρνει την μπαλα και τα γαμαει ολα), η φαση καταληγει σε γκολ απο τον μαντσινι
5. φιγκο μπαινει στην περιοχη και σεντραρει απο αριστερα, ο μαντσινι σπαταλαει την φαση
6. αντεπιθεση ιντερ, ο ibra κανει τα μαγικα του (no-look pass) και o aDRi "the BuLLDoZeR" τελειωνει την φαση με τον δικο του τροπο.... (bravo adri, WELCOME BACK IMPERATORE!!!)

Εξελιξη παιχνιδιου:
0´-15´: πιεζει ο παναθηναικος που διατηρει τον ελεγχο της μπαλας (μουρινιο δειχνει εκνευρισμενος, μαλλον δεν του πολυαρεσει αυτο που βλεπει μεσα στο γηπεδο...)
15´-30´: ο μουρινιο κανει διορθωτικες κινησεις με αποτελεσμα να εξισορροπησει το ματς, η ιντερ δημιουργει τις πρωτες ευκαιριες και πετυχαινει γκολ στο 27´
30´-45´: ο παναθηναικος μετα το αρχικο μουδιασμα εξαιτιας του γκολ, αρχιζει να μεταφερει παλι την μπαλα προς το τερμα της ιντερ.
45´-60´: ο παναθηναικος ανεβαζει στροφες και σφυροκοπα την ιντερ, την οποια εχει ουσιαστικα στημενη στα τεσσερα (κλειτον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ, αλλα...)
60´-75´: μονο ο παναθηναικος υπαρχει στο γηπεδο, η ιντερ προσπαθει να κρατησει το σκορ με νυχια και με δοντια
75´-90´: ο παναθηναικος ανοιγει την αμυνα και παιζει full επιθεση, ωστε να φτασει στην ισοφαριση (γκολ απο αντεπιθεση)

Ο κοσμος:
ΦΟΒΕΡΟΣ. δημιουργει φανταστικη ατμοσφαιρα. προωθει την ομαδα καθ´ ολη την διαρκεια του αγωνα και επιβραβευει την προσπαθεια των παικτων στη ληξη του παιχνιδιου.

Προπονητες:

Μουρινιο: αντε κουφαλα, φτηνα την γλυτωσες ( δευτερη φορα εισαι τυχερος στην αθηνα)
Τεν κατε: ΜΑΓΚΑΣ και μεγαλο αλανι απο το γκετο του αμστερνταμ.
Σε καμια φαση του αγωνα δεν κωλωσε, αντιθετως επαιξε full για νικη.

Συμπερασματα:
ιντερ: πολυ δυνατη ομαδα με ηγετη τον μεγιστο μαγκα και καλυτερο προπονητη στον κοσμο (θα κατακτησει ανετα το πρωταθλημα στην ιταλια και το champions league)

παναθηναικος: με αποσταση η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα. (Θα κατακτησει χαλαρα το πρωταθλημα στην ελλαδα και στο champions league θα περασει ανετα την φαση των ομιλων. λογικο μου φαινεται με βαση την εικονα του παιχνιδιου ο παναθηναικος να φτασει στα προημιτελικα)

ευχαριστημενος τωρα;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε φιλε πηγα και διαβασα την συνεντευξη τυπου του τεν κατε,την δηλωση του Σαλπιγγιδη στην ιδια συνεντευξη τυπου,τις δηλωσεις των παικτων κατα την αναχωρηση τους για την Λευκωσια.Μουν,Ματος,Ζιλμπερτο λενε παμε για την νικη,ο Σαλπι λεει παμε για την νικη αλλα και η ισοπαλια δεν ειναι αρνητικο αποτελεσμα.Του τεν κατε μπορεις να μου την βρεις?Επειδη εγω δεν την βρηκα πουθενα.
ηταν ομιλια μεσα στα αποδυτηρια που διερρευσε,στο φιλαθλο το διαβασα....
για το αλλο ειχες δικιο...σε ομιλο το 2002 ηταν με την σπαρτα,ο-2.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
σουηδε ποσοι απο οσους γραφεις ξερουν μπαλλα-εισαι περηφανος που φορανε την φανελλα της ομαδας σου???
Γκαλινοβιτς-τραγικος.Τον εχω σιχαθει τοσα χρονια.Γκουμας-στα παπαρια μου τον εχω γραμμενο.Ειναι ''ψυχαρα'' αλλα δεν τον θελω βασικο.Μονο για εξεδρα.Μονο για να λεει στους ξενους τι σημαινει Παναθηναικος.Σαριεγκι-την ξερει την θεση αλλα ειναι πιο αργος και απο τον θανατο,επομενως τον θελω για αλλαγη.Βυντρα-αμυντικα πολυ καλος ομως εχει ενα πολυ μεγαλο ελαττωμα.Ειναι στοκος και ως γνωστον αν δεν εχεις μυαλο δεν μπορεις να εισαι καλος σε οποιονδηποτε τομεα της ζωης σου,ο,τι επαγγελμα και να κανεις.Σπυροπουλος-γουσταρω με τα μπουνια.Ζιλμπερτο-επισης γουσταρω.Ματος-παικτουρα.Μουν-δεν με χαλαει μεχρι τωρα.Η πορεια θα τον κρινει.Κλειτον-ουτε κρυο ουτε ζεστη.Εχει καποια πολυ καλα στοιχεια τεχνικα και αυτος χρειαζεται χρονο.Χριστοδουλοπουλος-ξερει μπαλιτσα αλλα και αυτον δεν μπορω να τον κρινω απο τωρα.Γουσταρω παντως που ειναι πιτσιρικας και ελληνας.Σαλπιγγιδης-γουσταρω τρελλα.Μου αρεσει πολυ σαν ποδοσφαιριστης.Τρεχει ολο το 90λεπτο,τα δινει ολα για την ομαδα αν και ειναι μπαοκι,ειναι καλος σκορερ και πανω απολα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.Δεν ξερω αν σε καλυψα...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ηταν ομιλια μεσα στα αποδυτηρια που διερρευσε,στο φιλαθλο το διαβασα....
για το αλλο ειχες δικιο...σε ομιλο το 2002 ηταν με την σπαρτα,ο-2.....
Δεν σε αμφισβητω οτι μπορει να εχει ειπωθει.Απλα επειδη δεν το βρηκα σε ρωτησα αν μπορεις να το βρεις εσυ..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
για να δουμε λοιπον....

Φασεις αγωνα:

Παναθηναικος:
1. εκτελεση φαουλ με απευθειας σουτ απο τον ματος (καλη προσπαθεια)
2. πολυ καλο σουτ απο τον μουν, αποκρουση σεζαρ
3. καλος συνδιασμος καρα/μουν, μουν μπαινει επικινδυνα στη περιοχη
4. μουν εξοχη ενεργεια, ωραια ντριπλα, σουτ στο οριζοντιο δοκαρι (τo cabron o materazzi βαζει το ποδι), σφιγγει ο κωλος του μουρινιο
5. κλειτον μεγαλη ευκαιρια για γκολ (πολυ καλος συνδιασμος ΜΕΣΑ στην περιοχη της ιντερ, ο ζιλμπερτο κανει το uno-due με τον κλειτον, καταστασεις σαμπα μεσα στην περιοχη της ιντερ, σφιγγει ο κωλος του μουρινιο)
6. εκτελεση φαουλ απο iva, η μπαλα μπαινει επικινδυνα στην περιοχη της ιντερ, διωχνουν στο τσακ οι ιταλοι
7. πιεση παναθηναικου που οδηγει σε λαθος της ιντερ / πολυ καλο σουτ απο τον χριστοδουλοπουλο

Ιντερ:
1. εξαιρετικη προωθημενη απο τον μαικον, ο ibra δεν αξιοποιει την φαση
2. κουαρεσμα πολυ καλο σουτ, αποκρουση γκαλινοβιτς
3. ibra πολυ καλη ενεργεια, φοβερο σουτ, αποκρουση γκαλινοβιτς
4. απιστευτη ενεργεια απο τον iBRa "the cOBRa" (παιρνει την μπαλα και τα γαμαει ολα), η φαση καταληγει σε γκολ απο τον μαντσινι
5. φιγκο μπαινει στην περιοχη και σεντραρει απο αριστερα, ο μαντσινι σπαταλαει την φαση
6. αντεπιθεση ιντερ, ο ibra κανει τα μαγικα του (no-look pass) και o aDRi "the BuLLDoZeR" τελειωνει την φαση με τον δικο του τροπο.... (bravo adri, WELCOME BACK IMPERATORE!!!)

Εξελιξη παιχνιδιου:
0´-15´: πιεζει ο παναθηναικος που διατηρει τον ελεγχο της μπαλας (μουρινιο δειχνει εκνευρισμενος, μαλλον δεν του πολυαρεσει αυτο που βλεπει μεσα στο γηπεδο...)
15´-30´: ο μουρινιο κανει διορθωτικες κινησεις με αποτελεσμα να εξισορροπησει το ματς, η ιντερ δημιουργει τις πρωτες ευκαιριες και πετυχαινει γκολ στο 27´
30´-45´: ο παναθηναικος μετα το αρχικο μουδιασμα εξαιτιας του γκολ, αρχιζει να μεταφερει παλι την μπαλα προς το τερμα της ιντερ.
45´-60´: ο παναθηναικος ανεβαζει στροφες και σφυροκοπα την ιντερ, την οποια εχει ουσιαστικα στημενη στα τεσσερα (κλειτον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ, αλλα...)
60´-75´: μονο ο παναθηναικος υπαρχει στο γηπεδο, η ιντερ προσπαθει να κρατησει το σκορ με νυχια και με δοντια
75´-90´: ο παναθηναικος ανοιγει την αμυνα και παιζει full επιθεση, ωστε να φτασει στην ισοφαριση (γκολ απο αντεπιθεση)

Ο κοσμος:
ΦΟΒΕΡΟΣ. δημιουργει φανταστικη ατμοσφαιρα. προωθει την ομαδα καθ´ ολη την διαρκεια του αγωνα και επιβραβευει την προσπαθεια των παικτων στη ληξη του παιχνιδιου.

Προπονητες:

Μουρινιο: αντε κουφαλα, φτηνα την γλυτωσες ( δευτερη φορα εισαι τυχερος στην αθηνα)

Συμπερασματα:
ιντερ: πολυ δυνατη ομαδα με ηγετη τον μεγιστο μαγκα και καλυτερο προπονητη στον κοσμο (θα κατακτησει ανετα το πρωταθλημα στην ιταλια και το champions league)

παναθηναικος: με αποσταση η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα. (Θα κατακτησει χαλαρα το πρωταθλημα στην ελλαδα και στο champions league θα περασει ανετα την φαση των ομιλων. λογικο μου φαινεται με βαση την εικονα του παιχνιδιου ο παναθηναικος να φτασει στα προημιτελικα)

ευχαριστημενος τωρα;
α ρε πουστη πλεζουρα ποσα ξερεις.....
εχουν μπερδεψει το προ με την πραγματικοτητα.....
αλλο ματς ειδα εγω ο μαλακας;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Γκαλινοβιτς-τραγικος.Τον εχω σιχαθει τοσα χρονια.Γκουμας-στα παπαρια μου τον εχω γραμμενο.Ειναι ''ψυχαρα'' αλλα δεν τον θελω βασικο.Μονο για εξεδρα.Μονο για να λεει στους ξενους τι σημαινει Παναθηναικος.Σαριεγκι-την ξερει την θεση αλλα ειναι πιο αργος και απο τον θανατο,επομενως τον θελω για αλλαγη.Βυντρα-αμυντικα πολυ καλος ομως εχει ενα πολυ μεγαλο ελαττωμα.Ειναι στοκος και ως γνωστον αν δεν εχεις μυαλο δεν μπορεις να εισαι καλος σε οποιονδηποτε τομεα της ζωης σου,ο,τι επαγγελμα και να κανεις.Σπυροπουλος-γουσταρω με τα μπουνια.Ζιλμπερτο-επισης γουσταρω.Ματος-παικτουρα.Μουν-δεν με χαλαει μεχρι τωρα.Η πορεια θα τον κρινει.Κλειτον-ουτε κρυο ουτε ζεστη.Εχει καποια πολυ καλα στοιχεια τεχνικα και αυτος χρειαζεται χρονο.Χριστοδουλοπουλος-ξερει μπαλιτσα αλλα και αυτον δεν μπορω να τον κρινω απο τωρα.Γουσταρω παντως που ειναι πιτσιρικας και ελληνας.Σαλπιγγιδης-γουσταρω τρελλα.Μου αρεσει πολυ σαν ποδοσφαιριστης.Τρεχει ολο το 90λεπτο,τα δινει ολα για την ομαδα αν και ειναι μπαοκι,ειναι καλος σκορερ και πανω απολα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.Δεν ξερω αν σε καλυψα...
αμα εσενα σου κανουν αυτοι που αναφερεις εμενα μου περισσευουν..ομως μην εχεις & απαιτησεις,μην πικραθεις αμα φας & φετος 4..

Επισκέπτης
α ρε πουστη πλεζουρα ποσα ξερεις.....
εχουν μπερδεψει το προ με την πραγματικοτητα.....
αλλο ματς ειδα εγω ο μαλακας;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:
μην ασχολεισαι με το παρλιακο ρε..αυτο το εχει καψει προ πολλου..εδω παλια εμπαινε στις 3 το πρωι για να μας την πει..μιλα με κανα σοβαρο ατομο & γραψτον στην πουτσα σου οτι & αν γραψει..ανηκει στην ιδια κατηγορια με τον παλερμο & τον ροζ πουστρακο λεμε..
η παπια ετσι & αλλιως ειναι μια κατηγορια μονη της..

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16

παω να δω την τριφυλλαρα πως θα χυσει την ομαδα που εχωσε 3 παλουκια....ξερετε φιλοι μου γαυροι που.....

αναλ λιωνει σε λιγο η καραμελα του ταχα τυχερου παναθηναικου στην ευρωπη....
ρε την πουτανα την τυχη πως τα φερνει τα πραματα ε?
ακους εκει να παιζω με την ανορθωση...με την ομαδα που σας....χαχαχαχαχα

ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
μην ασχολεισαι με το παρλιακο ρε..αυτο το εχει καψει προ πολλου..εδω παλια εμπαινε στις 3 το πρωι για να μας την πει..μιλα με κανα σοβαρο ατομο & γραψτον στην πουτσα σου οτι & αν γραψει..ανηκει στην ιδια κατηγορια με τον παλερμο & τον ροζ πουστρακο λεμε..
η παπια ετσι & αλλιως ειναι μια κατηγορια μονη της..

παππου....βγαλε ρε τα παλουκια που σου εχωσε στον κωλο ο κετσπαγια...σφιγμενος ακουγεσαι

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αμα εσενα σου κανουν αυτοι που αναφερεις εμενα μου περισσευουν..ομως μην εχεις & απαιτησεις,μην πικραθεις αμα φας & φετος 4..
Το αν θα φαω και φετος 4 θα το δουμε.9η αγωνιστικη ειναι το πρωτο δειγμα και τοτε θα μπορουμε να πουμε περισσοτερα.Οσο για τις απαιτησεις που εχω ειναι μεγαλες και πιστευω οτι η ομαδα εχει τα φοντα να τις πραγματοποιησει.Θα σε ρωταγα και σενα για την ομαδα σου αλλα τωρα σκεφτομαι το ματσακι και δεν μπορω να μπω σε τετοια κουβεντα.Επιγραμματικα παντως δεν βλεπω πως θα μου ριξεις 4 και φετος.Εχεις 2 παικτες που ειναι πραγματικα παικταραδες(Γκαλετι και Ντιογκο) εχεις 2 παρα πολυ καλους παικτες(Ντουντου και Μπελουτσι) αλλα απο εκει και περα δεν βλεπω τιποτα αλλο.Μεχρι τον Ιανουαριο θα πορευεσαι με 3 επιθετικους και με μονο κοφτη τον Στολτιδη(ο Πατσατζογλου ειναι πρωην ποδοσφαιριστης).''Κυριακη κοντη γιορτη ομως''.Ολα μεσα στο γηπεδο θα φανουν.

Επισκέπτης
Το αν θα φαω και φετος 4 θα το δουμε.9η αγωνιστικη ειναι το πρωτο δειγμα και τοτε θα μπορουμε να πουμε περισσοτερα.Οσο για τις απαιτησεις που εχω ειναι μεγαλες και πιστευω οτι η ομαδα εχει τα φοντα να τις πραγματοποιησει.Θα σε ρωταγα και σενα για την ομαδα σου αλλα τωρα σκεφτομαι το ματσακι και δεν μπορω να μπω σε τετοια κουβεντα.Επιγραμματικα παντως δεν βλεπω πως θα μου ριξεις 4 και φετος.Εχεις 2 παικτες που ειναι πραγματικα παικταραδες(Γκαλετι και Ντιογκο) εχεις 2 παρα πολυ καλους παικτες(Ντουντου και Μπελουτσι) αλλα απο εκει και περα δεν βλεπω τιποτα αλλο.Μεχρι τον Ιανουαριο θα πορευεσαι με 3 επιθετικους και με μονο κοφτη τον Στολτιδη(ο Πατσατζογλου ειναι πρωην ποδοσφαιριστης).''Κυριακη κοντη γιορτη ομως''.Ολα μεσα στο γηπεδο θα φανουν.
κοντος ψαλμος αλληλουια..

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
για να δουμε λοιπον....

Φασεις αγωνα:

Παναθηναικος:

σφιγγει ο κωλος του μουρινιο
σφιγγει ο κωλος του μουρινιο
Ιντερ:
Εξελιξη παιχνιδιου:
μουρινιο δειχνει εκνευρισμενος, μαλλον δεν του πολυαρεσει αυτο που βλεπει μεσα στο γηπεδο...)
πετυχαινει γκολ στο 27´
60´: ο παναθηναικος  σφυροκοπα την ιντερ, την οποια εχει ουσιαστικα στημενη στα τεσσερα (κλειτον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ, αλλα...)
Προπονητες:[/b]
Συμπερασματα:
παναθηναικος: με αποσταση η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα. (Θα κατακτησει χαλαρα το πρωταθλημα στην ελλαδα και στο champions league θα περασει ανετα την φαση των ομιλων. λογικο μου φαινεται με βαση την εικονα του παιχνιδιου ο παναθηναικος να φτασει στα προημιτελικα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τι λεει ο ανθρωπας ρεεεεεε. . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom