Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μην μπερδευεσαι πλεζουρα.Η κωλοφαρδια η δικια μας ειναι κυριως στις κληρωσεις και οχι στους αγωνες.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
ρε θα μας τρελλανεις;;;;;;
για τις μεγαλυτερες μαγικες εικονες που εχουν δει τα ματια μας στο τσου λου υπευθυνος ειναι ο τριφυλλοφορος....
τι να πρωτοθυμηθω;;;;;;
αγιαξ;;;;
πορτο;;;;
αμβουργο;;;;;
σαλκε;;;;;;
ποιος θα ξεχασει στο τελευταιο δευτερολεπτο στο αμβουργο την εξεπαφης κεφαλια στο δοκαρι του μαυρου σεντερ φορ που ειχανε;;;;;
στο πορτο και στον αγιαξ που η λεξη κατηφορα δεν αρκει για να χαρακτηρισει την μορφη του αγωνα;;;;;
σας αρεσει να αυτοπαραμυθιαζεστε;;;;;
ολα τα διπλα σας εχουν βρει το θεο να ''ροχαλιζει'''
σε αντιθεση με τα δυο και μοναδικα αλλα ''μαγκικα ''διπλα του θρυλου....
θα ξεχασει κανεις οτι για μια απο τις πορειες σας που περηφανευεστε στη φαση των 8 ανριμετωπισατε μια ασημη ποιλωνικη ομαδα που στην πορεια διαλυθηκε ;;;;;;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για τις μεγαλυτερες μαγικες εικονες που εχουν δει τα ματια μας στο τσου λου υπευθυνος ειναι ο τριφυλλοφορος....
τι να πρωτοθυμηθω;;;;;;
αγιαξ;;;;
πορτο;;;;
αμβουργο;;;;;
σαλκε;;;;;;
ποιος θα ξεχασει στο τελευταιο δευτερολεπτο στο αμβουργο την εξεπαφης κεφαλια στο δοκαρι του μαυρου σεντερ φορ που ειχανε;;;;;
στο πορτο και στον αγιαξ που η λεξη κατηφορα δεν αρκει για να χαρακτηρισει την μορφη του αγωνα;;;;;
θα ξεχασει κανεις οτι για μια απο τις πορειες σας που περηφανευεστε στη φαση των 8 ανριμετωπισατε μια ασημη ποιλωνικη ομαδα που στην πορεια διαλυθηκε ;;;;;;
πολύ σε πόνεσε ο αποκλεισμός σας αδερφέ μου....μα πάρα πολύ..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τι να πρωτοθυμηθω;;;;;;
αγιαξ;;;;
πορτο;;;;
αμβουργο;;;;;
σαλκε;;;;;;
Για Αμβουργο,Πορτο και Αγιαξ εχεις δικιο.Για την Σαλκε μαλλον δεν τα θυμασαι καλα.Αρχιδια ευκαιριες ειχε κανει η Σαλκε.Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι αυτοι οι 3 αγωνες ειναι ικανοι να σε κανουν να βγαλεις συμπερασμα με γεια σου με χαρα σου.Τα περσινα 2 διπλα του Ολυμπιακου επισης δεν τα θυμασαι καλα.Με την Λατσιο ηταν οντως παλικαρισιο και αξιο και στα ισια και ο,τι θελεις.Με την Βερντερ ομως εχεις λαθος.Στο πρωτο ημιχρονο επρεπε να ειναι 3-0.Για να μην θυμηθω το αχαστο που χανει ο Μερτεζακερ στο 1-1.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε εκει κι αν εχει κορακες. Θα δεις το βραδυ τι κορακας θα σου κατσει. Ο πωςτονλενε αντιπροεδρος της UEFA Κυπριος ειναι και μες στα κολπα. Τετοια διατησια στο Καραισκακη ουτε η Ρεαλ δεν ειχε περυσι

καλησπέρα ΠΑΝΑΘΕΣ.....καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας απόψε...με πολλή σοβαρότητα το τσιμπάμε το 2πλάκι......βλέπετε στο τσουλου δεν έχει....κόρακες.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οσο γιαυτο που λες για την Λεγκια,αυτη επαιζε ρε μαγκα τοτε στο τσουλου με αυτην κληρωθηκαμε.Δηλαδη επειδη ηταν κατωτερη απο τα ευρωπαικα μεγαθηρια πρεπει να νιωθουμε τυψεις που περασαμε στους 4 αποκλειοντας πολωνικη ομαδα?Και αν ξαναδιαβασεις προσεκτικα μονος μου παραδεχτηκα οτι στις κληρωσεις ειμαστε τυχεροι.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Φιλε εκει κι αν εχει κορακες. Θα δεις το βραδυ τι κορακας θα σου κατσει. Ο πωςτονλενε αντιπροεδρος της UEFA Κυπριος ειναι και μες στα κολπα. Τετοια διατησια στο Καραισκακη ουτε η Ρεαλ δεν ειχε περυσι
σωστός αλλά....άμα έχει αρχίδια η ομάδα ας ρίξει 2 μπαλλάκια στο ημίχρονο και μετά άστους να χτυπιούνται....αλλιώς καλά τσιμπούκια.....ετσι κάνουν οι ομάδες...για εμάς θα δούμε το βράδυ...αν τάχουμε.....ακόμα έχω κάποιες αμφιβολίες...

Επισκέπτης
σωστός αλλά....άμα έχει αρχίδια η ομάδα ας ρίξει 2 μπαλλάκια στο ημίχρονο και μετά άστους να χτυπιούνται....αλλιώς καλά τσιμπούκια.....ετσι κάνουν οι ομάδες...για εμάς θα δούμε το βράδυ...αν τάχουμε.....ακόμα έχω κάποιες αμφιβολίες...
ΕΥΓΕ ρε πιτσουνομαγκα..αν & εφαγες την μαρινα απο το κολληταρι μου σε γουσταρω γιατι εισαι σπαθενιος..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
φετος ολα ειναι ανοικτα
γινανε πολλες εκπληξεις
[youtube=425,350]fCyzLQS1qDg&feature=related[/youtube]

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Ηθελα ναξερα σημερα οι γαυροι :headbang: :headbang: :headbang: τι θα υποστηριζουν ? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΕΥΓΕ ρε πιτσουνομαγκα..αν & εφαγες την μαρινα απο το κολληταρι μου σε γουσταρω γιατι εισαι σπαθενιος..
μερσί ρε πλέζουρα...είπαμε πλάκα,μαλακίτσες αλλά.....χωρίς μαρμελάδα στα μάτια.....έχουμε δρόμο ακόμα για να γίνουμε ομάδα καλή...έτσι κι αλλιώς εγω περιμένω την καλή ομάδα του χρόνου...φέτος θέλω να φτιαχτεί ένας καλός κορμος.....και με τις κατάλληλες προσθήκες να φτιαχτούμε......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μερσί ρε πλέζουρα...είπαμε πλάκα,μαλακίτσες αλλά.....χωρίς μαρμελάδα στα μάτια.....έχουμε δρόμο ακόμα για να γίνουμε ομάδα καλή...έτσι κι αλλιώς εγω περιμένω την καλή ομάδα του χρόνου...φέτος θέλω να φτιαχτεί ένας καλός κορμος.....και με τις κατάλληλες προσθήκες να φτιαχτούμε......
περιστεριωτες=σπαθενιοι
ταυριωτες=κωλοτουμπες
:2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Για Αμβουργο,Πορτο και Αγιαξ εχεις δικιο.Για την Σαλκε μαλλον δεν τα θυμασαι καλα.Αρχιδια ευκαιριες ειχε κανει η Σαλκε.Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι αυτοι οι 3 αγωνες ειναι ικανοι να σε κανουν να βγαλεις συμπερασμα με γεια σου με χαρα σου.Τα περσινα 2 διπλα του Ολυμπιακου επισης δεν τα θυμασαι καλα.Με την Λατσιο ηταν οντως παλικαρισιο και αξιο και στα ισια και ο,τι θελεις.Με την Βερντερ ομως εχεις λαθος.Στο πρωτο ημιχρονο επρεπε να ειναι 3-0.Για να μην θυμηθω το αχαστο που χανει ο Μερτεζακερ στο 1-1.
δηλαδη παραδεχεσαι οτι τα τρια στα τεσσερα διπλα σου ειναι ''μαγικη εικονα'' και εξακολουθεις να υποστηριζεις οτι δεν εισαι κωλοφαρδος;;;;;
με 75% ευστοχια;;;;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δηλαδη παραδεχεσαι οτι τα τρια στα τεσσερα διπλα σου ειναι ''μαγικη εικονα'' και εξακολουθεις να υποστηριζεις οτι δεν εισαι κωλοφαρδος;;;;;
με 75% ευστοχια;;;;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Αυτα τα 4 ειναι μονο τα διπλα μου??Για ψαξε καλυτερα.

Επισκέπτης
τα δικα του διπλα δεν τα θυμαται σε 35 αγωνες ειναι 2!!! ιστορικο ρεκορ!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αν μιλαμε για ομιλους θυμησε μου....αληθεια δεν επιμενω,νομιζω οτι αυτα ειναι....
για ομιλους παντα μιλαμε ετσι;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom