Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εσεις ποσα διπλα κανατε; xaxaxaxa!!!!!!!!!
μωρη ργιολα περσονα εμενα μια μερα με ειχες πεθανει στο βιντεακι....
εδω τι επαθες;;;;;
στερεψανε οι εμπνευσεις σου;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρε μπροστα ,αφου ο τυπος ειναι φαλαινοθηρικο....
γιατι τον λυπασαι;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αν μιλαμε για ομιλους θυμησε μου....αληθεια δεν επιμενω,νομιζω οτι αυτα ειναι....
για ομιλους παντα μιλαμε ετσι;;;;;
Ειναι σιγουρα αλλα 2.Με Σπαρτα Πραγας 1-2 και με Ρειντζερς 1-3.Τωρα παιζει να μου διαφευγει καποιο.Δηλαδη μιλαμε για 3 διπλα στα 6 με τυχη.Αν και το διπλο με τον Αγιαξ και 100 σουτ να μου ειχαν κανει και 50 τετατετ να ειχαν χασει και 3 πεναλτι χαμενα να ειχανε δεν με ενδιαφερει καθολου.Μονο και μονο οτι πηρα διπλο εκει μεσα μου φτανει και μου περισσευει.Για να μην θυμηθω εκπληκτικες εμφανισεις του Παναθηναικου εκτος εδρας που ηταν ατυχος και καθολου κωλοφαρδος.Βλεπε 3-1 με την Γιουναιτεντ στο θεατρο και 3-1 με την Μπαρτσα στην Βαρκελωνη.Και για τον αγωνα με την Μπαρτσα μιλαμε για προκριση στους 4 του τσουλου.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ειναι σιγουρα αλλα 2.Με Σπαρτα Πραγας 1-2 και με Ρειντζερς 1-3.Τωρα παιζει να μου διαφευγει καποιο.Δηλαδη μιλαμε για 3 διπλα στα 6 με τυχη.Αν και το διπλο με τον Αγιαξ και 100 σουτ να μου ειχαν κανει και 50 τετατετ να ειχαν χασει και 3 πεναλτι χαμενα να ειχανε δεν με ενδιαφερει καθολου.Μονο και μονο οτι πηρα διπλο εκει μεσα μου φτανει και μου περισσευει.Για να μην θυμηθω εκπληκτικες εμφανισεις του Παναθηναικου εκτος εδρας που ηταν ατυχος και καθολου κωλοφαρδος.Βλεπε 3-1 με την Γιουναιτεντ στο θεατρο και 3-1 με την Μπαρτσα στην Βαρκελωνη.Και για τον αγωνα με την Μπαρτσα μιλαμε για προκριση στους 4 του τσουλου.
μονο με ραιηντζερς ειναι....
με σπαρτα ειναι προκριματικος και δεν σου ξεφευγει κανενα αλλο....
το μοναδικο ''μαγκικο''διπλο ηταν με ραιηντζερς....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μονο με ραιηντζερς ειναι....
με σπαρτα ειναι προκριματικος και δεν σου ξεφευγει κανενα αλλο....
το μοναδικο ''μαγκικο''διπλο ηταν με ραιηντζερς....
Κανεις λαθος.Και με την Σπαρτα στους ομιλους ηταν.Δευτερη φαση ομιλων τσουλου 2001-2002.Με 2 γκολ του Κωνσταντινου αν δεν κανω λαθος..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Στον προκριματικο ηταν με την Σλαβια Πραγας,1-2 παλι εκεινη την χρονια.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τωρα τα υπολοιπα ειναι ''σαλια''
να θυμηθω και εγω τοτε....
με μονακο,με ρεαλ,με λα κορουνια,με γαλατα,με λυων,και αλλα.....
αλλα εσυ με εκραζες για τα διπλα....
και σε τιμωρησα με δυο απανωτα.....
θυμισε μου ποτε ηταν το τελευταιο διπλο σου γιατι κατι μου λεει οτι εχεις ξεκινησει καινουρια παραδοση  :grin: :grin: :grin: :grin:

magicon

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
 Ελα ρε Παναθα τρελλανε μας...

Βεντουζα στους χαλουμηδες...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τωρα τα υπολοιπα ειναι ''σαλια''
να θυμηθω και εγω τοτε....
με μονακο,με ρεαλ,με λα κορουνια,με γαλατα,με λυων,και αλλα.....
αλλα εσυ με εκραζες για τα διπλα....
και σε τιμωρησα με δυο απανωτα.....
θυμισε μου ποτε ηταν το τελευταιο διπλο σου γιατι κατι μου λεει οτι εχεις ξεκινησει καινουρια παραδοση  :grin: :grin: :grin: :grin:
Ρε hristidi θελεις πραγματικα να ξεκινησουμε κουβεντα για τις εκτος εδρας εμφανισεις των 2 ομαδων?Συγκρινε ποσους φορες εχεις παιξει εσυ τσουλου και ποσες εγω.Το τελευταιο μου διπλο ηταν με Ρειντζερς περιοδο 2003-2004.Και σου ξαναλεω μην βαζεις τον αγωνα με την Σαλκε στα κωλοφαρδα διπλα.Μια χαρα διπλο ηταν,αρχιδατο.Παπαρια φασεις ειχαν κανει.

Επισκέπτης
μωρη ργιολα περσονα εμενα μια μερα με ειχες πεθανει στο βιντεακι....
εδω τι επαθες;;;;;
στερεψανε οι εμπνευσεις σου;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρε μπροστα ,αφου ο τυπος ειναι φαλαινοθηρικο....
γιατι τον λυπασαι;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρε ενα βιντεακι να χωνεψεις τη χαλουμπουτσα!!!! καναπε ομαδα των μυριων ργιολιτσα καναπε!!!! :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε hristidi θελεις πραγματικα να ξεκινησουμε κουβεντα για τις εκτος εδρας εμφανισεις των 2 ομαδων?Συγκρινε ποσους φορες εχεις παιξει εσυ τσουλου και ποσες εγω.Το τελευταιο μου διπλο ηταν με Ρειντζερς περιοδο 2003-2004.Και σου ξαναλεω μην βαζεις τον αγωνα με την Σαλκε στα κωλοφαρδα διπλα.Μια χαρα διπλο ηταν,αρχιδατο.Παπαρια φασεις ειχαν κανει.
παντως 2 διπλα που εκανε σε γερμανια η λαγοομαδα συνδυαστηκαν με 2 γεγονοτα
1)διδυμοι πυργοι
2)σαμινα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δες και τι πνιγει ο τσεχ και μιλα μου μετα για κωλοφαρδια.....ΕΛΕΟΣ!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
ρε φιλε τη να θυμηθει 11 εμφανισεις μακριμανικα δυο φορες εβαλε!!! η ομαδα των μεγαλων μπατζετ καναπε. τους τσουζει δεν το καταλαβαινεις αφου δεν εχει να ασχοληθει σημερα με τιποτα αλλο!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παντως 2 διπλα που εκανε σε γερμανια η λαγοομαδα συνδυαστηκαν με 2 γεγονοτα
1)διδυμοι πυργοι
2)σαμινα
να σου πω πατρίδα....σήμερα για καλό κακό δεν πας το β΄ραδυ να κάτσεις σε καμμιά πλατεία?.......έχει να κουνήσει απο το 99....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
να σου πω πατρίδα....σήμερα για καλό κακό δεν πας το β΄ραδυ να κάτσεις σε καμμιά πλατεία?.......έχει να κουνήσει απο το 99....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οταν παιξετε γερμανια(βρεμη δηλαδη) θα εχω το νου μου

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δες και τι πνιγει ο τσεχ και μιλα μου μετα για κωλοφαρδια.....ΕΛΕΟΣ!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Ελα ρε φιλε κουλαρε.Γκολ παντα πνιγονται απο τερματζηδες.Δηλαδη ο καραφλος της Βερντερ ηταν καλυτερος περυσι?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλα λεω λοιπον ....5ετια και επεται συνεχεια....
αμα δεν καθαρισεις την ανορθωσουλα γεια χαρα....
και την λεω ανορθωσουλα γιατι ετσι οπως κανατε εσεις επειδη χασαμε εμεις σημαινει οτι την θεωρειτε ανυποληπτη ομαδα....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
φυσικα και θελω....γιατι εγω βλεπω μπαλλα και οχι τις αβαντες των μμε....
και μονο οτι πας να παιοξεις με την ανορθωσουλα εχοντας ''επισημα''σαν στοχο το Χ και δεν σε κραζουν τα μμε τα λεει ολα !!!!!!!
αν τολμαγε αυτο να το πει προπονητης του θρυλου ακομα θα τον ξεσκιζανε.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καλα λεω λοιπον ....5ετια και επεται συνεχεια....
αμα δεν καθαρισεις την ανορθωσουλα γεια χαρα....
και την λεω ανορθωσουλα γιατι ετσι οπως κανατε εσεις επειδη χασαμε εμεις σημαινει οτι την θεωρειτε ανυποληπτη ομαδα....
5ετια μεν,6 αγωνες σαυτο το χρονικο διαστημα δε.2 ισοπαλιες και 4 ηττες.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
φυσικα και θελω....γιατι εγω βλεπω μπαλλα και οχι τις αβαντες των μμε....
και μονο οτι πας να παιοξεις με την ανορθωσουλα εχοντας ''επισημα''σαν στοχο το Χ και δεν σε κραζουν τα μμε τα λεει ολα !!!!!!!
αν τολμαγε αυτο να το πει προπονητης του θρυλου ακομα θα τον ξεσκιζανε.....
Ποιος καθοριζει το επισημα ρε χρηστιδη?Τι μου λες τωρα?Δηλαδη επειδη ειπαν οτι αν δεν νικησουμε και το χ ειναι καλο σημαινει οτι παμε με στοχο το χ?Ημαρτον ρε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom