You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει η ενδεκάδα που κατέβασε.....αμυντικογενής πολύ.....το να φοβάσαι τόσο την ανόρθωση δεν μου κάνει...τεσπα...ο τεντάς ξέρει καλλίτερα....ελπίζω να πάει καλά....όπως τα σχεδίασε.......ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ........
axaxa!!!ti plaka einai ayti!!!akou o vazeloampalos kaliteros stin ellada!!!!re file pou zeis!!!tritotetartos eisai!!akomi kai o paok exei pio kali omada!!οριστε κυριε φεθρυ....σχολιο αγωνα panathinaikos vs inter εξτρα για παρτυ σου
για να δουμε λοιπον....
Φασεις αγωνα:
Παναθηναικος:
1. εκτελεση φαουλ με απευθειας σουτ απο τον ματος (καλη προσπαθεια)
2. πολυ καλο σουτ απο τον μουν, αποκρουση σεζαρ
3. καλος συνδιασμος καρα/μουν, μουν μπαινει επικινδυνα στη περιοχη
4. μουν εξοχη ενεργεια, ωραια ντριπλα, σουτ στο οριζοντιο δοκαρι (τo cabron o materazzi βαζει το ποδι), σφιγγει ο κωλος του μουρινιο
5. κλειτον μεγαλη ευκαιρια για γκολ (πολυ καλος συνδιασμος ΜΕΣΑ στην περιοχη της ιντερ, ο ζιλμπερτο κανει το uno-due με τον κλειτον, καταστασεις σαμπα μεσα στην περιοχη της ιντερ, σφιγγει ο κωλος του μουρινιο)
6. εκτελεση φαουλ απο iva, η μπαλα μπαινει επικινδυνα στην περιοχη της ιντερ, διωχνουν στο τσακ οι ιταλοι
7. πιεση παναθηναικου που οδηγει σε λαθος της ιντερ / πολυ καλο σουτ απο τον χριστοδουλοπουλο
Ιντερ:
1. εξαιρετικη προωθημενη απο τον μαικον, ο ibra δεν αξιοποιει την φαση
2. κουαρεσμα πολυ καλο σουτ, αποκρουση γκαλινοβιτς
3. ibra πολυ καλη ενεργεια, φοβερο σουτ, αποκρουση γκαλινοβιτς
4. απιστευτη ενεργεια απο τον iBRa "the cOBRa" (παιρνει την μπαλα και τα γαμαει ολα), η φαση καταληγει σε γκολ απο τον μαντσινι
5. φιγκο μπαινει στην περιοχη και σεντραρει απο αριστερα, ο μαντσινι σπαταλαει την φαση
6. αντεπιθεση ιντερ, ο ibra κανει τα μαγικα του (no-look pass) και o aDRi "the BuLLDoZeR" τελειωνει την φαση με τον δικο του τροπο.... (bravo adri, WELCOME BACK IMPERATORE!!!)
Εξελιξη παιχνιδιου:
0´-15´: πιεζει ο παναθηναικος που διατηρει τον ελεγχο της μπαλας (μουρινιο δειχνει εκνευρισμενος, μαλλον δεν του πολυαρεσει αυτο που βλεπει μεσα στο γηπεδο...)
15´-30´: ο μουρινιο κανει διορθωτικες κινησεις με αποτελεσμα να εξισορροπησει το ματς, η ιντερ δημιουργει τις πρωτες ευκαιριες και πετυχαινει γκολ στο 27´
30´-45´: ο παναθηναικος μετα το αρχικο μουδιασμα εξαιτιας του γκολ, αρχιζει να μεταφερει παλι την μπαλα προς το τερμα της ιντερ.
45´-60´: ο παναθηναικος ανεβαζει στροφες και σφυροκοπα την ιντερ, την οποια εχει ουσιαστικα στημενη στα τεσσερα (κλειτον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ, αλλα...)
60´-75´: μονο ο παναθηναικος υπαρχει στο γηπεδο, η ιντερ προσπαθει να κρατησει το σκορ με νυχια και με δοντια
75´-90´: ο παναθηναικος ανοιγει την αμυνα και παιζει full επιθεση, ωστε να φτασει στην ισοφαριση (γκολ απο αντεπιθεση)
Ο κοσμος:
ΦΟΒΕΡΟΣ. δημιουργει φανταστικη ατμοσφαιρα. προωθει την ομαδα καθ´ ολη την διαρκεια του αγωνα και επιβραβευει την προσπαθεια των παικτων στη ληξη του παιχνιδιου.
Προπονητες:
Μουρινιο: αντε κουφαλα, φτηνα την γλυτωσες ( δευτερη φορα εισαι τυχερος στην αθηνα)
Τεν κατε: ΜΑΓΚΑΣ και μεγαλο αλανι απο το γκετο του αμστερνταμ.
Σε καμια φαση του αγωνα δεν κωλωσε, αντιθετως επαιξε full για νικη.
Συμπερασματα:
ιντερ: πολυ δυνατη ομαδα με ηγετη τον μεγιστο μαγκα και καλυτερο προπονητη στον κοσμο (θα κατακτησει ανετα το πρωταθλημα στην ιταλια και το champions league)
παναθηναικος: με αποσταση η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα. (Θα κατακτησει χαλαρα το πρωταθλημα στην ελλαδα και στο champions league θα περασει ανετα την φαση των ομιλων. λογικο μου φαινεται με βαση την εικονα του παιχνιδιου ο παναθηναικος να φτασει στα προημιτελικα)
ευχαριστημενος τωρα;
ποτε προλαβες ρε πουστη μου να γραψεις....να μου ζήσεις σαριέγκι........
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σε πρόλαβα....ποτε προλαβες ρε πουστη μου να γραψεις....
Επισκέπτης
οπως τα σχεδιασε..τι καυλα εισαι μωρη παναθα???δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει η ενδεκάδα που κατέβασε.....αμυντικογενής πολύ.....το να φοβάσαι τόσο την ανόρθωση δεν μου κάνει...τεσπα...ο τεντάς ξέρει καλλίτερα....ελπίζω να πάει καλά....όπως τα σχεδίασε.......ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ........
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]dzoZnB8KYIc[/youtube]να μου ζήσεις σαριέγκι........
αρχισαμε
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε πουστη τηλεπαθεια εχεις?οπως τα σχεδιασε..τι καυλα εισαι μωρη παναθα???
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
2-0......στον κουβα....1-4 θα ερθι το πεξα στιχιμα
Επισκέπτης