δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει η ενδεκάδα που κατέβασε.....αμυντικογενής πολύ.....το να φοβάσαι τόσο την ανόρθωση δεν μου κάνει...τεσπα...ο τεντάς ξέρει καλλίτερα....ελπίζω να πάει καλά....όπως τα σχεδίασε.......ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ........
[youtube=425,350]JdwqE6itzFk&feature=related[/youtube]
μουνοπανα βαζελες πουθεναδες αυτοι ειστε
μια ζωη μιλατε και τρωτε την μια πουτσα πισω απο την αλλη
φεθρυ πουστρα φαε σεφταλιες
ορκα δες ονειρα
και οσοι αλλοι μιλαγατε η σεφταλια που εχει μπει στον κωλο σας ειναι καλη?
μουνοπανα βαζελες πουθεναδες αυτοι ειστε
μια ζωη μιλατε και τρωτε την μια πουτσα πισω απο την αλλη
φεθρυ πουστρα φαε σεφταλιες
ορκα δες ονειρα
και οσοι αλλοι μιλαγατε η σεφταλια που εχει μπει στον κωλο σας ειναι καλη?
Γκαλινοβιτς-τραγικος.Τον εχω σιχαθει τοσα χρονια.Γκουμας-στα παπαρια μου τον εχω γραμμενο.Ειναι ''ψυχαρα'' αλλα δεν τον θελω βασικο.Μονο για εξεδρα.Μονο για να λεει στους ξενους τι σημαινει Παναθηναικος.Σαριεγκι-την ξερει την θεση αλλα ειναι πιο αργος και απο τον θανατο,επομενως τον θελω για αλλαγη.Βυντρα-αμυντικα πολυ καλος ομως εχει ενα πολυ μεγαλο ελαττωμα.Ειναι στοκος και ως γνωστον αν δεν εχεις μυαλο δεν μπορεις να εισαι καλος σε οποιονδηποτε τομεα της ζωης σου,ο,τι επαγγελμα και να κανεις.Σπυροπουλος-γουσταρω με τα μπουνια.Ζιλμπερτο-επισης γουσταρω.Ματος-παικτουρα.Μουν-δεν με χαλαει μεχρι τωρα.Η πορεια θα τον κρινει.Κλειτον-ουτε κρυο ουτε ζεστη.Εχει καποια πολυ καλα στοιχεια τεχνικα και αυτος χρειαζεται χρονο.Χριστοδουλοπουλος-ξερει μπαλιτσα αλλα και αυτον δεν μπορω να τον κρινω απο τωρα.Γουσταρω παντως που ειναι πιτσιρικας και ελληνας.Σαλπιγγιδης-γουσταρω τρελλα.Μου αρεσει πολυ σαν ποδοσφαιριστης.Τρεχει ολο το 90λεπτο,τα δινει ολα για την ομαδα αν και ειναι μπαοκι,ειναι καλος σκορερ και πανω απολα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.Δεν ξερω αν σε καλυψα...