Ezra
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2009
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Ουτε η ΝΟΠΟ υπηρχε ? Για πες στον κοσμο ?
Νοπο σαν σύνδεσμος κανονικός με γραφεία κλπ όχι δεν υπήρχε
Εσύ θα μου πεις η νεκροκεφαλή που είχαν οι misfits απο που την εμπνεύστηκαν;
Ουτε η ΝΟΠΟ υπηρχε ? Για πες στον κοσμο ?
τυπε μιας και ξερει ιστορία ο τυπος, δεν τον ρωτας καλυτερα και για πιο δημοκρατικές παρατάξεις ;Νοπο σαν σύνδεσμος κανονικός με γραφεία κλπ όχι δεν υπήρχε
Ρε φιλε θα μπορουσε να υπαρχει Νεοφασιστικη Οργανωση Παναθηναικων Οπαδων με γραφεια ? Επκοινωνεις ?Νοπο σαν σύνδεσμος κανονικός με γραφεία κλπ όχι δεν υπήρχε
θυμήσου πως στη χώρα αρμέγανε ψηφαλάκια με την υπόσχεση της μειωμένης θητείας ...Μη βρίζεις μαν ηρεμα
Ρε φιλε θα μπορουσε να υπαρχει Νεοφασιστικη Οργανωση Παναθηναικων Οπαδων με γραφεια ? Επκοινωνεις ?
Τι ειναι αυτα που μου λες τωρα, εγω με τον Παναθηναικο ασχολουμε μονο
Οι φίλαθλοι της Εφές δεν υπάρχει ουτε 1/1000 να κάνουν κάτι τέτοιο.Θέλω να δω όταν παίξουν με Εφές ή Φενέρ στην Τουρκία και οι οπαδοί κρεμάσουν σημαίες με την Κύπρο κόκκινη με την ημισέλινο τι θα κάνουν
Ναι καλά μιλάς για 89-90....Ουτε η ΝΟΠΟ υπηρχε ? Για πες στον κοσμο ?
Παναθηναϊκός 100%,στο υπογράφω,αλλά έχει τις απόψεις του.Τι ήταν η νοπο αφού τα ξέρεις
Πες μας και για το φιλικό μην το ξεχάσεις
Παναθηναϊκός είσαι;με έχεις μπερδέψει
Εσύ δεν μιλάς αλλά ξέρεις πολλά απο μέσα,σαν πιο φρεσκαδούρα.τυπε μιας και ξερει ιστορία ο τυπος, δεν τον ρωτας καλυτερα και για πιο δημοκρατικές παρατάξεις ;
πχ πορεια πολυτεχνείου για μεροκαματο προστασίας της πάσπ απο αναρχικούς ;;;
Γαμησέ τα,χοντρή μαλακία ότι είπε και δεν ισχύει κιόλας.Παναθηναϊκός και μου λέει για φιλικό με ναζί; Ούτε ο Τσουκαλάς δεν τα λέει πια
Νοπο είναι αρχές 80 όχι 90
Πέρο Άντιτς τύπε τσιπουριάρη.θα σου πω τι δεν θα καναμε δεν θα του ζηταγαμε και συγνωμη
Γαμησέ τα,χοντρή μαλακία ότι είπε και δεν ισχύει κιόλας.
Τέλη 90 διαλύθηκαν τελείως.
Ακόμα και δεκαετία 90 υπήρχαν σε πυρήνες δεξιά και αριστερά.
βασικά μύθος ήταν , ξεκίνησε από έναν αγώνα της Εθνικής με την τότε ΕΣΣΔ στη Λεωφόρο που μάλλον κερδίσαμε από όσα μου έχει πεί παλιός....Παναθηναϊκός και μου λέει για φιλικό με ναζί; Ούτε ο Τσουκαλάς δεν τα λέει πια
Νοπο είναι αρχές 80 όχι 90
Υπήρξε κανονικά.Σαν ΝΟΠΟ σου λέω
περισσότερο μύθος ήταν η φάση πιστεύω επειδή είχε το όνομα έμεινε
Μια "παρέα" της εποχής των αρχών 80 νομίζω ήταν και γνωστός μετέπειτα συνδέσμιτης πολύ πιτσιρικάς τότε
Πυρήνες έτσι γενικά και αόριστα μπορεί να υπάρχουν και στην εποχή μας
στην περιοχή που πήγε ο Μαρνέζος αφού ήρθε από Αμερική , τι να γινόταν ? κκε ? ή γαύρος ?Υπήρξε κανονικά.
Σημείο συνάντησης πίσω από τα προσφυγικά.
Επειβεβαιώθηκε ο @ROB. C που έλεγε για τον Μαρνέζο....
Δεν μιλάω για αόριστα πράγματα,αλλα για συγκεκριμένα,σκληροί πυρήνες που έκαναν κουμάντο χωρίς το ακροδεξιό πέπλο πλέον....
Για αυτό και το πιο πολύ ξύλο από ένα σημείο και μετά ήταν με νιόνιους και χανούμισες,που ήταν αντίφα και ανάρχες σε καλό ποσοστό.
Οι γαύροι ανέκαθεν είχαν σκληρό πατριωτικό πυρήνα,υποβρύχιος κτλ.
Με γαύρους υπήρχαν σκηνικά αλλά λιγότερα.
Και κωλο θα στήσουν και συγνώμη θα ζητήσουν τι να κάνουμε όταν έχεις βάψει όλη την Αθήνα και την υπολοιπη την εχεις ρουφιανέψει θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά ; Υπάρχουν μόνο στα ντουβάρια και στα γραφεία της γαδα προσκυνημένοι να δίνουν κόσμο να γλείφουν εκεί που έχεζαν έχουν πάψει από καιρού να είναι σοβαροί αντίπαλοι μας δεν τους βλέπουνε κανΟ αταμαν πολυ καλα εκανε και υπερασπιστηκε την χωρα του...
Ο τρακης πολυ καλα εκανε που υπερασπιστηκε τον προπονητη του αφου απο αυτον βγαζει κερδος...
Αλλα δεν εχει γινει ποτε στην οπαδικη ιστορια, ο κεντρικος συνδεσμος μιας ομαδας να ζηταει συγγνωμη για κατι σωστο που εκανε...
Και ζητησε συγγνωμη επειδη ο αλλος πηρε την 7η ευρωλιγκα...αν ηταν ο πεδουλακης δηλαδη δεν θα ζητουσαν συγγνωμη...
Ειναι οπαδικη ξεφτυλα οπως και να το κανουμε...δηλαδη αν του χρονου ο αταμαν παρει το 8ο και ζητησει να βαλετε την ημισελινο στην σημαια σας, θα το δεχτειτε?
Λογικά θαναι το 1-0 το 79 που προκρίθηκε στο euro του 80βασικά μύθος ήταν , ξεκίνησε από έναν αγώνα της Εθνικής με την τότε ΕΣΣΔ στη Λεωφόρο που μάλλον κερδίσαμε από όσα μου έχει πεί παλιός....
Κάποια ομάδα από την 13 πέταξε φωτοβολίδες σε μιά τοπική του κκε στην Ιπποκράτους κατά την πορεία προς Ομόνοια,
παραλλάσσοντας το πασοκικό σύνθημα σε σεισμός σεισμός (σοσιαλισμός) παναθηναικός και ναζισμός ...
Για ποια περίοδο μιλάς εδω ;80sΔεν μιλάω για αόριστα πράγματα,αλλα για συγκεκριμένα,σκληροί πυρήνες που έκαναν κουμάντο χωρίς το ακροδεξιό πέπλο πλέον....
Για αυτό και το πιο πολύ ξύλο από ένα σημείο και μετά ήταν με νιόνιους και χανούμισες,που ήταν αντίφα και ανάρχες σε καλό ποσοστό.
Ο Μαρνεζος είχε κάνει επίσκεψη στο Θησείο που θα την θυμάται για πάντα αυτός και αυτοί που ήταν μαζί του από τον συγχωρεμένο τον Γιάννη τον λιοφαγο αυτά είναι γνωστάΥπήρξε κανονικά.
Σημείο συνάντησης πίσω από τα προσφυγικά.
Επειβεβαιώθηκε ο @ROB. C που έλεγε για τον Μαρνέζο....
Δεν μιλάω για αόριστα πράγματα,αλλα για συγκεκριμένα,σκληροί πυρήνες που έκαναν κουμάντο χωρίς το ακροδεξιό πέπλο πλέον....
Οι γαύροι ανέκαθεν είχαν σκληρό πατριωτικό πυρήνα,υποβρύχιος κτλ.
Με γαύρους υπήρχαν σκηνικά αλλά λιγότερα.
Τέλη 80ς και όλα σχεδόν τα 90ς.Λογικά θαναι το 1-0 το 79 που προκρίθηκε στο euro του 80
Για ποια περίοδο μιλάς εδω ;80s
Εμείς δεν έχουμε να υπερασπιστούμε την Μακεδονία δεν είμαστε ΜακεδόνεςΠέρο Άντιτς τύπε τσιπουριάρη.
Μην τα ξεχνάμε αυτά.....