Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Μηπως να το ξανα σκεφτεις;
Μηπως να το ξανα σκεφτεις;
γιατί να τους πειράξει ? συστημικοί ήταν .... άλλωστε ο Κρόκους είχε αλλάξει στρατόπεδο αφού έδωσε τους πρώην συνεργάτες τουΌλα σωστά.
Ο μόνος δικός μας που πήγε στον Πάκη ήταν ο Παναγιώταρος,και ένας του Κοστέλο,ο Περίανδρος αμα ξέρεις ποιόν λέω....
Και οι γαύροι είχαν καλό πυρήνα ομοϊδεατών τους.Ουτε ο "αριστερός" πράκτορας δεν τους πείραξε....
Πήγαν αρκετοί με τον Πάκη που ήταν και γαυράκος,έστω και στα λόγια.
περι τα 8 με 10 ατομαO πατέρας του αρχιτσεος δεν ήταν; Δε θα το άφηνε έτσι υποθέτω.
Ασε που νομίζω ότι δεν πήγαν και τόσοι φυλακή. Δυο νομίζω ότι την πλήρωσαν πραγματικά. Ο ένας ηταν καραβανας από ότι θυμάμαι και είχε φάει και απόταξη.
Βέβαια έχουν περάσει και τα χρόνια, μπορεί να κάνω και λάθος.
Πάλι δε μπορεί να χέσει ο Φρι??????????
καβλώς τηνπροσκυνήστε βαζέλια
Εργκίν Αταμάν: «Συγχαρητήρια» γράφουν τουρκικά ΜΜΕ μετά την αντίδραση του για το πανό των 50 ετών της τουρκικής κατοχής
Το κακό τους είναι πως τούρκεψαν την εποχή που ο σουλτάνος τους κάνει βήματα εκτός Δύσης.προσκυνήστε βαζέλια
Εργκίν Αταμάν: «Συγχαρητήρια» γράφουν τουρκικά ΜΜΕ μετά την αντίδραση του για το πανό των 50 ετών της τουρκικής κατοχής
που χάθηκες εσύ ? το έχασες το στοίχημα , Χ στην ΤούμπαΠάλι δε μπορεί να χέσει ο Φρι??????????
γιατί να τους πειράξει ? συστημικοί ήταν .... άλλωστε ο Κρόκους είχε αλλάξει στρατόπεδο αφού έδωσε τους πρώην συνεργάτες του
και έκανε προστατευόμενες δουλίτσες με αμερικάνους..
οι 3 στους 4 γαύροι ήταν στο πακομάγαζο....η κοράκλα έβγαζε φωτό καμαρωτή στο Καραισκάκη , γκάβλα πληθωρική
Καλημέρα βιασμένε φίλε μου.Πάλι δε μπορεί να χέσει ο Φρι??????????
θα γίνει εξέγερση κσι θα πάρουμε Σκόπια Πόλη καιΟι οργανωμένοι τι λένε είναι το ζουμί
Οι διοίκηση έγραψε μια διπλωματική απάντηση
το τέλειο αντικούκου
Άσε είμαι χάλιαθα γίνει εξέγερση κσι θα πάρουμε Σκόπια Πόλη καιΜόσχαΚίεβο
το τέλειο αντικούκου
TαπεργουεαρΆσε είμαι χάλια
Φαλιρισε η εταιρία τάπερ που έφτιαχνε τα τάπερ
Καλά δεν φταις, ξέχασα να γράψω πως όποτε παίζω Λουζερπουλ, Ζέλια και εθνική Ελλάδος δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω κάτι άλλο πέρα από τα αρχίδια μου.που χάθηκες εσύ ? το έχασες το στοίχημα , Χ στην Τούμπα
τουλάχιστον έπιασες το Αγρίνιο ?
ΓιαχαμπιμπιΚαλημέρα βιασμένε φίλε μου.
να οδηγάς ξέρεις , να ποτίζεις το κτήμα γνωρίζεις,Άσε είμαι χάλια
Φαλιρισε η εταιρία τάπερ που έφτιαχνε τα τάπερ
1500 ? Δεν φτάνουν ούτε για τις γούνες της Ρωσίδαςνα οδηγάς ξέρεις , να ποτίζεις το κτήμα γνωρίζεις,
έλα κάτω να σου δώσω άνετη δουλειά , στέγη πληρωμένη και 1500 καθαρά στο χέρι (μαύρα) χωρίς ένσημα
καλά για ένα ευρώ δεν συζητάμε ...Καλά δεν φταις, ξέχασα να γράψω πως όποτε παίζω Λουζερπουλ, Ζέλια και εθνική Ελλάδος δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω κάτι άλλο πέρα από τα αρχίδια μου.
Έτσι το έχω καθιερώσει να παίζω ένα ταπεινό ευρουλάκι για να μου φεύγουν οι κάβλες.
Γιαχαμπιμπι
Γιαλε λελι Για
Λικνίσου γκάβλα
Καλά δεν φταις, ξέχασα να γράψω πως όποτε παίζω Λουζερπουλ, Ζέλια και εθνική Ελλάδος δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω κάτι άλλο πέρα από τα αρχίδια μου.
Έτσι το έχω καθιερώσει να παίζω ένα ταπεινό ευρουλάκι για να μου φεύγουν οι κάβλες.
Γιαχαμπιμπι
Γιαλε λελι Για
Λικνίσου γκάβλα
καλά που το μαρτύρησες ,1500 ? Δεν φτάνουν ούτε για τις γούνες τις Ρωσίδας