Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.348
- Πόντοι
- 6.536
Ξεπερνάει κάθε φαντασία.Ρε ..τι κάναν οι Εβραίοι ...το άκουγα στο ράδιο κ δεν καταλαβαίνω τι σκατα έκανε η μοσαντ
Ξεπερνάει κάθε φαντασία.Ρε ..τι κάναν οι Εβραίοι ...το άκουγα στο ράδιο κ δεν καταλαβαίνω τι σκατα έκανε η μοσαντ
το πασοκ και για την ακρίβεια το Σημιτικό πασοκ ταιριάζει γάντι στον καθυστέρα λαό , τουλάχιστον το 50%Το ΠΑΣΟΚ είμαι εδώ ενωμένο δυνατό
Ρε ..τι κάναν οι Εβραίοι ...το άκουγα στο ράδιο κ δεν καταλαβαίνω τι σκατα έκανε η μοσαντ
Οι μπουστηδες είναι πολύ μπροστά ...Ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Εμείς ρε με Ανδρέα είμαστετο πασοκ και για την ακρίβεια το Σημιτικό πασοκ ταιριάζει γάντι στον καθυστέρα λαό , τουλάχιστον το 50%
πάρτε Κρήτη ,μισή Πελοπόννησο , μισή Στερεά να κάνετε από τα λιντλ γκρηκ σοσιαλιζμό,
να πάρουμε την υπόλοιπη ελλάδα να την απογειώσουμε
Δεν ξέρω ,πάντως το χτύπημα ήταν τρομοκρατικό σαν της Χαμάς , εφόσον δεν είχε στρατιωτικό στόχο ,
ο άλλος πούλαγε μαναβικά και ανατινάχτηκε .... άσχημη τροπή παίρνουν τα πράματα....
δεν γνωρίζουμε κ ποιός έδωσε την εντολή , ποιά φατρία...Οι μπουστηδες είναι πολύ μπροστά ...
Αλλά θεωρητικά είμαι τυφλό χτύπημα αφού το πιμοερ μπορεί να άλλαζε χέρια κ να το είχε αθώος πολίτης ή όταν έσκαγε στα χέρια κανενός μουφτή, να έπαιρνε σβαρνα κανένα παιδάκι δίπλα
παιζει κανα κτημα στη νεα μανωλαδα να μαζευουμε φραουλες? γιατι δεν υπαρχει κενη θεση στο δημο να μας βαλει ο προεδραςνα οδηγάς ξέρεις , να ποτίζεις το κτήμα γνωρίζεις,
έλα κάτω να σου δώσω άνετη δουλειά , στέγη πληρωμένη και 1500 καθαρά στο χέρι (μαύρα) χωρίς ένσημα
Αχτσιόγλου αφού χωρίσει τον κεφτέ μαζί με Νοτοπούλου και τα 2 πιπινομουνέτα που βάλανε ευρωβουλευτίνες, εγκρίνονται !!!!Εμείς ρε με Ανδρέα είμαστε
Κ νομίζω ότι το 2027 αν θέλουμε να ρίξουμε τον Κούλη μόνο αν κατεβάσουμε κάποιον με επίθετο Παπανδρέου μπορούμε να διώξουμε τον Κούλη
Υπάρχει ο ανδρικός
Φαντάσου τώρα ψηφοδέλτιο Ανδρέας ( ανδρικός) Παπανδρέου ..μόνο ρίγος που το διαβάζεις
ανατολική Αττική , αλλά θέλει κάποιες αντοχέςπαιζει κανα κτημα στη νεα μανωλαδα να μαζευουμε φραουλες? γιατι δεν υπαρχει κενη θεση στο δημο να μας βαλει ο προεδρας
Μαλινουα βελγικά.έτσι λέει ο μύθος, για πούλμαν ενώ δεν απάρτιζαν δεκάδα,
στο μεταξύ ένας ήταν ακροδεξιός από Πειραιά και οι άλλοι 5-6 πανκιά και ψιλοανάρχες από Πετράλωνα-Καλλιθέα, ο ένας ήταν περιπτεράς χαβαλετζής
Για Κοστέλο , άλλος υπερβολικός μύθος ...κι αυτός κάτι πιτσιρικάδες είχε κουρεμένους με κόκκινα άρβυλα ή κορδόνια δεν θυμάμαι,
σύμφωνα με αφηγήσεις εγκυρότατου παλιού που τα έζησε και συμμετείχε ενεργά
Παίζανε βράδυ μπάλα πίσω από της στήλες του ολυμπίου Διός και αράζανε αρχές Συγγρού, Πλάκα κ Φ.Νέγρη ...
Ψιλοδύναμη εκείνη την εποχή, τσαμπουκάδες,
που όμως καθόντουσαν κλαρίνο στους "φονιάδες" της εποχής ,
τις ορίτζιναλ φασιστικές ομάδες του καταδρομέα Ν.Λ. και του Λυκούργου με τα βέλγικα λυκόσκυλα
που είχε κάνει στη λεγεώνα των Ξένων 20 χρονών κ μόστραρε φωτό δίπλα από πυραμίδες με κεφάλια μαύρων ...
Οι μετέπειτα χρυσαυγίτες ήταν Ουρσουλίνες μπροστά τους ....εννοείται κανείς από αυτούς δεν μπήκε στο μαγαζί του Πακοφύρερ ,
οι Κοστελικοί όταν πλησιάστηκαν αρνήθηκαν, είπαν όχι ,
οι δε "φονιάδες" ακροφασισταράδες μοιράσανε κάτι φάπες στον χοντρούλη "αρχηγό"....
στην πορεία φύγανε για Αμερική όπου πήρανε καλές κρατικές θέσεις , συστημένοι ....
Έτσι πάνε αυτά.Εισαγγελέας...
Προκάλεσε την τύχη του ο βλάκας καθυστερημένος.
1 μαγκιές απέναντι σε 40....
Να ξέρεις ότι αν άρπαζε η φωτοβολίδα που έριξε θα καιγόταν όλο το πούλμαν και οι άνθρωποι μέσα....
Λογικό ότι έπαθε μετά....
Μαλινουα βελγικά.
Για το Λυκούργο είχα ακούσει πολλές ιστορίες από τύπο που έκανε Λεγεώνα. Την κοπανησε ο μπαγασας ο δικός μου, μαζί με άλλον έναν και επέζησε. Κι έγινε όνομα στη Λεγεώνα, που δεν τα αφήνει αυτά στην τύχη.
Έκανε μαθήματα μπουζουκιού σε φοιτητές αμισθί, στη βιβλιοθήκη του καποδιστριακού κι επαιζε σε κλίμακες Δώριο, Φρυγιο, Λυδιο κλπ κι άμα του μίλαγες για χιτζαζ και σαμπαχ άναβε λαμπάκια.
Μορφή.
Εγώ Καλεντζη σεβομουν απεριόριστα. Πλήρωσε τη δράση του με φυλακή, έριξε και μεγάλο ξεβρακωμα στους υπόλοιπους για τα χαφιεδιλικια τους στην Ασφάλεια και την ΚΥΠ.
Θα μου πεις το ίδιο έκανε κι ο Περίανδρος για τον ζουμπά της ΧΑ. Τον ξεφτιλιζε κανονικά σε καθε ευκαιρία μετά τη στενή.
Αυτό πιο λογικό, γιατί τα 50 ήταν υπερβολή.περι τα 8 με 10 ατομα
Που να ξέρω ρε συ;για τον γιό του Ωνάση έχεις τίποτα πληροφορίες εκτός από αυτές που αναφέρονται στα μμε ?
τον φάγανε ή ατύχημα ? τι να υποθέσουμε ?
Με πιλότους που έχω μιλήσει αλλά δεν είναι εκείνης της εποχής λένε πως πιθανότατα τον καθάρισαν
επίσης η κόρη του ,πόσο προδωμένη αισθάνθηκε για να πάει στον σοβιετικό ?
Για να πούμε και κάτι εκτός τρολιας, οι δύο απόψεις που έχω ακούσει από ανθρώπους που τα έζησαν, δεν προσφέρουν και κάτι.για τον γιό του Ωνάση έχεις τίποτα πληροφορίες εκτός από αυτές που αναφέρονται στα μμε ?
τον φάγανε ή ατύχημα ? τι να υποθέσουμε ?
Με πιλότους που έχω μιλήσει αλλά δεν είναι εκείνης της εποχής λένε πως πιθανότατα τον καθάρισαν
επίσης η κόρη του ,πόσο προδωμένη αισθάνθηκε για να πάει στον σοβιετικό ?
ναι αλλα ειχαν προσαχθει και ταλαιπωρηθει ολοι γιατι τους εδωσε αυτοστιγμειΑυτό πιο λογικό, γιατί τα 50 ήταν υπερβολή.