Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Ο Μαρνεζος είχε κάνει επίσκεψη στο Θησείο που θα την θυμάται για πάντα αυτός και αυτοί που ήταν μαζί του από τον συγχωρεμένο τον Γιάννη τον λιοφαγο αυτά είναι γνωστά
Λιοφάγο σεβαστός,να είναι καλά εκεί που είναι.
Με Μαρνέζο πάντως δεν έπαιξε φάση.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Οι κλασσικές σπασαρχιδογαβριελες που βρήκαν ευκαιρία να το παίξουν πατριώτες ενώ αν είχε συμβεί με την ομάδα τους αυτό θα είχαν ντυθεί γιουσουφακια είναι Ανάξιες σχολιασμού
Όμως εσύ θύρα 13 που έχεις κάνει αυτά μέσα στη στη φωλιά του κτήνους
Και είχες πάρει με τις πέτρες τον θιασώτη της ελληνοτουρκικής φιλίας Γιωργάκη Παπανδρέου όταν έκανε σουλατσο μαζί με τον Τουρκάλα ομολογο του μέσα στο Σουκρου Σαρατσογλου, είναι ΝΤΡΟΠΗ να ζητάς συγγνώμη από οποιαδήποτε πουτανας γιο τουρκο
Εκεί ήμασταν τύπε.
2002....
Συμφωνώ μέχρι κεραίας σε ότι είπες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Τον Κοστέλο ήθελα να πω έχεις δίκιο
Αυτός έβαζε άλλους μπροστά ή χτυπούσε εκ του ασφαλούς.
Ήταν στην ομάδα του ο Μαρνέζος,πιτσιρικάς....
Σε κάποια φάση τον σαπάκιασε τον βλάκα και πήγε σε άλλη φωλιά....
Η μόνη φορά που πρέπει να έχει φάει ξύλο ο Μαρνέζος,ήταν πιτσιρικάς,από έναν δικό μας θηρίο από Καλλιθέα,ανάρχας,δεν θυμάμαι όνομα.
Το έχω ακούσει το σκηνικό,δεν το έχω δει.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.090
Πόντοι
3.656
ακούγανε σκίνχετς κ λερώνανε βρακάκια εκεί στα 80 ..όλη η Αττική τα ξέρει αυτά και έχουνε καταγραφεί.,...

τέλος πάντων ο Μαρνέζος εξελίχθηκε σε αρσενικό που λείπουν πλέον , γεμίσαμε φλώρια φαντασμένους ράπερ κ μυθομανείς :confused:
Όμως το παρελθόν του από όταν ήρθε μικρός από αμέρικα , του σημάδεψε το μέλλον όσο και να το απαρνήθηκε.... πεπρωμένο φυγείν αδύνατον ...

ρισπέκτ !!!!

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
Αυτός έβαζε άλλους μπροστά ή χτυπούσε εκ του ασφαλούς.
Ήταν στην ομάδα του ο Μαρνέζος,πιτσιρικάς....
Σε κάποια φάση τον σαπάκιασε τον βλάκα και πήγε σε άλλη φωλιά....
Η μόνη φορά που πρέπει να έχει φάει ξύλο ο Μαρνέζος,ήταν πιτσιρικάς,από έναν δικό μας θηρίο από Καλλιθέα,ανάρχας,δεν θυμάμαι όνομα.
Το έχω ακούσει το σκηνικό,δεν το έχω δει.
Ο Κοστέλο πήγε στην περιοχή που σύχναζε ο πρώτος καταγεγραμμένος επίσημα χούλιγκαν που συνελήφθη σε αγώνα ποδοσφαίρου Απόλλωνα Ολυμπιακού στη Ριζούπολη υπό καταρακτώδη βροχή του Γιάννη του λιοφαγου από τη Νάξο που βέβαια ζούσε στην Αγία Παρασκευή αλλά το Θησείο ήταν το άντρο του τα αποτελέσματα ήταν τραγελαφικά

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Σκατά στον Κωλοτουρκο ΠΑΟ και την ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΘύρα 13 που κάλυψαν τον σκατοαταμάν που δήλωσε ότι αποβλήθηκε στον αγώνα στην Κύπρο γιατί λέει τον ενόχλησε ένα πανώ για την τουρκική κατοχή. Ψόφα σκατοτουρκογιαννακόπουλε και σκατοτουρκοΠΑΟ!
:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
ακούγανε σκίνχετς κ λερώνανε βρακάκια εκεί στα 80 ..όλη η Αττική τα ξέρει αυτά και έχουνε καταγραφεί.,...

τέλος πάντων ο Μαρνέζος εξελίχθηκε σε αρσενικό που λείπουν πλέον , γεμίσαμε φλώρια φαντασμένους ράπερ κ μυθομανείς :confused:
Όμως το παρελθόν του από όταν ήρθε μικρός από αμέρικα , του σημάδεψε το μέλλον όσο και να το απαρνήθηκε.... πεπρωμένο φυγείν αδύνατον ...

ρισπέκτ !!!!

Δεν αντιλέγει κανείς μέχρι το 2000 είσασταν πολύ δυνατοί αντίπαλοι έκτοτε αγνοείστε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Τώρα αυτά είναι δικηγορίστικα...
Ούτε ξέρω ούτε με νοιάζει.
Μπορεί να μην ασχοληθούν καν με τις δηλώσεις του τούρκου.
Μπορεί και ναι.
Ο πρόεδρος δεν κάνει εξωτ. πολιτική, το κλίμα της ομάδος θέλει να διασφαλήσει.
Και όσο δίνετσι συνέχεια στο ζήτημα, τόσο χειρότερο είναι για τη χώρα, ζν όλα αυτα έχουν κάποια σημασία.

Εγώ ξαναρωτάω, σας έπιασε ξαφνικά το πατριωτικό?
Ή θα κάνατε κάτι άλλο?
Θα τον απολύατε, θα τον βάζατε στον πάγο?
Έλα τώρα...
Ο πρόεδρος κάθε ομάδας ασφαλώς κ δεν θα έκανε τίποτα
Οι οργανωμένοι οπαδοί όμως θα μπορούν σε κάθε τέτοια περίπτωση με επίσημη ανακοίνωση να βάλουν στη θέση του τον κάθε τούρκου κ να του πούνε ότι ήταν ένα δίκαιο πανό ......τίποτα περισσοτερο τίποτα λιγότερο

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Ο σκατοτουρκοπαο και οι σκατοτουρκοαλαοφουζογιαννακόπουλοι να πάνε στα πρωταθλήματα της κωλοτουρκίας να αγωνίζονται και να ξεβρωμίσουν τα πρωταθλήματα μας από την βρωμιά τους ! :shit:
:shit::shit::shit::shit:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.899
Πόντοι
28.246
Γαμιεται ο ΠΑΟ και η Τουρκία. Πουτσα και ξύλο στη θύρα 13

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Γενικά αφού πιάσαμε τα παλιά τύποι,θυμάμαι ότι το μεγαλύτερο μίσος ήταν προς τα χανουμάκια.
Ίσως και λόγω ιδεολογίας.
Ο γαύρος ήταν ο εχθρός αλλα υπήρχε και σεβασμός ως ενα βαθμό.
Με τους κίτρινους δεν υπήρχε κανένας σεβασμός....
2 φορές έκανα το λάθος να πάω με πούλμαν.....
Μια στα 14 και μια λίγο πιο μετά....
Δεν ξαναπήγα,τραγική η κατάσταση....
Μετά μόνο με αμάξι με τα ξαδέρφια.

Μια ιστορία 1992 ή 1993,το έχω ξαναπεί νομίζω....
Γλυφάδα μπάσκετ Παναθηναικός-ΠΑΟΚ
Εγώ γυμνάσιο κωλόπαιδο με φλάι και άρβυλα,και καλά μάγκας:jerking:,πτυσσόμενο στιλέτο σε θέση στο μανίκι και πάω να πάρω μια πρόσκληση που είχε καβαντζώσει ο πατέρας μου από το γραφείο στο γήπεδο....
Αρκετά πιο νωρίς....
Έλα που με το που στρίβω πέφτω πάνω σε 200-300 Παοκτσήδες....
Εγώ με κασκόλ και όλα....
Με λυτά κορδόνια,δεν θα προλάβαινα κιχ να κάνω και το στιλέτο θα μου το έβαζαν στον κωλο,100%....
Περίμεναν να μπουν μέσα κτλ,με περιτριγυρίζουν καμμιά 10ριά,λέω ήρθε το τέλος,να φάω κανάν τουλάχιστον και ακούω μια φωνή,ένας με ένα καπέλο Βόρειων του Αμερικανικού εμφυλίου,δίμετρος γυμναστηριακός μου λέει που πάς ρε πιτσιρίκο,στο γραφείο λέω να πάρω πρόσκληση.
Δεν τον πειράζει κανένας λέει,πέρνα αγόρι μου λέει.
Και έτσι έγινε....

Πιστεύω αν ήταν δικοί μας ή γαύροι σε κάτι αντίστοιχο θα ήταν τελειωμένο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
Ο πρόεδρος κάθε ομάδας ασφαλώς κ δεν θα έκανε τίποτα
Οι οργανωμένοι οπαδοί όμως θα μπορούν σε κάθε τέτοια περίπτωση με επίσημη ανακοίνωση να βάλουν στη θέση του τον κάθε τούρκου κ να του πούνε ότι ήταν ένα δίκαιο πανό ......τίποτα περισσοτερο τίποτα λιγότερο
Με ανεπίσημη θέση ζήτησαν και συγνώμη που το ανέβασαν

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.090
Πόντοι
3.656
Δεν αντιλέγει κανείς μέχρι το 2000 είσασταν πολύ δυνατοί αντίπαλοι έκτοτε αγνοείστε
θυμίζεις λίγο αεκτζήδες
που θα "στέλνανε τους αντίπαλους " λιγότερους
αλλά μετά την άσχημη εξέλιξη το ρίξανε στη κλάψα :confused:

τύπε όποιος κατεβαίνει πεζοδρόμιο για να "γαμήσει" , να περιμένει ότι μπορεί και να γαμηθεί ...
αυτό είναι λογικό και αποδεκτό !!!!
Αυτό που είναι γυναικωτό είναι να τρέχει ο ηττημένος στα δικαστήρια,να καλεί το 112 και να μυξοκλαίει ότι τον μάμησαν

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
θυμίζεις λίγο αεκτζήδες
που θα "στέλνανε τους αντίπαλους " λιγότερους
αλλά μετά την άσχημη εξέλιξη το ρίξανε στη κλάψα :confused:

τύπε όποιος κατεβαίνει πεζοδρόμιο για να "γαμήσει" , να περιμένει ότι μπορεί και να γαμηθεί ...
αυτό είναι λογικό και αποδεκτό !!!!
Αυτό που είναι γυναικωτό είναι να τρέχει ο ηττημένος στα δικαστήρια,να καλεί το 112 και να μυξοκλαίει ότι τον μάμησαν
Για τον ηλιοπουλο λες που έστειλε 50 άτομα από το Βόλο φυλακή η για κάποιον άλλο ;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.836
Πόντοι
1.406
Γενικά αφού πιάσαμε τα παλιά τύποι,θυμάμαι ότι το μεγαλύτερο μίσος ήταν προς τα χανουμάκια.
Ίσως και λόγω ιδεολογίας.
Ο γαύρος ήταν ο εχθρός αλλα υπήρχε και σεβασμός ως ενα βαθμό.
Με τους κίτρινους δεν υπήρχε κανένας σεβασμός....
2 φορές έκανα το λάθος να πάω με πούλμαν.....
Μια στα 14 και μια λίγο πιο μετά....
Δεν ξαναπήγα,τραγική η κατάσταση....
Μετά μόνο με αμάξι με τα ξαδέρφια.

Μια ιστορία 1992 ή 1993,το έχω ξαναπεί νομίζω....
Γλυφάδα μπάσκετ Παναθηναικός-ΠΑΟΚ
Εγώ γυμνάσιο κωλόπαιδο με φλάι και άρβυλα,και καλά μάγκας:jerking:,πτυσσόμενο στιλέτο σε θέση στο μανίκι και πάω να πάρω μια πρόσκληση που είχε καβαντζώσει ο πατέρας μου από το γραφείο στο γήπεδο....
Αρκετά πιο νωρίς....
Έλα που με το που στρίβω πέφτω πάνω σε 200-300 Παοκτσήδες....
Εγώ με κασκόλ και όλα....
Με λυτά κορδόνια,δεν θα προλάβαινα κιχ να κάνω και το στιλέτο θα μου το έβαζαν στον κωλο,100%....
Περίμεναν να μπουν μέσα κτλ,με περιτριγυρίζουν καμμιά 10ριά,λέω ήρθε το τέλος,να φάω κανάν τουλάχιστον και ακούω μια φωνή,ένας με ένα καπέλο Βόρειων του Αμερικανικού εμφυλίου,δίμετρος γυμναστηριακός μου λέει που πάς ρε πιτσιρίκο,στο γραφείο λέω να πάρω πρόσκληση.
Δεν τον πειράζει κανένας λέει,πέρνα αγόρι μου λέει.
Και έτσι έγινε....

Πιστεύω αν ήταν δικοί μας ή γαύροι σε κάτι αντίστοιχο θα ήταν τελειωμένο.
Ίδια ακριβώς φάση μου έχει τύχει κ μένα ,αλλά τα γάμησα τα μουνια ολα:sunglasses::tooth:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Αν υπάρχουν φίλαθλοι του πρώην ελληνικού ΠΑΟ με αξιοπρέπεια, μετά από αυτά που έγιναν ,να αλλάξουν ομάδα και να το πετάξουν στα μούτρα της πια τουρκομάδας των γκρίζων λύκων και των ισλαμοφασιστών και των ελλαδιτών μειοδοτών τουρκόδουλων !
:shit::shit::shit::shit:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Ο Κοστέλο πήγε στην περιοχή που σύχναζε ο πρώτος καταγεγραμμένος επίσημα χούλιγκαν που συνελήφθη σε αγώνα ποδοσφαίρου Απόλλωνα Ολυμπιακού στη Ριζούπολη υπό καταρακτώδη βροχή του Γιάννη του λιοφαγου από τη Νάξο που βέβαια ζούσε στην Αγία Παρασκευή αλλά το Θησείο ήταν το άντρο του τα αποτελέσματα ήταν τραγελαφικά
Το ξέρω το σκηνικό,τον γνώριζα τον Λιοφάγο,έμενε ακριβώς δίπλα από την θεία μου,είχαμε υπηρετήσει στην ίδια μονάδα και είχαμε πιάσει κουβέντα μερικές φορές,για το στρατό οχι οπαδικά,μάλλον νόμιζε ότι είμαι δικός σας,από Νέο Φάληρο τι θα ήμουν(:tooth:),εγώ το έπαιξα Κινέζος.
Πάντως καμμία σχέση με ότι ακούμε,πολύ καταρτισμένο άτομο και διαβασμένος πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom