Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τώρα σόρρυ κιόλας...αλλά δεν είναι χάλια η κυρία;;
είπαμε...κάθε χρόνο τα ίδια....στο τέλος της χρονιάς όλο μιζεριάζετε όμως...ηρεμήστε...προφανώς κάποια στιγμή θα σπάσει το ρόδι καιθα πάρετε και ένα πρωτάθλημα. Η μεγάλη πλάκα είναι πως ούτε και οι ίδιοι δεν το μετράτε το πρωτάθλημα του Σουμ...χαχαχαχαγαυρακια ετοιμαστητε
αντε τομιτς και γκιριτσεκ
θα φατε καλα εσεις και ο ρουφιανος σας
είπαμε...κάθε χρόνο τα ίδια....στο τέλος της χρονιάς όλο μιζεριάζετε όμως...ηρεμήστε...προφανώς κάποια στιγμή θα σπάσει το ρόδι καιθα πάρετε και ένα πρωτάθλημα. Η μεγάλη πλάκα είναι πως ούτε και οι ίδιοι δεν το μετράτε το πρωτάθλημα του Σουμ...χαχαχαχα
τώρα σόρρυ κιόλας...αλλά δεν είναι χάλια η κυρία;;
καλα κατούρα και λιγάκι...
και βάλε και κανά προφυλακτικό μην κολλήσω τίποτα....΄το να αναμασάτε για το μπάσκετ τα ίδια και τα ίδια είπαμε δείχνει πως δεν ξέρετε καν να κερδίζετε. Το ξέρουμε πως είστε καλύτεροι, το ξέρουμε πως εμείς προσπαθούμε να σας ρίξουμε από το θρόνο. Γνωστά αυτά. Αλλά παικτάκια τέτοιου τύπου κάθε χρόνο παίρνετε. Διώχνετε δύο κάθε χρόνο παίρνετε δύο. Την ίδια ομάδα λοιπόν και του χρόνου πάνω κάτω θα έχετε...το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς. Αν δηλαδή θα φτιάξουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι. Με μισή ομάδα και δύο χρονιές σας χτυπήσαμε στα ίσια...
Είδωμεν λοιπόν και πάλι.
Αθλητισμός είναι, να κερδίζεις δεν μπορείς πάντα...οπότε..
Αλλά παικτάκια τέτοιου τύπου κάθε χρόνο παίρνετε. Διώχνετε δύο κάθε χρόνο παίρνετε δύο. Την ίδια ομάδα λοιπόν και του χρόνου πάνω κάτω θα έχετε...
θα σε χαλάσω...ούτε αυτή είναι του γούστου μου......αμαν ρε moican...παρτο χαμπαρι επιτελους ....φετος το Ριο μετακομιζει στο ΟΑΚΑ....και μην μου πεις οτι κι αυτην δε σαν αρεσει γιατι θα με βαλεις σε υποψιες ;) ;)...
....φιλε διαφωνω... τα τελευταια χρονια εχοντας διαρκειας στο μπασκετ εχω δει πολλα ματσακια στο ΟΑΚΑ...πιστεψε με , ο φετινος ο ΠΑΟ ηταν ο χεοροτερος της δεκαετιας , εγιναν τραγικα λαθη στο κτισιμο και στον σχεδιασμο της ομαδας...αφου δεν μας χτυπησατε και φετος , ειναι δυνατον να εχετε ελπιδα οταν αντι για Ζιζιτς εχουμε Φωτση και αντι για Τομασεβιτς το θηριο τον Πεκοβιτς ?
Υ.Γ. ..δυστυχως οο Λιθουανος εμεινε...βλεπω να γυαλιζει παγκο φετος...
οκ, πάω πάσο. όπως σου είπα προτιμώ να βλέπω τα πράγματα και να τα κρίνω εκ του αποτελέσματος.....φιλε διαφωνω... τα τελευταια χρονια εχοντας διαρκειας στο μπασκετ εχω δει πολλα ματσακια στο ΟΑΚΑ...πιστεψε με , ο φετινος ο ΠΑΟ ηταν ο χεοροτερος της δεκαετιας , εγιναν τραγικα λαθη στο κτισιμο και στον σχεδιασμο της ομαδας...αφου δεν μας χτυπησατε και φετος , ειναι δυνατον να εχετε ελπιδα οταν αντι για Ζιζιτς εχουμε Φωτση και αντι για Τομασεβιτς το θηριο τον Πεκοβιτς ?
Υ.Γ. ..δυστυχως οο Λιθουανος εμεινε...βλεπω να γυαλιζει παγκο φετος...
προφανώς δεν διαβάζεις τι γράφω.συγνωμη ρε παιδια που μπαινω στην κουβεντα αλλα ορισμενα πραγματα με τρελαινουν πχ που ειδες ρε φιλε οτι εχεις καλυτερη ομαδα στο μπασκετ εγω οπως καθε χρονο ειμαι ετοιμος και εσυ ξεκινας παλι απο το μηδεν να ξερουμε τη λεμε δηλαδη επειδη πηρες τον παπαλουκα εγινες ομαδα?
προφανώς δεν διαβάζεις τι γράφω.
είπα καλύτερη σε σχέση με αυτή που είχα πέρσι....
είπαμε...βγάλτε τα πράσινα γιαλιά...ολόκληρο ποστ έκανα, θα κατέληγα πως είχα καλύτερη ομάδα;;; ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης..
λοιπον 2000 ειμασταν για την παναθα μας και τον παικταρα που φεραμε!
μπραβο στα αδελφια που πηγαν στο βενιζελος και το παρτι συνεχιστηκε και στο μετρο!
οσο για τους παρλαπιπες που γυροφερνουν στο θρεντ ας κοιταξουν το μπουρδελο τους και τις κριτικες τους ας τις κρατησουν για παρτι τους δεν μας χρειαζονται και στα παπαρια μας τους γραφουμε!
ΗΡΘΕ Ο ΣΤΟΛΟΣ!
xaxaxa...δηλαδή εσύ τώρα τι έκανες και τους μέτρησες 2000; μα τι λένε ρε γμτ όλοι; Λες και είχε πουθενά τουρνικέ και κάθε ένας που ερχότανε να μετρούσε πόσοι ήτανε!!χαχαχαχχαχαλοιπον 2000 ειμασταν για την παναθα μας και τον παικταρα που φεραμε!
μπραβο στα αδελφια που πηγαν στο βενιζελος και το παρτι συνεχιστηκε και στο μετρο!
οσο για τους παρλαπιπες που γυροφερνουν στο θρεντ ας κοιταξουν το μπουρδελο τους και τις κριτικες τους ας τις κρατησουν για παρτι τους δεν μας χρειαζονται και στα παπαρια μας τους γραφουμε!
ΗΡΘΕ Ο ΣΤΟΛΟΣ!