Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
καντε υπομονη να περασει η χρονια ,να ανδειχθει ο γνωστος πρωταθλητης,να κανετε καινουρια ονειρα για την επομενη χρονια κλπ ,κλπ.....
Και ηζωη συνεχζεται....Ετσι κιαλλοιως ενας θα γελαει και ενας θα κλαιει....
Πειραζει που εσυ μονιμως κλαις?????οχι....σημασια εχει το ταξιδι!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω δεν εχω καθολου στρες ξερω οτι η ομαδα μου θα ειναι πολυ καλυτερη απο πλευρας παικτων τωρα που αλλαξε η διοικηση και θαειναι σε θεση να κερδισει ακομα και τον πιο ισχυρο αντιπαλο της την διαιτησια!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω δεν εχω καθολου στρες ξερω οτι η ομαδα μου θα ειναι πολυ καλυτερη απο πλευρας παικτων τωρα που αλλαξε η διοικηση και θαειναι σε θεση να κερδισει ακομα και τον πιο ισχυρο αντιπαλο της την διαιτησια!
καλα στρες σιγουρα δεν εχεις αφου εχεις συνηθισει τις σφαλιαρες!!!!
Αυτο ειναι σιγουρο!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κασι για να πω ένα παράδειγμα που κρίνατε νωρίς και αποτύχατε (ανάμεσα στα τόσα άλλα), όταν ανανέωσε Τζόλε, Κοβα, Πάντο και Στολτίδη όλοι λέγατε πως ανανέωσε τους γέρους. Οι γέροι αυτοί όμως  (και ο Νικοπολίδης που ξέχασα) μας έδωσαν φέτος το πρωτάθλημα. Οι νέοι παίκτες με αυτούς εγκλιματίζονται. Σκέψου και κάτι άλλο. Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε μείον 3 που θα πρέπει να καλυφθούν προφανώς είτε με φετινές μεταγραφές είτε με μεταγραφες του χρόνου. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να δω βιστικές λύσεις ή λύσεις αναγκαστικές. Ας πούμε, ο Κρέσπο που ακούστηκε εμένα με χάλαγε παααααααααρα πολύ σαν προοπτική...θέλω παίκτη κάτω από τα 30 τυ να παίξει για 3 χρόνια μίνιμουμ. Όμως οι περισσότεροι δημοσιογραφίσκοι θα κάνανε χαρές σαν πουτάνες αν ερχόταν ο Κρέσπο.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
καντε υπομονη να περασει η χρονια ,να ανδειχθει ο γνωστος πρωταθλητης,να κανετε καινουρια ονειρα για την επομενη χρονια κλπ ,κλπ.....
Και ηζωη συνεχζεται....Ετσι κιαλλοιως ενας θα γελαει και ενας θα κλαιει....
Πειραζει που εσυ μονιμως κλαις?????οχι....σημασια εχει το ταξιδι!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...και μετα αναρωτιεσαι γιατι δεν σε παραδεχεται κανεις....να σου πω γιατι ? Γιατι εχεις μια αρρωστημενη νοοτροπια "να παρω εγω το πρωταθλημα και οχι ο βαζελος"....κατα βαθος ουτε εσυ εισαι ευχαριστημενος και το ξερεις....ακουω πολλους φιλαθλους να λενε οτι την καλυτερη μπαλα τα τελευταια 20 χρονια την εχει παιξει η ΑΕΚ των Μπαγεβιτς-Μελισσανιδη....κανεις δεν λεει για τον ΟΣΦΠ που εχει παρει  ολους τους τελευταιους τιτλους...δεν σε προβληματιζει αυτο ?
Δεν παιζετε πειστικο ποδοσφαιρο , αυτη ειναι η αληθεια που δεν μπορει να κρυφτει....απλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος....και καπου ΟΛΟΙ πρεπει να απαγκιστρωθουμε απο αυτην την μιζερια εαν θελουμε καποια στιγμη να ζησουμε στιγμες που να θυμιζουν Νου Καμπ η Ολντ Τραφορντ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτή η σιγουριά σας τρώει.....
εμείς 12 χρόνια τώρα και κάθε καλοκαίρι γκρινιάζουμε για καλύτερα....διαφορά νοοτροπίας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
...και μετα αναρωτιεσαι γιατι δεν σε παραδεχεται κανεις....να σου πω γιατι ? Γιατι εχεις μια αρρωστημενη νοοτροπια "να παρω εγω το πρωταθλημα και οχι ο βαζελος"....κατα βαθος ουτε εσυ εισαι ευχαριστημενος και το ξερεις....ακουω πολλους φιλαθλους να λενε οτι την καλυτερη μπαλα τα τελευταια 20 χρονια την εχει παιξει η ΑΕΚ των Μπαγεβιτς-Μελισσανιδη....κανεις δεν λεει για τον ΟΣΦΠ που εχει παρει  ολους τους τελευταιους τιτλους...δεν σε προβληματιζει αυτο ?
Δεν παιζετε πειστικο ποδοσφαιρο , αυτη ειναι η αληθεια που δεν μπορει να κρυφτει....απλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος....και καπου ΟΛΟΙ πρεπει να απαγκιστρωθουμε απο αυτην την μιζερια εαν θελουμε καποια στιγμη να ζησουμε στιγμες που να θυμιζουν Νου Καμπ η Ολντ Τραφορντ...
βάλε όμως για να είσαι δίκαιος και στιγμές μπερναμπέου και βρέμης...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
αυτή η σιγουριά σας τρώει.....
εμείς 12 χρόνια τώρα και κάθε καλοκαίρι γκρινιάζουμε για καλύτερα....διαφορά νοοτροπίας.

αν δεν γκρινιαζαμε δεν θα βγαιναμε στους δρομους!
σημασια εχει οτι ο θειος μετα το στραπατσο με μπελουτσι δυσκολα θα δωσει χρημα!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και επιπλέον, το γεγονός πως παραδεχόμαστε πως η ομάδα της ΑΕΚ αυτή ήταν η καλύτερη των τελευταίων 20 χρόνων δεν σημαίνει πως δεν έπαιξε καλή μπάλα ο Ολυμπιακός τις περισσότερες χρονιές:
1. Πρωταθλητής βγαίνει ο καλύτερος ανάμεσα στους άλλους (αν οι άλλοι παίζουνε χάλια, και αυτός λίγο καλύτερα θα το πάρει)
2. Το οτι η ομάδα της ΑΕΚ ήταν η καλύτερη των τελευταίων 20 χρόνων δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια είχε καλή ομάδα, ικανή για πρωτάθλημα. Και επίσης είναι προϊόν της συγκέντρωσης πολλών καλών παικτών (είχε η ΑΕΚ) και καλού προπονητή που έδεσαν σαν χημεία.
Αλλά αυτό γιατί να με προβληματίζει; ΤΗΝ ΙΔΙΑ χρονιά που έπαιρνε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός δεν νομίζω να ήταν κάποια ομάδα καλύτερή του, αν τα δεις με ψυχρό μάτι. Ακόμα και πέρσι που η ΑΕΚ είναι "ηθική-2 πρωταθλήτρια, η μπάλα που έπαιζε στα 3 τέταρτα του πρωταθλήματος ήταν χάλια. Το οτι έφτιαξε και βρήκε ρυθμό στο τέλος δεν σημαίνει πως άξιζε να το πάρει ανάλογα με το ποδόσφαιρο που απέδωσε....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στραπάτσο γιατί ρε αδερφέ; Ξεχνάς πως ο Μπορέλι σε εσάς έκανε 1,5 χρόνο να αρχίσει να παίζει μπάλα;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όσο για το δύσκολα θα δώσει....θα το δούμε αυτό....τέλη Ιουλίου τελειώνει η μεταγραφική περίοδος νομίζω...σωστά;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άσε που δεν είναι μόνο δική του απόφαση, αλλά και του προπονητή...νομίζω;;;
Ή ξαφνικά έκανε καλά ο Κόκκαλης όταν έκανε μεταγραφές μόνος του;

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
στραπάτσο γιατί ρε αδερφέ; Ξεχνάς πως ο Μπορέλι σε εσάς έκανε 1,5 χρόνο να αρχίσει να παίζει μπάλα;;

και τον ρομερο ακομα τον περιμενουμε ο παικταρας φαινεται απο το πρωτο παιχνιδι βλεπε ριμπο!
και τον νουνιες γιατι τον στειλατε και τον αρτσουμπι συο εξαμηνο εκει υπονη δεν εχετε?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε φιλε πρεπει η να κανεις πλακα η να εισαι πιτσιρικας!!!!!!Δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα εισαι συγχρονος(εστω και αν εισαι αντιπαλος)της ομαδας που εχει γραψει ιστορια και εχει καταριψει ολα τα ρεκορ!!!!!!
Στο μελλον αυτη η ομαδα θα μνημονευεται (οσο και να σας πειραζει )σαν η μεγαλυτερη ομαδα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου ,και εσυ εχεις την τυχη(η ατυχια???? :think: :think:)να την εχεις.....ζησει!!!!!!!
Και εσυ μου μιλας για καποια αοριστα και ανυποστατα συμπερασματα που συντηρουν οι εκφραστες του αντιολυμπιακου μετωπου!!!!!Καλυτερη μπαλα και πρασινα αλογα....Παρηγορια στον αρρωστο!!!!!!!
Μεγαλε ,με πορδες δεν βαφονται αυγα!!!!!!!
Η ιστορια γραφει......
Και εχει ηδη γραψει ......
Ποναει αλλα εινα η πραγματικοτητα!!!!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι ωρα για....υπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και τον ρομερο ακομα τον περιμενουμε ο παικταρας φαινεται απο το πρωτο παιχνιδι βλεπε ριμπο!
και τον νουνιες γιατι τον στειλατε και τον αρτσουμπι συο εξαμηνο εκει υπονη δεν εχετε?
επομένως ο Μπορελι δεν ήτανε παικταράς; Γιάυτό ακόμα δεν έχετε βρει δεκάρι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για τον Αρτσούμπι θα έπρεπε να πληρώσουμε ρήτρα αποδέσμευσης... για ένα παίκτη που εδν είχε πείσει, γιατί να το κάνει; Αν τον είχαμε αγοράσει θα του έδινε πίστωση, αλλά δεν τον αγόρασε.
Ο Νούνιες αν δεν το θυμάσαι είναι ακόμα στον ΟΣΦΠ. Είναι εκείνος που είχε βάλει ένα γκολ ποίημα σε ένα ματς κυπέλλου, δεν ξέρω αν το θυμάσαι...
Ο Ρίμπο είναι προφανώς άλλη κλάση, αλλά όταν ήρθε όλοι λέγατε πως είχε έρθει για ένσημα...σωστά; Ακόμα κι έτσι όμως παραβλέπεις 2 σημαντικές λεπτομέρειες στη σύγκρισή σου:
1. Ο ρίμπο έπαιξε πολλά χρόνια ευρώπη, οπότε είχε συνηθίσει και ήξερε τον τρόπο παιχνιδιού εδώ.
2. Η διαφορά ηλικίας, πιο ώριμος ο Ρίμπο σε πιο μεγάλη και μεστή ηλικία. Λίγοι παίκτες μπορούν ανα κάνουν τόσο γρήγορη αφομοίωση και ΕΙΔΙΚΑ όταν έρχονται Ιανουάριο! (βλ. Μπορέλι και Μπελούτσι).
Αλλά και στραπάτσο να είναι ο Μπελού...γιατί να μη δώσει χρήματα ξανά; Μόνο αν μπαίνει μέσα δεν θα ξαναδώσει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α,...και ο Ρομέρο...από πού κι ως πού έγινε παικταράς;; Πότε ήτανε; Μην μου παραθέσεις σε παρακαλώ στατιστικές εφημερίδων....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπον...καληνύχτα...πάω να ξαπλώσω...αύριο έχει μάχη με κοπέλες στο Βουκουρέστι...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ο μπορελι αποτελει εξαιρεση αν εισαι παιχταρας παιζεις οπως ο γκονζαλες που ηρθε δεκεμβρη και επαιξε τα περι προσαρμογης ειναι δικαιολογιες!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο μπορελι αποτελει εξαιρεση αν εισαι παιχταρας παιζεις οπως ο γκονζαλες που ηρθε δεκεμβρη και επαιξε τα περι προσαρμογης ειναι δικαιολογιες!
ρε συ ΟΡΚΑ ή Στραιντζερ εισαι τελικα,φιλικα ο αφεντικουλησ σου,σε περιμενει ο Αχμετ μανοικτεσ αγκαλες,θα σε κερασει και πακιστανικο κεμπαμπ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχαχαχα...τι έκανε ο ...Γκονζάλες;;; έπαιξε;;; και γιατί έφυγε τότε; Ποια παιχνίδια του θυμάσαι; Γιατί εγώ κανένα μα κανένα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom