You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
παιδια για να σας προλαβω πρωτα απ'ολα θα σας πω πως απλα μεταφερω πραγματα που παιζουν
στο ιντερνετ απο το πρωι. Μην βιαστειτε να κραξετε..
Απο το πρωι υπαρχει εντονη φημολογια σε φορουμ οπαδων της ρεαλ πως ο Κανναβαρο που φευγει θα ερθει
Ελλαδα και Παναθηναικο.
Ξαωαλεω δεν το υιοθετω απλα το παραθετω ως γεγονος...Οποιος θελει μπορει να το ψαξει..
Και λεμε...ΑΝ λεμε ΑΝ.. γινει αυτο (δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που θα αναφερει σαν προβλημα την ηλικια φανταζομαι..)
σε ποιον αριθμο θα φτασουν τα διαρκειας φετος?
Απο το πρωι υπαρχει εντονη φημολογια σε φορουμ οπαδων της ρεαλ πως ο Κανναβαρο που φευγει θα ερθει
Ελλαδα και Παναθηναικο.
Ξαωαλεω δεν το υιοθετω απλα το παραθετω ως γεγονος...Οποιος θελει μπορει να το ψαξει..
Και λεμε...ΑΝ λεμε ΑΝ.. γινει αυτο (δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που θα αναφερει σαν προβλημα την ηλικια φανταζομαι..)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
φίλε ΑΝ ... ΑΝ γίνει αυτό, σου υπόσχομαι να στήσω τσαντήρι μπροστά στην Ιντρακομ και να ζητάω να μου φέρει τον Πουγιόλ.παιδια για να σας προλαβω πρωτα απ'ολα θα σας πω πως απλα μεταφερω πραγματα που παιζουν
Ελλαδα και Παναθηναικο.
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
φιλε μου και εγω το θεωρω αδυνατο...αλλα το ειδα με τα ματια μου να συζητειται πολυ σημερα..
Τι να πω?
Σκεφτομαι πως κ απο εκει που λεγανε πως θα ριξουν τα πολλα για επιθετικο αλλαξαν και λενε για τζιμπουρ..
οποτε λεω? Μηπως? Μηπως?
θα φτασουν τα φαρμακα εαν? και παλι λεω..εαν?
Τι να πω?
Σκεφτομαι πως κ απο εκει που λεγανε πως θα ριξουν τα πολλα για επιθετικο αλλαξαν και λενε για τζιμπουρ..
οποτε λεω? Μηπως? Μηπως?
θα φτασουν τα φαρμακα εαν? και παλι λεω..εαν?
καλημερα παιδια μεγαλη μερα για την παναθα μας ειμαστε ολοι χαρουμενοι
...οντως ιστορικη μερα για τον συλλογο....το μεγαλυτερο ονομα , η μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορια του ΠΑΟ καταφθανει σημερα στην Αθηνα...
Συνημμένα
Επισκέπτης
σιγα ρε παιδια μπαστα δε λεω πολυ μεγαλο ονομα ο σιλβα αλλα για μενα το μεγαλυτερο ονομα που ηρθε ηταν ο ζαετς αρχηγος ενωμενης γιουγκοσλαβιας και 25 χρονων!!!! και μετα ο βερον ο πατερας που αν και τραυματιας επαιξε μεγαλη μπαλα!!...οντως ιστορικη μερα για τον συλλογο....το μεγαλυτερο ονομα , η μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορια του ΠΑΟ καταφθανει σημερα στην Αθηνα...
σιγα ρε παιδια μπαστα δε λεω πολυ μεγαλο ονομα ο σιλβα αλλα για μενα το μεγαλυτερο ονομα που ηρθε ηταν ο ζαετς αρχηγος ενωμενης γιουγκοσλαβιας και 25 χρονων!!!! και μετα ο βερον ο πατερας που αν και τραυματιας επαιξε μεγαλη μπαλα!!
....δικαιολογεισαι για το ατοπημα επειδη μαλλον δεν εχεις διαβασει το βιογραφικο του....προκειται για τον αρχηγο των Σελεσαο και Παγκοσμιο Πρωταθλητη...νομιζω τα υπολοιπα ειναι περιττα...
Συνημμένα
Επισκέπτης
ολα τα εχω διαβασει αλλα μαλλον δεν ξερεις τη σημαινει ζαετς εκεινη την εποχη που τον ηθελαν οι μισες ιταλικες ομαδες που τοτε ηταν σαν τη σημερινο αγγλικο πρωταθλημα και καταφερες και το πηρες. δε λεω καλος ο σιλβα αλλα ειναι 32 και ο ζεκο ηρθε στα 25. οσο για το βερον ρωτα εκεινη την εποχη να σου πουνε οτι ηταν το καλυτερο αριστερο εξρεμ του πλανητη. φιλικα παντα.....δικαιολογεισαι για το ατοπημα επειδη μαλλον δεν εχεις διαβασει το βιογραφικο του....προκειται για τον αρχηγο των Σελεσαο και Παγκοσμιο Πρωταθλητη...νομιζω τα υπολοιπα ειναι περιττα...
Επισκέπτης
αλλο το αυτο σαν ονομα παντα ειχαν φερει και τον κονσεισαο παιχτη της εθνικης βραζιλιασ και βασικο στελεχο και πρωταθλητη ευρωπης με ρεαλ αλλο το τι εκανε.συμφωνω σε αυτο με τον ζεκο και τον βερον αλλα τα τελευταια εντεκα χρονια τετοιο ονομα σε αξια δεν εχεις φερει
αλλο το αυτο σαν ονομα παντα ειχαν φερει και τον κονσεισαο παιχτη της εθνικης βραζιλιασ και βασικο στελεχο και πρωταθλητη ευρωπης με ρεαλ αλλο το τι εκανε.
...σιγουρα μιλαμε θεωρητικα για ονοματα και βιογραφικα....στον αγωνιστικο χωρο αποδεικνυονται τα παντα...για μενα ο ξενος με την μεγαλυτερη προσφορα στον ΠΑΟ ειναι ο Βαζεχα ο οποιος ηταν οταν ηρθε παγκοσμιως αγνωστος....
Επισκέπτης
συμφωνω και επαυξανω ο βαζεχα ειναι και ο τριτος σκορερ ολων των εποχων στην ελλαδα μετα νομιζω ειναι ο ποτσα και μετα ο ζαετς....σιγουρα μιλαμε θεωρητικα για ονοματα και βιογραφικα....στον αγωνιστικο χωρο αποδεικνυονται τα παντα...για μενα ο ξενος με την μεγαλυτερη προσφορα στον ΠΑΟ ειναι ο Βαζεχα ο οποιος ηταν οταν ηρθε παγκοσμιως αγνωστος....
κοιτα ο φλαβιο ηταν ειδικη περιπτωση και ξεχνας κατι ποτε δεν ηταν βασικος τοσο σε ρεαλ οσο και σε βραζιλια ο καλος φλαβιο ηταν μονο στην λα κορουνια απο εκει και περα ειχε φθηνουσα πορεια εξερουμενου μερικων εμφανισεων στην ρεαλ
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
πάντως ε'αν έρθει ακόμα ένα μεγάλο όνομα,ειδικά αν είναι σέντερ μπάκ τότε ανοίγει ο δρόμος να μην αρνιούνται οι ξένοι την ελλάδα......όσο για τον τζιμπούρ..έχω τις αμφιβολίες μου αν κάνει για εμάς....για πανιώνιο,ατρόμητο ίσως αλλά για εμάς?......είδωμεν.....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική τάλε. Κάθε φορά που φέρναμε κι εμείς μεγάλο παίκτη τα ίδια λέγαμε. Εδώ φέραμε πακέτο Ζιοβάνι και Ζάχοβιτς και πάλι δεν άλλαξε η μοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως δεν άλλαξε ακόμα και όταν πήραμε το ευρωπαϊκό και συνάμα έπαιζε και ένας κύριος Ριβάλντο στην Ελλάδα. Και θυμάσαι όλοι τότε λέγανε πως αν ερχόντουσαν θα ήταν για να παίξουνε με το Ρίμπο.πάντως ε'αν έρθει ακόμα ένα μεγάλο όνομα,ειδικά αν είναι σέντερ μπάκ τότε ανοίγει ο δρόμος να μην αρνιούνται οι ξένοι την ελλάδα......όσο για τον τζιμπούρ..έχω τις αμφιβολίες μου αν κάνει για εμάς....για πανιώνιο,ατρόμητο ίσως αλλά για εμάς?......είδωμεν.....
Δεν πάει έτσι. Αυτό που εμείς θεωρούμε μεγάλο όνομα λόγω στέγνιας στο εξωτερικό εδν σημαίνει πολλά πράγματα. Ο σίλβα για τους ξένους είναι απλά ένας παίκτης σειράς. Ακόμα κι αν διετέλεσε αρχηγός της Σελεσάο, σαφώς και θεωρείται σε ίδια σειρά με τον Ντούσερ, μη σου πω και υποδεέστερος λόγω ηλικίας και σαφώς και θεωρείται υποδεέστερος από τον Ροναλντίνιο π.χ.
Αν έρθει ο Κανναβάρο ας πούμε θα πρόκειται για ποδοσφαιρική ταφόπλακα στη ζωή του. Μετά δεν θα του ξαναδώσει κανείς σημασία. Αυτό είναι το πρόβλημα των περισσόλτερων μεγάλων που δεν έρχονται. Αν θέλουν να ξαναπαίξουνε μετά σε άλλο πρωτάθλημα ξέρουνε πως η αγοραστική τους αξί θα πέσει και πως δύσκολα θα ξαναφύγουνε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Και για του λόγου το αληθές, κοίτα ο Τζιό, ο Καρεμπέ, ο Ζάετς που λέμε και πιο πριν...πού πήγανε μετά; Πουθενά. Εδώ το κλείσανε, όπως και άλλοι που ήρθανε...
Εδώ έρχονται άλλοι για να πάρουνε τα τελευταία ένσημα και άλλοι για να αποδείξουνε πως έχουν ακόμα 2-3 χρόνια ποδοσφαιρική ζωή και να την ακριβοπληρωθούνε. Ο Κανναβάρο δν νομίζω πως εμπίπτει στην κατηγορία.
Μια από τα ίδια, σε λίγο καλύτερη φάση από εμάς είναι και η Τουρκία. Λίγο καλύτερα όμως...γυρνάει κάποιος από εκεί δηλαδή...
Εδώ έρχονται άλλοι για να πάρουνε τα τελευταία ένσημα και άλλοι για να αποδείξουνε πως έχουν ακόμα 2-3 χρόνια ποδοσφαιρική ζωή και να την ακριβοπληρωθούνε. Ο Κανναβάρο δν νομίζω πως εμπίπτει στην κατηγορία.
Μια από τα ίδια, σε λίγο καλύτερη φάση από εμάς είναι και η Τουρκία. Λίγο καλύτερα όμως...γυρνάει κάποιος από εκεί δηλαδή...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γαυρακια ετοιμαστητε
αντε τομιτς και γκιριτσεκ
θα φατε καλα εσεις και ο ρουφιανος σας
αντε τομιτς και γκιριτσεκ