Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
respect :rockon:

Συνημμένα

• anamonh.jpg
    anamonh.jpg
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • anamonh1.jpg
    anamonh1.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • kapnogona.jpg
    kapnogona.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 20
  • vg.jpg
    vg.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α...και κάτι ακόμα...αντί να τραβάτε εκεί να δείτε τον όποιο μακαλοτρύπη βραζιλιάνο που θα παίρνει κάτι μύρια για να παίξει 20 ματς δεν μαζευόσασταν καλύτερα να σβήσετε τις φωτιές στα πέριξ;....ισχύει για όλους που μαζεύονται στα αεροδρόμια για να υποδεχτούνε τον οποιδήποτε μαλακοπίτουρα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
α...και κάτι ακόμα...αντί να τραβάτε εκεί να δείτε τον όποιο μακαλοτρύπη βραζιλιάνο που θα παίρνει κάτι μύρια για να παίξει 20 ματς δεν μαζευόσασταν καλύτερα να σβήσετε τις φωτιές στα πέριξ;....ισχύει για όλους που μαζεύονται στα αεροδρόμια για να υποδεχτούνε τον οποιδήποτε μαλακοπίτουρα....

το κοινωνικο αυτο μηνυμα ειναι μια προσφορα του κροκους

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ξεκινα να τις σβηνεις εσυ και ερχομαστε!
:headbang: :headbang: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είμαι λιγάκι μακριά...αλλιώς θα το έκανα, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αλλά προφανώς, άμα δεν έχει καεί το σπίτι σας δεν ξέρετε τι είναι να καίγεσαι εσύ και οι άλλοι να σου λένε..."τι λες βρε παιδί μου...καταστροφή..."

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Αποσπάσματα της συνέντευξης του Τεν Κάτε στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι». :

«Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είμαι τρελός. Όταν άλλωστε χτίζει κανείς ένα σπίτι, ξεκινά από τα θεμέλια, όχι από τη σκεπή. Έτσι κι εμείς θα χτίσουμε πρώτα την άμυνα, μετά τη μεσαία γραμμή και μετά την επίθεση. Οι παίκτες μου θα ξέρουν ότι έχουν όλοι το δικαίωμα να επιτίθενται. Αλλά και ΟΛΟΙ θα πρέπει να αμύνονται. Αν κάποιος δεν το κάνει, τότε δεν έχει θέση στην ομάδα μου.

Είμαστε σε μία μεγάλη, σε μία φανταστική ομάδα και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ο ένας πρέπει να υπερασπίζεται τον άλλον. Για μένα οι διαρροές στον Τύπο είναι ανεπίτρεπτες. Δεν λες τα μυστικά της οικογένειάς σου στους άλλους. Αν το κάνεις, είσαι προδότης! Και δεν θέλω να δουλεύω με προδότες, αλλά με ανθρώπους αφοσιωμένους στο σύλλογο και την ομάδα».

«Αν ρωτήσεις έναν φίλαθλο στο Λονδίνο ή τη Βαρκελώνη, πες μου μία ελληνική ομάδα, η απάντηση είναι πάντα Panathinaikos. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο μεγάλη και γνωστή ομάδα από όσο πολλοί πιστεύουν. Και μία τέτοια ομάδα δεν μπορεί να έχει μόνο ένα πρωτάθλημα τα τελευταία 12 χρόνια. Για αυτό πρέπει να γυρίσουμε στις επιτυχίες.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον και δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα, αλλά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα υπάρξει χημεία μεταξύ της ομάδας και των οπαδών. Και αυτή η χημεία θα είναι αποφασιστική στη μάχη για τον τίτλο».

Συνημμένα

• derby_2008_07_17.jpg
    derby_2008_07_17.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • prasini_2008_07_17.jpg
    prasini_2008_07_17.jpg
    39,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • eksedra_2008_07_17.jpg
    eksedra_2008_07_17.jpg
    251 KB · Εμφανίσεις: 22
  • goal_2008_07_17.jpg
    goal_2008_07_17.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 23

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από δηλώσεις όλοι στην αρχή καλά τα πάνε πάντως. μα όλοι βρε παιδί μου. σε όλες τις ομάδες.
Αν δεν τα πηγαίνανε καλά θα ήτανε Αλέφαντοι.
Το θέμα είναι πως αυτά είναι δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος. Η ουσία για όλους εμάς είναι το τι θα δείξει το Μάιο.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Aπιστευτο βιντεο που αποδεικνυει οτι στο λιμανι εχει μαζευτει ολο το αδερφατο των ιπποτων...και το ερωτημα που τιθεται αμειλικτο :
o Νταρκο Κοβασεβιτς ειναι gay ? 

Kοιτατε καμωματα σε παιχνιδι της Ρεαλ Σοσιεδαδ :boobies: :boobies:.

Mαλλον ειναι αλλοθι η ξανθια που ειχε παρουσιασει οταν πατησε το ποδι του στην Ελλαδα...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
η πλακα ειναι που το χωνει και μεσα να το καταλαβουν καλα!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
τον αμιτσι που εκανε και κλαμπ τον θυμαστε η ακομα?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Aπιστευτο βιντεο που αποδεικνυει οτι στο λιμανι εχει μαζευτει ολο το αδερφατο των ιπποτων...και το ερωτημα που τιθεται αμειλικτο :
o Νταρκο Κοβασεβιτς ειναι gay ?  Kοιτατε καμωματα σε παιχνιδι της Ρεαλ Σοσιεδαδ :boobies: :boobies:.

Mαλλον ειναι αλλοθι η ξανθια που ειχε παρουσιασει οταν πατησε το ποδι του στην Ελλαδα...
Ρε αυτός πάει να χώσει και δάκτυλο μέσα... Τον βρωμόπουστα... :2funny: :2funny: :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
η πλακα ειναι που το χωνει και μεσα να το καταλαβουν καλα!

..τι πουσταριο ειναι αυτο ρε ? Αντε Κοβασεβιτς , κατεβα και σε κανενα gay parade....δεν πας να γνωρισεις τον γαυρο τον Κωστοπουλο που εχει και προσβασεις στο gay κατεστημενο της Μυκονου ?
Τι ειναι αυτα ρε γαυροι ?

Φανταστειτε τι γινεται στα αποδυτηρια....

Ειπα κι εγω...παρατησε την Ισπανια και ηρθε στην Ελλαδα...μαλλον το μυριστηκαν οτι το ζυγιζει το λουκουμακι και δεν το σηκωνε αλλο το κλιμα εκει....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε αλιήτες...μην βάζετε ΄τετοια βίντεο.....θ'έλετε να έχουμε καρδιακά απο τους γαμιάδες τους γαύρους?.......και θα μας ξαναπούνε.........κλάααααααααααμαααααααααααα..........πίιιιιιιικρααααααα........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
βρε αλιήτες...μην βάζετε ΄τετοια βίντεο.....θ'έλετε να έχουμε καρδιακά απο τους γαμιάδες τους γαύρους?.......και θα μας ξαναπούνε.........κλάααααααααααμαααααααααααα..........πίιιιιιιικρααααααα........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και δεν γαμαμε στρακια επισης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
o Νταρκο Κοβασεβιτς ειναι gay ? 

Kοιτατε καμωματα σε παιχνιδι της Ρεαλ Σοσιεδαδ :boobies: :boobies:.

ε, τώρα το χρειάζεστε...γεροθόδωρος φίλοι μου...γέννημα θρέμα σας....χαχχαχαχα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
..τι πουσταριο ειναι αυτο ρε ? Αντε Κοβασεβιτς , κατεβα και σε κανενα gay parade....δεν πας να γνωρισεις τον γαυρο τον Κωστοπουλο που εχει και προσβασεις στο gay κατεστημενο της Μυκονου ?
Τι ειναι αυτα ρε γαυροι ?

Φανταστειτε τι γινεται στα αποδυτηρια....

Ειπα κι εγω...παρατησε την Ισπανια και ηρθε στην Ελλαδα...μαλλον το μυριστηκαν οτι το ζυγιζει το λουκουμακι και δεν το σηκωνε αλλο το κλιμα εκει....

αχχχχ συκααααα μωρηηηηη

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
είπαμε......δεν γαμάμε στράκια..βάζελοι..... :2funny: :2funny: :2funny: [σόρρυ άλφα].... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αχ..τελικά πούστηδες μπορεί να υπάρχουν παντού, βάζελοι όμως (σόρρυ άλφα) μόνο στον ΠΑΟ. (σόρρυ τάλε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom