ε, ρε γμτ....
το θεμα παντως δεν είναι αυτό...το θέμα είναι πως οι δύο που χούφτωνε στο βίντεο...δεν παραπονιόντουσαν...
τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν γκρινιάζετε για τον Κοβάσεβιτς ....χαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...πωπω μαλακα μου ... έχω όρεξη για πείραγμα σήμερα...
....Nταρκο Κοβασεβιτς λουγκρα , το χαλαρωνεις το μπουλονι βλεπω....ο Χατζηστεφανου και ο Καπουτζιδης απεκτησαν ποδοσφαιρικο ινδαλμα....εχει να τραβηξει πολλα φετος η σουφρα σου απο τον ψωλαρα τον Gilberto...εχει να πεσει γιουχα , δουλεμα και κραξιμο στο γηπεδο φετος....θα γελασει και ο καθε πικραμενος , μωρη λουκρητια....
ε, ρε γμτ....
το θεμα παντως δεν είναι αυτό...το θέμα είναι πως οι δύο που χούφτωνε στο βίντεο...δεν παραπονιόντουσαν...
τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν γκρινιάζετε για τον Κοβάσεβιτς ....χαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...πωπω μαλακα μου ... έχω όρεξη για πείραγμα σήμερα...
ακομα ενα ασχετο οπως παντα
αυτο θα κολλαγε αν οι 2 παιχτες ηταν στον παναθηναικο
οτι ειναι λουγκρα ο πουτρακοβασεβιτς φαινεται απτο βιντεο
τωρα οι αλλοι 2 τι ειναι τι να μας νοιαζει
ε, ρε γμτ....
ακομα ενα ασχετο οπως παντα
αυτο θα κολλαγε αν οι 2 παιχτες ηταν στον παναθηναικο
οτι ειναι λουγκρα ο πουτρακοβασεβιτς φαινεται απτο βιντεο
τωρα οι αλλοι 2 τι ειναι τι να μας νοιαζει
Αλλά τώρα και λίγο σοβαρά...ό,τι σκατιάδες και να είναι όλοι αυτοί, εμάς τι μας κόφτει;
Σαμπως το δικό μας κώλο έπιασε για να του κόψουμε το χέρι σύρριζα;