Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, το παραδέχομαι....εσύ εισαι το απόλυτο αρσενικό που με έκανες επιτέλους να νιώσω γυναίκα. Επίσης το παραδέχομαι πως επειδή ο Κοβάσεβιτς έβαλε χέρι σε δύο συμπαίκτες του, τώρα νιώθω πιο  κοντά στη γυναικεία μου φύση...ναι, αλήθεια, δεν μπορώ να το κρύψω...
ναι, έχεις εσύ πηδήξει όλη την Α8ηνα και τα πέριξ. Εσύ άντρα μου!
Εσύ που δεν καταδέχεσαι να παντρευτείς και να πέσεις τόσο χαμηλα....όταν σε τρέχουνε όλες οι γυναίκες ....
Αχ, άντρα μου....μην γίνεσαι σκληρός σαν την αδερφή στο άβατάρ σου όμως γιατί με πωρώνεις..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι, το παραδέχομαι....εσύ εισαι το απόλυτο αρσενικό που με έκανες επιτέλους να νιώσω γυναίκα. Επίσης το παραδέχομαι πως επειδή ο Κοβάσεβιτς έβαλε χέρι σε δύο συμπαίκτες του, τώρα νιώθω πιο  κοντά στη γυναικεία μου φύση...ναι, αλήθεια, δεν μπορώ να το κρύψω...
ναι, έχεις εσύ πηδήξει όλη την Α8ηνα και τα πέριξ. Εσύ άντρα μου!
Εσύ που δεν καταδέχεσαι να παντρευτείς και να πέσεις τόσο χαμηλα....όταν σε τρέχουνε όλες οι γυναίκες ....
Αχ, άντρα μου....μην γίνεσαι σκληρός σαν την αδερφή στο άβατάρ σου όμως γιατί με πωρώνεις..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

που τα καταλαβες ολα αυτα ρε?
ετσι να φορτωσεις και λιγο ναχει πλακα
νεος φεθρυ και γουτραρω τρελα
δυσκολευτηκα λιγο αλλα τελικα ναι σε εκανα γυναικα
και τωρα θα στον ακουμπαω πιο συχνα  :2funny:
η σουφρα σου ηταν λιγο ανοικτη βεβαια αλλα τι να κανουμε
εισαι συνηθησμενη εσυ ;) :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άλλος ένας κατα φαντασίαν εραστής....είναι της μεταγραφικής περιόδου σύνδρομο προφανώς...
εξήγησέ μου κάτι...καύλωσες πολύ που κάνατε μεταγραφή το Σίλβα; Πήγες να τον αγκαλιάσεις κι εσύ;;
Πες μου μάτια μου...
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
άλλος ένας κατα φαντασίαν εραστής....είναι της μεταγραφικής περιόδου σύνδρομο προφανώς...
εξήγησέ μου κάτι...καύλωσες πολύ που κάνατε μεταγραφή το Σίλβα; Πήγες να τον αγκαλιάσεις κι εσύ;;
Πες μου μάτια μου...
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα

οχι μπουμπου
δεν ειπαμε οτι αγκαλιαζα εσενα?
:2funny: :2funny:
μαλλον για λαστ λουκρικαν σε κοβω :2funny:
που το βρηκα παλι αυτο :2funny:
ετσι ετσι ελα παμε να χει ενδιαφερον ρε
γουστραρεις μωρη?ελα πες φτιαξαμε κοπελα μου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επίσης...πρόσεξε λίγο ...μην από το πολύ γαμήσι σου πονέσει η μήτρα σου...κρίμα να σε πάω στη γυναίκα μου για περίθαλψη...χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
ρε γουστο που έχουνε μερικοί....χαχαχαχαχαχαχαχαχ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επίσης...πρόσεξε λίγο ...μην από το πολύ γαμήσι σου πονέσει η μήτρα σου...κρίμα να σε πάω στη γυναίκα μου για περίθαλψη...χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα

μηπως εκει που δουλευει εισαι και εσυ?
αδερφη προισταμενη?χαχαχ
στο συγγρος ειναι φανταζομαι :2funny:
το μυστικο σου το ξερει?
ευχαριστω ρε το ξερω οτι εχω πλακα :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

μαλλον  :jerking: του καναπε εισαι.....

:2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πλάκα έχεις, γούστο έχεις...από χιούμορ νούλα όμως...σόρρυ κιόλας έτσι; μην το πάρεις και προσωπικά και αλλάξεις άβαταρ...δέξου το σαν άντρας...
άντε γεια που λένε και οι άλλοι.
και ασχοληθείτε με τον Ντάρκο στα βίντεοκλίπ, γιατί στο παιχνίδι μέσα όλο τον χάνουνε οι αμυντικοί σας...
Θα έχουμε γούστα πάλι με το μέγιστο μπαλαδόρο Σαριέγκι...χαχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΤΕΝ ΚΑΤΕ. Η απόλυτη φαντασίωση των Παναθηναϊκών όλου του κόσμου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πλάκα έχεις, γούστο έχεις...από χιούμορ νούλα όμως...σόρρυ κιόλας έτσι; μην το πάρεις και προσωπικά και αλλάξεις άβαταρ...δέξου το σαν άντρας...
άντε γεια που λένε και οι άλλοι.
και ασχοληθείτε με τον Ντάρκο στα βίντεοκλίπ, γιατί στο παιχνίδι μέσα όλο τον χάνουνε οι αμυντικοί σας...
Θα έχουμε γούστα πάλι με το μέγιστο μπαλαδόρο Σαριέγκι...χαχαχαχαχα

δικε μουυυυυ
ετσι κοπελα μου
οχι εσυ το παιρνεις προσωπικα αποτι φαινετε :2funny:
οχι κατα καιρους αλλαζω οταν το βαρεθω
προσοχη στο μυστικο ε
αν και θα τοχει καταλαβει :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....μαγκες , σταματηστε την προσωπικη αντιπαραθεση , κουραζει τους υπολοιπους....ας γελασουμε λιγο βλεποντας ξανα σε αλλη εκδοση το βιντεακι που αποκαλυπτει τις σεξουαλικες ιδιαιτεροτητες του Νταρκο Κοβασεβιτς....

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ΜΑΝΤΖΙΟΣ-«ΣΑΛΠΙ» ΤΑ ΓΚΟΛ. ΟΡΕΞΑΤΟΣ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ. ΕΞΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ- Έχοντας την συμπαράσταση των φίλων του από τον σύνδεσμο του Ντίσελντορφ, ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του επί αυστριακού εδάφους, επικρατώντας της Μπάνικ Οστράβα από την Τσεχία με 2-0 (Μάντζιος 30’, Σαλπιγγίδης 62

Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν παρέκκλινε από το αγαπημένο του 4-2-3 (αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος, στο κέντρο ο Ρουκάβινα, δεξιά ο Σαμπιγγίδης)-1 και στο βρεγμένο τερέν του γηπέδου του Ίρντνινγκ, είδε τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζονται ορεξάτοι και... αρκετά συμβατοί με την νέα ποδοσφαιρική φιλοσοφία που προσπαθεί ο Ολλανδός να τους «περάσει». Τηρουμένων των αναλογιών, πάντα...

Ρουκάβινα «κέρασε», Μάντζιος «ήπιε»...

Το πρώτο γκολ του «τριφυλλιού», που μετά από το αναγνωριστικό εικοσάλεπτο, επέβαλλε άνετα τον ρυθμό του επί της Μπάνικ, σημείωσε στο 30ο λεπτό ο Βαγγέλης Μάντζιος, έπειτα από υπέροχη προσπάθεια-κούρσα και πάσα του Άντε Ρουκάβινα από τα δεξιά. Μέχρι την ανάπαυλα, ο Παναθηναϊκός είχε χάσει δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με Ρουκάβινα (33’) και Σαλπιγγίδη (38’), ενώ στο 34’ είχε ζητήσει πέναλτι για ανατροπή του Λίκα στον Σιόντη.

Κεφάτος ο Λάζαρος, σκόρερ ο «Σάλπι»

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να αποδίδουν σε υψηλό επίπεδο και στο δεύτερο 45λεπτό, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 62’. Αυτή τη φορά, ρόλο δημιουργού είχε ο Χριστοδουλόπουλος και αυτόν του εκτελεστή ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο ορεξάτος Χριστοδουλόπουλος προσπάθησε να χριστεί σκόρερ στο 74’, αλλά στο όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βάζεκ...

Σε γενικές γραμμές, το δείγμα από το φιλικό κόντρα στους Τσέχους κρίνεται ως θετικό. Ο Τεν Κάτε, ουσιαστικά δοκίμασε κάποιους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα (σ.σ. έκανε πέντε αλλαγές, ενώ όσοι δεν ήταν στην αποστολή για το φιλικό, ακολούθησαν ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα προπόνησης) και λογικά, έμεινε ικανοποιημένος απ’ αυτούς.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Γκούμας (46’ Σαριέγκι), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίλσον, Τζιόλης (46’ Μάτος), Σιόντης (67’ Σάμιος), Ρουκάβινα (57’ Ίβανσιτς), Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος (79’ Μουν), Μάντζιος.

Μπάνικ Οστράβα: Βάζεκ, Ρίκα, Πάβλικ, Νέγουιθ, Τσούρ, Ράτοραλ, Μάρεκ, Λίκα, Λούκες, Οντέπκα, Σβέρκος (46’ Στρίχαβκαν).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από τις αναφορές που ούτως ή άλλως είναι ανούσιες.
Άμα δεν ξέρουνε τι να γράψουνε οι δημοσιογράφοι...αραδιάζουνε σεντόνια για τα φιλικά άνευ ουσίας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785
Ευγε βαζελε θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :) :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Από τις αναφορές που ούτως ή άλλως είναι ανούσιες.
Άμα δεν ξέρουνε τι να γράψουνε οι δημοσιογράφοι...αραδιάζουνε σεντόνια για τα φιλικά άνευ ουσίας.

ενω αυτα που λες εσυ κοπελα μου εχουν ουσια ε? :jerking:
οντως εισαι προπονητρια του κανα-πεος οπως γραφεις :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ενω αυτα που λες εσυ κοπελα μου εχουν ουσια ε? :jerking:
οντως εισαι προπονητρια του κανα-πεος οπως γραφεις :2funny:

ασε τον παρλαπιπα ολα σχολια ειναι και κριτικες για τις αλλες ομαδες και την δικια του δεν την κοιταει ολο δικαιολογει τον θειο και τον γλυφει κλασικος υπαλληλος :dancing:!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ασε τον παρλαπιπα ολα σχολια ειναι και κριτικες για τις αλλες ομαδες και την δικια του δεν την κοιταει ολο δικαιολογει τον θειο και τον γλυφει κλασικος υπαλληλος :dancing:!

απλα νομιζει οτι λεει κατι οταν γραφει εδω
ολο κατι ασχετα λεει
και τα θελει ο ποπουδακος του γιατι οταν μπαινεις εδω και ειρωνευεσε συνεχεια θα τα ακους
ετσι παει

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
απλα νομιζει οτι λεει κατι οταν γραφει εδω
ολο κατι ασχετα λεει
και τα θελει ο ποπουδακος του γιατι οταν μπαινεις εδω και ειρωνευεσε συνεχεια θα τα ακους
ετσι παει

τσαμπα θα παει το μπινελικι αυτος γραφει για να λεει οτι ποσταρισε ολα τα ιδια και τα ιδια! :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τσαμπα θα παει το μπινελικι αυτος γραφει για να λεει οτι ποσταρισε ολα τα ιδια και τα ιδια! :jerking:

δεν πειραζει αστον να τον δουλευουμε λιγο
ειναι τυποι ρε αυτοι οι γαυροι
βγαζουν πολυ γελιο :2funny:
ρε του λες για μπασκετ και απανταει για ποδοσφαιρο κια τουμπαλι :o
ειδες τι παθαινεις αν διαβαζεις πρωταθλητη?
φτου φτου μακρια μας :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom