koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
επιασε τοπο η μανουρα που κανουν εδω και 3 μερες οι αλλοι.2 πέναλτι δεν μας έχει δώσει το νιμου…πλεον φοβούνται να μας δώσουν πέναλτι οι διαιτητές
επιασε τοπο η μανουρα που κανουν εδω και 3 μερες οι αλλοι.2 πέναλτι δεν μας έχει δώσει το νιμου…πλεον φοβούνται να μας δώσουν πέναλτι οι διαιτητές
Κεφάλια και μέσα από τον αμπαλοοοοοΦίλοι μου Παναθηναϊκοί μην ανησυχείτε.
Όπου να 'ναι θα σφυρίξει πέναλτι ...
κατσε να δεις θα κερδισει σημερα ο ολυμπιακος 0-1 με πεναλτιΦίλοι μου Παναθηναϊκοί μην ανησυχείτε.
μόνο 2...εγω λεω 4..2 πέναλτι δεν μας έχει δώσει το νιμου…πλεον φοβούνται να μας δώσουν πέναλτι οι διαιτητές
μαμακα, ελα μαμακα να δεις τι γραφει ο Giorgio..
ακομα και αυτος που δε ξερω ποιος ειναι...ξερεις ποια φερμαρει εεε...κλαψε αννουλα..
τελικά σφύριξε?Φίλοι μου Παναθηναϊκοί μην ανησυχείτε.
Πρώτον λείπουν παιχνίδια....δεύτερον δεν έχεις τα ματς του 5ου στα πλέι οφ συν τα ματς με βαρ και Έλληνες διαιτητές του θρυνου με τις υπόλοιπες ομάδες που εχτιζες διάφορες πριν τα πλέι οφ.....εκεί αποκρυπτεις την αλήθεια....και δεν με λένε κύριο βαζελο.....είμαι αυτός ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ....και όταν γίνει ο βοτανικός θα εύχεσαι να μην κάναμε γήπεδο.....συνέχισε να κλαις μέχρι το παιχνίδι με την κουλα μήπως πάρεις κάνα σφύριγμα.....Κλαψε Κλαψε Κλαψε.....καταστροφεα του ελληνικού ποδοσφαίρου
γιατι δεν κερδισες πεναλντι ρε μουνι???όπως έχει επισημανθεί απο τα γατόνια φίλους του Παναθηναικού
η ομάδα θέλει ενίσχυση κ κάποιοι παίκτες δείχνουν κουρασμένοι
Συγχαρητήρια στο Αγρίνιο που έπαιξε καθαρά, στο δοκάρι του Καρέλη τα είδαμε όλα
τάκη τι έχεις να πεις για την 11η νίκη?γιατι δεν κερδισες πεναλντι ρε μουνι???
παει το 20αρικο....
τύποι από την ανακοίνωση του ΔΣ της παε ολυμπιακός
"Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητήσουμε άμεσα συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος του Εφετείου Αθηνών, ώστε να ενημερωθεί η ΠΑΕ σχετικά με την πορεία της μηνυτήριας αναφοράς της ΠΑΕ κατά μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την τέλεση του αδικήματος της απιστίας επί διοικήσεως Ε. Γραμμένου, και αναφορικά με την σκανδαλώδη συμφωνία αποζημίωσης του Ι. Παπαδόπουλου, την κατασπατάληση πόρων της ΕΠΟ κλπ..."
πως ο μαρινάκης για οποιοδήποτε λόγο (ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ) απευθύνεται στον προιστάμενο του τμήματος οικονομικού εγκλήματος ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ....
έχει χαθεί κάθε ίχνος τσίπας...
παιξε 0-1 ολυμπιακο με πεναλτι να ρεφαρεις!!γιατι δεν κερδισες πεναλντι ρε μουνι???
παει το 20αρικο....
δεν το ειδα το ματς τυπε...τάκη τι έχεις να πεις για την 11η νίκη?
0-1 θα ειναι το σκορ 20 λεπτα πριν ξεκινησει το ματς ρε τυπε...παιξε 0-1 ολυμπιακο με πεναλτι να ρεφαρεις!!
τάκη με είπες σερβιέταποιο οικονομικο εγκλημα εκανε ο προεδρος ρε μουνοπανο????
ποιο????
πεντακαθαριδης ειναι!!!!!!!!!