πες το μου και στα αγγλικα ρε αγραμματε αυτο που εγραψες να δω κατι!!!το θεμα ειναι αν εσυ καταλαβες τι μαλακια ποσταρες????
φανταζομαι θυμασαι γιατι στο λεω !!!
πες το μου και στα αγγλικα ρε αγραμματε αυτο που εγραψες να δω κατι!!!το θεμα ειναι αν εσυ καταλαβες τι μαλακια ποσταρες????
Εγώ είδα λαιμό, βυζί και λίγο μασχάλη.Εγώ είδα μπουτάκι φίλε, να το προσέξω?
τυπε εσυ εισαι εκεινο το αυτιστικο που περυσι πανηγυριζε που πηρατε τον παρις λι και οτι θα σβησει τον σλουκα???πες το μου και στα αγγλικα ρε αγραμματε αυτο που εγραψες να δω κατι!!!
φανταζομαι θυμασαι γιατι στο λεω !!!
Καλά όλα αυτά αλλά:Λοιπόν να πω και εγώ τη γνώμη μου.
Καταρχήν καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους.
Μακάρι να γίνεται ένας πολιτισμένος διάλογος χωρίς αντιπαραθέσεις και ύβρεις.
Ο Ολυμπιακός αναμφισβήτητα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε εξαιρετικά και κατα την γνώμη μου φανήκατε πολύ μικρή ομάδα μπροστά του.
Εμείς με παιχταράδες όπως ο Χάμες, Εμβιλά, Ιν Μπέομ, Μπιέλ κλπ ... να κοσμούν το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Έσείς έχετε βαφτίσει κάτι δευτερότριτους ως παιχταράδες.
Θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε βάλει άλλα 2 γκολ αν δεν ήταν ο Βιτριόλι να σας σώσει σε 2-3 περιπτώσεις.
Δεν βάλαμε δεύτερο γκόλ και τελικά το πληρώσαμε.
Σε μια ανύποπτη φάση ο Αβιλά απλώνει το χέρι του και ο δικός σας πέφτει κάτω λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.
Αναρωτιέμαι οι αμυντικοί δεν τους μαθαίνουν να μην χρησιμοποιούν τα χέρια τους σε ανάλογες επικίνδυνες περιπτώσεις ???
Προέρχεται από προηγμένο πρωτάθλημα.
Όμως δεν γνωρίζω τι θα έκανε ένας άλλος διαιτητής στη θέση του.
Ίσως σφύριζε τη λήξη του μάτς εκείνη τη στιγμή ίσως και όχι.
Ίσως σφύριζε και για θέατρο του επιθετικού παίχτη.
Αναρωτιέμαι όμως για 2 πράγματα :-
1. Για ποιό λόγο κράτησε 6 λεπτά καθυστέρηση και για ποιο λόγο άφησε να κυλήσει ο χρόνος πέραν των 6 λεπτών.
2. Αν η ίδια φάση γινόταν στο κέντρο του γηπέδου με την μπάλα να κατευθύνεται στο αράουτ θα σφύριζε φάουλ ή την λήξη του αγώνα ?
Πάντως η γνώμη μου είναιι ότι χθες φανήκατε πολύ λίγοι και δυστυχώς ομάδα δεν έχετε.
Απλώς μας πετύχατε σε μια περίοδο που τα κάναμε σκατά εμείς με διάφορες επιλογές που κάναμε το καλοκαίρι.
Επίσης αυτή τη στιγμή υπάρχει και η ρετσινιά της διαιτησίας και βλέπω τα πράγματα για εσάς πολύ δύσκολα στο μέλλον.
Δεν έχετε και παίκτες πλέον.
Σε κάθε περίπτωση το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και με την καθολική άνοδο του Ολυμπιακού αποκτά πολύ ενδιαφέρον.
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Καποιος να φερει τις ατζουγιεςΦίλε μην πετάξεις τα σκατα,να τα βάλεις σε μια σακούλα να τα δώσουμε σε αυτόν που έχει πρόβλημα με φασαρία από πιτσιρικάδες στην οικοδομή του.
Ναι αλλά η ΑΕΚ καίγεται για βαθμούς, ακριβώς όπως το πες και το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το επόμενο, οπότε κράτα μικρό καλάθι.λοιπον, τωρα που ηρεμησαν τα πνευματα απο την χθεσινη σφαγη του θρυλου, ας πουμε καποια δεδομενα κυριως για τους μπουφους βαζελους :
1ον) το πρωταθλημα δεν τελειωσε ακομα, κυριως επειδη δεν κερδισε η αεκουλα στην τριπολη...οσο δεν ξεφευγει η αεκ, ολα παιζονται...εκει πρεπει να εστιασει ο γιγαντας θρυλος και να μην την αφησει να πιστεψει ουτε μια στιγμη οτι μπορει να παρει το πρωταθλημα...
2ον) ο κορακας χθες ηταν εντεταλμενος για να φερει το ματς ισοπαλια και τα καταφερε....η παραγκα του μελισσανιδη τα κανει ολα...απλα τα ακουει ο φουκαρας ο βαζελος, γιατι φετος παιζει τον ρολο του χρησιμου ηλιθιου...
3ον) το φετινο ερειπιο του βαζελου με ολη αυτη την σαβουρα που εχει δεν μπορει να παρει πρωταθλημα ουτε σε 100 χρονια...το ροστερ του ειναι για γελια...απλα εχει κερδισει 11 αγωνιστικες μονο με πεναλντι και ειναι εκει που ειναι...οταν θα αρχισουν τα σφιγγουν τα γαλατα, θα σκασει με κρότο η φετινη πρασινη φουσκα...
4ον) πολυ κολοπαιδο ο γιανναρος...προτιμησε τον κουλη απο την ομαδα της καρδιας του...
5ον) γιατι γινονται ολα αυτα? γιατι ειναι χαμουρες οι παναθηναικοι, γι αυτο...
μιας και ολοι οι γαυροι εδω μεσα εχουν μπαστακωθει απο το τελευταιο Χ που μπουκωσαν αβίαστα , μπορουν να μας απαντησουν ..:
Τον Λεβαδειακο θα τον κερδίσουν ;
Τσάκω ένα για αρχή ...
Η ομαδα ειναι φανερα κουρασμενη και φανηκαν και οι ελλειψεις που εχουμε μπραδερ.Δεν ειχαμε υψηλα στανταρ αποδοσης.Παρ ολα ταυτα οπως ειπε και ο φιλος robc παιξαμε ισα ισα για να παρουμε το τριποντο.Προχωραμε!Κατάφερε κάποιος να δει τον αγώνα ? Πως παίζαμε σήμερα ?
δεν ειναι τους εχεις εμπιστοσύνη...κωλομάδαμε την ψυχη στο στομα
τον βαζουμε σε δελτιο παρολι και πιανουμε κατι αλλα με 7 αποδοση και τρωμε τα νυχια μας με τον γαυρο ναπουμε
στο ημιχρονο την τσιμπησε την φανελα χαμες ο παικτης του λεβαδειακου...ουτε να τελειωσει το ματς δεν περιμενε...μιας και ολοι οι γαυροι εδω μεσα εχουν μπαστακωθει απο το τελευταιο Χ που μπουκωσαν αβίαστα , μπορουν να μας απαντησουν ..:
Τον Λεβαδειακο θα τον κερδίσουν ;
Μας εσφαξαν τυπε, επρεπε να παρουμε 1γιατι δεν κερδισες πεναλντι ρε μουνι???
παει το 20αρικο....
Μονότερμα.....Κατάφερε κάποιος να δει τον αγώνα ? Πως παίζαμε σήμερα ?
Μη βρίζεις βρε μλκΣτήθηκε μπλόκο στην Μόρντορ αλλά απέτυχε.....
Να ξέρετε αυτό το διπλό ήταν η πιο σημαντική νίκη έως τώρα.
Η ομάδα έδειξε ότι έχει καρδιά μετά από την κακή εμφάνιση με τον γαύρο και τις σημαντικές απουσίες που έχουν συσσωρευτεί και πλέον θα είμαι μόνιμες....
Καρέλη βλαμένε δεν ντρέπεσαι?
Έχεις και τατού το τριφύλλι....
Συγνώμη ρε μλκΜη βρίζεις βρε μλκ
κράτα και καμιά κάλτσα για τον ποδόλαγνοστο ημιχρονο την τσιμπησε την φανελα χαμες ο παικτης του λεβαδειακου...ουτε να τελειωσει το ματς δεν περιμενε...
ρε γαμιδια, κανονικα δεν πρεπει καν να γινονται τετοια ματς..πρεπει να τα παιρνουμε 3-0 ανευ αγωνος και να στελνουμε υπογεγγραμμενες φανελες των αστεριων μας...μην πω οτι και το πρωταθλημα επρεπε να μας το δινανε απο το καλοκαιρι για ολους αυτους τους παιχταραδες που φεραμε στην ελλαδα....