Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Χ θα ερθει (μακαρι να βγω ψευτης) θα κερδισουν οι αλλοι 2 κ το σ/κ εμεις νικη και οι αλλοι 2 Χ και να μαστε παλι στα ιδια :grin:
Πιστευω 1 γκολ θα το βρουμε γιατι βρισκουμε κανα χωρο που και που

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

rabbit eating GIF

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
ευχομαι οτι εχει να κανει με γιατρους, να μην ειναι σοβαρο. αυτο με το (ασβερκους)να το προσεξεις....εχει να κανει η συμπεριφορα γενικα, μπορει να εισαι και να μην το παιρνεις πρεφα
Πως ειμαι ρε φιλε ασβερκος..παω στα γηπεδα? οχι...πεταω μπουκαλια και βριζω στα γηπεδα? οχι, αφου δεν παω..κανω επεισοδια? οχι, ειπαμε δεν παω στα γηπεδα....σου ειπα κ το ξαναλεω με εκνευριζουν οι ΟΠΑΔΟΙ..οι τυφλωμενοι, καφροι, απαιδευτοι ΟΠΑΔΟΙ με ρητοτικη μισους, που υιοθετουν ακραιες, φασιστικες θα ελεγα φρασεολογιες (ουγκ ουγκ ετσι ειστε οι γαυροι κλπ κλπ)..αν δεν το καταλαβαινεις τι να σου πω..δες τα σχολια του ROB και θα καταλαβεις..σε ενοχλει εγω που εβρισα τη συγγενη του ROB ή ο ROB που θα μιλησει απαξιωτικα για εκατομμυρια φιλους μιας ομαδας (ως αλλος φασιστας) χωρις να τους ξερει? δε σε ενοχλει καποιος που λεει στον αλλο αυτοκτονα ή τον βριζει αλλα σε ενοχλει αν πει για τη μανα του? αλλα οκ αφου δε θες ουτε εσυ ουτε οι αλλοι να σταματησετε να ειστε ασβερκοι ή να γλιτωσετε απο τους ασβερκους, δε θα ξαναγραψω σε αυτο το νημα...Κομπλε?

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
μωρή τζέισον σε παρακολουθεί το παρακράτος
ή
το ψυχιατρείο ?

άιντε γαμήδι φακλανογκιλφάρα του ελέους :2funny:
Το παρακρατος οχι δε με παρακολουθει..παρακολουθει αυτου που εχουν λερωμενη τη φωλια τους....Το ψυχιατρειο επισης οχι...το μονο θεμα μου ειναι η αλεργια που εχω στους ασβερκους ΟΠΑΔΟΥΣ σαν εσενα..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.206
Πόντοι
6.056
Το παρακρατος οχι δε με παρακολουθει..παρακολουθει αυτου που εχουν λερωμενη τη φωλια τους....Το ψυχιατρειο επισης οχι...το μονο θεμα μου ειναι η αλεργια που εχω στους ασβερκους ΟΠΑΔΟΥΣ σαν εσενα..
α πήρες τα χάπια σου ,okay βελτιωμένο σε βλέπω διότι πριν μας έσπασες τα αρχίδια με παρακράτος κ παρακολουθήσεις
Άντε σιγά σιγά να ξεπεράσεις κ το κόλλημα να φαντάζεσαι παντού άσβερκους οπαδούς ενώ συμπεριφέρεσαι σαν κάφρος απο κούνια, τζέισον :smiling-face-with-heart-eyes:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Πως ειμαι ρε φιλε ασβερκος..παω στα γηπεδα? οχι...πεταω μπουκαλια και βριζω στα γηπεδα? οχι, αφου δεν παω..κανω επεισοδια? οχι, ειπαμε δεν παω στα γηπεδα....σου ειπα κ το ξαναλεω με εκνευριζουν οι ΟΠΑΔΟΙ..οι τυφλωμενοι, καφροι, απαιδευτοι ΟΠΑΔΟΙ με ρητοτικη μισους, που υιοθετουν ακραιες, φασιστικες θα ελεγα φρασεολογιες (ουγκ ουγκ ετσι ειστε οι γαυροι κλπ κλπ)..αν δεν το καταλαβαινεις τι να σου πω..δες τα σχολια του ROB και θα καταλαβεις..σε ενοχλει εγω που εβρισα τη συγγενη του ROB ή ο ROB που θα μιλησει απαξιωτικα για εκατομμυρια φιλους μιας ομαδας (ως αλλος φασιστας) χωρις να τους ξερει? δε σε ενοχλει καποιος που λεει στον αλλο αυτοκτονα ή τον βριζει αλλα σε ενοχλει αν πει για τη μανα του? αλλα οκ αφου δε θες ουτε εσυ ουτε οι αλλοι να σταματησετε να ειστε ασβερκοι ή να γλιτωσετε απο τους ασβερκους, δε θα ξαναγραψω σε αυτο το νημα...Κομπλε?
εχεις κολλησει με το γηπεδο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ , γηπεδο , πολιτικη , σε σπιτια, στην δουλεια. και αυτα που κανεις μερικες φορες εδω, αυτα που λες..... σου εχω εκπληξη... μαντεψε... ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. αντε γεια τωρα

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
α πήρες τα χάπια σου ,okay βελτιωμένο σε βλέπω διότι πριν μας έσπασες τα αρχίδια με παρακράτος κ παρακολουθήσεις
Άντε σιγά σιγά να ξεπεράσεις κ το κόλλημα να φαντάζεσαι παντού άσβερκους οπαδούς ενώ συμπεριφέρεσαι σαν κάφρος απο κούνια, τζέισον :smiling-face-with-heart-eyes:
Δε βλεπω παντου..εσυ κ καποιοι αλλοι ειστε..τι να κανουμε ειστε ασβερκοι ΟΠΑΔΟΙ..για τις παρακολουθησεις δεν τα ειπα εγω..εχουνε βγαλει λιστα αμπαλε...δε διαβαζεις νεα το καταλαβαινω..μονο sdna αλλα οκ δε σου φταιω εγω...εκτος και αν δε ξερεις να διαβαζεις..δε μου φαινεται και απιθανο..

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
εχεις κολλησει με το γηπεδο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ , γηπεδο , πολιτικη , σε σπιτια, στην δουλεια. και αυτα που κανεις μερικες φορες εδω, αυτα που λες..... σου εχω εκπληξη... μαντεψε... ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. αντε γεια τωρα
συμφωνω δεν ειναι μονο στο γηπεδο..μονο που εγω αν παρεκτραπω θα παρεκτραπω σε αυτους τους ασβερκους ΟΠΑΔΟΥΣ...οχι στους υγιεις..ενω ο ασβερκος ROB πχ θα παρεκτραπει σε οποιον τολμησει να πει κατι για την ομαδα του..

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
τύποι από την ανακοίνωση του ΔΣ της παε ολυμπιακός

"Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητήσουμε άμεσα συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος του Εφετείου Αθηνών, ώστε να ενημερωθεί η ΠΑΕ σχετικά με την πορεία της μηνυτήριας αναφοράς της ΠΑΕ κατά μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την τέλεση του αδικήματος της απιστίας επί διοικήσεως Ε. Γραμμένου, και αναφορικά με την σκανδαλώδη συμφωνία αποζημίωσης του Ι. Παπαδόπουλου, την κατασπατάληση πόρων της ΕΠΟ κλπ..."

πως ο μαρινάκης για οποιοδήποτε λόγο (ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ) απευθύνεται στον προιστάμενο του τμήματος οικονομικού εγκλήματος ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ....
έχει χαθεί κάθε ίχνος τσίπας...

μπραβο στον Ευαγγελο

η πιο βρωμιαρα ΕΠΟ απο καταβολης !

:piss::piss::piss:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.206
Πόντοι
6.056
Δε βλεπω παντου..εσυ κ καποιοι αλλοι ειστε..τι να κανουμε ειστε ασβερκοι ΟΠΑΔΟΙ..για τις παρακολουθησεις δεν τα ειπα εγω..εχουνε βγαλει λιστα αμπαλε...δε διαβαζεις νεα το καταλαβαινω..μονο sdna αλλα οκ δε σου φταιω εγω...εκτος και αν δε ξερεις να διαβαζεις..δε μου φαινεται και απιθανο..
ναι μωρή τζέισον δώσε κάρβουνο , δεν ξέρει να διαβάζει όποιος ξέρει να γράφει :2funny:

τράβα χαιδέψου παρέα με τους τρόμπες που διαβάζεις κ σου γεμίσανε τη κεφάλα με σκατά αντι-παρακρατικέ:uglykiss:

ή
έστω βρες στο νήμα του Άρη έναν άσβερκο τον Γαιμακανό:2funny: που από ότι δήλωνε γαμάει γκιλφογκέι σαν του λόγου σου:rose:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.702
Πόντοι
46.423
Φίλοι μου Παναθηναϊκοί μην ανησυχείτε.

Όπου να 'ναι θα σφυρίξει πέναλτι ...