όπως τα λες , και ο πατέρας δεν πρέπει να αναφέρεται καθόλου ...Μάνα,πεθαμένα και παιδιά είναι ιερά,όλα τα άλλα στο τραπεζι...
θυμάσαι έναν άλλον που είχε κολλήσει τη βελόνα.... ο μπαμπάς σας κ ο μπαμπάς σας
όπως τα λες , και ο πατέρας δεν πρέπει να αναφέρεται καθόλου ...Μάνα,πεθαμένα και παιδιά είναι ιερά,όλα τα άλλα στο τραπεζι...
Αν εισαι Ανθρωπος, ναι ειναι ιερα. για αλλους ολα ειναι τα ιδιαΜάνα,πεθαμένα και παιδιά είναι ιερά,όλα τα άλλα στο τραπεζι...
Και το 2004 τύπε πριν βγει ο Καραμανλής ,όλη η 13 έλεγε συνθηματα υπέρ της ΝΔ. Δεν έχουμε αποκλειστικότητα στη μαλακιασημερα βρηκα γαυρο φανατικο φιλο μου στον χωρο εργασιας του και με το που με ειδε φωναζε για την πρασινη παραγκα και θα τα πουμε στις καλπες
Πρώτον λείπουν παιχνίδια....δεύτερον δεν έχεις τα ματς του 5ου στα πλέι οφ συν τα ματς με βαρ και Έλληνες διαιτητές του θρυνου με τις υπόλοιπες ομάδες που εχτιζες διάφορες πριν τα πλέι οφ.....εκεί αποκρυπτεις την αλήθεια....και δεν με λένε κύριο βαζελο.....είμαι αυτός ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ....και όταν γίνει ο βοτανικός θα εύχεσαι να μην κάναμε γήπεδο.....συνέχισε να κλαις μέχρι το παιχνίδι με την κουλα μήπως πάρεις κάνα σφύριγμα.....Κλαψε Κλαψε Κλαψε.....καταστροφεα του ελληνικού ποδοσφαίρουεχει δικιο ο κυριος βαζελος...να δειτε :
σεζόν 2019-20
** Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1
** Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0
** Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1
** Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0
** ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0
** ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1
** ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2
σεζόν 2020-21
** Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0
** ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1
** Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0
** ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1
** Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0
** Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1
** ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-5
** Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1
** ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0
** Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0
** Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0
** Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4
σεζόν 2021-22
** Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0
** Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1
** ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3
** Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0
** ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1
** Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0
** Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1
** ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2
** Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
** Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-2
** ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3
Απολογισμός, λοιπόν: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με ξένους διαιτητές : 17 νίκες. 9 ισοπαλίες. 4 ήττα.
ΤΟ 17 - 4 ΝΙΚΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΟΙ....
οπως εχω πει πολλες φορες τα χρονια ειναι πολλα...δεν ειναι 1-2...μιλαμε για 26 χρονια συνεχομενων βιασμων...ο ανθρωπος για να αντεξει τοσα πολλα χρονια, αναγκαστικα φτιαχνει μια εικονικη πραγματικοτητα και ζει μεσα σε αυτη...πως αλλιως να αντεξει οταν και με παραγκα και χωρις παραγκα, και με ελληνες διαιτητες και χωρις ελληνες, και με βαρ και χωρις βαρ, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο : αιωνιος 1ος ο ολυμπιακος.....οποτε φτιαχνει στο μυαλο του οτι με βαρ μας ξεβρακωνουν και ζει ανεμελα τη ζωη του...
Νευριαζω ευκολα ειναι η αληθεια..τους δημοσιογραφους αυτους τυγχανει να τους ακουω γιατι με ενδιαφερει η αντιθετη αποψη..ενω τους ασβερκους τους ενδιφερει μονο η αποψη του προεδρου..εχω πραγματι μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου και χαιρομαι που δεν ειμαι ασβερκος ΟΠΑΔΟΣ..Τωρα για τη διοικηση τι θες να πω..τα εχω πει..αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου σοβαρο φιλαθλο , (επιστημονα που λεγαν παλια...) τοτε χιλιες φορες ασβερκος. εσυ ο σοβαρος γραφεις σε νημα που δεν εχει να κανει με την ομαδα σου, και διαβαζεις και δημοσιογραφισκους που δεν ειναι αντικιμενικοι...ουτε ολυμπιακοι και εγω ο ασβερκος ουτε αυτους διαβαζω γιατι στ αρχιδια μου τι λενε, δεν εχω χρονο για πεταμα και ουτε με νοιαζει τι γραφουν οι ολυμπιακοι στο νημα τους. μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου φιλαρακι.... αν θες ασβερκους, δεν στην διοικηση της ομαδας που αγαπας. νευριαζεις ευκολα απ οτι βλεπω για ..... οχι ασβερκο, bye bye
Ενω εσυ δεν εβρισες..ασβερκους ΟΠΑΔΟΥΣ εβρισα οχι φυσιολογικους φιλαθλους..@Giorgio(3)
ο πολιτισμένος φίλαθλος
ο μη οπαδός
ο μη άσβερκος
ο έχων υψηλό iq
βρίζει μάνες το λοβοτομημένο γαμήδι σπό το πληκτρολόγιο βεβαίως
Σοκαριστηκατε βλεπω..οταν πατε στα γηπεδα και βριζετε μανες δε σας ενοχλει..δε μιλαω για σενα..Μάνα,πεθαμένα και παιδιά είναι ιερά,όλα τα άλλα στο τραπεζι...
αρχγηγέ μου τα γήπεδα λειτουργούν κ ως τόπος εκτόνωσηςΣοκαριστηκατε βλεπω..οταν πατε στα γηπεδα και βριζετε μανες δε σας ενοχλει..δε μιλαω για σενα..
τυπε καλη η καζουρα και κανα μπινελικι, αλλα ασε τις προσωπικες προσβολες προς συγγενεις κτλ εκτος. Στην τελικη εσυ εισαι στο νημα του βαζελου, τι περιμενεις να διαβασεις; αποψεις που συμφωνουν με τις δικες σου; στο γηπεδο κανουμε 10 φορες χειροτερα απο το να βριζουμε μανες, δεν σε τιμαει να εισαι περηφανος για αυτα ομως. Ελα σοβαρεψουΣοκαριστηκατε βλεπω..οταν πατε στα γηπεδα και βριζετε μανες δε σας ενοχλει..δε μιλαω για σενα..
Αν εισαι ασβερκος ΟΠΑΔΟΣ ανθρωπος δεν εισαι..Και εσυ εισαι ασβερκοςΑν εισαι Ανθρωπος, ναι ειναι ιερα. για αλλους ολα ειναι τα ιδια
Τους κανονες δεν τους ξερω και δεν με νοιαζουν κιολας..τοπος εκτονωσης το γηπεδο ειναι για ασβερκους ΟΠΑΔΟΥΣ..αμα ειναι να ερθω και εγω στη δουλεια σου και να σε βριζω συνεχεια να δουμε θα μπορεις να δουλεψεις? Αλλα δεν εχεις δουλεψει κ ποτε στη ζωη σου για να ξερεις..Αντε τωρα να πεταξεις κανα μπουκαλι και να βρισεις κανα ποδοσφαιριστη..Θιχτηκες κιολας..Αδερφαρα και πουσταρα εισαι εσυ..αρχγηγέ μου τα γήπεδα λειτουργούν κ ως τόπος εκτόνωσης
Το φόρουμ έχει κάποιους κανόνες ,δεν είναι συγκρίσημο με τα γήπεδα
Το πιό εύκολο να αρχίσουμε εδώ τις γαμομάνες , ε όποιος είναι αδερφάρα απο κούνια κ ανεγκέφαλη πουστάρα του πληκτρολογίου το κάνει!!!!
Η αντιθετη αποψη με ενδιαφερει φιλε..αλλα χωρις ακραιες αποψεις ασβερκων ΟΠΑΔΩΝ..Εσεις κανετε χειροτερα στα γηπεδα οχι εγω..τυπε καλη η καζουρα και κανα μπινελικι, αλλα ασε τις προσωπικες προσβολες προς συγγενεις κτλ εκτος. Στην τελικη εσυ εισαι στο νημα του βαζελου, τι περιμενεις να διαβασεις; αποψεις που συμφωνουν με τις δικες σου; στο γηπεδο κανουμε 10 φορες χειροτερα απο το να βριζουμε μανες, δεν σε τιμαει να εισαι περηφανος για αυτα ομως. Ελα σοβαρεψου
εγινε ρε ασβερκε επιστημονα.. οτι πεις.. μην σου ανεβει και η πιεση και τρεχεις σε κανα γιατροΑν εισαι ασβερκος ΟΠΑΔΟΣ ανθρωπος δεν εισαι..Και εσυ εισαι ασβερκος
Τους κανονες δεν τους ξερω και δεν με νοιαζουν κιολας..τοπος εκτονωσης το γηπεδο ειναι για ασβερκους ΟΠΑΔΟΥΣ..αμα ειναι να ερθω και εγω στη δουλεια σου και να σε βριζω συνεχεια να δουμε θα μπορεις να δουλεψεις? Αλλα δεν εχεις δουλεψει κ ποτε στη ζωη σου για να ξερεις..Αντε τωρα να πεταξεις κανα μπουκαλι και να βρισεις κανα ποδοσφαιριστη..Θιχτηκες κιολας..Αδερφαρα και πουσταρα εισαι εσυ..
μου θύμισες το μια ωραία πεταλούδα τύπεΣοκαριστηκατε βλεπω..οταν πατε στα γηπεδα και βριζετε μανες δε σας ενοχλει..δε μιλαω για σενα..
σάλτα αυτοκτόνα ρε γαμήδι , δεν σε γαμώ όσο και να θες μαλακοΤζέισον , άσε που μας παρακολουθούν κι όλαςΑν εισαι ασβερκος ΟΠΑΔΟΣ ανθρωπος δεν εισαι..Και εσυ εισαι ασβερκος
Τους κανονες δεν τους ξερω και δεν με νοιαζουν κιολας..τοπος εκτονωσης το γηπεδο ειναι για ασβερκους ΟΠΑΔΟΥΣ..αμα ειναι να ερθω και εγω στη δουλεια σου και να σε βριζω συνεχεια να δουμε θα μπορεις να δουλεψεις? Αλλα δεν εχεις δουλεψει κ ποτε στη ζωη σου για να ξερεις..Αντε τωρα να πεταξεις κανα μπουκαλι και να βρισεις κανα ποδοσφαιριστη..Θιχτηκες κιολας..Αδερφαρα και πουσταρα εισαι εσυ..
Μη βρίζεις ρε μανσάλτα αυτοκτόνα ρε γαμήδι , δεν σε γαμώ όσο και να θες μαλακοΤζέισον , άσε που μας παρακολουθούν κι όλας
Αεί γαργαλησου μαλακοαντζελο...χιχιχιΜη βρίζεις ρε μαν
Τρεχω σε γιατρους για αλλους λογους...πιστεψε με λοιπον οτι δεν μ ανεβαινει η πιεση για την Παναθα και την Ολυμπιακαρα..Μου ανεβαινει οταν βλεπω σκουπιδια δημοσιογραφους να αμοιβονται υπερβολικα ενω εγω για να παρω τον πολυ καλο μισθο που παιρνω τωρα εχω φτυσει αιμα, και οταν βλεπω ασβερκους οπαδους..Επιστημονας πραγματι ειμαι, κυριολεκτικα βεβαια..εγινε ρε ασβερκε επιστημονα.. οτι πεις.. μην σου ανεβει και η πιεση και τρεχεις σε κανα γιατρο
Και μεις επιστήμονες είμαστε αλλά δεν το βροντοφωναζουμε....και το αίμα μας δίνουμε άμα λάχειΤρεχω σε γιατρους για αλλους λογους...πιστεψε με λοιπον οτι δεν μ ανεβαινει η πιεση για την Παναθα και την Ολυμπιακαρα..Μου ανεβαινει οταν βλεπω σκουπιδια δημοσιογραφους να αμοιβονται υπερβολικα ενω εγω για να παρω τον πολυ καλο μισθο που παιρνω τωρα εχω φτυσει αιμα, και οταν βλεπω ασβερκους οπαδους..Επιστημονας πραγματι ειμαι, κυριολεκτικα βεβαια..
Να αυτοκτονησω εγω που προσφερω στην κοινωνια και να μεινεις εσυ σκουπιδι, ασβερκε ΟΠΑΔΕ..Εισαι καλα ρε?σάλτα αυτοκτόνα ρε γαμήδι , δεν σε γαμώ όσο και να θες μαλακοΤζέισον , άσε που μας παρακολουθούν κι όλας
Εσυ επιστημονας παιζει να εισαι..απλα οχι κυριολεκτικα..Και μεις επιστήμονες είμαστε αλλά δεν το βροντοφωναζουμε....και το αίμα μας δίνουμε άμα λάχει