Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Το θεμα δεν ειναι ασχετο απλα δεν καταλαβαινεις τη λογικη μου..(ισως γιατι το μονο που σε νοιαζει ειναι να δειξεις οτι την εχεις μεγαλυτερη). Απαντα λοιπον στην ερωτηση για να καταλαβεις τη λογικη μου..Ειναι ομαδες σαν τη Ρεμς, την Αμπερντιν, την ΜΤΚ, τη Μαγιορκα, την Αντεβερπ, τη Διναμο Τιφλιας ανωτερες Ευρωπαικα απο εσας?
με την λογικη σου, οοοοοοολες αυτες που ειναι καλυτερες απο εμας σε ευρωπαικο επιπεδο, ΣΤΑΝΤΑΡ υπαρχουν και τριπλασιες ακομα που ειναι ανωτερες απο εσας. ακομα κ η Αεκ που εστω μια φορα πηγε στους 4.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

3/3?
Νικήσατε τον Παναθηναικο?
πρωταθληματα λεει

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
3/3?
Νικήσατε τον Παναθηναικο?
3/3 πρωταθληματα δεν πηραμε με βαρ κ ξενους διαιτητες? Τι σχεση εχει αν νικησαμε ή οχι τον ΠΑΟ?

με την λογικη σου, οοοοοοολες αυτες που ειναι καλυτερες απο εμας σε ευρωπαικο επιπεδο, ΣΤΑΝΤΑΡ υπαρχουν και τριπλασιες ακομα που ειναι ανωτερες απο εσας. ακομα κ η Αεκ που εστω μια φορα πηγε στους 4.

πρωταθληματα λεει
Δεν ειπα αν ειναι καλυτερες ρωτησα..Ειναι? Μπορεις να μου απαντησεις επιτελους..Ναι ή οχι..Ειναι?

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.447
Πόντοι
4.096
Που κολλαει αυτο με ξενους διαιτητες που λεω εγω..ρε πουστη μου δεν καταλαβαινετε? τι σχεση εχουν οι Ευρωπαικοι αγωνες με το 3/3 με var κ ξενους διαιτητες? Αφου πηρε 3/3 γιατι να μη θελει var κ ξενους? Απαντηση θελω..Σε αυτο που ρωταω οχι σε αυτο που θελετε να πειτε εσεις..
ασκ γιορ μπος τυπε,νοτ ας :hi:

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
ασκ γιορ μπος τυπε,νοτ ας :hi:
Δεν εχω μπος φιλε...ουτε καν στη δουλεια μου...εσυ μαλλον εχεις..κ δε λεω τον Αλαφουζ..εχεις μαλλον γιατι απο τα σχολια σου, σε κοβω για ασβερκο ΟΠΑΔΟ. Δυστυχως..

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Θα μου απαντησεις η οχι? Εκανα μια ερωτηση..Μπορεις ή σε δυσκολευει η Ελληνικη γλωσσα?
Δεν με δυσκολευει η Ελληνικη γλωσσα εσενα σε δυσκολευει το γεγονος οτι δεν εχεις ζησει στην ευρωπη αυτα που εχουμε ζησει εμεις και πας να το παιξεις εξυπνιδης και καλα τωρα με ρεμς,μτκ,κτμ,γιαμαχα και τα τετοια μας που κουνιουνται....Δεν πειραζει ομως μπορει καποια στιγμη μπορει να φτασετε και εσεις σε καναν ημιτελικο γινονται ακομα θαυματα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.447
Πόντοι
4.096
Δεν εχω μπος φιλε...ουτε καν στη δουλεια μου...εσυ μαλλον εχεις..κ δε λεω τον Αλαφουζ..εχεις μαλλον γιατι απο τα σχολια σου, σε κοβω για ασβερκο ΟΠΑΔΟ. Δυστυχως..
Τυπε εισαι μεντιουμ?
Εγω απλως σε κοβω για κουτουλη,χωρις αλλες λεπτομερεις(ξανθος,κοντος,γκευ,στραιητ,ψηλο η οτιδηποτε)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Που κολλαει αυτο με ξενους διαιτητες που λεω εγω..ρε πουστη μου δεν καταλαβαινετε? τι σχεση εχουν οι Ευρωπαικοι αγωνες με το 3/3 με var κ ξενους διαιτητες? Αφου πηρε 3/3 γιατι να μη θελει var κ ξενους? Απαντηση θελω..Σε αυτο που ρωταω οχι σε αυτο που θελετε να πειτε εσεις..
στειλε mail στη ΠΑΕ η στον πρωταθλητη να σου που τι προβλημα εχουν . εμας δεν μας νοιαζουν γιατι σκουζουν εκει στο λιμανι, που κανουν σαν γκομενα σε περιοδο

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
3/3 πρωταθληματα δεν πηραμε με βαρ κ ξενους διαιτητες? Τι σχεση εχει αν νικησαμε ή οχι τον ΠΑΟ?

Δεν ειπα αν ειναι καλυτερες ρωτησα..Ειναι? Μπορεις να μου απαντησεις επιτελους..Ναι ή οχι..Ειναι?
σου απαντησα με την λογικη την δικια σου , αν δεν το πιανεις, δεν με νοιαζει κιολας. τα κουτοπονηρα, εκει που τα δεχονται

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.210
Πόντοι
6.056
Εφοσον τον παρακολουθουσαν υπαρχει παρακρατος

giphy7.gif

Τελευταία τροποποίηση:

Poutsoxistis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
875
Πόντοι
81
3/3 πρωταθληματα δεν πηραμε με βαρ κ ξενους διαιτητες? Τι σχεση εχει αν νικησαμε ή όχι τον παο...
Ναι τα πήρατε με var και Έλληνες και ξενους διαιτητες.....Έλληνες σαν τον Σιδηρόπουλο που έδωσε πέναλτι στον Βόλο που δεν ήταν με το έτσι θέλω....έτσι κερδιζατε τις μικρές ομάδες ενώ όταν παίζατε με ξένους διαιτητές και var συνήθως φευγατε με κατεβασμένα τα σωβρακα.....

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Πάντως ο Ιβάν ο Τρομερός από την ημέρα που ήρθε έχει 2-2-0 με γαύρο.......
Με το φετινο Χ,2-3-0,4-2 γκολ υπερ μας αδερφε.5 ματς σερι εχει να μας κερδισει ο γαυρος.
Αλλα συμφωνα με τον Τακη-παντογνωστη-ραοπαο εμεις δεν εχουμε παιχτες μωρε σε σχεση με τα αστερια των λιμανισιων... :confused: :confused: :confused: :2funny::2funny::2funny:

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
στειλε mail στη ΠΑΕ η στον πρωταθλητη να σου που τι προβλημα εχουν . εμας δεν μας νοιαζουν γιατι σκουζουν εκει στο λιμανι, που κανουν σαν γκομενα σε περιοδο
Δε ξερω τι κανουν στον πρωταθλητη..Αλλα δεν ειπε η ΠΑΕ δε θελω ξενους διαιτητες..ειπε οτι θελει ELITE..ε αυτος δεν ηταν ELITE τι να κανουμε..Σα γκομενα με περιοδο δε κανουν μονο αυτοι που λες..κανει το sdna,,ο Παπαθεοδωρου, ο Κολκας, ο Νικολογιαννης, ο Τσουτσικας, ο Βεργης, το sportfm..ολοι αυτοι οι ασβερκοι..μη γινεσαι και εσυ σαν αυτους..εκτος αν εισαι ηδη..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Με το φετινο Χ,2-3-0,4-2 γκολ υπερ μας αδερφε.5 ματς σερι εχει να μας κερδισει ο γαυρος.
Αλλα συμφωνα με τον Τακη-παντογνωστη-ραοπαο εμεις δεν εχουμε παιχτες μωρε σε σχεση με τα αστερια των λιμανισιων... :confused: :confused: :confused: :2funny::2funny::2funny:
Εντάξει σκέφτεσαι σαν γαύρος.
Γιατί βάζεις τα 5 τελευταία και όχι 10-15-20?Επειδή μας συμφέρει?
:tooth:
Μίλησα για Ιβάν και μετά.
2-2-0

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Γιατι τυπε οταν πηρε 3/3 ολοι οι αλλοι ηταν για τα σκυλια.
Τωρα που σφίξανε τα γαλατα ψαχνει πουτσα να πιαστει ο χοντρος

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Εντάξει σκέφτεσαι σαν γαύρος.
Γιατί βάζεις τα 5 τελευταία και όχι 10-15-20?Επειδή μας συμφέρει?
:tooth:
Μίλησα για Ιβάν και μετά.
2-2-0
Χαχαχαχα ναι,ντροπη μου :cheesy:
Μα με Ιβαν λεω και γω ρε συ,απ τον Οκτωβρη του 21 μεχρι τωρα 5 παιχνιδια εχουμε παιξει (με τα πλει οφ μεσα) με Ιβαν :hi:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
  • Like
Αντιδράσεις: kk1980

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Δε ξερω τι κανουν στον πρωταθλητη..Αλλα δεν ειπε η ΠΑΕ δε θελω ξενους διαιτητες..ειπε οτι θελει ELITE..ε αυτος δεν ηταν ELITE τι να κανουμε..Σα γκομενα με περιοδο δε κανουν μονο αυτοι που λες..κανει το sdna,,ο Παπαθεοδωρου, ο Κολκας, ο Νικολογιαννης, ο Τσουτσικας, ο Βεργης, το sportfm..ολοι αυτοι οι ασβερκοι..μη γινεσαι και εσυ σαν αυτους..εκτος αν εισαι ηδη..
ρωτα αυτους τοτε, εγω δεν ειμαι κανενας απο αυτους, για ασβερκους, ριξε και μια ματια στον καθρεφτη, ισως δεις κανενα γνωστο

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Τυπε εισαι μεντιουμ?
Εγω απλως σε κοβω για κουτουλη,χωρις αλλες λεπτομερεις(ξανθος,κοντος,γκευ,στραιητ,ψηλο η οτιδηποτε)
Κανονικος, μελαχρινος, στραιητ, Ολυμπιακος αλλα οχι φανατικος, εξυπνος, με πολυ καλη δουλεια και με μεγαλο μισος στους ασβερκους ΟΠΑΔΟΥΣ (κοκκινους, κιτρινους, πρασινους κλπ)..Σε καλυψα ΟΠΑΔΕ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom