Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
οταν λες "θα παιζουμε ευρωπη", εννοεις τα καθιερωμενα 2 ματς αρχες ιουλιου?
:think: :confused:
Oχι εννοουμε τις διοργανωσεις οπου εκει που εχουμε φτασει εσεις ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα....Μεχρι τους 8 μια φορα ολη και ολη και καλα ειστε τα εχουμε ξαναπει αυτα.Αρχισε την κλαψα τωρα για το πεναλντι και ασε αυτα που δεν θα τα δεις ποτε στη ζωη σου

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
όλο το πακέτο είναι το var και οι ξένοι διαιτητές, αυτό πονάει τον Διορισμένο

Λάθος του Παναθηναικού που δέχεται έλληνες διαιτητές :confused:
Δε ξέρω αν το έχεις καταλάβει γιατί σε κόβω για μειωμένης αντίληψης αλλά ο Ολυμπιακός με VAR και ξένους διαιτητές έχει 3/3..

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
όλο το πακέτο είναι το var και οι ξένοι διαιτητές, αυτό πονάει τον Διορισμένο

Λάθος του Παναθηναικού που δέχεται έλληνες διαιτητές :confused:
Τον διορισμενο τον ποναει που του εχουν κοπει ολα τα κονε και μπορει μονο στην εδρα του τωρα πια να κανει τις πουστιες του....Να δειρουν κανα δημοσιογραφο,να παραλυσει καμια πορτα,να μην δουλευουν οι καμερες,να φωναζουν στους διαιτητες στα βαρ ωστε να μην δινονται τα πεναλντι κλπ κλπ....Κανανε κατι στην Τριπολη φετος αλλα δεν ειναι οπως παλια.Αν και νομιζω οτι αυτο που τους ποναει πιο πολυ ειναι οτι σιγα σιγα ξυπνανε τα προβατα και μενουν λιγα στο κοπαδι και αυτο θα τους ζορισει στο μελλον ωστε να περνανε την προπαγανδα τους

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Oχι εννοουμε τις διοργανωσεις οπου εκει που εχουμε φτασει εσεις ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα....Μεχρι τους 8 μια φορα ολη και ολη και καλα ειστε τα εχουμε ξαναπει αυτα.Αρχισε την κλαψα τωρα για το πεναλντι και ασε αυτα που δεν θα τα δεις ποτε στη ζωη σου
Άρα ομάδες σαν την Ρεμς είναι καλύτερες Ευρωαπαϊκά από εσένα σωστα?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.210
Πόντοι
6.056
FgGuLW2XEAAg02l.jpg
ακόμη σκούζεις ? τη θεραπεία σου 3 τη μέρα :cheesy:

γαβροθεραπεία.jpg

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Μαγκες δεν ξερω αν ακουσατε, αλλα ο Ολυμπιακος ΜΕΝΕΙ στο πρωταθλημα.. Ουφ.. Εχω να χεσω απο χθες απο την αγωνια.. Παω να ριξω ενα ανακουφισμενος
Φίλε μην πετάξεις τα σκατα,να τα βάλεις σε μια σακούλα να τα δώσουμε σε αυτόν που έχει πρόβλημα με φασαρία από πιτσιρικάδες στην οικοδομή του.

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Άρα ομάδες σαν την Ρεμς είναι καλύτερες Ευρωαπαϊκά από εσένα σωστα?
Δεν ξερω αν η Ρεμς ειναι καλυτερη απο εμας και δεν με νοιαζει ξερω ομως (και εκει εστιαζω) οτι εκει που εχουμε φτασει εμεις και αυτα που εχουμε ζησει στην ευρωπη εσεις ποτε....Εγω κανω αυτη τη συγκριση λογω του κοροιδευτικου σχολιου του δικου σας εσυ τωρα κατσε και συγκρινε ευρωπαικες ομαδες με εμας κανενα θεμα ασχετο ομως με αυτο που γραφω εγω

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
ακόμη σκούζεις ? τη θεραπεία σου 3 τη μέρα :cheesy:

γαβροθεραπεία.jpg
Δε σκουζω τυπε..μια διαπιστωση κανω..ισχυει ή οχι? Αν ισχυει γιατι να μη θελει ξενους διαιτητες? Μπορεις να απαντησεις ως ανθρωπος κ οχι ως ασβερκος ΟΠΑΔΟΣ?

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Δε ξέρω αν το έχεις καταλάβει γιατί σε κόβω για μειωμένης αντίληψης αλλά ο Ολυμπιακός με VAR και ξένους διαιτητές έχει 3/3..
αυτο να το υπενθυμισεις σε αυτους που ακουνε καποιους να λενε για παρακρατος κατα του ολιμπι . ξερεις... τα προβατα

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Δεν ξερω αν η Ρεμς ειναι καλυτερη απο εμας και δεν με νοιαζει ξερω ομως (και εκει εστιαζω) οτι εκει που εχουμε φτασει εμεις και αυτα που εχουμε ζησει στην ευρωπη εσεις ποτε....Εγω κανω αυτη τη συγκριση λογω του κοροιδευτικου σχολιου του δικου σας εσυ τωρα κατσε και συγκρινε ευρωπαικες ομαδες με εμας κανενα θεμα ασχετο ομως με αυτο που γραφω εγω
Το θεμα δεν ειναι ασχετο απλα δεν καταλαβαινεις τη λογικη μου..(ισως γιατι το μονο που σε νοιαζει ειναι να δειξεις οτι την εχεις μεγαλυτερη). Απαντα λοιπον στην ερωτηση για να καταλαβεις τη λογικη μου..Ειναι ομαδες σαν τη Ρεμς, την Αμπερντιν, την ΜΤΚ, τη Μαγιορκα, την Αντεβερπ, τη Διναμο Τιφλιας ανωτερες Ευρωπαικα απο εσας?

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
αυτο να το υπενθυμισεις σε αυτους που ακουνε καποιους να λενε για παρακρατος κατα του ολιμπι . ξερεις... τα προβατα
Τι σχεση εχει αυτο με αυτο που λεω..Σε ρωταω πηρε 3/3 με var και ξενους διαιτητες? Αφου πηρε γιατι να μην τους θελει?

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.447
Πόντοι
4.096
Συγγνωμη,ειμαι κι εγω με χαμηλο αι κιου,τι εννοεις 3/3
σε ποια ματς αναφερεσαι?
Εκτος αν εννοεις πρωταθληματα,οποτε αυτοδικαιως καταπιπτει η μαλακια περι παρακρατους κλπ που αναμασατε τρεις μερες τωρα
Και μια ακομα,καθαρα πποδοσφαιρικ
Του Παπασταθοπουλου ηταν πεναλτυ η οχι?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.210
Πόντοι
6.056
Δε σκουζω τυπε..μια διαπιστωση κανω..ισχυει ή οχι? Αν ισχυει γιατι να μη θελει ξενους διαιτητες? Μπορεις να απαντησεις ως ανθρωπος κ οχι ως ασβερκος ΟΠΑΔΟΣ?
μου αρέσουν τα αντρίκια:effemine: τερτίπια σας ,
πρώτα προκαλείτε με λογάκια όπως έγραψες "μειωμένης αντίληψης"
και όταν πέσει η φάπα στο κοκκινισμένο σου σβέρκο το παίζεις θιγμένη κυράτσα:cry:

Τελευταία τροποποίηση:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Το θεμα δεν ειναι ασχετο απλα δεν καταλαβαινεις τη λογικη μου..(ισως γιατι το μονο που σε νοιαζει ειναι να δειξεις οτι την εχεις μεγαλυτερη). Απαντα λοιπον στην ερωτηση για να καταλαβεις τη λογικη μου..Ειναι ομαδες σαν τη Ρεμς, την Αμπερντιν, την ΜΤΚ, τη Μαγιορκα, την Αντεβερπ, τη Διναμο Τιφλιας ανωτερες Ευρωπαικα απο εσας?
Δεν με νοιαζει η λογικη σου φιλε μου μου αρκει που την εχω μεγαλυτερη οπως λες....Γαβρος κοροιδεψε εμας για την ευρωπη με γαβρο θα συγκριθω

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Συγγνωμη,ειμαι κι εγω με χαμηλο αι κιου,τι εννοεις 3/3
σε ποια ματς αναφερεσαι?
Εκτος αν εννοεις πρωταθληματα,οποτε αυτοδικαιως καταπιπτει η μαλακια περι παρακρατους κλπ που αναμασατε τρεις μερες τωρα
Και μια ακομα,καθαρα πποδοσφαιρικ
Του Παπασταθοπουλου ηταν πεναλτυ η οχι?
Εφοσον τον παρακολουθουσαν υπαρχει παρακρατος..κ οπως καταλαβαινεις εκει παει αυτη η κοντρα οχι στο ποδοσφαιρικο..αλλα επειδη εισαι οντως μειωμενης αντιληψης που να το καταλαβεις..οχι ρε φιλε δεν ειναι πεναλτυ..ειναι πεναλτυ αυτο που εδωσε..βεβαια αν το εδινε σε εμας θα μας πρηζατε για καμια 10ετια αλλα οκ..οταν δεν παραδεχεσαι ποτε τον αντιπαλο δε θα σε παραδεχθει κ εκεινος..οταν υιοθετεις αποψεις sdna, Παπαθεοδωρου και Νικολογιαννη παντα θα φταιει ο αντιπαλος και ποτε ο εαυτος σου..Ενταξει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν με νοιαζει η λογικη σου φιλε μου μου αρκει που την εχω μεγαλυτερη οπως λες....Γαβρος κοροιδεψε εμας για την ευρωπη με γαβρο θα συγκριθω
Θα μου απαντησεις η οχι? Εκανα μια ερωτηση..Μπορεις ή σε δυσκολευει η Ελληνικη γλωσσα?

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Τι σχεση εχει αυτο με αυτο που λεω..Σε ρωταω πηρε 3/3 με var και ξενους διαιτητες? Αφου πηρε γιατι να μην τους θελει?
σου ειπε εχουν οι δικοι σου 15 σερι χωρις νικη, σωστα; και εγινε η μαλακια με τον αμυντικο μεσα στην ενταση του αγωνα , κανεις δεν μπορει να νιωσει πως χτυπανε οι παλμοι σε εναν αγωνα γ αυτους που ειναι μεσα και δεν κερδισατε ενα δικο σας αγωνα, οπου παιζατε ισως το τελευταιο χαρτι, και επιδη δεν εχουν τ αρχιδια καπιοι να παραδεχτουν την μαλακια (εκτος Μιτσελ αλλα πηρε γραμη και τα αλλαξε μετα... τι να κανει κ αυτος...) ξεκιναν επανασταση γιατι αδικουν την ομαδαρα. και ξαφνικα ξεχναμε τα παντα που εγιναν με το σχεδιασμο απο καλοκαιρι γιατι καλα τα καναμε αλλα μας κυνηγανε.... και ακολουθουν τα γιδια

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.447
Πόντοι
4.096
Εφοσον τον παρακολουθουσαν υπαρχει παρακρατος..κ οπως καταλαβαινεις εκει παει αυτη η κοντρα οχι στο ποδοσφαιρικο..αλλα επειδη εισαι οντως μειωμενης αντιληψης που να το καταλαβεις..οχι ρε φιλε δεν ειναι πεναλτυ..ειναι πεναλτυ αυτο που εδωσε..βεβαια αν το εδινε σε εμας θα μας πρηζατε για καμια 10ετια αλλα οκ..οταν δεν παραδεχεσαι ποτε τον αντιπαλο δε θα σε παραδεχθει κ εκεινος..οταν υιοθετεις αποψεις sdna, Παπαθεοδωρου και Νικολογιαννη παντα θα φταιει ο αντιπαλος και ποτε ο εαυτος σου..Ενταξει?
και ποιος το λεει οτι τον παρακολουθουσαν?
Ο ιδιος κι ο Βαξεβανης?
Ναι φιλε εχεις δικιο,respect!!!ΕΓΩ εχω μειωμενη αντιληψη,εσυ εισαι σπιρτο
Και btw μπρο,και τα δυο ειναι

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
σου ειπε εχουν οι δικοι σου 15 σερι χωρις νικη, σωστα; και εγινε η μαλακια με τον αμυντικο μεσα στην ενταση του αγωνα , κανεις δεν μπορει να νιωσει πως χτυπανε οι παλμοι σε εναν αγωνα γ αυτους που ειναι μεσα και δεν κερδισατε ενα δικο σας αγωνα, οπου παιζατε ισως το τελευταιο χαρτι, και επιδη δεν εχουν τ αρχιδια καπιοι να παραδεχτουν την μαλακια (εκτος Μιτσελ αλλα πηρε γραμη και τα αλλαξε μετα... τι να κανει κ αυτος...) ξεκιναν επανασταση γιατι αδικουν την ομαδαρα. και ξαφνικα ξεχναμε τα παντα που εγιναν με το σχεδιασμο απο καλοκαιρι γιατι καλα τα καναμε αλλα μας κυνηγανε.... και ακολουθουν τα γιδια
Που κολλαει αυτο με ξενους διαιτητες που λεω εγω..ρε πουστη μου δεν καταλαβαινετε? τι σχεση εχουν οι Ευρωπαικοι αγωνες με το 3/3 με var κ ξενους διαιτητες? Αφου πηρε 3/3 γιατι να μη θελει var κ ξενους? Απαντηση θελω..Σε αυτο που ρωταω οχι σε αυτο που θελετε να πειτε εσεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom