Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 25 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    361

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Συγγνωμη,ειμαι κι εγω με χαμηλο αι κιου,τι εννοεις 3/3
σε ποια ματς αναφερεσαι?
Εκτος αν εννοεις πρωταθληματα,οποτε αυτοδικαιως καταπιπτει η μαλακια περι παρακρατους κλπ που αναμασατε τρεις μερες τωρα
Και μια ακομα,καθαρα πποδοσφαιρικ
Του Παπασταθοπουλου ηταν πεναλτυ η οχι?
Εφοσον τον παρακολουθουσαν υπαρχει παρακρατος..κ οπως καταλαβαινεις εκει παει αυτη η κοντρα οχι στο ποδοσφαιρικο..αλλα επειδη εισαι οντως μειωμενης αντιληψης που να το καταλαβεις..οχι ρε φιλε δεν ειναι πεναλτυ..ειναι πεναλτυ αυτο που εδωσε..βεβαια αν το εδινε σε εμας θα μας πρηζατε για καμια 10ετια αλλα οκ..οταν δεν παραδεχεσαι ποτε τον αντιπαλο δε θα σε παραδεχθει κ εκεινος..οταν υιοθετεις αποψεις sdna, Παπαθεοδωρου και Νικολογιαννη παντα θα φταιει ο αντιπαλος και ποτε ο εαυτος σου..Ενταξει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν με νοιαζει η λογικη σου φιλε μου μου αρκει που την εχω μεγαλυτερη οπως λες....Γαβρος κοροιδεψε εμας για την ευρωπη με γαβρο θα συγκριθω
Θα μου απαντησεις η οχι? Εκανα μια ερωτηση..Μπορεις ή σε δυσκολευει η Ελληνικη γλωσσα?

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.637
Πόντοι
3.446
Τι σχεση εχει αυτο με αυτο που λεω..Σε ρωταω πηρε 3/3 με var και ξενους διαιτητες? Αφου πηρε γιατι να μην τους θελει?
σου ειπε εχουν οι δικοι σου 15 σερι χωρις νικη, σωστα; και εγινε η μαλακια με τον αμυντικο μεσα στην ενταση του αγωνα , κανεις δεν μπορει να νιωσει πως χτυπανε οι παλμοι σε εναν αγωνα γ αυτους που ειναι μεσα και δεν κερδισατε ενα δικο σας αγωνα, οπου παιζατε ισως το τελευταιο χαρτι, και επιδη δεν εχουν τ αρχιδια καπιοι να παραδεχτουν την μαλακια (εκτος Μιτσελ αλλα πηρε γραμη και τα αλλαξε μετα... τι να κανει κ αυτος...) ξεκιναν επανασταση γιατι αδικουν την ομαδαρα. και ξαφνικα ξεχναμε τα παντα που εγιναν με το σχεδιασμο απο καλοκαιρι γιατι καλα τα καναμε αλλα μας κυνηγανε.... και ακολουθουν τα γιδια

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
Εφοσον τον παρακολουθουσαν υπαρχει παρακρατος..κ οπως καταλαβαινεις εκει παει αυτη η κοντρα οχι στο ποδοσφαιρικο..αλλα επειδη εισαι οντως μειωμενης αντιληψης που να το καταλαβεις..οχι ρε φιλε δεν ειναι πεναλτυ..ειναι πεναλτυ αυτο που εδωσε..βεβαια αν το εδινε σε εμας θα μας πρηζατε για καμια 10ετια αλλα οκ..οταν δεν παραδεχεσαι ποτε τον αντιπαλο δε θα σε παραδεχθει κ εκεινος..οταν υιοθετεις αποψεις sdna, Παπαθεοδωρου και Νικολογιαννη παντα θα φταιει ο αντιπαλος και ποτε ο εαυτος σου..Ενταξει?
και ποιος το λεει οτι τον παρακολουθουσαν?
Ο ιδιος κι ο Βαξεβανης?
Ναι φιλε εχεις δικιο,respect!!!ΕΓΩ εχω μειωμενη αντιληψη,εσυ εισαι σπιρτο
Και btw μπρο,και τα δυο ειναι

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
σου ειπε εχουν οι δικοι σου 15 σερι χωρις νικη, σωστα; και εγινε η μαλακια με τον αμυντικο μεσα στην ενταση του αγωνα , κανεις δεν μπορει να νιωσει πως χτυπανε οι παλμοι σε εναν αγωνα γ αυτους που ειναι μεσα και δεν κερδισατε ενα δικο σας αγωνα, οπου παιζατε ισως το τελευταιο χαρτι, και επιδη δεν εχουν τ αρχιδια καπιοι να παραδεχτουν την μαλακια (εκτος Μιτσελ αλλα πηρε γραμη και τα αλλαξε μετα... τι να κανει κ αυτος...) ξεκιναν επανασταση γιατι αδικουν την ομαδαρα. και ξαφνικα ξεχναμε τα παντα που εγιναν με το σχεδιασμο απο καλοκαιρι γιατι καλα τα καναμε αλλα μας κυνηγανε.... και ακολουθουν τα γιδια
Που κολλαει αυτο με ξενους διαιτητες που λεω εγω..ρε πουστη μου δεν καταλαβαινετε? τι σχεση εχουν οι Ευρωπαικοι αγωνες με το 3/3 με var κ ξενους διαιτητες? Αφου πηρε 3/3 γιατι να μη θελει var κ ξενους? Απαντηση θελω..Σε αυτο που ρωταω οχι σε αυτο που θελετε να πειτε εσεις..

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.637
Πόντοι
3.446
Το θεμα δεν ειναι ασχετο απλα δεν καταλαβαινεις τη λογικη μου..(ισως γιατι το μονο που σε νοιαζει ειναι να δειξεις οτι την εχεις μεγαλυτερη). Απαντα λοιπον στην ερωτηση για να καταλαβεις τη λογικη μου..Ειναι ομαδες σαν τη Ρεμς, την Αμπερντιν, την ΜΤΚ, τη Μαγιορκα, την Αντεβερπ, τη Διναμο Τιφλιας ανωτερες Ευρωπαικα απο εσας?
με την λογικη σου, οοοοοοολες αυτες που ειναι καλυτερες απο εμας σε ευρωπαικο επιπεδο, ΣΤΑΝΤΑΡ υπαρχουν και τριπλασιες ακομα που ειναι ανωτερες απο εσας. ακομα κ η Αεκ που εστω μια φορα πηγε στους 4.

3/3?
Νικήσατε τον Παναθηναικο?
πρωταθληματα λεει

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
3/3?
Νικήσατε τον Παναθηναικο?
3/3 πρωταθληματα δεν πηραμε με βαρ κ ξενους διαιτητες? Τι σχεση εχει αν νικησαμε ή οχι τον ΠΑΟ?

με την λογικη σου, οοοοοοολες αυτες που ειναι καλυτερες απο εμας σε ευρωπαικο επιπεδο, ΣΤΑΝΤΑΡ υπαρχουν και τριπλασιες ακομα που ειναι ανωτερες απο εσας. ακομα κ η Αεκ που εστω μια φορα πηγε στους 4.

πρωταθληματα λεει
Δεν ειπα αν ειναι καλυτερες ρωτησα..Ειναι? Μπορεις να μου απαντησεις επιτελους..Ναι ή οχι..Ειναι?

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
Που κολλαει αυτο με ξενους διαιτητες που λεω εγω..ρε πουστη μου δεν καταλαβαινετε? τι σχεση εχουν οι Ευρωπαικοι αγωνες με το 3/3 με var κ ξενους διαιτητες? Αφου πηρε 3/3 γιατι να μη θελει var κ ξενους? Απαντηση θελω..Σε αυτο που ρωταω οχι σε αυτο που θελετε να πειτε εσεις..
ασκ γιορ μπος τυπε,νοτ ας :hi:

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
ασκ γιορ μπος τυπε,νοτ ας :hi:
Δεν εχω μπος φιλε...ουτε καν στη δουλεια μου...εσυ μαλλον εχεις..κ δε λεω τον Αλαφουζ..εχεις μαλλον γιατι απο τα σχολια σου, σε κοβω για ασβερκο ΟΠΑΔΟ. Δυστυχως..

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
462
Πόντοι
21
Θα μου απαντησεις η οχι? Εκανα μια ερωτηση..Μπορεις ή σε δυσκολευει η Ελληνικη γλωσσα?
Δεν με δυσκολευει η Ελληνικη γλωσσα εσενα σε δυσκολευει το γεγονος οτι δεν εχεις ζησει στην ευρωπη αυτα που εχουμε ζησει εμεις και πας να το παιξεις εξυπνιδης και καλα τωρα με ρεμς,μτκ,κτμ,γιαμαχα και τα τετοια μας που κουνιουνται....Δεν πειραζει ομως μπορει καποια στιγμη μπορει να φτασετε και εσεις σε καναν ημιτελικο γινονται ακομα θαυματα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
Δεν εχω μπος φιλε...ουτε καν στη δουλεια μου...εσυ μαλλον εχεις..κ δε λεω τον Αλαφουζ..εχεις μαλλον γιατι απο τα σχολια σου, σε κοβω για ασβερκο ΟΠΑΔΟ. Δυστυχως..
Τυπε εισαι μεντιουμ?
Εγω απλως σε κοβω για κουτουλη,χωρις αλλες λεπτομερεις(ξανθος,κοντος,γκευ,στραιητ,ψηλο η οτιδηποτε)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.637
Πόντοι
3.446
στειλε mail στη ΠΑΕ η στον πρωταθλητη να σου που τι προβλημα εχουν . εμας δεν μας νοιαζουν γιατι σκουζουν εκει στο λιμανι, που κανουν σαν γκομενα σε περιοδο

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.637
Πόντοι
3.446
3/3 πρωταθληματα δεν πηραμε με βαρ κ ξενους διαιτητες? Τι σχεση εχει αν νικησαμε ή οχι τον ΠΑΟ?

Δεν ειπα αν ειναι καλυτερες ρωτησα..Ειναι? Μπορεις να μου απαντησεις επιτελους..Ναι ή οχι..Ειναι?
σου απαντησα με την λογικη την δικια σου , αν δεν το πιανεις, δεν με νοιαζει κιολας. τα κουτοπονηρα, εκει που τα δεχονται

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.750
Πόντοι
6.056
Εφοσον τον παρακολουθουσαν υπαρχει παρακρατος

giphy7.gif

Τελευταία τροποποίηση:

Poutsoxistis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
866
Πόντοι
81
3/3 πρωταθληματα δεν πηραμε με βαρ κ ξενους διαιτητες? Τι σχεση εχει αν νικησαμε ή όχι τον παο...
Ναι τα πήρατε με var και Έλληνες και ξενους διαιτητες.....Έλληνες σαν τον Σιδηρόπουλο που έδωσε πέναλτι στον Βόλο που δεν ήταν με το έτσι θέλω....έτσι κερδιζατε τις μικρές ομάδες ενώ όταν παίζατε με ξένους διαιτητές και var συνήθως φευγατε με κατεβασμένα τα σωβρακα.....

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Πάντως ο Ιβάν ο Τρομερός από την ημέρα που ήρθε έχει 2-2-0 με γαύρο.......
Με το φετινο Χ,2-3-0,4-2 γκολ υπερ μας αδερφε.5 ματς σερι εχει να μας κερδισει ο γαυρος.
Αλλα συμφωνα με τον Τακη-παντογνωστη-ραοπαο εμεις δεν εχουμε παιχτες μωρε σε σχεση με τα αστερια των λιμανισιων... :confused: :confused: :confused: :2funny::2funny::2funny:

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
στειλε mail στη ΠΑΕ η στον πρωταθλητη να σου που τι προβλημα εχουν . εμας δεν μας νοιαζουν γιατι σκουζουν εκει στο λιμανι, που κανουν σαν γκομενα σε περιοδο
Δε ξερω τι κανουν στον πρωταθλητη..Αλλα δεν ειπε η ΠΑΕ δε θελω ξενους διαιτητες..ειπε οτι θελει ELITE..ε αυτος δεν ηταν ELITE τι να κανουμε..Σα γκομενα με περιοδο δε κανουν μονο αυτοι που λες..κανει το sdna,,ο Παπαθεοδωρου, ο Κολκας, ο Νικολογιαννης, ο Τσουτσικας, ο Βεργης, το sportfm..ολοι αυτοι οι ασβερκοι..μη γινεσαι και εσυ σαν αυτους..εκτος αν εισαι ηδη..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.593
Πόντοι
6.536
Με το φετινο Χ,2-3-0,4-2 γκολ υπερ μας αδερφε.5 ματς σερι εχει να μας κερδισει ο γαυρος.
Αλλα συμφωνα με τον Τακη-παντογνωστη-ραοπαο εμεις δεν εχουμε παιχτες μωρε σε σχεση με τα αστερια των λιμανισιων... :confused: :confused: :confused: :2funny::2funny::2funny:
Εντάξει σκέφτεσαι σαν γαύρος.
Γιατί βάζεις τα 5 τελευταία και όχι 10-15-20?Επειδή μας συμφέρει?
:tooth:
Μίλησα για Ιβάν και μετά.
2-2-0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom