You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
αμα εισαι μετρια ομαδα με μετριο προπονητη, τα εχει αυτα η ζωηΓια το Βαζελακι δεν μπορει να σηκωσει κεφαλι σημερα ?
στο προγραμμα ειναι
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.098
- Πόντοι
- 17.085
Μεγάλο σκάνδαλο στο τέλος που έκοψε με ανύπαρκτο οφφσάι πάιχτη της Ξάνθης για το 1-3. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση πια;
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Μεγάλο σκάνδαλο στο τέλος που έκοψε με ανύπαρκτο οφφσάι πάιχτη της Ξάνθης για το 1-3. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση πια;
Ειμαι σιγουρος....Ο Γαυρος φταιει
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
τι εγινε παλι σημερα..??
Φαγατε Π Ο Υ Τ Σ Α......απλα και ομορφα......
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Οταν ξεκινησε η χρονια ειπα πως ειμαστε αλλη ομαδα φετος αλλα μετα το σημερινο και τα ευρωπαικα ματς αρχιζω να εχω αλλη γνωμη.
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ο Παναθηναικος ηταν ειναι και θα ειναι ομαδα ψυχολογιας.Παλι δευτεροτριτοι θα τερματισουμε να το θυμηθειτε.
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Οταν ξεκινησε η χρονια ειπα πως ειμαστε αλλη ομαδα φετος αλλα μετα το σημερινο και τα ευρωπαικα ματς αρχιζω να εχω αλλη γνωμη.
να μην λεμε τα ιδια ... βελτειωμενοι σε σχεση με αλλες χρονιες ειμαστε... ομως χωρις παγκο και μετα απο οσα εχω δει χωρις προπονητη... δεν εχει ξανακανει προπονητης αλλαγη στο 90 οταν η ομαδα του ειναι πισω στο σκορ... καλα κανουν και μας δουλευουν οι γαυροι σημερα...
κακιστη η ομαδα σημερα... λογικο να σκασει ο μπεργκ απο τα πολλα ματς... υπεργκολαρες η ξανθη 2 ον ταργκετ 2 γκολ
μην μασαςΟταν ξεκινησε η χρονια ειπα πως ειμαστε αλλη ομαδα φετος αλλα μετα το σημερινο και τα ευρωπαικα ματς αρχιζω να εχω αλλη γνωμη.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
τα συζηταγαμε πριν λιγο καιρο γιαα τον μπεργκ, οτι δε βγαινει η χρονια μονο με αυτον, πρεπει να σκοραρουν και τα χαφ, και εκει μηδεν. μας εχουν ζαλησει τον ερωτα με τον βιγιαφανες. Ο τυπος ναι ξερει μπαλα αλλα ειναι παααρα πολυ λιγος. Ειχε φανει και περυσι στο καραισκακη. Ανυπαρκτος. Καλα για τον Στυλ δεν εχω να σχολιασω κατι. Το παλληκαρι αυτος ειναι. Αυτο που μπορει παιζει. δεν τον κατηγορω γιατι τουλαχιστον ειναι πολυ σοβαρος και φιλοτιμοςνα μην λεμε τα ιδια ... βελτειωμενοι σε σχεση με αλλες χρονιες ειμαστε... ομως χωρις παγκο και μετα απο οσα εχω δει χωρις προπονητη... δεν εχει ξανακανει προπονητης αλλαγη στο 90 οταν η ομαδα του ειναι πισω στο σκορ... καλα κανουν και μας δουλευουν οι γαυροι σημερα...
κακιστη η ομαδα σημερα... λογικο να σκασει ο μπεργκ απο τα πολλα ματς... υπεργκολαρες η ξανθη 2 ον ταργκετ 2 γκολ
εγω ελεγα πριν καιρο οτι ας κοιταξουμε το πρωταθλημα και ας αφησουμε τις ευρωπες και τα λοιπα,
η ομαδα ειναι για εδω μονο.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
να μην λεμε τα ιδια ... βελτειωμενοι σε σχεση με αλλες χρονιες ειμαστε...
παπαρια βελτιωμενοι ειστε. ισως να προσφερουν βελτιωμενη προπαγανδα το μπολικα ΜΜΕ που σας ακολουθουν. Θα δεις οτι και Ευρωπη θα πατε ΣΚΑΤΑ, και τα ντερμπι θα χασετε στο πρωταθλημα.
βελτιωμενοι θα ειστε οταν θα μιλατε λιγοτερο
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
καλα εσυ κοιτα τα δικα σου τα μπουρδελα και ασε τις συμβουλες λεω καλυτερα, δε θελουμε υποδειξειςπαπαρια βελτιωμενοι ειστε. ισως να προσφερουν βελτιωμενη προπαγανδα το μπολικα ΜΜΕ που σας ακολουθουν. Θα δεις οτι και Ευρωπη θα πατε ΣΚΑΤΑ, και τα ντερμπι θα χασετε στο πρωταθλημα.
βελτιωμενοι θα ειστε οταν θα μιλατε λιγοτερο
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τα συζηταγαμε πριν λιγο καιρο γιαα τον μπεργκ, οτι δε βγαινει η χρονια μονο με αυτον, πρεπει να σκοραρουν και τα χαφ, και εκει μηδεν. μας εχουν ζαλησει τον ερωτα με τον βιγιαφανες. Ο τυπος ναι ξερει μπαλα αλλα ειναι παααρα πολυ λιγος. Ειχε φανει και περυσι στο καραισκακη. Ανυπαρκτος. Καλα για τον Στυλ δεν εχω να σχολιασω κατι. Το παλληκαρι αυτος ειναι. Αυτο που μπορει παιζει. δεν τον κατηγορω γιατι τουλαχιστον ειναι πολυ σοβαρος και φιλοτιμος
εγω ελεγα πριν καιρο οτι ας κοιταξουμε το πρωταθλημα και ας αφησουμε τις ευρωπες και τα λοιπα,
η ομαδα ειναι για εδω μονο.
Συμφωνω 100% πλην του Βιγιαφανες που πιστευω πως απο την αρχη της χρονιας θα επρεπε να του δωθει περισσοτερος χρονος συμμετοχης και οχι σε καθε ματς να τον κανει αλλαγη στο 75'
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
να σου πω κατι ρε σδερφε, ας του δωσει οσες ετκαιριες θελειΣυμφωνω 100% πλην του Βιγιαφανες που πιστευω πως απο την αρχη της χρονιας θα επρεπε να του δωθει περισσοτερος χρονος συμμετοχης και οχι σε καθε ματς να τον κανει αλλαγη στο 75'
εγω γιαυτον εχω σχηματισει αποψη απο περυσι, ειδικα στο καραισκακη τον ψιλοσιχαθηκα
διοτι δε γινεται να ξερεις τετοια μπαλα και να εχει μηδεν προσωπικοτητα και γενικα ενας παιχτης ο οποιος δειχνει πολυ λιγος, παρολο καποιες εξαρσεις που εχει
θα μου πεις αμα ειχε και προσωπικοτητα και γερα πατηματα θα ηταν ισπανια
μου θυμιζει κατι απο σαναμαρτεαν, μεγαλη μπαλα ,αλλα μηδεν ουσια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K