καλα εσυ κοιτα τα δικα σου τα μπουρδελα και ασε τις συμβουλες λεω καλυτερα, δε θελουμε υποδειξεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Τι σας έλεγα εδω και καιρό Βαζελάκια; Δεν σας ελεγα οταν αρχισατε να βγαζετε γλώσσα, για τις σφαλιάρες απο το κάθε χωριό; Περιμένετε γιατι δεν παίξατε ακομα με Βέροια, Πλατανιά, Κέρκυρα. ... Μετα θα λέτε πάλι για πέτσινα και για δαχτυλο του χοντρού....
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Τι σας έλεγα εδω και καιρό Βαζελάκια; Δεν σας ελεγα οταν αρχισατε να βγαζετε γλώσσα, για τις σφαλιάρες απο το κάθε χωριό; Περιμένετε γιατι δεν παίξατε ακομα με Βέροια, Πλατανιά, Κέρκυρα. ... Μετα θα λέτε πάλι για πέτσινα και για δαχτυλο του χοντρού....
ρε φιλε ηρεμα και εσυ... που μας εχετε φαει τα συκωτια οτι εχετε γαμω τις ομαδες φετος και 3 ισοτιμες 11αδες... και καθε αγωνιστικη κλαιγεστε... εγω προσωπικα αυτο που ειχα πει πριν αρχισει το πρωταθλημα το ιδιο λεω και τωρα ... δεν ξερω ποιον ειδες να λεει για υπερομαδα και να βγαζει γλωσσα... εγω θα ελεγα ολοι να λεμε λιγοτερα και να βλεπουμε και λιγο μπαλα...
Φίλε, στο post του σκατόγαυρου, ένας μαλάκας γαύρος ο gp07 σε βρίζει άσχημα. Στο παρελθόν έχω συγκρουστεί με τον εν λόγω κερατά και αποδείχθηκε μεγάλη κοτάρα και πούστης. Απορίας άξιον είναι γιατί δεν τον κάνουν mute, ενώ εμένα που είχα πει ότι ο Διαμαντίδης είναι καλύτερος του Γκάλη με mutaran.να σου πω κατι ρε σδερφε, ας του δωσει οσες ετκαιριες θελει
εγω γιαυτον εχω σχηματισει αποψη απο περυσι, ειδικα στο καραισκακη τον ψιλοσιχαθηκα
διοτι δε γινεται να ξερεις τετοια μπαλα και να εχει μηδεν προσωπικοτητα και γενικα ενας παιχτης ο οποιος δειχνει πολυ λιγος, παρολο καποιες εξαρσεις που εχει
θα μου πεις αμα ειχε και προσωπικοτητα και γερα πατηματα θα ηταν ισπανια
μου θυμιζει κατι απο σαναμαρτεαν, μεγαλη μπαλα ,αλλα μηδεν ουσια
Όσο για την ομάδα τα έχω ξαναπεί. Όσο διοικεί ο Αλαφούζος η ομάδα έχει ταβάνι, δεν υπάρχουν προοπτικές για να γίνει ο ΠΑΟ ένα ισχυρό ευρωπαϊκό club όπως του αρμόζει. Το πολύ πολύ να πάρει κανένα πρωταθληματάκι και κανά κυπελλάκι μέσα στην ψωροκώσταινα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.245
- Πόντοι
- 5.006
Το πολύ πολύ να πάρει κανένα πρωταθληματάκι και κανά κυπελλάκι μέσα στην ψωροκώσταινα.
τι ναρκωτικα παιρνεις τυπε???ακου εκει κανα πρωταθληματακι!!!!!!!!!!!!!!αν δεν το ξερεις εχεις παρει 2 πρωταθληματακια τα τελευταια 20 χρονια....αν επαιρνες κανα πρωταθλημα φετος, θα εχυνες το βρακακι σου απο την χαρα...
Ενώ εσύ με τα 18 πρωταθλήματα πρόκοψες! Φέτος σε απέκλεισε ομάδα από την Αίγυπτο...... και είχατε πέρσι μούτρα πουθενάδες να μιλάτε για καμπάλες και σια. Όταν εγώ πήγαινα στους 4 της Ευρώπης εσύ έβλεπες στο mega τρεις χάριτες!
τι ναρκωτικα παιρνεις τυπε???ακου εκει κανα πρωταθληματακι!!!!!!!!!!!!!!αν δεν το ξερεις εχεις παρει 2 πρωταθληματακια τα τελευταια 20 χρονια....αν επαιρνες κανα πρωταθλημα φετος, θα εχυνες το βρακακι σου απο την χαρα...
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
τα εχουμε ξαναπει αυτα, ας ερθει αλλος να βαλει πιο πολλαΦίλε, στο post του σκατόγαυρου, ένας μαλάκας γαύρος ο gp07 σε βρίζει άσχημα. Στο παρελθόν έχω συγκρουστεί με τον εν λόγω κερατά και αποδείχθηκε μεγάλη κοτάρα και πούστης. Απορίας άξιον είναι γιατί δεν τον κάνουν mute, ενώ εμένα που είχα πει ότι ο Διαμαντίδης είναι καλύτερος του Γκάλη με mutaran.
Όσο για την ομάδα τα έχω ξαναπεί. [glow=red,2,300]Όσο διοικεί ο Αλαφούζος η ομάδα έχει ταβάνι,[/glow] δεν υπάρχουν προοπτικές για να γίνει ο ΠΑΟ ένα ισχυρό ευρωπαϊκό club όπως του αρμόζει. Το πολύ πολύ να πάρει κανένα πρωταθληματάκι και κανά κυπελλάκι μέσα στην ψωροκώσταινα.
ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα
οσο δε βρισκεται αλλος, ας υπαρχει αυτος που βαζει και κανενα φραγκο
Να το χαίρεστε το πρωτάθλημα, έχε χάρη που στον Παναθηναϊκό έχει κάνει κατάληψη ο Αλαφούζος και τον έχει μικρύνει σαν ομάδα.
Τότε φίλε θα τρώμε τις φάπες από τις Ξάνθες και από τους Εργοτέληδες και δε θα γκρινιάζουμε. Και δε θα τη λέμε στους γαύρους γιατί αυτοί παλεύουν να γίνουν μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη ενώ εμείς έχουμε καταντήσει παναθηναϊκούλης στην Ελλάδα και κανείς δεν αντιδρά. Ο Αλαφούζος καλώς ή κακώς είναι στο απυρόβλητο.τα εχουμε ξαναπει αυτα, ας ερθει αλλος να βαλει πιο πολλα
ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα
οσο δε βρισκεται αλλος, ας υπαρχει αυτος που βαζει και κανενα φραγκο
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
οχι και καταληψη ρεΝα το χαίρεστε το πρωτάθλημα, έχε χάρη που στον Παναθηναϊκό έχει κάνει κατάληψη ο Αλαφούζος και τον έχει μικρύνει σαν ομάδα.
αυτα τα εκανε ο βαρδινογιαννης που νομιζε οτι ο παναθηναικος ειναι κτημα του
ο αλαφουζος ειναι ανοιχτος στο να βοηθησει και αλλος, το εχει δηλωσει
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ωραια να τα δεχτω ολα αυτα που λες για τον αλαφουζο, αν και ειναι αδικα, αλλα τελοσπαντωνΤότε φίλε θα τρώμε τις φάπες από τις Ξάνθες και από τους Εργοτέληδες και δε θα γκρινιάζουμε. Και δε θα τη λέμε στους γαύρους γιατί αυτοί παλεύουν να γίνουν μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη ενώ εμείς έχουμε καταντήσει παναθηναϊκούλης στην Ελλάδα και κανείς δεν αντιδρά. Ο Αλαφούζος καλώς ή κακώς είναι στο απυρόβλητο.
ας πουμε οτι εχεις δικιο. τι προτεινεις; να φυγει;
και ας απουμε οτι φευγει, τι νομιζεις οτι θα γινει μετα; εσυ τι φανταζεσαι;
Ποιος ο σκοπός που κρατάει ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό. Οπαδική αγάπη? Δε νομίζω, ο άνθρωπος ήταν ολυμπιακός στο παρελθόν. Κερδοσκοπία? Πάλι δε νομίζω, για να βγάλεις από την μπάλα πρέπει πρώτα να βάλεις, να επενδύσεις και ο Αλαφούζος δεν έχει επενδύσει. Μήπως είναι αφραγκούζος? Ούτε αυτό το νομίζω, στις δημοπρασίες για τα κανάλια έχωσε 40 μύρια. Μήπως είναι βλάκας? Ούτε αυτό δε στέκει, πάλι στη δημοπρασία έπιασε μαλάκες το χοντρο και τον Ιβάν και πήρε άδεια πρώτος και με λιγότερα λεφτά. Άρα τι παίζει, μήπως τελικά θέλει να φτιάξει πράσινο στρατό, όπως είχε κάνει στο παρελθόν ο κοκκαλης, για να καλύπτει άλλες δραστηριότητες?οχι και καταληψη ρε
αυτα τα εκανε ο βαρδινογιαννης που νομιζε οτι ο παναθηναικος ειναι κτημα του
ο αλαφουζος ειναι ανοιχτος στο να βοηθησει και αλλος, το εχει δηλωσει
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ναι αλλα δε μου απανταςΠοιος ο σκοπός που κρατάει ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό. Οπαδική αγάπη? Δε νομίζω, ο άνθρωπος ήταν ολυμπιακός στο παρελθόν. Κερδοσκοπία? Πάλι δε νομίζω, για να βγάλεις από την μπάλα πρέπει πρώτα να βάλεις, να επενδύσεις και ο Αλαφούζος δεν έχει επενδύσει. Μήπως είναι αφραγκούζος? Ούτε αυτό το νομίζω, στις δημοπρασίες για τα κανάλια έχωσε 40 μύρια. Μήπως είναι βλάκας? Ούτε αυτό δε στέκει, πάλι στη δημοπρασία έπιασε μαλάκες το χοντρο και τον Ιβάν και πήρε άδεια πρώτος και με λιγότερα λεφτά. Άρα τι παίζει, μήπως τελικά θέλει να φτιάξει πράσινο στρατό, όπως είχε κάνει στο παρελθόν ο κοκκαλης, για να καλύπτει άλλες δραστηριότητες?
ας πουμε οτι αποψε ο αλαφουζος φευγει, τι γινεται μετα;
Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στα Βαλκάνια. Θα βρεθεί κάποιος σίγουρα.ναι αλλα δε μου απαντας
ας πουμε οτι αποψε ο αλαφουζος φευγει, τι γινεται μετα;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.084
- Πόντοι
- 22.266
η μεγαλυτερη ομαδα στα βαλκανια?????Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στα Βαλκάνια. Θα βρεθεί κάποιος σίγουρα.
επειδη επικομιζεσαι τα τις ευρωπαικες ποριες να σου επνθυμισω --απο οτι καταλαβα εισαι πανω απο 30 --οτι ο ερυθρος αστερας εει τσαμπιονς λιγκ καθως κ ποριες στους 4 ,,,επισης η στεαουα εχει και αυτη ευρωπαικο καιχαμενο τελικο καθως κ επισης και η γαλατασαραι εχει τροπαιο !!οταν εσυ εισαι διχως τροπαιο ευρωπαικο αλλα και με λιγοτερα πρωταθληματα στη χωρα σου ακομα και απο αυτους που εχουν πιθο ανταγωνιστικα πρωταθληματα κ ιδιως καποτε στην γιουγκοσλαβια και ρουμανια και τωρα φυσικα στην τουρκια
οποτ πως το ισχυριζεσαι αυτο?? :o :o :o :o
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
καλα ημουν σιγουρος για την απαντηση που θα δωσεις απλα ειχα μια ελπιδα μηπως διαβασω κατι αλλοΕίμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στα Βαλκάνια. Θα βρεθεί κάποιος σίγουρα.
και που ειναι αυτος τωρα; κρυβεται; και γιατι δεν εμφανιστηκε τα προηγουμενα χρονια
και γιατι δεν εμφανιζεται τωρα; που τα οικονομικα της ομαδας δεν ειναι απαγορευτικα για να επενδυσει καποιος
αφου πρωτα ο κακος ο αλαφουζος τα εβαλε σε ταξη
τι να πω ρε αδερφε ο καθενας μπορει να φαντασιωνεται οτι θελει σε αυτη τη ζωη
τον ιδιο λογο που παιρνει ο κουγιας ομαδες..ξεπλυμα και φοροαπαλαγεςΠοιος ο σκοπός που κρατάει ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό. Οπαδική αγάπη? Δε νομίζω, ο άνθρωπος ήταν ολυμπιακός στο παρελθόν. Κερδοσκοπία? Πάλι δε νομίζω, για να βγάλεις από την μπάλα πρέπει πρώτα να βάλεις, να επενδύσεις και ο Αλαφούζος δεν έχει επενδύσει. Μήπως είναι αφραγκούζος? Ούτε αυτό το νομίζω, στις δημοπρασίες για τα κανάλια έχωσε 40 μύρια. Μήπως είναι βλάκας? Ούτε αυτό δε στέκει, πάλι στη δημοπρασία έπιασε μαλάκες το χοντρο και τον Ιβάν και πήρε άδεια πρώτος και με λιγότερα λεφτά. Άρα τι παίζει, μήπως τελικά θέλει να φτιάξει πράσινο στρατό, όπως είχε κάνει στο παρελθόν ο κοκκαλης, για να καλύπτει άλλες δραστηριότητες?
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
οτι μαλακια ο καθενας θελει γραφει...ο,τι να ναιτον ιδιο λογο που παιρνει ο κουγιας ομαδες..ξεπλυμα και φοροαπαλαγες
τα λεφτα που βαζει ο αλαφουζος στον παναθηανικο σε σχεση με αυτα που παιζει επιχειρηματικα ειναι στραγαλια
ασε που οι ποδοσφαιρικες ομαδες δεν εχουν κερδος, και απο τη τσεπη τους βαζουν κιολας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K