Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 149 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    378

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.917
Πόντοι
3.556
ποια μουρη ρε κακομοιρη ..με τη φωτο? ξύσου παρα περα
κλείσε το ιντερνετ και τραβα σε κάνα σύνδεσμο να φτιάξεις κουλτούρα ρε κοπέλα που το παίζεις και ασχολισιμη για φερμες. καημένη να πούμε.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.466
Πόντοι
736
κλείσε το ιντερνετ και τραβα σε κάνα σύνδεσμο να φτιάξεις κουλτούρα ρε κοπέλα που το παίζεις και ασχολισιμη για φερμες. καημένη να πούμε.
ρε αντε και γαμησου ...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.917
Πόντοι
3.556
Λοιπόν είδα και λίγο Τάσο βάτραχο μπορείτε να με ρωτάτε και για τα ουκ νομίζω έμαθα
Στα δικά μας φωτό αφέντρα μαγκι με λάφυρα απαντάς εσύ και λες για λευκά δες γαμησανε γαύρους έχουμε φωτό με την ομπρέλα στον κωλο του γαύρου έχουμε και εμείς βίντεο ξέρεις των αλλονών με την δεύτερη μηχανή στην Πειραιώς που δεν πρόλαβε να ξεφύγει και τον ρίξαν κάτω
ετσιιιιι τώρα μιλάς ωραία . για αυτό λοιπόν επειδή είσαι ωραίος μη γίνεσαι σαν τους σαλιαρηδες που γαμανε με πλάτες αλλωνων. πχ μαγκι που το παίζει χούλιγκαν ανεβάζοντας φερμες για τις οποίες άλλοι παίξαν το κωλο τους , πχ τρουμπακης που γαμαει λαγούς από τα πλήκτρα βαροντας το εντερ με δύναμη κλπ .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.347
Πόντοι
2.606
ετσιιιιι τώρα μιλάς ωραία . για αυτό λοιπόν επειδή είσαι ωραίος μη γίνεσαι σαν τους σαλιαρηδες που γαμανε με πλάτες αλλωνων. πχ μαγκι που το παίζει χούλιγκαν ανεβάζοντας φερμες για τις οποίες άλλοι παίξαν το κωλο τους , πχ τρουμπακης που γαμαει λαγούς από τα πλήκτρα βαροντας το εντερ με δύναμη κλπ .
Ρε τύπε στο ξαναλέω δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά δεν είναι ο σκοπός μου να μαχαιρώσω κανέναν μέσα από τα καλώδια καζούρα κάνω και αν με ρωτήσεις γιατί την κάνω εδώ είναι γιατί εδώ μπορείτε να απαντήσετε κάποιοι δεν μπορούν να γράψουν στο δικό μας νήμα

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.591
Πόντοι
456

παρακατω θελουμε να μαθουμε :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.917
Πόντοι
3.556
Ρε τύπε στο ξαναλέω δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά δεν είναι ο σκοπός μου να μαχαιρώσω κανέναν μέσα από τα καλώδια καζούρα κάνω και αν με ρωτήσεις γιατί την κάνω εδώ είναι γιατί εδώ μπορείτε να απαντήσετε κάποιοι δεν μπορούν να γράψουν στο δικό μας νήμα
έχει χιούμορ ο μαν μπραμπους. :tooth::tooth::tooth: απλα κάποιοι ρε μαν ;;; οποίος έχει προσπαθήσει να μπει έχει εκτελεστεί να πούμε. ένα καλημέρα να πούμε σε εσασ θα φάμε μπαν . τεσπα ξαναγυρνάω στη κοινωνικά θέματα του σάη και αφήνω το νήμα να κάνει κουμάντο η μαγκι . θα χορτάσετε χουλιγκανισμό νιαμου. δεν θέλατε μαξιμιλιεν κλπ. αραξτε με μαγκι.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.466
Πόντοι
736
έχει χιούμορ ο μαν μπραμπους. :tooth::tooth::tooth: απλα κάποιοι ρε μαν ;;; οποίος έχει προσπαθήσει να μπει έχει εκτελεστεί να πούμε. ένα καλημέρα να πούμε σε εσασ θα φάμε μπαν . τεσπα ξαναγυρνάω στη κοινωνικά θέματα του σάη και αφήνω το νήμα να κάνει κουμάντο η μαγκι . θα χορτάσετε χουλιγκανισμό νιαμου. δεν θέλατε μαξιμιλιεν κλπ. αραξτε με μαγκι.
α μαλιστα ..ε πες το απο την αρχη ...γαμημενε που να φανταστω .. ..

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.591
Πόντοι
456

:badair::badair::badair::badair::priest:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.466
Πόντοι
736
1741731321877.jpeg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.347
Πόντοι
2.606
Αν αυτά που γράφεις ή γράφω περιμένω -εις να τα επιβραβεύσουν ομοϊδεάτες σου -μου δεν έχει πλάκα εγώ θέλω να ψαρεύω σε αχαρτογράφητα νερά δεν αρέσκομαι σε ασφαλή περιβάλλοντα δεν μου εξάπτουν το ενδιαφέρον

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.418
Πόντοι
26.141
Μάξι επέστρεψε ,,,,τον πήρε τον μάτι μου εχτές ....μαζί με τροβαδου αλλά αυτός είναι Ηρακληδης και μάς σνομπαρει:confused::cry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom