Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.136
Πόντοι
7.865
Να έχεις το σθένος να παραδεχτείς ότι είσαι γαύρος, μόνο κάτι φελοί γαυροί μιλάνε για χούντα.
Αν ήμουν Ολυμπιακός δεν θα ντρεπόμουν να το πώ.Και δεν μου λείπει σθένος,αντίθετα με εσενα που δεν έχεις σθένος να δείς την κατάντια σας.Όσο για χούντα θα μιλάνε αυτοί που την έζησαν,όπως του λόγου μου και όχι ηλίθιοι ξερόλες.Όλοι βλέπαμε τι παιζόταν.Και δεν ήταν ο ΠΑΟ ο μόνος ευνοούμενος.Και εδώ είναι η προβλημματική των διπόλων που σας θέτουν.Αφου δεν ήμουν εγώ ήσουν εσύ και αφου δεν ήσουν εσύ ήμουν εγώ...Λάθος.Και οι δύο ευνοηθήκατε.Απλά εσείς περισσότερο,καθώς τυχαίνει να είστε πιο σαλονάτοι,σε σχέση με τους λιμενεργάτες.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αν ήμουν Ολυμπιακός δεν θα ντρεπόμουν να το πώ.Και δεν μου λείπει σθένος,αντίθετα με εσενα που δεν έχεις σθένος να δείς την κατάντια σας.Όσο για χούντα θα μιλάνε αυτοί που την έζησαν,όπως του λόγου μου και όχι ηλίθιοι ξερόλες.Όλοι βλέπαμε τι παιζόταν.Και δεν ήταν ο ΠΑΟ ο μόνος ευνοούμενος.Και εδώ είναι η προβλημματική των διπόλων που σας θέτουν.Αφου δεν ήμουν εγώ ήσουν εσύ και αφου δεν ήσουν εσύ ήμουν εγώ...Λάθος.Και οι δύο ευνοηθήκατε.Απλά εσείς περισσότερο,καθώς τυχαίνει να είστε πιο σαλονάτοι,σε σχέση με τους λιμενεργάτες.
Πρέπει να χεις περάσει άσχημα παιδικά χρόνια......

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
επι χουντας ο γαυρος πηρε τους περισσοτερους τιτλους με μικρη διαφορα απο τον παναθηναικο.οσο για ευρωπη?τι να μας πεις εσυ για την ζωη σου μια νυχτα απ'τη δικη μας ολοκληρη η δικη σου.συγχαρητιρια για την 22 θεση στην uefa :gay: :gay:
Κάτσε δεν τα λες όλα. Επί Χούντας πήραμε τα πέρισσότερα. Πριν το '60 δεν ήταν και πολύ έγκυρα. Μετά το '80 έγινε επαγγελματικό και χάθηκε η σπίθα, και τα τελευταία 25 χρόνια ξέρουμε. Παράγκα, χοντρός κλπ.
Thx. Συγχαρητήρια για τη δική σου 121η.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Και αν δεν πάω Ευρώπη του χρόνου τι έγινε ρε γαύροι? Την παλεύετε?

Είμαστε τόσο χορτασμένοι από Ευρώπη που ούτε το 1/3 από τις επιτυχίες μας δεν έχετε καταφέρει όσα χρονια πάτε! Άντε γειααααααααααααααααααααα!
 :fuck1:
Αντε γεια,και μπαλαμουτε εξω αριστερα :cum:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Κάτσε δεν τα λες όλα. Επί Χούντας πήραμε τα πέρισσότερα. Πριν το '60 δεν ήταν και πολύ έγκυρα. Μετά το '80 έγινε επαγγελματικό και χάθηκε η σπίθα, και τα τελευταία 25 χρόνια ξέρουμε. Παράγκα, χοντρός κλπ.
Thx. Συγχαρητήρια για τη δική σου 121η.
Είχες και 10 χρόνια στη σφαλιάρα (87-97) και ήσουν μες στην κλάψα... μετά ξέρεις... Πασοκ, Σημίτης, Ζήμενς....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Είμαστε τόσο χορτασμένοι από Ευρώπη που ούτε το 1/3 από τις επιτυχίες μας δεν έχετε καταφέρει όσα χρονια πάτε! Άντε γειααααααααααααααααααααα!
Α γι' αυτό ξεφτιλιστήκατε φέτος από ομάδα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ; Απ' την πολλή χόρταση;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Είχες και 10 χρόνια στη σφαλιάρα (87-97) και ήσουν μες στην κλάψα... μετά ξέρεις... Πασοκ, Σημίτης, Ζήμενς....
Έτσι! Τα μόνα καθαρά χρόνια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.  :rockon:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.136
Πόντοι
7.865
Πρέπει να χεις περάσει άσχημα παιδικά χρόνια......
Φυσικά και όχι.Γόνος αστικής οικογένειας είμαι.Μπορώ να πώ ότι πέρασα πολύ καλά παιδικά και εφηβηκά χρόνια.Αργότερα μας κέρδισαν τα Παρίσια δικέ μου.Αλλά εσύ πρέπει να έχεις μαζέψει πολλή φάπα.Κοίταξε να το αποβάλλεις γιατί θυμίζεις Τσουκαλά.Και έχε υπ' όψιν ότι θα πρέπει να είσαι φίλαθλος και στα καλά και στα κακά της ομάδας σου τηρώντας ενεργητική στάση και να μην κοιτάς σαν χάνος και να κατηγορείς αλλούς.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Α γι' αυτό ξεφτιλιστήκατε φέτος από ομάδα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ; Απ' την πολλή χόρταση;
Απ του χρόνου έχει προκριματικά απ τον Ιούλιο, για να δούμε αν θα περάσεις έστω και ένα γύρο

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Φυσικά και όχι.Γόνος αστικής οικογένειας είμαι.Μπορώ να πώ ότι πέρασα πολύ καλά παιδικά και εφηβηκά χρόνια.Αργότερα μας κέρδισαν τα Παρίσια δικέ μου.Αλλά εσύ πρέπει να έχεις μαζέψει πολλή φάπα.Κοίταξε να το αποβάλλεις γιατί θυμίζεις Τσουκαλά.Και έχε υπ' όψιν ότι θα πρέπει να είσαι φίλαθλος και στα καλά και στα κακά της ομάδας σου τηρώντας ενεργητική στάση και να μην κοιτάς σαν χάνος και να κατηγορείς αλλούς.
Μαθήματα δε δέχομαι από εσένα. Είσαι 60 χρονών, όπως είπες, κανονικά θα πρέπει να έχεις και εγγόνια, και μπαίνεις σε σαιτ με κοπελίτσες που εκδίδονται....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.136
Πόντοι
7.865
Μαθήματα δε δέχομαι από εσένα. Είσαι 60 χρονών, όπως είπες, κανονικά θα πρέπει να έχεις και εγγόνια, και μπαίνεις σε σαιτ με κοπελίτσες που εκδίδονται....
Όταν δεν μπορούμε να πούμε κάτι το γυρνάμε αλλού.Δεν έχω εγγονια,ακόμα,αλλά το γεγονός ότι μου αρέσουν μουνιά εκδιδόμενα και μάλιστα όχι μόνο έχω λεφτά,αλλά μπορώ να τα πηδάω στην ηλικία μου,με κάνει Μέγα Διδάσκαλο του Πορνισμού και Αρχιξεσκιστή Λευκής Σάρκας και όχι Βασιλιά της Πιρφορίας και Μέγα Δούκα της Αγαπουλοσύνης,σαν του λόγου σου.Και δεν κατάλαβα το υφάκι "μπαίνεις σε site με πουτάνες στα 60 (63 για την ακρίβεια) σου"...Εγώ θα ντρεπόμουν να ήμουν νέος άνθρωπος και να γαμούσα πουτάνες την εποχή που βρωμάει ο τόπος απο μουνιά και πουτάνες ιδεολόγες(γαμιούνται αβέρτα απο ιδεολογιά). Οπότε,παιδί μου,άσε την παπαρολογία,κάτσε σκέψου περί της ζωής σου και όπως είπες,εδώ είναι σελίδα για κοινές γυναίκες και όχι οπαδιλίκια...

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Όταν δεν μπορούμε να πούμε κάτι το γυρνάμε αλλού.Δεν έχω εγγονια,ακόμα,αλλά το γεγονός ότι μου αρέσουν μουνιά εκδιδόμενα και μάλιστα όχι μόνο έχω λεφτά,αλλά μπορώ να τα πηδάω στην ηλικία μου,με κάνει Μέγα Διδάσκαλο του Πορνισμού και Αρχιξεσκιστή Λευκής Σάρκας και όχι Βασιλιά της Πιρφορίας και Μέγα Δούκα της Αγαπουλοσύνης,σαν του λόγου σου.Και δεν κατάλαβα το υφάκι "μπαίνεις σε site με πουτάνες στα 60 (63 για την ακρίβεια) σου"...Εγώ θα ντρεπόμουν να ήμουν νέος άνθρωπος και να γαμούσα πουτάνες την εποχή που βρωμάει ο τόπος απο μουνιά και πουτάνες ιδεολόγες(γαμιούνται αβέρτα απο ιδεολογιά). Οπότε,παιδί μου,άσε την παπαρολογία,κάτσε σκέψου περί της ζωής σου και όπως είπες,εδώ είναι σελίδα για κοινές γυναίκες και όχι οπαδιλίκια...
Τράβα αλλού μεγάλε.. έχεις θέμα !!!!!!!!!!!

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6

Αυτο που λες, εχει ιχνος σοβαροτητας τωρα; Για ρωτα και τον υποτιθεμενο προεδρο σας αν θελει τα ...μυρια της ευρωπης. Μη λες λογια μικρων παιδιων. Σοβαρεψου. Αν δεν βγητε ευρωπη παλι μπουμαλαδες και ταυλαριδηδες θα εχετε για παιχτες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

:2funny:
Ναι πηρες κουπες με το κιλο. Λες να μην πας του χρονου, να την παρει την κουπα και κανενας αλλος.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο που λες, εχει ιχνος σοβαροτητας τωρα; Για ρωτα και τον υποτιθεμενο προεδρο σας αν θελει τα ...μυρια της ευρωπης. Μη λες λογια μικρων παιδιων. Σοβαρεψου. Αν δεν βγητε ευρωπη παλι μπουμαλαδες και ταυλαριδηδες θα εχετε για παιχτες.
Σήμερα δε φάνηκε καμιά μεγάλη διαφορά ποιότητας. Τραγικά λάθη του Ιταλού, πχ βάζει τον αργό Μαμούτε, αντί Κλωναρίδη, Καλτσά ή Βλαχοδήμου (τον οποίο είχε εκτός αποστολής) !!!!!!!!!!!!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.136
Πόντοι
7.865
Τράβα αλλού μεγάλε.. έχεις θέμα !!!!!!!!!!!
Ναι,οπωσδήποτε.Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,προσπαθούμε να μειώσουμε τον άλλον.Μάστορα,αυτές τις πουτανιές τις έκανα επάγγελμα 35 χρόνια...Και εσύ πάνε πουθενά αλλού,μπας και δείς το φώς σου.Άντε καληνύχτα και περαστικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom