Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (10 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Μωρέ δεν υπάρχει ούτε ένα ντέρμπι που να μην το πάρουν με γκολ από offside, ψεύτικο πέναλτι, κάρτες να μην δίνονται όταν κάνουν δυνατά φάουλ και να κόβονται επιθέσεις των αντιπαλων χωρίς λόγο.  :jerking:

Παρόλο που λένε ότι ο Παναθηναϊκός είναι 2 και 3 επίπεδα πιο κάτω από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ έδειξε σήμερα ότι είναι πιο επικίνδυνη ομάδα από τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στην έδρα του που τόσο μας έπρηξαν φέτος πως έχασε μονο από Μπάγερν και Άρσεναλ. Και τέλος το 20+ στην βαθμολογία αποδεικνύει ποσο μούφα είναι και πως έκανε φέτος ο γαύρος τις πολλές σερί νίκες του με διαιτητικές εύνοιες, μέχρι και οι ίδιοι οι οπαδοί τα λένε. Ξεφτίλα!  :vomit:

πρωταθλητης στις καρδιες σας μη μασας

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Και που στε γαύροι, από του χρόνου έχει προκριματικά στο τσου λου, θα χει πολύ γέλοιο, ξέρετε σεις, Ανόρθωση, Μέταλιστ, Λεβάντε, Άντερλεχτ, ποιο παλιά Μόλντε, Χέρενβεν, και τέρμα το τσάμπα μπαγιόκο απ τους ομίλους.....

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Ποια ξεφτίλα ρε κουτορνίθι, που έχασα ένα απλό ματς πρωταθλήματος? Στιγμές της λύπης σας, χαρές δικές μας.
Πρώτον,κουτορνίθι να πείς την θειά σου.Δεύτερον,στα 60+ μου ξέρω πολύ καλά τι εστί Παναθηναϊκός και τι ξεφτίλα κουβαλάει αυτό το όνομα.Τρίτον,δεν είμαι Ολυμπιακός,ευτυχώς.Τέταρτον,δεν έχασες ένα μάτς πρωταθλήματος,αλλά απέδειξες σαν ομάδα ότι δικαίως σαν γλεντάνε όλοι.Πέμπτον,σήμερα έπεσαν οι μάσκες περί του ποιός είναι ποιός και τι είναι τί.Έκτον,έκανες τον χοντρό μάγκα.Έβδομον,αποδείξατε ότι είστε πουθενάδες.Όγδοο,της στραβής της πούτσας την φταίνε οι τρίχες.Έννατο,δεν γαμάς και σου βγαίνει αντίδραση.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Γιατί χρησιμοποιείς Β' πληθυντικό. Ο Αναστασίου εκδιώχθηκε κακώς. Ο δε αντικαταστάτης του λίγα πράγματα
Εγώ θυμάμαι βάζελους να του πετάνε πράγματα και να τον κράζουν,άρα κατηγορώ ευθέως εσάς,όπως και εκείνος,για τη "λύση της συνεργασίας".

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πρώτον,κουτορνίθι να πείς την θειά σου.Δεύτερον,στα 60+ μου ξέρω πολύ καλά τι εστί Παναθηναϊκός και τι ξεφτίλα κουβαλάει αυτό το όνομα.Τρίτον,δεν είμαι Ολυμπιακός,ευτυχώς.Τέταρτον,δεν έχασες ένα μάτς πρωταθλήματος,αλλά απέδειξες σαν ομάδα ότι δικαίως σαν γλεντάνε όλοι.Πέμπτον,σήμερα έπεσαν οι μάσκες περί του ποιός είναι ποιός και τι είναι τί.Έκτον,έκανες τον χοντρό μάγκα.Έβδομον,αποδείξατε ότι είστε πουθενάδες.Όγδοο,της στραβής της πούτσας την φταίνε οι τρίχες.Έννατο,δεν γαμάς και σου βγαίνει αντίδραση.
Είσαι 60 χρονών μαλάκας και μιλάς έτσι. Τι βρωμιά κουβαλάει αυτό το όνομα μωρή ταναπου, που ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι γαύρος.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
α ρε πουτανα Ελλαδα  :-

Ευκαιρία σε άδειο τέρμα με τον τερματοφύλακα εκτος θέσης, ευκαιρία στο μισό μέτρο κάτω από το τέρμα.

Είχες τέτοιες φάσεις και δεν τις είδαμε? Ρε δεν πάμε καλά εδώ μέσα, τι διάολο δεν έχετε ξαναδεί μπάλα κάποιοι?  :jerking: :jerking: :jerking:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ξεφτίλα κουβαλά το δικό σου όνομα μεγάλε

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Και που στε γαύροι, από του χρόνου έχει προκριματικά στο τσου λου, θα χει πολύ γέλοιο, ξέρετε σεις, Ανόρθωση, Μέταλιστ, Λεβάντε, Άντερλεχτ, ποιο παλιά Μόλντε, Χέρενβεν, και τέρμα το τσάμπα μπαγιόκο απ τους ομίλους.....
Ρε κοίτα την ομαδούλα σου και αν θα πάς Ευρώπη και άσε τον χοντρό.Αυτός θα τα βρεί τα λεφτά.Αν κάνεις καλύτερη πορεία χτύπα το.Προς το παρόν οι υπόλοιπου κάνουμε μούγκα.Αλλά τι να περιμένω απο ούγκα;

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6

και που σαι βαζελε απο του χρονου εχει προκριματικα γιουροπα λιγκ με καμπαλα,μακαμπι χαιφα,οντενσε εστοριλ κοιτα μη δε περασεις σε βλεπω γ εθνικη να παιζεις με ακαδημιες

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Εσένα ρε μεγάλε τα επιτεύγματα σου τα πρόσφατα ποια είναι? Τα γαμήσια που έφαγες από Λεβάντε, Μέταλιστ, Καρπάτι, Άντερλεχτ, κλπ. Κι όσο για τη χούντα μεγάλε όλοι ξέρουν ποια ήταν η αγαπημένη της ομάδα.
Ναι το Χουντέμπλεϊ έγινε παρά τον πόλεμο της Χούντας. Είστε ήρωες.
Εγώ είμαι στην 22η θέση στη βαθμολογία της UEFA. Εσύ που είσαι, ξέρεις; 121! Καταλαβαίνεις πού έχεις φτάσει; Τί μιλάς για Μέταλιστ κλπ;
Τα 43 τα σνομπάρεις, ξέρω, γι' αυτό δε λέω κάτι...

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
και που σαι βαζελε απο του χρονου εχει προκριματικα γιουροπα λιγκ με καμπαλα,μακαμπι χαιφα,οντενσε εστοριλ κοιτα μη δε περασεις σε βλεπω γ εθνικη να παιζεις με ακαδημιες
Ξεχνάς γαύρε.. η Μακάμπι Χάιφα εσάς είχε γκόμενες, με Αγεγκμπένι αν θυμάσαι

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε όταν προηγηθήκαμε έκανα 1 λεπτό να το πανηγυρίσω, λέω δεν παίζει να μην το έχει δώσει offside, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Ξεφτίλα κουβαλά το δικό σου όνομα μεγάλε
Με ξέρεις προσωπικά,όπως και το όνομά μου(το πραγματικό) για να ξέρεις αν κουβαλάω ξεφτίλα;Γιατί αν ξέρεις ανάγνωση,ανέφερα πως δεν είμαι Ολυμπιακός.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω μάτια και σου λέω ότι σαν ομάδα είσαι για τον πούτσο.Αλλά αν με βρίζεις προσωπικά σαν άτομο,υπο την προϋπόθεση ότι με γνωρίζεις,πάει αλλού το πράγμα δικέ μου.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ρε κοίτα την ομαδούλα σου και αν θα πάς Ευρώπη και άσε τον χοντρό.Αυτός θα τα βρεί τα λεφτά.Αν κάνεις καλύτερη πορεία χτύπα το.Προς το παρόν οι υπόλοιπου κάνουμε μούγκα.Αλλά τι να περιμένω απο ούγκα;
Πες πρώτα τι ομάδα είσαι και μετά μίλα.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ είμαι στην 22η θέση στη βαθμολογία της UEFA. Εσύ που είσαι, ξέρεις; 121! Καταλαβαίνεις πού έχεις φτάσει; Τί μιλάς για Μέταλιστ κλπ;
Αυτή η καραμέλα με το γουέμπλευ έχει λιώσει πλέον. Εξάλλου ο δικός σας ο Μπαρμπής ήταν υμνητής της χούντας.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και αν δεν πάω Ευρώπη του χρόνου τι έγινε ρε γαύροι? Την παλεύετε?

Είμαστε τόσο χορτασμένοι από Ευρώπη που ούτε το 1/3 από τις επιτυχίες μας δεν έχετε καταφέρει όσα χρονια πάτε! Άντε γειααααααααααααααααααααα!
 :fuck1:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Πες πρώτα τι ομάδα είσαι και μετά μίλα.
Δεν θα σου δώσω λογαριασμό τι ομάδα είμαι.Και δεν έχεις δικαίωμα να μου πείς που θα μιλάω και που όχι.Αυτά πέρναγαν όταν σε έστελνε σε τελικούς η Χούντα.Εκεί ήμουν και το είδα με τα μάτια μου τι έγινε.Αλλά για να σου λυθεί η απορία,ήμουν ΑΕΚ,μέχρι που κάτι αντίστοιχοι με εσένα τύποι,με έπεισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι οπαδικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο,οπότε απο τότε δηλώνω Εθνική Ελλάδος.Φυσικά να πώ ότι θα αναφερθείς για προσπάθεια απαγόρευσης και φίμωσης του ελεύθερου λόγου.

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
επι χουντας ο γαυρος πηρε τους περισσοτερους τιτλους με μικρη διαφορα απο τον παναθηναικο.οσο για ευρωπη?τι να μας πεις εσυ για την ζωη σου μια νυχτα απ'τη δικη μας ολοκληρη η δικη σου.συγχαρητιρια για την 22 θεση στην uefa :gay: :gay:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα σου δώσω λογαριασμό τι ομάδα είμαι.Και δεν έχεις δικαίωμα να μου πείς που θα μιλάω και που όχι.Αυτά πέρναγαν όταν σε έστελνε σε τελικούς η Χούντα.Εκεί ήμουν και το είδα με τα μάτια μου τι έγινε.Αλλά για να σου λυθεί η απορία,ήμουν ΑΕΚ,μέχρι που κάτι αντίστοιχοι με εσένα τύποι,με έπεισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι οπαδικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο,οπότε απο τότε δηλώνω Εθνική Ελλάδος.Φυσικά να πώ ότι θα αναφερθείς για προσπάθεια απαγόρευσης και φίμωσης του ελεύθερου λόγου.
Να έχεις το σθένος να παραδεχτείς ότι είσαι γαύρος, μόνο κάτι φελοί γαυροί μιλάνε για χούντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom