You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.070
- Πόντοι
- 7.865
Με λύπη βλέπω ότι παρά την ήττα,η οποία σίγουρα δεν είναι σοκ,αντί να πάτε και να αρχίσετε στις μάπες τον πρόεδρό σας που κατάντησε τον ΠΑΟ απο μια σχετικά μεγάλη ομάδα (πολύ πίσω απο τον ΟΣΦΠ,δυστυχώς) σε ερασιτεχνική,κλαίτε για διαιτησίες.3 μπαλάκια εισπράξατε απο τον διορισμένο,όπως τον αποκαλείτε,σε σημείο που δεν μπορούσατε να αντιδράσετε και πραγματικά κλάσατε απο εκεί και πέρα.Και αποφασίστε αν παίζουν τα λεφτά μπάλα,γιατί μας τα έχετε κάνει μπομπόλια.Είναι το τρίτο ντέρμπυ που χάσατε,μετά απο αυτό του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ (που ήρθε απο Β' Εθνική και σας σβερκώνει 8 βαθμούς).Με πορδές δεν βάφονται αυγά.Ο πρόεδρός σας είναι ένας απατεώνας και σας δουλεύει ψιλό γαζί.Δεν τα λένε μόνο οι γαύροι αυτά...Όποιος έχει μάτια βλέπει.Αν κάποτε λέγαμε ότι ο ΠΑΟ θα παίζει με τέτοιο επίπεδο παιχτών και θα φυτοζωεί,θα γέλαγαν και οι πέτρες.Δυστυχώς επιτρέψατε να γίνει.Αντί,λοιπόν,να κράζετε τον μπούλη κάντε κάτι για την ομάδα σας.
Στα τέτοια μου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ. Αυτά που έχω ζήσει εγώ σαν παναθηναϊκός εσύ ούτε σε 10 ζωές ρούλη. Σου έχω ρίξει 4 αρα σε τελικό κυπέλλου, σου πήρα τελικό κυπέλλου με στημένη διαιτησία, σου έριξα πρόπερσι τρια στο μπουρδέλο σας, έχω παέι τελικό πρωταθλητριών, έχω πάει δύο φορές στους 4, άλλες τόσες στους οκτώ, έχω πάρει 6 ευρωπαϊκα και ότι και να μου πουν οι δικοί σας για το στημένο πρωτάθλημα δε με νοιάζει. Και για να ξέρεις δε γουστάρω καθόλου μα καθόλου τον αλαφούζο και την κλάψα του για τη διαιτησία, εγώ γουστάρω προέδρους σαν το Νίκο τον Πατέρα, μια χρονιά ανέλαβε και βγήκατε πέμπτοι !Το γκολ είναι έγκυρο βαζελάκο μου και χαίρομαι απεριόριστα που ο πρόεδρός σου σε έχει καταντήσει Άρη.
Σωστός και συμφωνώ. Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός σήμερα και η νίκη δεν πρέπει να σκεπάσει λάθη και κακές επιλογές.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Αν δεν ειχες τον Πατερα τυπε ομως που σας εκανε τρομερες σπαταλες μπορει τωρα να ησουν πιο ανταγωνιστικος.Στα τέτοια μου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ. Αυτά που έχω ζήσει εγώ σαν παναθηναϊκός εσύ ούτε σε 10 ζωές ρούλη. Σου έχω ρίξει 4 αρα σε τελικό κυπέλλου, σου πήρα τελικό κυπέλλου με στημένη διαιτησία, σου έριξα πρόπερσι τρια στο μπουρδέλο σας, έχω παέι τελικό πρωταθλητριών, έχω πάει δύο φορές στους 4, άλλες τόσες στους οκτώ, έχω πάρει 6 ευρωπαϊκα και ότι και να μου πουν οι δικοί σας για το στημένο πρωτάθλημα δε με νοιάζει. Και για να ξέρεις δε γουστάρω καθόλου μα καθόλου τον αλαφούζο και την κλάψα του για τη διαιτησία, εγώ γουστάρω προέδρους σαν το Νίκο τον Πατέρα, μια χρονιά ανέλαβε και βγήκατε πέμπτοι !
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Η ανακοίνωση του Παναθηναικου μετά το ματσ:
«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τελείωσε 3-1 εις βάρος μας όμως το αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δέχθηκε δυο γκολ από αμφισβητούμενες φάσεις. Οι διαιτητές εκτέλεσαν και πάλι το έργο που τους είχε ανατεθεί. Το γνωρίζαμε εξαρχής και για αυτό αποστείλαμε την επιστολή προς την ΕΠΟ.
Απεδείχθη, μάλιστα, περίτρανα με το προκλητικό πρώτο γκολ του Ολυμπιακού το οποίο κατακύρωσε με δική του ευθύνη ο πρώτος διαιτητής παρόλο που ο παίκτης του Ολυμπιακού Ντομίνγκες ήταν σε καταφανή θέση οφσάιντ, έχοντας συμμετοχή στη φάση και παρότι αρχικά ο δεύτερος βοηθός σήκωσε τη σημαία του για να ακυρωθεί. Το δεύτερο δε γκολ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ που έδωσε ο διαιτητής στον Μέστο.
Δεν ήταν όμως μόνο αυτές οι φάσεις στις οποίες οι διαιτητές αλλοίωσαν την ροή του αγώνα. Ακολουθούν αναλυτικά και άλλες πολλές.
Στο 11’ καταλογίζεται φάουλ σε χέρι του Πράνιτς, ο οποίος παίρνει και κάρτα χωρίς να υπάρχει πρόθεση.
Στο 16’ ο Ντομίνγκες κάνει φάουλ στον Βιγιαφάνιες, ωστόσο δεν παρατηρείται με κάρτα όπως θα έπρεπε.
Στο 51’ ο Κύζας δεν βγάζει κίτρινη κάρτα στον Καμπιάσο για τράβηγμα της φανέλας του Ζέκα.
Στο 57’ ο Μπεργκ παίρνει κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, σε φάση που δεν μας έχει δοθεί φάουλ.
Στο 59’ καταλογίζεται ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Φορτούνη από τον Μέστο, ο οποίος δέχεται και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 60’ ο Μιλιβόγεβιτς χτυπάει τον Ταυλαρίδη αλλά δεν παρατηρείται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 61’ ο ίδιος παίκτης δεν αποβάλλεται ξανά αυτή την φορά για αγκωνιά στον Αμπέντ.
Στο 63’ ο Πάρντο κάνει χέρι, ωστόσο δεν βλέπει την κίτρινη κάρτα του Κύζα.
Στο 72’ ο Σαλίνο βουτάει για να κερδίσει πέναλτι αλλά δεν παρατηρείται με κίτρινη κάρτα που θα είναι η δεύτερη.
Στο 77’ ο διαιτητής χαρίζει κάρτα στον Μποτία, για μαρκάρισμα στον Μπεργκ από πίσω».
[size=15pt]πιασαμε πατο αδέρφια! ο αλαφουζος νομιζει οτι ειναι προεδρος στο ΠΑΟ Ρουφ[/size]
θα βρεθει καποιος να τον σταματησει..;
«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τελείωσε 3-1 εις βάρος μας όμως το αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δέχθηκε δυο γκολ από αμφισβητούμενες φάσεις. Οι διαιτητές εκτέλεσαν και πάλι το έργο που τους είχε ανατεθεί. Το γνωρίζαμε εξαρχής και για αυτό αποστείλαμε την επιστολή προς την ΕΠΟ.
Απεδείχθη, μάλιστα, περίτρανα με το προκλητικό πρώτο γκολ του Ολυμπιακού το οποίο κατακύρωσε με δική του ευθύνη ο πρώτος διαιτητής παρόλο που ο παίκτης του Ολυμπιακού Ντομίνγκες ήταν σε καταφανή θέση οφσάιντ, έχοντας συμμετοχή στη φάση και παρότι αρχικά ο δεύτερος βοηθός σήκωσε τη σημαία του για να ακυρωθεί. Το δεύτερο δε γκολ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ που έδωσε ο διαιτητής στον Μέστο.
Δεν ήταν όμως μόνο αυτές οι φάσεις στις οποίες οι διαιτητές αλλοίωσαν την ροή του αγώνα. Ακολουθούν αναλυτικά και άλλες πολλές.
Στο 11’ καταλογίζεται φάουλ σε χέρι του Πράνιτς, ο οποίος παίρνει και κάρτα χωρίς να υπάρχει πρόθεση.
Στο 16’ ο Ντομίνγκες κάνει φάουλ στον Βιγιαφάνιες, ωστόσο δεν παρατηρείται με κάρτα όπως θα έπρεπε.
Στο 51’ ο Κύζας δεν βγάζει κίτρινη κάρτα στον Καμπιάσο για τράβηγμα της φανέλας του Ζέκα.
Στο 57’ ο Μπεργκ παίρνει κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, σε φάση που δεν μας έχει δοθεί φάουλ.
Στο 59’ καταλογίζεται ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Φορτούνη από τον Μέστο, ο οποίος δέχεται και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 60’ ο Μιλιβόγεβιτς χτυπάει τον Ταυλαρίδη αλλά δεν παρατηρείται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 61’ ο ίδιος παίκτης δεν αποβάλλεται ξανά αυτή την φορά για αγκωνιά στον Αμπέντ.
Στο 63’ ο Πάρντο κάνει χέρι, ωστόσο δεν βλέπει την κίτρινη κάρτα του Κύζα.
Στο 72’ ο Σαλίνο βουτάει για να κερδίσει πέναλτι αλλά δεν παρατηρείται με κίτρινη κάρτα που θα είναι η δεύτερη.
Στο 77’ ο διαιτητής χαρίζει κάρτα στον Μποτία, για μαρκάρισμα στον Μπεργκ από πίσω».
[size=15pt]πιασαμε πατο αδέρφια! ο αλαφουζος νομιζει οτι ειναι προεδρος στο ΠΑΟ Ρουφ[/size]
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Να ζήσεις να τα θυμάσαι δικέ μου. Και το Χουντέμπλεϊ και όλα τα άλλα. Μια πρώην ομάδα είσαι που ζεις με μερικά επιτεύγματα του παρελθόντος. Νόττιγχαμ Φόρεστ τύπου.Στα τέτοια μου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ. Αυτά που έχω ζήσει εγώ σαν παναθηναϊκός εσύ ούτε σε 10 ζωές ρούλη. Σου έχω ρίξει 4 αρα σε τελικό κυπέλλου, σου πήρα τελικό κυπέλλου με στημένη διαιτησία, σου έριξα πρόπερσι τρια στο μπουρδέλο σας, έχω παέι τελικό πρωταθλητριών, έχω πάει δύο φορές στους 4, άλλες τόσες στους οκτώ, έχω πάρει 6 ευρωπαϊκα και ότι και να μου πουν οι δικοί σας για το στημένο πρωτάθλημα δε με νοιάζει. Και για να ξέρεις δε γουστάρω καθόλου μα καθόλου τον αλαφούζο και την κλάψα του για τη διαιτησία, εγώ γουστάρω προέδρους σαν το Νίκο τον Πατέρα, μια χρονιά ανέλαβε και βγήκατε πέμπτοι !
Φέτος πχ. έχεις αποκλειστεί απ' την Καμπάλα και την εκπληκτική σου πορεία στο κύπελλο τη σταμάτησε ο Ατρόμητος.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.070
- Πόντοι
- 7.865
Οπωσδήποτε...Θα έκλανε μια μάντρα με αρχίδια.Που είναι οι παίχτες που είχε ο ΠΑΟ ρε σείς;Πήγε και έφερε τον Λέτο που είναι μια ταλαιπωρία όρθια;Ο γαύρος 10 λεπτά μπάλα έπαιξε και σας έκλασε.Στο αρντάν και με πολύ πόνο,όπως και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (φθινοπωρο).Θα έπαιζε κανένας Μαμουτέ στον ΠΑΟ πριν 5-6 χρόνια;Μην τρελαθούμε.Ο άνθρωπος σας δουλεύει.Το ματς χάθηκε από τον Ιταλό. Ποιος Μαμούτε ρε παιδιά ?????????????? Ο Αναστασίου θα το χε πάρει σβηστός το ματσάκι σήμερα !
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μωρέ δεν υπάρχει ούτε ένα ντέρμπι που να μην το πάρουν με γκολ από offside, ψεύτικο πέναλτι, κάρτες να μην δίνονται όταν κάνουν δυνατά φάουλ και να κόβονται επιθέσεις των αντιπαλων χωρίς λόγο.
Παρόλο που λένε ότι ο Παναθηναϊκός είναι 2 και 3 επίπεδα πιο κάτω από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ έδειξε σήμερα ότι είναι πιο επικίνδυνη ομάδα από τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στην έδρα του που τόσο μας έπρηξαν φέτος πως έχασε μονο από Μπάγερν και Άρσεναλ. Και τέλος το 20+ στην βαθμολογία αποδεικνύει ποσο μούφα είναι και πως έκανε φέτος ο γαύρος τις πολλές σερί νίκες του με διαιτητικές εύνοιες, μέχρι και οι ίδιοι οι οπαδοί τα λένε. Ξεφτίλα!
Παρόλο που λένε ότι ο Παναθηναϊκός είναι 2 και 3 επίπεδα πιο κάτω από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ έδειξε σήμερα ότι είναι πιο επικίνδυνη ομάδα από τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στην έδρα του που τόσο μας έπρηξαν φέτος πως έχασε μονο από Μπάγερν και Άρσεναλ. Και τέλος το 20+ στην βαθμολογία αποδεικνύει ποσο μούφα είναι και πως έκανε φέτος ο γαύρος τις πολλές σερί νίκες του με διαιτητικές εύνοιες, μέχρι και οι ίδιοι οι οπαδοί τα λένε. Ξεφτίλα!
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ο αναστασιου οτι ειχε να δωσει το εδωσε, δε μπορουσε κατι αλλο. Σωστα εφυγε. Οσο για σημερα, δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι ο με Αναστασιου θα ειχαμε καλυτερο αποτελεσμα. Ο στραματσονι απο το ματσ με τον Παοκ επρεπε να ειχε παρει τον πουλο. Καθε μερα που περναει με αυτον καταστρεφομαστε, κατι σαν τον τσιπρα ενα πραγμαΤο ματς χάθηκε από τον Ιταλό. Ποιος Μαμούτε ρε παιδιά ?????????????? Ο Αναστασίου θα το χε πάρει σβηστός το ματσάκι σήμερα !
Εσένα ρε μεγάλε τα επιτεύγματα σου τα πρόσφατα ποια είναι? Τα γαμήσια που έφαγες από Λεβάντε, Μέταλιστ, Καρπάτι, Άντερλεχτ, κλπ. Κι όσο για τη χούντα μεγάλε όλοι ξέρουν ποια ήταν η αγαπημένη της ομάδα.Να ζήσεις να τα θυμάσαι δικέ μου. Και το Χουντέμπλεϊ και όλα τα άλλα. Μια πρώην ομάδα είσαι που ζεις με μερικά επιτεύγματα του παρελθόντος. Νόττιγχαμ Φόρεστ τύπου.
Φέτος πχ. έχεις αποκλειστεί απ' την Καμπάλα και την εκπληκτική σου πορεία στο κύπελλο τη σταμάτησε ο Ατρόμητος.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.070
- Πόντοι
- 7.865
Η ξεφτίλα που έχεις ζήσει σαν Παναθηναϊκός είναι ανείπωτη.Και να τα χαίρεσαι τα αστέρια σου,τους τελικούς κτλ.Απλά να μας πείς με τι παίχτες παίχτες πήγαινες τότε και με τι ρετάλια πάς τώρα.Όσο για τον Πατέρα,σας γάμησε τα μάτια και τον βλέπετε τρύπιο.Αυτός με τον κυρ Αντρέα σας οδήγησαν στον πάτο και ήρθε και Γιάννακης και σας αποτελείωσε.Στα τέτοια μου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ. Αυτά που έχω ζήσει εγώ σαν παναθηναϊκός εσύ ούτε σε 10 ζωές ρούλη. Σου έχω ρίξει 4 αρα σε τελικό κυπέλλου, σου πήρα τελικό κυπέλλου με στημένη διαιτησία, σου έριξα πρόπερσι τρια στο μπουρδέλο σας, έχω παέι τελικό πρωταθλητριών, έχω πάει δύο φορές στους 4, άλλες τόσες στους οκτώ, έχω πάρει 6 ευρωπαϊκα και ότι και να μου πουν οι δικοί σας για το στημένο πρωτάθλημα δε με νοιάζει. Και για να ξέρεις δε γουστάρω καθόλου μα καθόλου τον αλαφούζο και την κλάψα του για τη διαιτησία, εγώ γουστάρω προέδρους σαν το Νίκο τον Πατέρα, μια χρονιά ανέλαβε και βγήκατε πέμπτοι !
Την ίδια μάντρα που έκλασε και πρόπερσι στο 3-0 μεγάλε.Οπωσδήποτε...Θα έκλανε μια μάντρα με αρχίδια.Που είναι οι παίχτες που είχε ο ΠΑΟ ρε σείς;Πήγε και έφερε τον Λέτο που είναι μια ταλαιπωρία όρθια;Ο γαύρος 10 λεπτά μπάλα έπαιξε και σας έκλασε.Στο αρντάν και με πολύ πόνο,όπως και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (φθινοπωρο).Θα έπαιζε κανένας Μαμουτέ στον ΠΑΟ πριν 5-6 χρόνια;Μην τρελαθούμε.Ο άνθρωπος σας δουλεύει.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.691
- Πόντοι
- 3.656
μαλλον κανενας ψυχιατρος τυπε :S :S :S
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ελπιζω να μην ψηφισες στις προηγουμενες εκλογεςΜωρέ δεν υπάρχει ούτε ένα ντέρμπι που να μην το πάρουν με γκολ από offside, ψεύτικο πέναλτι, κάρτες να μην δίνονται όταν κάνουν δυνατά φάουλ και να κόβονται επιθέσεις των αντιπαλων χωρίς λόγο.
Παρόλο που λένε ότι ο Παναθηναϊκός είναι 2 και 3 επίπεδα πιο κάτω από τον Ολυμπιακό, [glow=red,2,300]ο ΠΑΟ έδειξε σήμερα ότι είναι πιο επικίνδυνη ομάδα από τον Ολυμπιακό [/glow]και μάλιστα μέσα στην έδρα του που τόσο μας έπρηξαν φέτος πως έχασε μονο από Μπάγερν και Άρσεναλ. Και τέλος το 20+ στην βαθμολογία αποδεικνύει ποσο μούφα είναι και πως έκανε φέτος ο γαύρος τις πολλές σερί νίκες του με διαιτητικές εύνοιες, μέχρι και οι ίδιοι οι οπαδοί τα λένε. Ξεφτίλα!
Ποια ξεφτίλα ρε κουτορνίθι, που έχασα ένα απλό ματς πρωταθλήματος? Στιγμές της λύπης σας, χαρές δικές μας.Η ξεφτίλα που έχεις ζήσει σαν Παναθηναϊκός είναι ανείπωτη.Και να τα χαίρεσαι τα αστέρια σου,τους τελικούς κτλ.Απλά να μας πείς με τι παίχτες παίχτες πήγαινες τότε και με τι ρετάλια πάς τώρα.Όσο για τον Πατέρα,σας γάμησε τα μάτια και τον βλέπετε τρύπιο.Αυτός με τον κυρ Αντρέα σας οδήγησαν στον πάτο και ήρθε και Γιάννακης και σας αποτελείωσε.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.070
- Πόντοι
- 7.865
Κοιμήθηκε ο Θεός τότε δικέ μου.Αλλά και πάλι παπάρια.Τι κατάφερε;Ένα σκορ μια φορά την πεντηκονταετία;Σαν αποτυχημένο τον διώξατε και τον διασύρατε,αν και ήταν ο μόνος που πάλευε.Την ίδια μάντρα που έκλασε και πρόπερσι στο 3-0 μεγάλε.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ελπίζω εσύ να μην ψήφισες, τις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟ σήμερα δεν τις έκανε ο γαύρος. Μάθε μπαλίτσα.ελπιζω να μην ψηφισες στις προηγουμενες εκλογες
Γιατί χρησιμοποιείς Β' πληθυντικό. Ο Αναστασίου εκδιώχθηκε κακώς. Ο δε αντικαταστάτης του λίγα πράγματαΚοιμήθηκε ο Θεός τότε δικέ μου.Αλλά και πάλι παπάρια.Τι κατάφερε;Ένα σκορ μια φορά την πεντηκονταετία;Σαν αποτυχημένο τον διώξατε και τον διασύρατε,αν και ήταν ο μόνος που πάλευε.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
α ρε πουτανα Ελλαδα :-Ελπίζω εσύ να μην ψήφισες, τις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟ σήμερα δεν τις έκανε ο γαύρος. Μάθε μπαλίτσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K